Edullinen yöpyminen ja majoitus Repovesi- Parhaat hotellit ja mökit

Hae paras hotelli tai mökki RepovesiBooking.com

Repoveden kansallispuisto

Repoveden jylhät maisemat, sekä kirkasvetiset järvet houkuttelevat luokseen vuoden ympäri kaikenikäisiä matkailijoita. Repoveden retkeilyalue on ollut retkeilijöiden suosiossa jo useamman vuosikymmenen ajan. Repoveden kansallispuisto on erinomainen retkeilykohde, olet sitten aloittelija tai kokenut eränkävijä. Metsästä löytyy useamman kilometrin mittaisia vaellusreittejä, Lapinsalmelta lähtevä viiden kilometrin Ketunlenkki on näistä suosituin. Alueen pohjoisosissa voit nauttia omasta rauhasta, ja alueella onkin jopa 30 kilometrin verran vaellettavia reittejä.Monipuolisten patikointireittien lisäksi Repovedeltä löytyy mielenkiintoisia kohteita, joissa kannattaa vierailla joko yksin tai perheen kanssa. Perheen pienimmille käsikäyttöinen kulkuväline Ketunlossi, tarjoaa yhden Ketunlenkin jännittävistä kohokohdista. Yksi Repoveden suosituimmista nähtävyyksistä, Kuutinkanava on rakennettu vuonna 1912. Tutustu Repoveden luontoon opastetuilla kierroksilla, ja löydä oma suosikkisi Repoveden kauniista luonnosta. Repovedellä niin keho kuin mieli saa levätä, ja arjen murheet jäävät hetkeksi taka-alalle!

Repovesi parhaat hotellit ja mökit

1. Linkkumylly Cottages

Linkkumylly Cottages majoittumispaikassa voit kuunnella vieressä kohisevaa koskea, ja nauttia miellyttävästä rauhasta. Linkkumyllyn majoituspaikka sijaitsee Mäntyharju-Repovesi reitin varrella, matkaa Repoveden pohjoiselle sisäänkäynnille on 15 kilometriä. Tässä majoituspaikassa on mahdollista majoittua vuoden ympäri, vilkkain sesonki on kuitenkin kesällä ja syksyisin. Mäntyharjun kaunis ja jylhä luonto lumoaa vierailijansa, ja Linkkumyllyn auringonlaskut hakevat vertaistaan. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi, pääset tästä ihastuttavasta majoituspaikasta. Lomamökin omalla ranta-alueella voi nauttia kauniista kesäpäivästä, tai ihailla kaunista auringonsiltaa. Polkupyörillä on helppo tutustua ympäröivään luontoon, samalla kun täytät keuhkot ja mielen täyteen raikasta ulkoilmaa. Talvisin vieressä sijaitseva järven jää tarjoaa erinomaiset puitteet hiihdolle. Ulkona vietetyn päivän päätteeksi on luksusta suunnata saunan lämpöön, ja kerrata yhdessä mukavan päivän tapahtumia.

Linkkumylly Cottages Repovesi
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Rauhallinen sijainti, luonnon keskellä
 • Majoittuminen
 • Sauna
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Linkkumylly Cottages sijaitsee kauniin luonnon ympäröimällä paikalla. Majoituspaikka sijaitsee rannan välittömässä läheisyydessä, ja voitkin ihailla mökin terassilta edessä aukeavaa kaunista järvimaisemaa. Repoveden kansallispuisto on noin 20 minuutin ajomatkan päässä, sekä Mäntyharjun keskustaan on 14 kilometrin matka.

 

Majoittuminen

Valitse haluatko majoittua Linkkumyllyn Lumikki-, vai Rantalamökissä? Lumikki-mökki on rakennettu entiseen karjasuojaan. Lumikki-mökki tarjoaa tilavaa majoittumista rannan välittömässä läheisyydessä. Mökki on remontoitu kodikkaasti vastaamaan erinomaisesti tämän päivän majoitus kysyntään. Talviasuttava Rantala sijaitsee kauniin Sarkaveden rannalla, mökki on rakennettu vanhoista riihen hirsistä. Tunnelmallinen mökki tarjoaa majoittumispaikan neljälle henkilölle. Kesäasuttava Lehtola sijaitsee hieman syrjemmässä, ja lähimmälle rannalle on noin 700 metrin matka. Samassa rakennuksessa on perinteinen suomalainen puulämmitteinen sauna.

 

Sauna

Majoituspaikassa voit nauttia saunan rentouttavista löylyistä, lauteilla unohtuu niin arjen kiireet kuin murheetkin. Nauti käsillä olevasta hetkestä, ja anna kehon ja mielen rauhoittua käsillä olevaan hetkeen.

 

Internet

Osassa Linkkumylly Cotteges mökeistä on käytettävissä ilmainen wifi. Kesäkäytössä olevassa Lehtolassa voit nauttia some-vapaasta ajasta, sillä mökissä ei ole käytettävissä ilmaista wifiä.

 

Pysäköinti

Alueella on ilmainen pysäköinti, omalla autolla tulijat voivat pysäköidä mökin välittömään läheisyyteen.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Linkkumylly Cottagesin lomamökkeihin. Mainitse lemmikistä majoitusvarausta tehdessäsi, huomioi että lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

2. Woikoski Feeling

Tämä neljän tähden majoituspaikka sijaitsee Nurmaalla, kauniin järven rannalla. Woikoski Feeling tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle hotellimajoittumiselle. Tämä luonnon lumossa sijaitseva majoituspaikka tarjoaa monipuolista tehtävää ja nähtävää. Repoveden kansallispuiston vaellusreitit ovat lyhyen automatkan päässä. Valitse tarpeesi mukaan sinulle sopiva majoituspaikka. Valitse haluatko painaa pääsi tyynyyn vuonna 2014 valmistuneessa Woikoski Guesthousessa, jonka 10 huonetta tarjoaa tasokasta majoittumista, tunnelmallisissa kahden hengen huoneissa. Metsästyshenkinen Jahtimaja, keskellä tilan metsästysmaita on omiaan tarjoamaan rauhallisen majoituspaikan neljälle henkilölle. Haimin eräkämpässä olet monipuolisten retkeilyreittien välittömässä läheisyydessä. Kartanon sviitissä yövyt ylellisessä Kirjojärven kartanossa. Lisäksi Kartanon aitat tarjoavat tunnelmallista majoittumista 2-6 hengen huoneissa.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Monipuolista tekemistä
 • Wellness
 • Esteettömyys
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä WHD Gård majoituspaikka sijaitsee vain 200 kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta, Mikkelistä matkaa kertyy 80 kilometriä sekä Kouvolasta on vain 40 kilometrin matka. Tästä huolimatta voit nauttia alueen ihastuttavasta rauhasta sekä luonnon lumosta, kohtuullisen ajomatkan päässä suurimmista kaupungeista.

Monipuolista tekemistä

Kauniin majoituspaikan lisäksi voit tutustua lomallasi alueella toimivaan Woikosken automuseoon, museossa esitellään upeita vanhoja autoja sekä niihin liittyviä tarinoita. Cryo-klinikka tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia Woikoski Feelingin upeassa ympäristössä, maailman laajimmalla cryo-klinikalla. Lisäksi voit kokeilla fasaanijahtia, maastoajoa, tai auto Escapea. Alueella on myös mahdollisuus frisbeegolfiin, tai voit kuntoilla maksuttomasti vuonna 2016 valmistuneella kuntosalilla. Lisäksi alueella on erinomaiset patikointi-, ja ulkoilureitit. Voit nauttia kauniista rantamaisemasta maalta käsin, tai kokeilla kalaonneasi melonnan ohella.

Wellness

Mitä olisikaan lomanvietto ilman perinteistä suomalaista saunaa. WHD Gårdin pihapiirissä, järven rannalla on vuokrattavissa ihastuttava Piian rantasauna. Nauti saunan lämmöstä, rentoudu pihalla olevassa paljussa ja virkisty viereisessä järvessä. Woikoski Feeling tarjoaa yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia rentoutushetkiä, nauti hemmottelevasta kasvohoidosta tai trendikkäästä sokeroinnista. Täällä arjen kiireet ja murheet jäävät taka-alalle, ja niin keho kuin mieli saa rentoutua.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Pysäköinti

Alueella on maksuton yksityinen pysäköinti, pysäköintiä varten ei tarvitse tehdä varausta.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Woikoski Feeling- WHD Gårdin majoituspaikassa. Mainitse lemmikkieläimestä tehdessäsi majoitusvarausta.

3. Lomakeskus Tommolansalmi

Kauniin Korpijärven rannalla sijaitsee kiireetön, sekä rennolla ilmapiirillä varusteltu lomakeskus. Lomakeskus Tommolansalmi on pieni ja idyllinen majoittumispaikka, joka sijaitsee Mäntyharjulla, valtatie 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä. Korpijärveltä löydät mitä moninaisemmat retkeilymaastot. Vietä kaunis kesäpäivä grillaamalla lähisaaren laavulla, pyöräillen Korpijärven monipuolisilla pyöräilyreiteillä, tai pakkaa matkaan picnic-kori ja suuntaa omalle picnicille luontopolun varteen. Repoveden kauniit kansallispuistomaisemat sijaitsevat vain alle tunnin ajomatkan päässä. Kansallispuistossa päivä sujuu siivillä, ihaile ympärillä avautuvaa luontoa. Lapsiperheiden suosikkikohteet, Visulahti sekä Tykkimäen huvipuisto sijaitsevat sopivasti  päiväretken päässä Mäntyharjulta. Lomakeskus Tommolansalmen pihamaalta löytyy lasten leikkialue, lasten polkupyörät sekä lainattavia sisäpelivälineitä. Alueella toimivassa kesäravintolassa voit nauttia suomalaista lähiruokaa, kotimaisista raaka-aineista valmistettua aamiaista sekä herkullisia leivonnaisia.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti yksityisellä rannalla
 • Monipuolisesti varusteltu mökki
 • Tekemistä
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä tunnelmallisen pieni ja idylli lomakeskus tarjoaa mahdollisuuden majoittumiseen ympäri vuoden. Lomamökit sijaitsevat yksityisellä hiekkarannalla, jolloin voit nauttia kauniista kesäpäivästä omassa rauhassa.

Monipuolisesti varustellut mökit

Tommolansalmella on tarjolla laadukkaita sekä hyvin varusteltuja lomamökkejä. Majoituspaikassa on vuokrattavissa kolme, vuoden ympäri käytössä olevaa lomamökkiä. Lisäksi kesäaikana lyhytaikaiseen majoitukseen varattavia B& B retkeilymökkejä, on varattavissa kolme kappaletta. Majoittuessasi lomapaikan mökeissä, voit hyödyntää vapaasti lähes kaikkia lomakeskuksen palveluita. Jokaisessa lomamökissä on vähintään neljä vuodepaikkaa, sekä niiden varustelutaso määräytyy mökin koon mukaan. Ympärivuoden käytössä olevista mökeistä löytyy monipuolisen varustelutason lisäksi oma sauna. Isompien mökkien edustalla on oma matalapohjainen hiekkaranta.

Tekemistä

Tommolansalmen alueella on mahdollisuus jos jonkinnäköisiin aktiviteetteihin. Retkeilyyn alueelta löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja, valitse reittisi oman ja matkalaisten kunnon ja kokemuksen mukaan. Valintasi mukaan tee muutaman kilometrin retki lähistön metsiin, ja ota matkaan herkullisia eväitä. Alueelta löytyy myös useiden kymmenien kilometrien lenkkejä, joita suositellaan vain kokeneille retkeilijöille. Oletko kokeillut suppailua? Lomakeskuksessa sinun on mahdollista haastaa itsesi ja matkakumppanisi tähän tasapainoa vaativaan lajiin. Kulttuurinnälkäisille Mäntyharjun alue tarjoaa tehtävää ja koettavaa, vaikka useammaksi päiväksi.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita Tommolansalmen lomakeskukseen. Mökkeihin on saatavilla kaikki tärkeät varusteet lasten kanssa matkustaville. Tarvitset sitten syöttötuolia, lastensänkyä, pottaa tai vannaa.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita osaan alueen lomamökeistä. Mainitse lemmikistä mökkivarausta tehdessäsi.

4. Aurantola

Aurantolan kaunis ympäristö mahdollistaa siellä vierailevien lomalaisten ikimuistoisen lomamatkan. Historiallinen kartanoympäristö tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet onnistuneelle lomanvietolle. Siksi ei liene ihme, että alueella on suosittua järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia. Tämä ainutlaatuinen kartano sijaitsee puhtaan luonnon keskellä, Jaalassa kauniin Karijärven rannalla. Valintasi mukaan voit majoittua 50 tai 25 neliön mökissä, punaisessa hirsiaitassa tai Kartanon yläkerran kahden hengen huoneessa. Aurantolan alueella voi pelata petankkia, sulkapalloa tai rantalentopalloa. Lisäksi alueelta voi vuokrata kanootin ja vastaanotosta on mahdollista ostaa kalastuslupia. Pitkän päivän päätteeksi on ihana rentoutua rantasaunan lämmössä.

Aurantola Repovesi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Mökit
 • Rantasauna
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Aurantolan historiallista kartanoympäristöä ympäröi kaunis luontomaisema. Tämä rauhallinen majoituspaikka on omiaan rentoon lomanviettoon. Alueella on mahdollista nauttia hiekkarannalla kauniista kesäpäivästä, tai suunnata grillaamaan lähistöllä sijaitsevalle nuotiopaikalle. Heinolan keskusta on vain reilu puolen tunnin ajomatkan päässä Aurantolan lomapaikasta. Alueen mielenkiintoinen historia tempaa kuulijan mukaansa. Lisätietoja kannattaa kysyä paikan ystävälliseltä omistajapariskunnalta.

Mökit

Matkustatko yksin, tai suuremmalla porukalla, löytyy Aurantolasta sinulle sopiva majoitusvaihtoehto. Voit majoittua päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevassa kahden hengen huoneessa, tai suuremmalle porukalle on omiaan isompi 50 neliön mökki jossa majoittuu vaivatta 6-8 henkilöä. Siistit mökit tarjoavat helppoa majoittumista kauniin luonnon helmassa. Lomamökit sijaitsevat kesäisen koivikon keskellä, mökkien väljä sijoittelu suo lomailijalle oman rauhan. Mökissä majoittuvat voivat käyttää maksutta alueella olevia soutuveneitä. Mikä olisikaan romanttisempaa, kuin suunnata järvelle kauniina kesäiltana ihailemaan kaunista auringonlaskua.

Rantasauna

Alueella voi vuokrata omaan käyttöön tunnelmallista rantasaunaa. Perinteinen suomalainen sauna tarjoaa rentoutumista, ja sen lempeissä löylyissä on hyvä unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja murheet.Lisäksi osassa majoituspaikan mökeissä on oma sauna. Näin voit lämmittää saunan silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Internet

Majoituspaikan perushuoneissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Aurantolan lomamökkeihin. Majoitusvarauksen yhteydessä on hyvä mainita lemmikkieläimestä.

5. Ylä-Tommolan Lomamökit

Ylä-Tommolan Lomamökit sijaitsevat keskellä kaunista Suomen luontomaisemaa.  Ylä-Tommolassa on seitsemän erikokoista mökkiä, joista jokainen mökki on varusteltu omalla saunalla. Lisäksi jokaisella mökillä on käytössään oma soutuvene sekä joko oma grillikatos tai ulkogrilli maukkaiden lomaruokien valmistamiseen. Loma-Tommolan uusin mökki, Paroni on vuonna 2004 valmistunut monipuolisilla  mukavuuksilla varusteltu mökki. Mökin 124 neliötä takaavat mukavat tilat rentouttavaan lomanviettoon. Lämpöhirsimökki Lapponiassa on kolme makuuhuonetta, sekä tunnelmallinen vuolukivitakka. Lisäksi alueelta löytyy pienempiä mökkejä, joissa on hieman vaatimattomampi varustelutaso. Mutta jotka tarjoavat toimivat puitteet rentoon lomanviettoon.

Ylä-tommolan lomamöki

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Viihtyisät mökit
 • Tekemistä
 • Lapsiperheille
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Nämä persoonalliset lomamökit sijaitsevat 190 kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta. Vietä ikimuistoinen loma kauniin Korpijärven rannalla sijaitsevissa lomamökeissä. Lähin kauppa löytyy kesäaikaan 10 kilometrin päästä, talvisin matkaa on 25-30 kilometriä. Illanviettoa varten lähin baari löytyy kahden kilometrin päästä, ja ravintola löytyy 30 kilometrin päästä.

Viihtyisät mökit

Valintasi mukaan voit viettää lomaasi, lomapaikan suuremmissa mökeissä. Paroni ja Lapponia on varusteltu viiden tähden mukavuuksilla. Lomapaikan pienemmät mökit on varusteltu hieman vaatimattomammin. Jokaisessa mökissä on oma sauna, jonka lempeissä löylyissä voit rentoutua aktiivisen lomapäivän päätteeksi.

Tekemistä

Lomamökit sijaitsevat kauniin, ja kirkasvetisen  Korpijärven rannalla. Itse Korpijärven alue on jo kaunista katseltavaa, sekä erityisesti Läntisen puolen kaunis saaristo tarjoaa veneillen mielenkiintoisen päiväretken. Lisäksi mökkien läheisyydessä sijaitsevat erinomaiset sieni-, ja marjamaastot. Alueen monipuolinen maasto tarjoaa erimittaisia patikointireittejä, reiteillä pääset ihastelemaan alueen kaunista luontoa. Luontoa joka talvisin pukeutuu valkoiseen lumivaippaan, ja joka kesäisin tarjoaa lintujen omaa konserttia. Täällä on helppo antaa kiireisen arjen keskellä,kehon ja mielen levätä. Tommolansalmen kahvila tarjoaa maukkaita kotileivonnaisia sekä ruokaa, kahvila on varusteltu A-oikeuksin ja se sijaitsee pienen kävely-, tai soutumatkan päässä.

 

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Ylä-Tommolan Lomamökkeihin. Useamman mökin edustalla oleva matalapohjainen hiekkaranta, soveltuu erinomaisesti lasten kanssa lomaileville perheille.

Internet

Alueella on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Ylä-Tommolan Lomamökeissä majoittuvat voivat pysäköidä maksutta mökin välittömään läheisyyteen.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät ole sallittuja Ylä-Tommolan Lomamökeissä.