Edullinen majoitus ja yöpyminen Alahärmä

Hae parhaat hotellit ja mökit AlahärmäBooking.com

Alahärmä on vierailemisen arvoinen

Alahärmä on noin 5 000 asukkaan kunta, joka yhdistyi vuonna 2009 Kauhavan, Kortesjärven sekä Ylihärmän kanssa Kauhavaksi. Alahärmä sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, noin 25 kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Alahärmästä on löytynyt asutuksen jälkiä jo vuodelta 1537, ja 1600-luvulla Alahärmästä tuli alueen suurimpia karjakyliä. Tänä päivänä Alahärmän lähellä sijaitsevat suositut vierailukohteet kuten esimerkiksi Powerpark, sekä Lillbacka Tower. Kauhava ja sen ympäristö ovat myös tunnettuja sen lakeusmaisemista, ja sen kauniissa maisemissa onkin kuvattu useita elokuvia, dokumentteja sekä tv-sarjoja. Nämä kuvauspaikat ovat suosittuja vierailukohteita. Aktiivisen päivän päätteeksi on hyvä suunnata rentoutumaan Härmän Kylpylään, jonka lämpimissä vesissä voit antaa niin kehon kuin mielen rentoutua. Kauhavalla järjestetään joka vuosi useita yleisö-, sekä kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat vuosittain satojatuhansia matkailijoita nauttimaan alueen monipuolista nähtävyyksistä sekä palveluista. Vieraile Alahärmän kotiseututalossa, tai kotiseutumuseossa. Galleria Palmussa pääset ihastelemaan 70-luvulla maalaamisen aloittaneen Palmun teoksia alkuperäiseen asuunsa entisöidyssä talossa. Nälän yllättäessä voit valita mieleisen ruokailupaikan alueella toimivista ravintoloista sekä muista ruokapaikoista.  Valintasi mukaan voit yöpyä Kauhavalla perinteisessä hotellissa, erilaisissa lomakylissä tai tunnelmallisissa mökeissä.

Alahärmä parhaat hotellit ja mökit

  1. Jääskän Loma Apartment Hotel Härmä

Tämä majoituspaikka sijaitsee Alahärmän keskustassa, joten kaikki keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä Jääskän Loma Apartment Hotel Härmästä. Tässä huoneistohotellissa voit majoittua edullisesti, ja nauttia majoituspaikan keskeisen sijainnin lisäksi viihtyisistä huoneistoista. Jääskän Loma Apartment Hotel Härmässä on kymmenen kodikasta huoneistoa, joissa jokaisessa on oma minikeittiö ruoanlaittoa varten. Minikeittiö on varusteltuna muun muassa keittolevyllä, mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä sekä jääkaapilla. Jokaiseen huoneistoon on oma sisäänkäynti, sekä lännen suuntaan oleva terassi. Osassa huoneistoista on oma, ja toisissa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Löydät Jääskän Loma Apartment Hotel Härmästä kaiken tarpeellisen onnistuneeseen lomanviettoon.

Jääskän-Loma-Apartment-Hotel-Härmä Alahärmä
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+ Edullinen majoittuminen

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Internet

+Sauna

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Majoituspaikan keskeisestä sijainnista huolimatta voit nauttia huoneistohotellin rauhallisuudesta. Nauti maittava aamiainen majoituspaikan läheisyydessä sijaitsevissa ruokapaikoissa, tai suuntaa rentoutumaan 11 kilometrin päässä olevaan Härmän Kylpylään. Suomen paras vapaa-ajankeskus (2017) PowerPark, sijaitsee vain alle kahden kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähimmät lentokentät löytyvät Kokkola-Pietarsaaresta sekä Vaasasta, matkaa näihin on vajaa 60 kilometriä.

Edullinen majoittuminen

Jääskän Loma Apartment Hotel Härmässä voit majoittua edullisesta majoituspaikan sijainnista tinkimättä. Ruokakauppa sekä erilaiset ruokailumahdollisuudet ovat vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Huoneistohotellin minikeittiöstä löydät tarvittavat välineet ruoanlaittoa varten, voit valmistaa aamiaisen itse tai suunnata keskustan ruokapaikkoihin. Rauhallinen ja siisti majoituspaikka mahdollistaa onnistuneen lomanvieton Alahärmässä. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti.

Pysäköinti

Jääskän Loma Apartment Hotel Härmässä majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihalla sijaitsevalle pysäköintipaikalle. Pysäköintipaikka sijaitsee majoituspaikan edustalla, joten sinun on helppo siirtyä autosta huoneistoon.

Esteettömyys

Tämän majoituspaikan huoneistot sijaitsevat katutasossa, kysy tarkemmat esteettömyystiedot majoituspaikan isännältä.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Sauna

Alahärmästä sekä Haarusjärven rannalta löydät viihtyisät kokous -, ja saunatilat. Nämä ovat käytettävissä erillisellä lisämaksulla. Nauti järvenrannalla perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä, sekä ympärillä olevasta hiljaisuudesta.

Lapsiperheille

Jääskän Loma Apartment Hotel Härmän huoneistoihin voi majoittua kaksi aikuista, sekä tarvittaessa huoneeseen on mahdollista saada lapsille oma lisävuode. Ilman lisävuodetta alle 2-vuotiaat majoittuvat maksutta.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

2. Jääskän Loma Holiday Apartment Härmä

Jääskän Loma Holiday Apartment Härmä, tarjoaa viihtyisän majoituspaikan Alahärmässä lomailijoille. Tämä kolmen makuuhuoneen huoneisto sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Alahärmän keskustasta. Jääskän Loma Holiday Apartment Härmän korkeatasoisessa majoituspaikassa voit viettää onnistuneen loman, haluat sitten nauttia alueen hiljaisuudesta tai suunnata PowerParkin vilskeeseen. Lomahuoneistoista löytyy monipuolisesti varusteltu keittiö, sekä sen valoisat ja tilavat huoneistot ovat varusteltuna suurilla ikkunoilla, oleskelualueella, taulu tv:llä sekä tunnelmallisella takalla. Alueella on myös toukokuusta-syyskuuhun järvivedellä täytettävä uima-allas, altaassa on mukava viilentyä kuumana kesäpäivänä sillä altaassa ei ole lämmitystä. Alueella voi nauttia ympäröivän luonnon hiljaisuudesta, patikoiden sen eri mittaisia reittejä pitkin. Lomapäivä kuluu myös rannalla rantapalloa pelaten tai vuokraten soutuveneen käyttöösi. Järvellä voit nauttia kauniista kesäpäivästä uiden, ja nauttien samalla auringonpaisteesta. Talvella alueella kulkee hiihtolatuja, sekä voit suunnata Simpsiön hiihtokeskukseen viettämään raikasta talvipäivää. Hiihtokeskus sijaitsee alle 50 kilometrin päässä Jääskän Loma Holiday Apartment Härmän majoituspaikasta.

Jääskän-Loma-Holiday-Apartment-Härmä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti järvenrannalla

+Korkeatasoinen majoitus

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Internet

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti järvenrannalla

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla, järven rannalla. Voit nauttia Jääskän Loma Holiday Apartment Härmän rauhallisuudesta, ja antaa samalla niin mielen kuin kehon hengähtää arjen kiireistä ja murheista. Moderni huoneisto sijaitsee vain alle 10 minuutin ajomatkan päästä Alahärmän keskustasta. Keskustasta löydät niin ruokakaupat kuin ruokailuun sopivat ravintolat ja muut ruokapaikat. PowerPark sijaitsee vain alle 10 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta. Voit halutessasi vuokrata käyttöösi polkupyörän, jolla pääset tutustumaan ympäröivään alueeseen.

Korkeatasoinen majoitus

Jääskän Loma Holiday Apartment Härmä tarjoaa korkeatasoista majoitusta, huoneistossa on kolme erillistä makuuhuonetta sekä sen suuret ikkunoilla varustetut huoneistot tarjoavat valoisaa ja viihtyisää majoittumista järvenrantamaisemissa. Tunnelmallinen illanvietto sujuu majoituspaikassa sijaitsevan takan äärellä, ja sen viihtyisällä oleskelualueella.

Pysäköinti

Jääskän Loma Holiday Apartment Härmässä majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti yksityiselle pysäköintipaikalle.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa ylempiin kerroksiin pääsee kulkemaan ainoastaan portaita pitkin.

Internet

Jääskän Loma Holiday Apartment Härmässä on käytettävissä ilmainen wifi

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän majoituspaikkaan. Huoneistossa on turvaportti lapsille sekä majoituspaikan pihalta löytyy monipuolista tekemistä lapsille kuin lapsenmielisillekin.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

3. Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhava

Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhavan majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla, Haarusjärven rannalla. Nämä tunnelmalliset hirsimökit tarjoavat viihtyisän paikan Kauhavan lomamatkallesi. Huoneistot sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä, ja huoneistoista löytyy kaikki tarvittava lomanviettoasi varten. Tässä majoituspaikassa nautit avarista sekä valoisista huoneistoista, lasitetulla terassilla on mukava ihailla hitaasti tummenevaa iltaa. Tilavassa keittiö-/ olohuonetilassa on tunnelmallinen takka, sekä huoneistosta löytyy takkaa varten maksuttomia polttopuita. Tämän lisäksi huoneistoissa on ruoanlaittoa varten sähköliesi, mikroaaltouuni sekä pesukone. Kesällä Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhavan majoituspaikassa on rentouttava viettää kaunista kesäpäivää huoneiston terassilla istuen tai uiden vieressä sijaitsevassa Haarusjärvessä. Majoituspaikan vieressä sijaitsevalla laiturilla voi ottaa aurinkoa, tai lainata käyttöönsä soutuveneen. Talvella maan pukeuduttua valkoiseen lumivaippaan, voit nauttia ympäröivästä luonnosta lumikengillä tai hiihtäen. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat hiihtokeskukset Simpsiö sekä Lakeaharju. Simpsiö on läntisen Suomen monirinteinen laskettelukeskus, josta löytyy tekemistä ja kokemista kaiken ikäisille. Kesäisin alueella kulkee monipuolisia lenkkeilyreittejä, lisäksi alueella on erinomaiset marjastus sekä sienimaastot.

Jääskän-Loma-Holiday-Apartments-Kauhava Alahärmä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisät lomahuoneistot

+Pysäköinti

+Internet

+Lapsiperheille

+Esteettömyys

+Sauna

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia luonnon rauhasta, sekä ihailla edessä aukeavaa näkymää Haarusjärvelle. Perinteiset hirsimökit sijaitsevat vain 8 kilometrin päässä suositusta PowerPark huvipuistosta. Lisäksi Alahärmän keskusta sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhavan majoituspaikasta. Alueella on mahdollista harrastaa patikointia majoituspaikkaa ympäröivässä luonnossa, meloa viereisellä järvellä tai suunnata ratsastusretkelle alueen kauniisiin maisemiin. Majoituspaikan ikkunoista voi ihailla ihastuttavaa puutarha sekä järvinäköalaa.

Viihtyisä lomahuoneisto

Tämä majoituspaikka tarjoaa toimivat sekä viihtyisät tilat vaikka suuremmallekin porukalle. Majoituspaikassa on erilliset makuuhuoneet sekä avara keittiö/olohuonetila joka on varusteltu tunnelmallisella takalla. Majoituspaikan monipuolisen varustelutason ansioista sinun lomanviettosi on mahdollisimman onnistunut ja rentouttava.

Pysäköinti

Tässä majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksuttomasti yksityiselle pysäköintipaikalle

Internet

Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhavan majoituspaikassa ei ole käytettävissä ilmaista wifiä

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhavan viihtyisään majoituspaikkaan. Tarvittaessa voit saada huoneistoon erillisen lasten tai vauvansängyn. Lisäksi majoituspaikassa on lainattavissa ulkopelivälineitä sekä turvaportti lapsille.

Esteettömyys

Jääskän Loma Holiday Apartments Kauhavan majoituspaikan huoneistot sijaitsevat pohjakerroksessa, maantasolla.

Sauna

Majoituspaikassa on käytettävissä sauna

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

4. Lakeuden Lumo ja Tupa

Lakeuden Lumo ja Tupa tarjoaa viihtyisää majoittumista luonnon rauhassa. Nauti ympärillä avautuvasta lakeasta maisemasta, ja kuuntele vallitsevaa hiljaisuutta. Tässä majoituspaikassa on helppo antaa niin kehon kuin mielen levähtää arjen kiireiden ja murheiden keskellä. Luonnonrauhasta huolimatta majoituspaikasta on vain 10 minuutin ajomatka Kauhavan keskustaan sekä koko perheen suosikkikohteeseen, huvipuisto PowerParkkiin. Tämä kodikas punainen mökki on sisustettu kodikkaasti, ja sen tunnelma hurmaa vaivatta vierailijansa. Lakeuden Lumon ja Tuvan ystävällinen emäntä toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Uusi lomapäivä käynnistyy leppoisasti monipuolisen sekä maistuvan aamiaisen äärellä, lisäksi paikan päällä toimii emännän ylläpitämä lahjatavarakauppa, josta voit tehdä ihastuttavia tuliaisia kotiin viemiseksi. Lahjatavarakaupasta löydät käsitöitä, sisustustuotteita sekä kotitaloustavaroita. Näistä itsepalveluhuoneistoista aukeaa puutarha näkymä, sekä huoneistossa on ruoanlaittomahdollisuus. Keittiöstä löytyy keittotaso, mikroaaltouuni sekä teen ja kahvin valmistusvälineet.

Lakeuden-Lumo-ja-Tupa Alahärmä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisät huoneistot

+Pysäköinti

+Internet

+Sauna

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla, Lakeuden Lumossa ja Tuvassa voit nauttia ympäröivästä hiljaisuudesta. Näistä itsepalveluhuoneistoista aukeaa näkymä viereiseen puutarhaan ja sitä ympäröivään luontoon. Härmän kylpylä sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä majoituspaikasta sekä Lapuanjoki virtaa kilometrin päässä Lakeuden Lumosta ja Tuvasta. Seinäjoelle on reilu puolen tunnin ajomatka sekä Simpsiön hiihtokeskus sijaitsee noin 20 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta.

Viihtyisät huoneistot

Lakeuden Lumon ja Tuvan huoneistot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon Ylihärmässä yöpymiseen. Siisteissä ja viihtyisissä huoneistoissa nukut levolliset yöunet, sekä heräät virkeänä uuteen päivään. Uusi lomapäivä käynnistyy runsaan ja maittavan aamiaisen äärellä.

Pysäköinti

Tässä majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksutta Lakeuden Lumon ja Tuvan pihalla sijaitsevalle pysäköintipaikalle.

Internet

Lakeuden Lumossa ja Tuvassa on käytettävissä ilmainen wifi

Sauna

Voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä yöpyessäsi Lakeuden Lumossa ja Tuvassa

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Majoituspaikkaan pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Lakeuden Lumoon ja Tupaan. Lapsille on lainattavissa ulkopelivälineitä sekä erilaisia lautapelejä. Lisäksi pihalla on leikkikenttä lapsille.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Lakeuden Lumoon ja Tupaan. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

5. Jeppo Guesthouses

Jeppo Guesthouses tarjoaa kodikasta majoittumista kodikkaasti sen omassa mökissä.  Tässä majoituspaikassa voit nauttia rennosta maalaiselämästä, ja ihailla ympärillä avautuvaa miljöötä. Tilava ja siisti asunto on omiaan tarjoamaan erinomaisen majoittumispaikan Länsi-Suomessa, 41 kilometrin päässä Pietarsaaresta. Jeppo Guesthousessa on oma ruokailutila sekä keittiö, jossa voit valmistaa vaivatta erilaisia lomaherkkuja. Keittiössä on muun muassa astianpesukone, uuni sekä mikro. Jokaisessa huoneistossa on käytettävissä oma kylpyhuone, joka on varusteltuna joko kylpyammeella tai suihkulla. Jeppo Guesthousen ystävällinen isäntäpariskunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän kodikkaaseen, maalaisromanttisesti sisustettuun majoituspaikkaan. Älä epäröi kääntyä heidän puoleensa, oli kyseessä sitten ongelmatilanne tai suositus hyvästä ruokailupaikasta. He huolehtivat että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Erillisten makuuhuoneiden ansioista tämä majoituspaikka sopii erinomaisesti vaikka suuremmallekin porukalle, olit sitten matkalla ystävien tai perheen kanssa.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoittuminen

+Lapsiperheille

+Pysäköinti

+Internet

+Lemikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia ympärillä olevasta hiljaisuudesta sekä kiireettömyyden tunteesta. Lähin kahvila sekä ruokakauppa löytyy kolmen kilometrin päästä Jeppo Guesthousen majoituspaikasta. Huvipuisto PowerPark sijaitsee reilu 20 kilometrin päässä tästä viihtyisästä majoituspaikasta, sekä lähimmät lentokentät löytyvät Kokkola-Pietarsaaresta sekä Vaasasta. Uimaranta sijaitsee noin kahden kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikasta voit lainata käyttöösi polkupyöriä, joilla pääset tutustumaan vaivatta ympärillä olevaan alueeseen. Lisäksi majoituspaikan pihalla on grillausmahdollisuus, voit siis valmistaa halutessasi itse maukkaat lomaruoat.

Viihtyisä majoittuminen

Tämä kodikkaan maalaisromanttinen Jeppo Guesthouse majoituspaikka tarjoaa helppoa ja viihtyisää majoittumista keskellä kaunista puutarhamaisemaa. Kaikissa majoitushuoneissa on  kylpyhuone, joka on varusteltuna joko kylpyammeella tai suihkulla. Jeppo Guesthousesssa on myös mahdollista rentoutua perinteisen suomalaisen saunan lämmössä. Lisäksi majoituspaikassa on ruoanlaitto mahdollisuus, keittiöstä löytyy muun muassa liesitaso, vedenkeitin, astianpesukone sekä uuni.

Lapsiperheille

Jeppo Guesthouse toivottaa lapset tervetulleiksi. Huoneistoon on mahdollista saada erillinen lisävuode, sekä lapsille on lainattavissa ulkopelivälineitä sekä erilaisia lautapelejä.

Pysäköinti

Jeppo Guesthousesssa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihalla

Internet

Tässä majoituspaikassa ei ole käytettävissä ilmaista wifiä

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Jeppo Guesthouse majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.