Edullinen majoitus Lahti

Hae Lahden parhaat hotellit majoittumiseenBooking.com

 Tule Lahteen

Lahti, tuo Suomen Chigagoksi kutsuttu kaupunki. Kaupunki joka sijaitsee yhden Suomen kauneimman järven, Vesijärven rannalla. Lahti jonka horisontissa näkyy Lahtelaisten ylpeyden aihe, hyppyrimäet. Mikäli hyppyrimäet osaisivat kertoa näkemäänsä, voisivat ne kertoa kotikaupunkinsa sydämessä sykkivää urheilukaupungin sanomaa. Vahvasta urheilukaupungin leimasta huolimatta, voi Lahdessa viettää aikaa lukuisilla eri tavoilla. Esittelemme alapuolella

Top 5 hotellit majoitukseen Lahdessa

1. Solo Sokos Hotel Lahti

Hotellin vastaanotossa sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi, ja samalla voit aistia henkilökunnan joka tekee työtään täydellä sydämellä!

Hiljattain remontoiduissa sekä hyvin varustelluissa hotellihuoneissa, hyvät yöunet takaavat laadukas tyynyvalikoima, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan tyynyn. Lisäksi huoneissa on pimennysverhot, jolloin liian aikaisin nouseva aurinko ei häiritse makoisia unia. Mikäli haluat huoneen, joka on varusteltuna kylpyammeella, kannattaa sinun olla yhteydessä hotellin respaan.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Sijainti

+ Aamiainen

+ Mukavuus, erityistoiveiden huomiointi

+ Esteetön kulku

+ Asiakaspalvelu

Sijainti

Mikäli hotelli valintasi perusteena on sijainti, on Sokos Hotel Lahti sinulle silloin ykkösvalinta.

Hotellin sijainti varmistaa helpon kulkemisen Lahden keskustassa, hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Lahden torille. Tori toimii risteyskohtana Lahden jokaiselle linja-autolle, jolloin pääset kätevästi kulkemaan haluamaasi kohteeseen. Voit ottaa torin laidalta itsellesi mukaasi vaikka Lahden kuuluisan lihamukin.

Matkakeskus, johon saapuvat sekä junat että pitkän matkan linja-autot. Matkakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä Lahden Solo Sokos hotellista.

 

Tehtävää ja nähtävää

Shoppailumahdollisuuksia tarjoaa Sokos Hotellin vieressä sijaitseva kauppakeskus Trio sekä Sokos. Lahtelaisten oman olohuone Lahden satama sekä Sibeliustalo sijaitsee vain alle kahden kilometrin päässä Sokos hotellista.Saapuessasi omalla autolla, voit pysäköidä auton kadun varressa oleville maksullisille pysäköintipaikoille. Tai halutessasi voit pyytää pysäköintimahdollisuutta hotellin omaan maksulliseen parkkihalliin. Ei kannata kuitenkaan säikähtää, sillä parkkihalli saattaa ensikertalaiselle olla hieman sokkeloinen. Hotelli on kuitenkin pyrkinyt sijoittamaan opasteita niin paljon, että liikkuminen parkkihallissa olisi mahdollisimman vaivatonta. On myös hyvä huomioida, että viikonloppuisin keskeisen sijainnin vuoksi, ulkoa voi toisinaan kantautua juhlimisen ääniä.

Aamiainen

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Solo Sokos Hotel tarjoaa hyvät yöunet, sekä kuuluisan makunystyröitä hivelevän aamiaisen. Viikonloppuisin Sokos Hotel Lahden aamiaista on jatkettu iltapäivään asti, jolloin myös ulkopuoliset pääsevät nauttimaan maittavasta brunssista. Sokos Hotel Lahti suosii ja haluaa tukea paikallisia toimittajia. Siksi pääset nauttimaan aamiaisella muun muassa maittavasta puurosta, joka on valmistettu lähitoimittajan luomuhiutaleista. Vai miltä kuulostaa valmiiksi leikatut hedelmät,sekä tuorepuristettu appelsiinimehu.

Lapsiperheet

Sokos Hotel Lahti tarjoaa perheille huoneeseen ilmaisen vauvasängyn ja arjen luksuksena päivittäin tapahtuvan huonesiivouksen. Mikäli jälkipolvi pystyy nukkumaan jo hieman suuremassa sängyssä, pientä lisämaksua vastaan voi huoneeseen saada lisävuoteen.

 

Esteettömyys

Hotelli sijaitsee useassa eri kerroksessa, joten esteettömän liikkumisen ylempiin kerroksiin takaa hissi. Hissiä voi ruuhka-aikoina hieman joutua odottamaan. Huoneissa on esteetön kylpyhuone sekä suihku.

2. Lahti City Home

Helppoa majoitusta Lahden keskustassa.

Oli matkan tarkoitus sitten mikä tahansa, tarjoaa Lahti City Home hyvän ratkaisun Lahdessa yöpymiseen. Mikäli haluat majoitusvaihtoehdon isoille hotelliketjuille, on Lahti City Home sinulle täydellinen valinta. Lahti City Home asunnossa majoitut kodikkaasti, sillä kyseessä on todellakin perinteinen kerrostalo. Kerrostalo, jossa on tyylikkäästi sisustettu asunto. Asunnosta aukeaa kaupunkinäkymä, mutta mikäli kaipaat pientä metsälenkkiä onnistuu se kätevästi lähes vieressä sijaitsevalla Radiomäellä. Halutessasi voit tehdä Kaupungintalon kupeesta vaikka pienen rappustreenit Radiomäen päälle, tai siirtyä nauttimaan ylellisestä aterioinnista Roux-ravintolaan.

Lahti City Home

Booking.com Arvosana

Booking.com

+ Sijainti

+ Ilmainen Wifi

+ Ruoanlaittomahdollisuus

Sijainti

Saavutpa Lahteen sitten omalla autolla, bussilla tai junalla, ei sinun tarvitse kuluttaa kallista aikaa välimatkoihin. Lahti City Home sijaitsee lähestulkoon kirjaimellisesti kivenheiton päässä Lahden matkakeskuksesta, johon kaikki saapuvat Lahteen tulevat linja-autot tai junat. Mikäli tulet omalla autolla, kannattaa pysäköintimahdollisuus selvittää huoneistoa varatessa, sillä keskustassa on tarjolla muuten vain maksullisia kadunvarsipaikkoja. Helsinki- Vantaan lentokenttä on vain alle 100 km päässä.

 

Oma keittiö

Nälän kurniessa, löytyy lähistöltä, vain muutaman korttelin päästä useita eri ruokapaikkoja, joissa saa takuulla vatsansa täyteen. Jos taas haluat valmistaa iltapalan tai maukkaan aamiaisen itse, on huoneistossa oma keittiö, josta löytyy laaja valikoima erilaisia ruoanlaittovälineitä. Majoituspaikka tarjoaa myös laajan kodinkonevalikoiman, ja tarvittaessa voit pestä illalla pyykkiä. Jolloin sinulla on seuraavana aamuna puhtaat vaatteet odottamassa.

 

Chek In, Chek out

Sisäänkirjautuminen tapahtuu kello 14.00 -22.00 välillä, ja uloskirjaus kello 12.00 mennessä. Tarkempi sisäänkirjautumisaika kannattaa varmistaa varausta tehdessä, sillä asunnon avaimet noudetaan omistajalta ennalta sovittuna ajankohtana. Älä säikähdä,sillä tämä on koettu varsin toimivaksi ratkaisuksi. Pois lähtiessä voit sopia, että jätät lähtiessäsi avaimet asuntoon.

Lapsiperheille Lahti City Home tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon. Huoneistossa voi yöpyä lapsia, vaikka varavuoteita heille ei pystykään järjestämään. Ruoanlaittomahdollisuus ja pyykinpesu kuulostaa toisille lapsiperheille ehkä houkuttelevammalta perinteisen hotellihuoneen sijaan?

Keskeisestä sijainnista huolimatta asunto on rauhallinen, ja tarjoaa hyvän paikan rentoutumiseen pitkän päivän päätteeksi. Siisti asunto ja ystävällinen asiakaspalvelu takaa hyvän yöpymisen Lahdessa!

3. Lahti Huvi House

Mikäli etsit majoitusta hieman Lahden keskusta-alueen ulkopuolelta, kannattaa sinun tutustua Lahti Huvi Houseen.

Vuonna 2014 valmistunut rauhallinen kerrostalo, tarjoaa majoittujalle miellyttävän vaihtoehdon Lahdessa yöpymiseen. Lahti Huvi House sijaitsee noin kolmen kilometrin päästä Lahden keskustasta. Mikäli saavut paikalle omalla autolla, on sinun mahdollista pysäköidä auto talon pihalle. Julkinen liikenne kulkee myös kivenheiton päästä, jolla pääset kätevästi vaikka keskustaan illanviettoon.

Lahti Huvi House

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Laadukas sisustus

+ Oma sauna

+ Rauhallinen sijainti-Palvelut lähellä

+ Lapsiperheille

+ Ilmainen Wifi

+ Esteetön kulku

Laadukas sisustus

Tämä  majoitus painii ihan omassa sarjassaan muiden majoitus vaihtoehtojen kanssa, ja eikä ole ihmekään että huoneisto on saanut niin paljon kehuja asiakkailtaan. Asunto on sisustettu laadukkaasti, huoneisto on siisti sekä taloyhtiö on rauhallinen.

 

Oma sauna

Pitkän ja ehkä hikisen päivän päätteeksi voit rentoutua huoneiston omassa saunassa. Perinteisen suomalaisen saunan lauteilla unohtuu päivän kiire ja mahdolliset murheet. Löylyjen jälkeen on ihana asettua nukkumaan puhtaisiiin lakanoihin.

 

Rauhallinen sijainti- Palvelut lähellä

Asunnossa on oma keittiö, jolloin siellä on mahdollisuus valmistaa itse ruokaa. Lähin ruokamarketti löytyy muutaman vain muutaman sadan metrin päästä. Samasta ostoskeskuksesta löytyy myös ravintola ja kahvila, mikäli ruoanlaitto ei ole tähän hetkeen sopiva idea.

Kuntoilijoille on tarjolla mahdollisuus liikkua, lähellä sijaitsevilla lenkkipoluilla sekä ostoskeskuksessa sijaitsevalla kuntosalilla.

 

Nähtävää ja koettavaa

Vajaan kilometrin päässä Lahti Huvi Houselta on Mukkulan kartano, jossa sijaitsee myös lähin yleinen uimaranta. Aurinkoisella ilmalla rannalla voi viettää rentoa kesäpäivää, katsellen laineilla lipuvia veneitä tai vesiskoottereita.  Kesäisin Mukkulan rannalla järjestetään myös erilaisia tapahtumia,päivätansseista aina lastenvaatekirpputoreihin.

Talviaikaan laskettelukeskus Messilä tarjoaa hienoja näkymiä huipulta, ja vauhdikkaita mäenlaskuja. Messilä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Lahti Huvi House-majoituksesta.

 

Lapsiperheille

Asunnossa voi majoittua kuusi henkilöä, ja huoneiston 80 neliötä mahdollistaa sen että kaikkien ei tarvitse nukkua samassa huoneessa. Majoittujat voi nukkua eri makuuhuoneissa, jolloin lasten käydessä nukkumaan voi toisessa huoneessa katsoa vielä rauhassa TV:tä. Tämä on erityisen hyvä asia heille, joiden hotellimatkustaminen tarkoittaa iltaisin hiljaa pimeässä istumista, etteivät lapset herää. Tässä kohteessa hinta, laatu ja majoittumisen mukavuus kohtaavat miellyttävällä tavalla. Sängyt tarjoavat mittansa puolesta vielä erityisen pitkät unet, sillä sängyt ovat jopa n. 200 cm pitkiä. Huoneisto on savuton.

 

Esteetön kulku

Esteetön kulku mahdollistaa kulkemisen pyörätuolilla, kerrostalon ylempiin kerroksiin pääsee kulkemaan hissillä.

4. Guesthouse Little Tundra

Miltä kuulostaa yöpyminen porontaljojen keskellä, jossa voit aistia Pohjoissuomalaisen tunnelman sekä lähes nähdä revontulet yötaivaalla.

Vai miltä tuntuu viettää yö keskellä itämaista satua, huoneessa joka on sisustettu Keskiaasialaisen jurtan teemalla? Vai haluatko nukkua huoneessa joka suorastaan pursuaa yltiö romantiikkaa, ja voit hetken ajatella olevasi kesämökillä luonnon helmassa.

Guesthouse Little Tundra

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

  • Persoonallisuus
  • Sijainti
  • Minikeittiö
  • Asiakaspalvelu
  • Ilmainen Wifi

Persoonallisuus

Mikäli kaipaat vaihtelua normaaliin hotellissa nukkumiseen, ja kaipaat enemmän kuin Marianne karkin tyynylle. Sinun on ehdottomasti tutustuttava tähän ihanan persoonalliseen majoitusvaihtoehtoon, Guesthouse Little Tundraan. Täällä voit mielikuvissasi aistia Lappilaisen teeman tai kokea yön Keskiaasialaisessa jurtassa.

Sijainti

Tämä – pieni pala taikaa– majoitusvaihtoehto sijaitsee välittömästi Lahden Matkakeskuksen kupeessa. Juna-asema on aivan nurkan takana, johon tulevat lähestulkoon jokainen Lahteen saapuva juna tai linja-auto. Tämä persoonallinen majapaikka on siis kirjaimellisesti aivan Lahden keskustan tuntumassa. Omalla autolla saapuessasi, voit pysäköidä auton pihalla sijaitsevalle ilmaiselle parkkipaikalle. Majoitus tapahtuu persoonallisesti sisustetuissa pienissä mökeissä, joilla on yhteinen suihku ja wc muiden majoittujien kanssa.

Lahden keskusta on ihan kävelymatkan päässä, voit siis tutustua Lahden keskustaan vaikka jalkaisin. Näin pääset rauhassa tekemään samalla vaikka ikkunashoppailuja, ja rentoutumalla idyllisessä kahvilassa. Lapsiperheille tekemistä löytyy vieressä sijaitsevasta Launeen perhepuistosta, jossa on ilmaista tekemistä lähes kaikenikäisille lapsille. Vanhemmille ajanvietto sujuu vaikka viereisellä minigolf radalla.

 

Minikeittiö

Pikkunälän yllättäessä, voit säilyttää eväitä minikeittiön jääkaapissa. Minikeittiössä suurempi ruoanlaitto ei kuitenkaan ole mahdollista. Mutta ei hätää, kivenheiton päässä on useampi ruokapaikka josta löydät varmasti itsellesi mieluisan ruokapaikka vaihtoehton. Lahden keskustasta löytyy ruokaa lähes joka makuun!

Aamiainen hoituu majapaikassa omatoimisesti, kuppi höyryävää kahvia tai teetä tarjoillaan majapaikan puolesta.

Asiakaspalvelu

Sukeltaessasi tähän persoonalliseen majapaikkaan, et voi olla törmäämättä erinomaiseen asiakaspalveluun ja tunnelmaan jossa asiakasta todellakin kuunnellaan ja halutaan tarjota hänelle ainutlaatuinen majoituskokemus. Eikä liene siis sattumaa, että Guesthouse Littlle Tundran asiakaspalvelua suorastaan ylistetään, sekä asiakasarviot hipovat lähes poikkeuksetta kiitettävää. Alueelle sijaitsee myös grillausmahdollisuus, jonka varaus kannattaa sopia erikseen varausta tehdessä.

Ilmainen Wifi

Koko majoitusrakennuksessa on ilmainen Wifi, voit siis rauhassa surffailla netissä.

5. Kauppahotelli Grand

Lahden historiaan jo perinteisesti kuuluva Kauppahotelli Grand, on jo ehtinyt toimia Lahdessa useammassa eri paikassa. Nykyinen sijainti on aivan keskustassa, mutta tästä huolimatta hotelli tarjoaa rauhallisen yöpymispaikan.  Kauppahotelli Grand ei erotu kilpailijoistaan uutuuttaan kiiltävillä pinnoillaan, vaan kyseessä on perinteisen tunnelmallinen hotelli. Hotelli josta huokuu elämisen meininki, ja aamulla voi nousta nauttimaan idyllisessä ympäristössä maukkaan aamiaisen. Hyvästä palvelustaan tunnettu Kauppahotelli Grandiin asiakkaiden on helppo palata aina uudelleen. Asiakkaat kokevat Kauppahotelli Grandin olevan paikka, jossa he saavat maksamalleen hotelliyön summalle vastinetta.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Sijainti

+ Ilmainen pysäköinti

+ Aamiainen

+ Asiakaspalvelu

+ Ilmainen Wifi

Sijainti

Kauppahotelli Grandin sijainti on lähestulkoon vertaansa vailla, sillä keskeisestä sijainnista huolimatta hotelli sijaitsee rauhallisen kadun varrella. Tällöin yölliset juhlijat eivät häiritse makoisia yöunia. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Lahden torille sekä useisiin kauppoihin, kauppahalliin tai kauppakeskukseen. Keskustasta huolimatta, omalla autolla tulijat voivat pysäköidä ilmaiseksi auton Kauppahotelli Grandin parkkihalliin. Eikä hätää, mikäli olet julkista liikennettä hyväksi käyttäen liikkeellä. Sijaitsee hotellin kulman takana Lahden kauppatori, josta voi ottaa bussin haluamaansa kohteeseen.

Nähtävää ja koettavaa

Ulkoilumahdollisuuksia tarjoaa muutaman kilometrin päässä sijaitseva Pikku-Vesijärvi. Lahtelaisittain Pikku-Veskulla soi kesäisin vesiurut, sekä puistosta löytyy myös kesäteatteri ja kahvila. Lämpimänä kesäpäivänä voi aikaa viettää myös Pikku-Vesijärven puisto nurmella järjestettävissä puisto jumpisssa tai nauttia piknikistä sinitaivaan alla.

Aamiainen

Miltä kuulostaa rauhallinen aamu, ja saat nauttia kiireettömyyden tunteesta pehmeissä lakanoissa. Hotellin ystävällisen henkilökunnan saattelemana, voit nauttia kattavan aamiaisen kaikessa rauhassa. Höyryävän kuuman kahvikupin ja vasta paistetun leivän ääreltä on hyvä aloittaa uusi päivä. Päivän voi aloittaa vaikka tutustumalla Lahden historiaan. Lahden Historiallinen museo, hiihtomuseo sekä Taidemuseo sijaitsevat alle kilometrin päässä hotellilta. Kauniina talvipakkaspäivänä, voit siis tehdä kävelylenkin ja tutustua Lahden historiaan.

Asiakaspalvelu

Reipas vastaanoton henkilökunta toivottaa sinut reippaasti tervetulleeksi Kauppahotelli Grandiin. Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai toiveita, voit kääntyä ystävällisen henkilökunnan puoleen. Varaa siis huone Kauppahotelli Grandista, ja pääset nauttimaan kiireettömyyden tunteesta.