Nauvo majoitus

Hae parhaat hotellit ja mökit NauvostaBooking.com

Nauvossa nautit Turun saaristosta

Ihastuttava Nauvo koostuu noin 3000 eri kokoisesta saaresta, rauhallisista luodoista sekä kauniista kallioista. Nauvo sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Paraisilta, ja matkailijaa helpottaa huomattavasti mikäli hän osaa muutaman sanan saaristolaisten ruotsinkieltä.

Nauvosta löytyy pääsaaret Iso-Nauvo sekä Pikku-Nauvo, sekä Nauvon pohjoisimmilta saarilta on löydetty pronssikauden aikaisia hiidenkiukaita, asiakirjoissa Nauvon pitäjä on mainittu ensimmäisen kerran vuonna 1395.  Nauvon saaristoon pääsee kulkemaan Lillmälön losilla, ja lossimatkan aikana voit ihailla ympärillä avautuvaa kaunista saaristomaisemaa. Nykyään Nauvo tarjoaa erityisesti kesäisin vilkkaan matkailukohteen, ja alueen väkimäärä moninkertaistuu vilkkaimman matkailusesongin aikana. Nauvo houkuttelee kävijöitä erityisesti pääsiäisestä elokuun loppuun ulottuvalla ajanjaksolla. Vuoden pimeimpinä kuukausina alueella on paljon erilaisia yritysvieraita sekä urheilukalastajia. Talvella Nauvossa asuu ainoastaan reilut tuhat ihmistä, ja talvi onkin alueen hiljaisinta aikaa. Kesäisin alueen Kamarimusiikkipäivät, jazz- konsertit, erilaiset huutokaupat sekä saaristolaistori vetää puoleensa turisteja hieman kauempaakin. Nauvossa majoittuvat matkailijat ovat merkittävä maatalouden sivuelinkeino paikallisille Nauvolaisille, eikä ihme, sillä Nauvon kauniit ja tunnelmalliset mökkimajoituksen tarjoavat kauniit puitteet rentouttavalle lomamatkalle Nauvon kauniiseen saaristoon. Nauvossa sinun kannattaa tutustua ainakin seuraaviin  kohteisiin, Nauvon kirkko, jolloin Nauvon pitäjä on mainittu historian kirjoissa ensimmäisen kerran vuonna 1935.  Åke Sandvallin museossa voit tutustua laivamallirakentajan tuotantoon sekä eri tekijöiden meriaiheisiin maalauksiin.

Nauvon parhaat hotellit ja mökit

 1. Majatalo Martta

Majatalo Martta on majoittanut iloisia matkailijoita jo yli 100 vuoden ajan, ja tämä ihastuttava majoituspaikka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Kuumimpana sesonkina, joka ulottuu huhtikuusta syyskuun alkuun, tässä majoituspaikassa voi nauttia idyllin majoittumisen lisäksi maittavan aamiaisen sekä tunnelmallisen vanhanajan parvisaunan lämpöisistä löylyistä. Sesongin ulkopuolella majoituspaikan kahvila sekä ravintola on avoinna satunnaisesti. Majatalo Martan tilausravintola valmistaa maukkaita herkkuja vuoden ympäri, lisäksi voit myös varata erikseen muita tilauspalveluita. Suomen johtava matkailulehti Mondo, on valinnut tämän majoituspaikan kohteeksi, jossa jokaisen tulisi vierailla ainakin kerran elämänsä aikana, miksi ei jopa useammin. Majatalo Martassa voit erityisesti ihailla idylliä saaristolaistunnelmaa sekä pieniä satamia, joita ympäröi idyllit punaiset mökit. Tämän viehättävän majoituspaikan huoneissa on käytössä jaettu kylpyhuone, ja huoneet on sisustettu ihanan maalaisromanttisesti.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Erinomainen sijainti

+ Persoonalliset huoneet

+ Sauna

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee erittäin kauniilla paikalla, keskellä kaunista saaristolaismaisemaa. Nauti maittava aamiainen ulkoterassilla ison puun varjossa, ja anna raikkaan merituulen puhaltaa kasvojasi. Voit myös halutessasi valmistaa itse omat herkut majoituspaikan kauniissa pihapiirissä sijaitsevalla grillillä.

Persoonalliset huoneet

Tässä majoituspaikassa voit nauttia maalaisromanttisesti sisustetuista huoneista. Ihaile huoneiden talonpoikaisantiikkia, ruusuja, pitsejä sekä muita kauniita yksityiskohtia. Tässä majoituspaikassa yöpyvät vaivatta niin nuoret, vanhat, pariskunnat kuin perheetkin. Valintasi mukaan voit yöpyä, yhden, kahden, neljän tai jopa viiden hengen huoneessa. Suurimman huoneen yhteydessä on minikeittiö, jossa voit valmistaa tarvittaessa omat ruoat. Majatalo Martan hostelli-tason kaikissa huoneissa on yhteiskäytössä oleva wc.

Sauna

Tässä majoituspaikassa voit kokea ainutlaatuisen parvisaunan tunnelman. Saunan lämpö hoitaa niin kehoa kuin mieltä. Sauna on rakennettu 150 vuotiaan torpan hirsistä, perinteisin menetelmin joten parvisaunan terventuoksuisilla lauteilla koet varsin ainutlaatuisen elämyksen.

Esteettömyys

Majatalo Martassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Perhehuoneita

Majatalo Martassa on varattavissa tilavia perhehuoneita, joissa pystytte majoittumaan koko perheen voimin. Lisäksi majoituspaikan pihalla ja sen ympäristössä on erinomaisia virikkeitä niin lapsille, kuin lapsenmieliselle.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Majatalo Marttaan. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu

2. Köpmans

Tämän majoituspaikan raikkaat huoneet ovat valmistuneet vuonna 2016, ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneelle lomanvietolle. Köpmans sijaitsee kauniissa Turun saaristossa, erityisesti kesäsesonkina Nauvon keskusta on lomailijoiden erityisessä suosiossa. Majoituspaikassa tarjoillaan päivittäinen mannermainen aamiainen,  jonka rennossa tunnelmassa uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta. Tämä majoituspaikka sijaitsee aivan Nauvon keskustassa, ja kaunis merenranta on vain 200 metrin päässä tästä ihastuttavasta majoituspaikasta. Köpmans bed & breakfastin lisäksi voit nautti majoituspaikan yhteydessä sijaitsevan ravintolan suussa sulavista herkuista. Eikä ihme, että ruoka on niin maittavaa, sillä ravintolan kaikki annokset valmistetaan alusta alkaen itse. Ravintolan listalla on ruokia, joissa hyödynnetään mahdollisimman paljon saariston raaka-aineita. Nauti päivittäin ravintolassa leivottuja leipiä sekä uunituoreita leivonnaisia, lisäksi majoituspaikan pihalla olevan puutarhan antimista valmistetaan herkullisia hilloja.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Erinomainen sijainti

+Viihtyisät, uudet huoneet

+Ravintola

+Internet

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Lemmikkieläimet

Eriomainen sijainti

Tämä majoituspaikka tarjoaa eturivin paikat Turun saariston ihailuun. Köpmans majoituspaikka sijaitsee rannan välittömässä läheisyydessä, joten voit ihailla merimaisemaa ja hengittää keuhkot täyteen raikasta meri-ilmaa. Suuntaa iltakävelylle merenrantaan, ja anna kehon ja mielen rentoutua.

Viihtyisät, uudet huoneet

Köpmans majoituspaikan huoneet ovat valmistuneet vuonna 2016, ja ne tarjovatkin majoittujalleen raikkaan tunnelmalliset huoneet, joissa on hyvä yöpyä ja herätä virkistyneenä uuteen aamuun. Köpmansissa on neljä viihtyisää huonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone sekä tv. Yhteen majoituspaikan huoneista on mahdollisuus saada kerrossänky lapsille.

Ravintola

Majoituspaikan yhteydessä sijaitsee paikallisista raaka-aineista suussa sulavia herkkuja valmistava ravintola. Ravintolan kaikki annokset valmistetaan itse alusta alkaen.  Valitse haluatko nauttia herkullisen kala-, vai liha-aterian, ravintolasta löytyy vaihtoehtoja myös kasvissyöjille sekä vegaaneille. Kahvilassa voit nauttia itse leivottuja herkkuja, vaikkapa majoituspaikan kauniissa puutarhassa. Kahvilan herkullisia munkkeja ja korvapuusteja tullaan maistamaan hieman kauempaakin.

Internet

Köpmans majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Majoituspaikan pihalle voi pysäköidä maksuttomasti.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän ihastuttavaan majoituspaikkaan. Köpmansissa on tarjolla suurempia huoneita, joissa voit majoittua koko perheen voimin. Lisäksi yhteen huoneista on mahdollista saada kerrossänky lapsille. Tai tarvittaessa voit saada huoneeseen erillisen lisävuoteen tai matkasängyn.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

3. Hotel & Cafe Lanterna

Hotel & Cafe Lanterna sijaitsee Turun saaristossa, kauniin Nauvon sydämessä, lyhyen kävelymatkan päässä Nauvon keskustasta. Tämä 1900-luvulta peräsiin oleva keltainen hotellirakennus sijaitsee vierasvenesatan vieressä. Majoituspaikka on sisustettu mielenkiintoisesti, ja se henkii ihastuttavaa persoonallisuutta sekä vieraanvaraisuutta. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän persoonalliseen majoituspaikkaan. Hotelli on peruskorjattu vuonna 2004, ja rakennuksen jokainen huone on erilainen, ja niistä on helposti aistittavissa kesähuvilan ihastuttava tunnelma. Tunnelmallisen sisustuksen lisäksi hotellissa on mahdollista nauttia samassa rakennuksessa toimivan ravintolan herkullisista ruoista, sekä hotellissa on myös ainutlaatuinen absinttibaari. Nämä ovat avoinna ryhmille ainoastaan tilauksista. Hotellin yhteydessä toimii myös Sussin keramiikka-ateljee sekä rennolla kesätunnelmalla varustettu kesäravintola Pub Niska.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskeinen sijainti, lähellä saaristolauttojen satamaa

+Tunnelmalliset huoneet

+Esteettömyys

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Keskeinen sijainti, lähellä saaristolauttojen satamaa

Tämä majoituspaikka sijaitsee vain 150 metrin päässä Nauvon kirkolta. Lisäksi Nauvon vierasvenesatama sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Tämä sympaattinen pikku hotelli tarjoaa erinomaisen paikan rentoon lomanviettoon, kauniilla Nauvon saarella. Ympärillä avautuu ihastuttava Turunmaan saaristo, joten kävele illalla merenrannalla , ja täytä keho ja mieli täyteen raikasta meri-ilmaa. Nauvon keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä hotellilta.

Tunnelmalliset huoneet

Tämän majoituspaikan huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa, yläkerrasta löyty 4 kahden hengen huonetta sekä yksi yhden hengen huone. Yläkerrassa on käytettävissä kolme erillistä suohkuhuonetta wc:llä varustettuna. Alakerrassa on yhden hengen huone, joka soveltuu liikuntarajoitteiselle. Tarvittaessa isommille ryhmille on järjestettävissä lisämajoituspaikkoja lähihotelleista. Huonehintaan sisältyy maittava aamiainen, sekä huoneen liinavaatteet.

Estettömyys

Majoituspaikassa on tarjolla huoneita ja palveluita liikuntarajoitteisille. Esteetön majoittuminen onnistuu hotellin ensimmäisessä kerroksessa.

Pysäköinti

Hotel & Cafe Lanternassa on tarjolla ilmainen pysäköinti

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Hotel & Cafe Lanternaan ovat tervetulleita perheen koirat, mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä ja huomioi että koirasta veloitetaan erillinen lisämaksu.

Tekemistä

Mikäli kaipaat hieman aktiivisempaa lomanviettoa, voit vuokrata majoituspaikasta käyttöösi polkupyörän, jolla voit helposti tutustua Nauvon kauniiseen saareen. Kanooteilla tutustut Nauvon saaren mereltä käsin, ja halutessasi voit tutustua paremmin ihastuttavaan Turunmaan saaristoon.

4. Västergård Bed & Breakfast

Västergård Bed & Breakfast tietää mistä onnistunut lomamatka on rakennettu. Tässä majoituspaikassa voit nauttia Turunmaan saariston ainutlaatuisesta tunnelmasta, kauniista luonnosta, raikkaasta meri-ilmasta sekä sitä ympäröivästä levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Majoituspaikassa huomaat että onnellisuus on hyvinkin yksinkertaisista asioista kiinni, hiljennä laukkaava mielesi ja anna kehon ja mielen rentoutua tässä ihastuttavassa majoittumispaikassa. Västergård Bed & Breakfast majoittuminen tapahtuu päärakennuksen lisäksi luonnonmukaisin materiaalein majoittumiskuntoon kunnostetussa navetassa. Voit nauttia Västergård Bed & Breakfastissa lomaillessasi idyllistä pihapiiristä, joka koostuu nurmikosta kuin kalliostakin. Rentoon oleiluun ja illanviettoon on omiaan majoituspaikan puulämmitteinen sauna, rentouttava ulkoporeallas sekä kaasugrilli, jolla voit valmistaa suussa sulavat herkut. Noin 600 metrin päässä tästä majoituspaikasta, sijaitsee uimalaituri sekä soutuvene. Tämä majoituspaikka on TripAdvisorin suosittelema majoituspaikka, tule ja ihastu!

Majatalo NAuvo

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • + Erinomainen sijainti+Tunnelmallinen majoittuminen

  +Internet

  +Pysäköinti

  +Sauna

  +Perhehuoneita

  +Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee erinomaisella paikalla, keskellä Turunmaan kaunista saaristomaisemaa, kauniilla Nauvon saarella. Tässä majoituspaikassa voit myös viettää erilaisia tapahtumia, muun muassa erilaisia kokouksia sekä juhlia. Ystävällinen isäntäväki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan tähän ihastuttavaan majoituspaikkaan. Uusi lomapäivä käynnistyy leppoisasti itsetehdyn leivän ja höyryävän kuuman kahvikupin äärellä.

Tunnelmallinen majoittuminen

Ekologisesti entisöidyssä navetassa on yhteiskäytössä olevat tilat sekä kolme tilavaa kahden hengen huonetta, ja isommalle porukalle on omiaan majoituspaikan iso neljän hengen sviitti. Majoituspaikka on entisöity laadukkailla materiaaleilla, joka tuo majoittumiseen mukavan laadukkaan tunnelman. Kaikissa huoneissa on oma wc- sekä suihkutila. Iso sviitti on varusteltu avokeittiöllä sekä puulämmitteisellä saunalla. Päärakennuksessa sijaitsevissa vierashuoneissa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone, höyrysuihkuineen.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti alueella olevalle yksityiselle pysäköintipaikalle.

Sauna

Majoituspaikan pihalla on perinteinen puulämmitteinen sauna, sekä saunan yhteydessä sijaitseva ulkoporeallas on varattavissa erikseen lisämaksua vastaan.

Perhehuoneita

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan tähän tunnelmalliseen majoituspaikkaan. Lisäksi Västergård Bed & Breakfastissa on varattavissa perhehuoneita.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan tähän ihastuttavaan majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonavarauksen yhteydessä. Lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

5. Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket

Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket tarjoaa ainutlaatuista majoittumista Korppoon saarella, Paraisten kunnan alueella kauniilla Saaristomerellä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yöpymiseen levollisen luonnonrauhan, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja murheet. Voit vain keskittyä nauttimaan aluetta ympäröivästä kauniista luonnosta, sekä yöpyä entisestä navetasta entisöidyssä hotellirakennuksessa. Hotellirakennuksen jokainen huone on tunnelmallinen yöpymispaikka, sen yksilöllisine huoneineen. Tässä neljän tähden hotellissa voit nauttia paikan yksityisestä rannasta, ihastuttavasta puutarhasta sekä ystävällisestä palvelusta. Laadukkaasti sisustettuja, tunnelmallisia huoneita unohtamatta. Uusi päivä käynnistyy herkullisten teeleipien ja pannukakun äärellä. Nauti herkullisesta aamiaisesta, sekä tutustu samalla alueen kiehtovaan historiaan. Historiaan jossa maatalo on ollut koko ajan saman suvun hallussa, ja kuinka se tänä päivänä tarjoaa neljän tähden majoituskokemuksen keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Erinomainen sijainti

+Tunnelmalliset huoneet

+Ravintola

+Internet

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Sauna

+Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket sijaitsee erinomaisella paikalla, yksityisen ranta-alueen äärellä. Rauhallinen, luonnonkaunis ympäristö on omiaan tarjoamaan ikimuistoisen ja rentouttavan yöpymisen tässä ainutlaatuisessa majoittumispaikassa. Herää aamulla virkistyneenä hotellin tunnelmallisista huoneista, ja suuntaa aamulenkille kauniiseen merenrantaan johon on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Tunnelmalliset huoneet

Majoituspaikan huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on ilmaisia kylpytuotteita. Osasta majoituspaikan ikkunoista on kaunis puutarhanäkymä. Huoneet ovat varusteltu omalla taulu tv:llä sekä muun muassa hiustenkuivaajalla. Nauti hotellin ainutlaatuisesta tunnelmasta, ja ihaile ympärillä avautuvaa kaunista luontoa. Uusi päivä käynnistyy herkullisen aamiaisen äärellä.

Ravintola

Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket toimivassa ravintolassa voit nauttia annoksista, jotka ovat valmistettu parhaista lähialueelta löytyvistä raaka-aineista. Ravintolan menu muuntuu erilaiseksi vuodenaikojen mukaan, raaka-aineissa hyödynnetään luonnon ja kauden parhaita raaka-aineita. Ravintola palvelee kuumimpina sesonkeina, tarvittaessa ravintolasta voi tiedustella illallistamisesta myös  sesongin ulkopuolella.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille

Sauna

Voit halutessasi vuokrata lisämaksullisen saunan käyttöösi

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotel Nestor & Restaurant Back Pocket majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.