Edullinen majoitus Kuopio

Hae halvat hotellit KuopioBooking.com

Upea Kuopio

Kalakukot, Puijon torni sekä rento elämäntyyli kauniin Kallaveden rannalla, tekevät Itä-Suomessa sijaitsevan Kuopion vierailun arvoiseksi kohteeksi. Kuopion kaupungin kohteet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa niin ensikertalaiselle kuin siellä jo aiemmin käyneille.

Puijon tornia, joka kohoaa 75 metrin korkeuteen, ympäröivä kaunis Puijon luonnonsuojelualue sekä näyttävä Kallavesi. Nämä ovatkin alueen tunnetuimpia nähtävyyksiä. Alueen monimuotoisuutta on hyvä ihastella Puijon tornista.

Kuopio on suosittu kesäkaupunki, ja silloin sen kadut täyttyvät iloisista turisteista ja leppoisasta puheensorinasta. Kuopion sydän on sen tori, nauti torilla tuoreesta kahvista ja vasta paistetusta pullasta. Kahvin jälkeen on hyvä tutustua torin laidalla sijaitsevaan kauppahalliin.

Talvella Kuopion tori muuttuu tunnelmalliseksi joulutoriksi, sen joulumarkkinat houkuttelevat kävijöitä kauempaakin. Kuopion monipuoliset ulkoilumaastot tarjoavat erinomaiset puitteet aktiivilomalle. Neulamäen ulkoilureitit kutsuvat lenkkeilijää nauttimaan raittiista ulkoilmasta. Kuopiosta löytyy useita eri majoitusvaihtoehtoja, ja voitkin valita haluatko yöpyä perinteisen tutun turvallisessa ketjuhotellissa? Vai tutustutko tällä matkalla yksityisiin majapaikkoihin, kylpylähotelliin tai ainutlaatuiseen laivahotelliin.

Parhaat hotellit Kuopio

1. Cumulus Kuopio

Cumulus Kuopio sijaitsee Kuopion keskustassa, keskeisen sijainnin ansiosta rautatieasema sekä linja-autoasema sijaitsevat hotellin vieressä. Hotelliin on helppo saapua niin omalla autolla, junalla kuin linja-autolla. Ystävällinen palvelu ja viihtyisät huoneet varmistavat onnistuneen Kuopion lomamatkan. Savon sydämessä sijaitseva viihtyisä hotelli on omiaan tarjoamaan erinomaisen majoittumispaikan Kuopion matkalle.

Hotellissa on laaja huonetarjonta, voit valita itsellesi juuri sopivan majoitusvaihtoehdon.

Oletko matkalla yksin? Sinun valinta voi olla silloin kompakti Economy, Standard tai Superior Single- huone. Pariskunnille Standard hotellihuone on omiaan tarjoamaan miellyttävät yöunet. Perheen kanssa matkalla oleville suosittelemme Starndard Family Three huonetta. Superior huoneet on varusteltu monipuolisemmin, muun muassa kylpytakeilla sekä vedenkeittimellä.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Maittava aamiainen
 • Ilmainen wifi
 • Wellness
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Lemmikkieläimet sallittu

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Kuopion keskustassa. Saavut sitten julkisilla kulkuneuvoilla, junalla tai bussilla, hotelli sijaitsee näistä vain 100 metrin päässä. Kaikki Kuopion palvelut ovat hotellin lähettyvillä. Haluat sitten tutustua Kuopion kuuluisaan toriin tai Puijon torniin. Alueelta löytyy eri ravintoloita, joista voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon.

Ystävällinen henkilökunta

Ystävällinen henkilökunta auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, oli kyse sitten erikoisruokavaliosta tai Kuopion nähtävyyksien katselusta. Voit olla varma että henkilökunta haluaa varmistaa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Maittava aamiainen

Hotellin monipuolinen ja herkullinen aamiainen on hyvän huomenen toivotus uudelle päivälle. Täytä vatsasi terveellisillä hedelmillä, ja mysleillä. Nauti rauhallisessa ympäristössä tuore croissant höyryävän kuuman kahvikupin äärellä.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Wellness

Hotellissa saat hien pintaan sen modernissa ja hyvin varustellulla kuntosalilla. Halutessasi voit myös vuokrata vastaanotosta polkupyörän ja tutustua sen selässä Kuopion kaupunkiin. Rentouta kipeytyneitä lihaksia hotellin perinteisessä suomalaisessa saunassa, ja nauti päälle hyvät yöunet.

Pysäköinti

Hotellilla on tarjolla maksullinen pysäköintimahdollisuus. Valintasi mukaan voit pysäköidä auton pysäköintihalliin tai ulkopysäköintialueelle.

Lapsiperheille

Lapsiperheet ovat tervetulleita Cumulus Kuopioon. Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta, ja saavat tervetuliaslahjan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotelli on huomioinut liikuntarajoitteiset erinomaisesti. Heillä on tarjolla esteettömiä palveluita ja huoneita. Tarkemmat tiedot voi tiedustella suoraan hotellilta tai hotellin verkkosivuilta.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja, niistä voidaan veloittaa kuitenkin erillinen maksu.

2. Rauhalahti Holiday homes

Matkailukeskus Rauhalahden huvilat sijaitsevat alle 50 metrin päässä kauniin Kallaveden rannasta. Viihtyisä hiekkaranta sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, näistä monipuolisesti varustelluista huviloista. Kaunis luonto, erinomainen sijainti, siistit ja toimivat mökit tarjoilevat onnistuneen loman. Osa mökeistä on aivan uusia, ja voitkin ihastella niiden uutuuden karheita pintoja, ja vaalea sisustusta. Alueella sijaitsee 16 ympäri vuoden asuttavaa lomahuvilaa sekä mökkiä. Lisäksi alueella on 67 kesäasuttavaa mökkiä sekä niiden vieressä sijaitsee suuri leirintäalue. Rauhalahden alue tarjoaa lukemattoman määrän erilaista tekemistä ja näkemistä. Tekemistä löytyy niin isolle kuin perheen pienimmille majoittujille. Erilaisilla risteilyillä pääset nauttimaan lähistöllä sijaitsevien vesistöjen kauneutta, tutustu kesäsesonkina eläinpuistoon tai erilaisiin vesijetteihin sekä rentouttavaan paljuun. Kesäteatteri viihdyttää niin aikuisia kuin lapsiakin. Vietä tunnelmallinen ilta savusaunassa tai perinneillassa. Frisbeegolfissa keräät päivän askeltavoitteen huomaamatta täyteen, ja pääset samalla ihailemaan alueen kaunista luontoa ja tutustumaan Frisbeegolf-kiekkoihin. Tämän jälkeen driverit ja putterit ovat tuttuja.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Lomahuvilat
 • Kesämökit
 • Wellness
 • Monipuolista tekemistä
 • Maksuton pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Ilmainen wifi
 • Lemmikkieläimet sallittu

Lomahuvilat

Viihtyisät ympärivuoden asuttavat lomahuvilat kutsuvat viettämään leppoisaa lomaa kauniin Kallaveden rannalle. Lomahuvilat on varusteltu monipuolisesti, niistä löytyy tarvittaessa useampi makuuhuone, sekä monipuolisesti varusteltu keittiö. Mökeistä löytyvät pyykin-, ja astianpesukone helpottavat osaltaan lomanviettoa, lisäksi liinavaatteet, takkapuut sekä perussiivous sisältyy majoituksen hintaan. Lomahuvilat on varusteltu omalla saunalla.

Kesämökit

Kesämökit tuovat kirjaimellisesti mieleen lapsuuden kesät ja mummonmökit. Idylleistä kesämökeistä löytyy kaikki tarvittava lomanviettoon. Varustelutaso on kuitenkin lomahuviloita vaatimattomampi. Mökit ovat käytettävissä vain kesäkaudella, liinavaatteet sekä pyyhkeet kuuluvat majoituksen hintaan.

Wellness

Luonnonrauha ja ympärillä avautuva kaunis luontomaisema on omiaan tarjoamaan luonnon omaa wellnesiä. Nauti auringon noususta kesäterassin kuistilla, kuuntelee lintujen laulua ja anna kevyen kesätuulen  pyyhkiä kasvojasi. Ole läsnä ja nauti käsillä olevasta hetkestä. Palaa levänneenä ja rentoutuneena takaisin kotiin.

Monipuolista tekemistä

Alue tarjoilee monipuolista tekemistä, ja voit valita niiden joukosta sen mikä sinua tai teidän perhettä eniten kiinnostaa. Miltä kuulostaa minigolf, ratsastus, keilailu, melonta, kalastus tai patikointi? Mikäli tästä listasta ei löydy sinulle mieluisaa tekemistä tai tekemättömyyttä, voit aina kysyä majoituspaikan henkilökunnalta heidän suosituksiaan.

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Lapsiperheille

Lapsiperheille löytyy erinomaiset majoittumisvaihtoehdot sekä lukuisia eri vaihtoehtoja mukavan iltapäivän viettämiseen.

Ilmainen wifi

Alueella on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Rauhalahden matkailukeskukseen, niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Finlandia Hotel Jahtihovi

Pieni ja viihtyisä Finland Hotel Jahtihovi toivottaa sinut tervetulleeksi rauhalliseen hotelliin Kuopion keskustaan. Yrittäjäpariskunnan hotelli sijaitsee kauniin matkustajasataman vieressä, hotelli tarjoaa edullista majoittumista 1- 4 hengen huoneissa. Hotellissa on 47 standard sekä superior-tason huonetta. Pihapiirissä sijaitseva Wiikin idyllinen puutalo tarjoaa pidempiaikaiseen majoittumiseen tarkoitettua, kodinomaista majoittumista. Wiikin idylli puutalo on erinomainen majoitusvaihtoehto perheille tai yrityksille. Alakerran ravintolassa tarjoillaan joka aamu maittava aamiainen. Uusi päivä käynnistyy vaivatta terveellisellä aamiaisella, ja tuoreella kahvilla tai teellä.

Kuopio tarjoaa tehtävää ja nähtävää vuoden ympäri. Haasta itsesi talvella Ice Maratonilla, syksyllä kisataan triathlonilla ja kesällä nautitaan hyvässä seurassa hyvästä musiikista Kuopio Tanssii sekä RockCock tapahtumassa.

Linja-autoasema sekä juna-asema sijaitsee vain kilometrin päässä, omalla autolla tulevilla hotellilla on tarjolla muutamia parkkipaikkoja.

Finlandia Hotelli Jahtihovi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Idyllit hotellihuoneet
 • Moottoripyörälle aina hallipaikka
 • Erinomainen sijainti
 • Wellness
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Lemmikkieläimet ei ole sallittu
 • Sopii liikuntarajoitteisille

Idyllit hotellihuoneet

Varaa mielesi mukaan superior tai standard-tason huone. Superior huoneet ovat lähes uusia. Sisäpihalle päin olevat ikkunat varmistavat että tarjolla on  rauhallinen yöpyminen. Halutessasi voit  varata huoneen, joka on varusteltu omalla saunalla. Pääset pitkän päivän päätteeksi rentoutumaan perinteisen suomalaisen saunan lämpöön. Standard huoneissa yövyt edullisesti, ja nautit samalla sen hyvällä maulla uusituista huoneista. Huoneistohotelli Villa Wiik tarjoaa kodinomaisen majoittumismahdollisuuden, ehkä jopa hieman pidämmäksi ajaksi.

Moottoripyörälle aina hallipaikka

Moottoripyöräilijöille on tarjolla hallipaikka omalle moottoripyörälle.

Erinomainen sijainti

Hotelli Jahtihovi  sijaitsee erinomaisella paikalla ydinkeskustassa. Tunnelmallinen matkustajasatama sijaitsee välittömässä Hotelli Jahtihovin läheisyydessä. Hotellin ravintola tarjoilee herkullisen aamiaisen, tai voit halutessasi tutustua alueen muiden ravintoloiden ruokatarjontaan.

Wellness

Ihanaan rentoutumiseen tarjoaa hotelli Jahtihovi perinteisen suomalaisen saunan. Saunan lempeissä löylyissä mieli ja keho lepää.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Hotellissa on tarjolla maksuton pysäköinti. Voit pysäköidä joko kadunvarrelle tai parkkihalliin. Hallin parkkipaikkojen tilanne kannattaa selvittää hotellin vastaanotosta.

Lemmikkieläimet ei ole sallittu

Lemmikkieläimet eivät saa yöpyä Hotelli Jahtihovissa

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Kerrosten välillä kulkee hissi, joka helpottaa kulkemista.

4. Spa Hotel Kunnonpaikka

Spa Hotel Kunnonpaikka sijaitsee vain kymmenen minuutin matkan päässä Kuopion torilta. Monipuolinen Kunnonpaikka tarjoaa tekemistä ja kokemista koko perheelle, pitkäksi viikonlopuksi tai vaikka koko viikoksi. Voit saada hien pintaan Spa Hotelli Kunnonpaikan monipuolisissa liikuntapaikoissa, vai haluatko rentoutua Kunnonpaikan spa-, ja kylpyläosastolla. Kunnonpaikassa majoittuvat saavat käydä maksutta uima-altaalla sekä kuntosalilla.

Hotellin huonevalikoima pitää sisällään perinteisen kahden hengen huoneen lisäksi perhehuoneita, sviittejä tai perhehuoneistoja. Olet sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa. Löydät Kunnonpaikasta sinun majoitustarpeisiisi sopivan majoitusvaihtoehdon. Hotellihuoneiden hinnat sisältävät monipuolisen aamiaisen sekä ohjatun vapaa-ajan ohjelman, kuntosalin ja uinnin lisäksi.

Spa hotel Kunnonpaikka

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Monipuolista tekemistä
 • Wellness
 • Hotellihuoneet
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Lemmikkieläimet sallittu

Monipuolista tekemistä

Spa Hotel Kunnonpaikka tarjoaa monipuolista tekemistä kaiken ikäisille. Kylpylässä rentoutuu koko perhe, haluatko viettää aikaa 30 asteisessa viihdealtaassa, kohottaa kuntoa 25 metrin kuntoaltaassa vai annatko lasten nauttia viihtyisässä lastenaltaassa? Suomen suurin pakohuone tarjoaa jännittävää tekemistä jopa 20 henkilölle. Ratkaise Kekkosen Kätyrin arvoituksia, ja pakene huoneesta ennen aikarajan umpeutumista.Tai kokoa oma ryhmäsi, ja pelatkaa yhdessä hauskaa lasertaistelupeliä.

Wellness

Kunnonpaikassa voit myös ottaa rennosti, ja antaa kehon sekä mielen rentoutua. Ui kylpylän eri altaissa, nauti allasbaari Kupliksen ihanista virvokkeista. Harmonia Spassa voit nauttia virkistäviä kasvo tai jalkahoitoja. Milloin olet viimeksi ollut kokovartalohieronnassa? Lisäksi Kunnonpaikassa on mahdollista nauttia ranta-, ja savusaunan lempeistä löylyistä.

Hotellihuoneet

Oletko matkalla yksin, perheen vai ystävien kanssa? Hotelli Kunnonpaikasta löytyy kaikille jokin sopiva majoitusvaihtoehto. Huoneet ovat ilmastoituja, lisäksi ne ovat varusteltu mukavilla Unikulman sängyillä. Osassa huoneista avautuu näkymä viereiselle Kallavedelle. Nauti lomasta, ja anna itsellesi lupa hengähtää! Sviitit on varusteltu omalla saunalla, voit suunnata silloin kun haluat saunan lämpöön.

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotelli Kunnonpaikassa kaikki hotellihuoneet ovat esteettömiä, joten ne sopivat liikuntarajoitteisille. Tarjolla on myös esteetön pysäköintimahdollisuus

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköintimahdollisuus.

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelli Kunnonpaikkaan. Lemmikkieläimistä veloitetaan kuitenkin erillinen lisämaksu, sekä huonevarauksen yhteydessä on hyvä mainita mukana tulevasta lemmikkieläimestä.

5. Hotellilaiva Wuoksi

Niille jotka haluavat kokeilla hieman erilaista majoittumista, suosittelemme tutustumaan Hotellilaiva Wuokseen. Hotellilaiva Wuoksi tarjoilee edullista majoittumista, Kuopion matkustajasatamassa. Ihaile samalla kaunista Kallavettä ja nauti lähellä sijaitsevista palveluista. Sijaintinsa ansiosta Hotellilaiva Wuoksen on Suomen ja Euroopan mantereen pohjoisin ympäri vuoden toimiva hotellilaiva.

Näyttelijä Ismo Apell ylläpitää perheensä kanssa Hotellilaiva Wuoksea. Nauti Hotellilaivassa laivahenkisistä hyteistä, hyteissä on oma suihku, taulutelevisio sekä wifi.

Perheomisteinen hotellilaiva on positiivinen piristysruiske ketjuhotelleihin. Hotellilaivalla voit aistia sen kodinomaisen sekä ainutlaatuisen miljöön. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ikimuistoiselle laivayöpymiselle Kuopion matkustajasatamaan. Nauti auringonnoususta laivan kannella, ja tee iltakävely Kuopion kauniissa maisemissa. Istu laivan kattoterassilla ja nauti lempeästi kesätuulesta kasvoilla, anna kehon ja mielen levätä ja voit palata kotiin rentoutuneena.

Varaa siis oma laivamajoittuminen Kuopion matkustajasatamaan!

Hotellilaiva Wuoksi Kuopio

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Ainutlaatuinen laivamajoittuminen
 • Edullinen majoituspaikka
 • Keskeinen sijainti
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Lemmikkieläimet sallittu

Ainutlaatuinen majoittuminen

Majoitutko sitten ruumassa, keskikerroksessa tai sviitissä, on laivahotelli ainutlaatuinen kokemus. Laivahotelli Wuoksen sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopion matkustajasatamassa. Nauti kauniina kesäpäivänä laivahotellin kattoterassilla järven syleilystä. Tunnet olevasi laivalla pienen keinunnan ansiosta.

Ystävällinen henkilökunta huolehtii että sinun lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Siistit ja vasta remontoidut viihtyisät tilat kutsuvat majoittumaan toisenkin kerran.

Ennen majoitusajankohtaa saat selvät ohjeet hotellille saapumiseen. Täällä vierailleet ovat pitäneet Laivahotellia erinomaisena vaihtoehtona tutuille ketjuhotelleille.

Edullinen majoituspaikka

Huonehinta määräytyy sen mukaan minkälaisen hytin valitset itsellesi. Lisäksi hintoihin vaikuttaa eri sesongit. Kaikissa hintaluokissa majoituksen hintaan kuuluu aamiainen.

Keskeinen sijainti

Hotellilaiva Wuoksen sijaitsee Kuopion matkustajasatamassa, joten hotellilta on lyhyt matka läheisiin kauppoihin tai ravintolaan. 700 metrin päässä sijaitsee Kuopion taidemuseo.

Ilmainen wifi

Hotellilaiva Wuoksessa on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Hotellilla ei ole tarjota omaa pysäköintiä, mutta omalla autolla paikanpäälle tulevat voivat pysäköidä läheisille kadunvarsille.

Perhehuoneita

Lapsiperheet ovat tervetulleita viettämään ainutlaatuista majoittumista hotellilaiva Wuokseen. Lapsille näkyy tv:stä omat lasten tv-kanavat.

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita viettämään ikimuistoisia hetkiä Laivahotelli Wuokseen.