Edullinen majoitus Ruka

Hae parhaat hotellit ja mökit RukallaBooking.com

Rukalle kannattaa matkustaa vuoden ympäri

Oli sitten kesä tai talvi, Rukalla tapahtuu kaikkina vuodenaikoina. Valkoiset talvipäivät, jolloin pakkanen kipristelee mukavasti nenänpäätä, ja tuulenvire saa terveen punan poskille. Silloin Ruka tarjoaa vierailijalleen mahdollisuuden tutustua sen hienoihin maisemiin suksilla. Voit tutustua joko maastohiihtäen, tai lasketellen Rukan 35 rinteessä, joista jopa 30 on valaistu. Rukan huippu sijaitsee 492 metrin korkeudessa, ja pisin rinne on huimat 1300 metriä pitkä. Hiihtokausi suosii hiihdon ystäviä, kausi alkaa Rukalla jo lokakuussa, ja kestäen aina huhtikuuhun asti.

Kesäisin Rukalla aika vierähtää muun muassa koskenlaskulla, maastopyöräillen tai kalastaen. Rukaan voi myös tutustua vauhdikkaasti kilometrin mittaisella Rukan rinteellä sijaitsevalla kesäkelkkaradalla.

Ruka tarjoaa ympäri vuoden lomia upeissa maisemissa, loman voi viettää kaveriporukalla tai perheen kesken. Uskallamme väittää että kaikille löytyy aineksia ikimuistoiseen lomaan. Esittelemme alapuolella muutaman varteenotettavan vaihtoehdon. Valitse niiden joukosta suosikkisi

Rukan parhaat hotelli ja huoneistohotellit

1. Scandic Rukahovi

Tunturihotelli Scandic Rukahovi sijaitsee Rukan sydämessä. Parhaalla paikalla sijaitseva ski-in ski-out hotellilta, on matkaa laskettelurinteille sekä hiihtoladuille vain 100 metriä. Oli matkan tarkoituksesi sitten mikä tahansa, tarjoaa Scandic Rukahovi lomatkallesi loistavan majoituspaikan. Voit valinta huoneesi viihtyisällä parvekkeella, saunalla tai rinnenäköalalla. Huoneet tarjoavat hyvät unet, ja osassa huoneissa on varusteluna astianpesukone, monitoimiuuni, tai oma sauna.

Scandic Rukahovi
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Sijainti
 • Maksuton pysäköinti
 • Aamiainen
 • Wellness
 • Ilmainen wifi
 • Esteettömiä ja allergiahuoneita

Sijainti

Saapuessasi Rukalle, et voi olla törmäämättä tunturihotelli Scandic Rukahoviin sillä se sijaitsee aivan Rukan ytimessä. Hotellista on lyhyt matka joka puolelle. Rinteet sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä, ja usean sadan kilometrin hoidetut hiihtoladut lähtevät lähes heti hotellin ulko-ovelta. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa siirtymisiin, vaan lähes kaikki tarvitsemasi on vain kivenheiton päässä.

Kuusamon lentoasema on reilu 25 kilometrin päässä, ja kaikilta lentoasemalle saapuvilta reittilennoilta on lentokenttäbussikuljetus Rukalle. Kuusamon keskustaan pääsee tutustumaan myös ilman omaa autoa, sillä reitin välillä liikennöi ympäri vuoden bussiliikenne. Mikäli saavut omalla autolla, voit pysäköidä sen maksuttomasti lämpöpistokkeilla varustetuille ulkopysäköintopaikalle, tai maksulliseen pyäsköintihalliin.

Aamiainen

Aamiainen saa täysin uuden merkityksen Scandic Rukahovissa, sillä se on kaukana nopeasti juodusta laihasta kahvista. Scandic Rukahovin aamiainen on ylistys uudelle päivälle, ja mikä sen aloittaisikaan paremmin kuin herkullinen aamiainen. Aamiainen joka on sopiva sekoitus hyvää  ja terveellistä. Siksi hotellin aamiainen on katettu laajalla valikoimalla terveellisiä vaihtoehtoja. Löydät aamupalapöydästä  vapaan kanan munia sekä Reilun kaupan tai UTZ Good origin- sertifioitua kahvia.

Wellness

Pitkän ja elämysrikkaan päivän jälkeen on luksusta suunnata Scandic Rukahovin Day Spa Studio Feel it- kauneuden hoitokeskukseen. Voit valita harmonisiin rentoutushetkiin lukuisista eri kasvo-, käsi tai jalkahoidoista aina sinulle mieluisan vaihtoehdon.

Ilmainen wifi

Scandic Rukahovissa ilmainen wifi on yhtä itsestäänselvyys kuin tyynyt muhkeissa sängyissä. Wifi yhteys ei vaadi koodeja tai muita kommervenkkejä, sillä pääset kirjautumaan verkkoon puhelin-, tai jäsennumerollasi.

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotellissa on huoneita liikuntarajoitteisille, hissi mahdollistaa kulkemisen eri kerrosten välillä. Hotellissa kaikki tilat ovat savuttomia, sekä osa hotellin huoneista on allergiahuoneita. Mikäli sinulla on tarve näille, kannattaa siitä mainita tilauksen teon yhteydessä.

2. Ruka Ski Chalets

Rukan Ski Chalets huoneistohotellin sijainti on loistavasti Rukatunturin palveluiden äärellä. Voit majoittua kodikkaasti omassa rauhassa. Tasokkaat ja modernit huoneet on varusteltu monipuolisesti, jolloin onnistunut loma ei jää ainakaan niistä kiinni.Maittavan aamiaisen tarjoaa huoneiston alapuolella sijaitseva ravintola, lämmin leipä ja höyryävän kuuma kahvi takaa onnistuneen päivän aloituksen.

Booking.com Arvosana

Booking.com
 • Monipuolinen varustelutaso
 • Huoneen koko tarpeittesi mukaan
 • Keskeinen sijainti
 • Ilmainen wifi
 • Rukan ja Kuusamon upea luonto

Monipuolinen varustelutaso ja siisteys

Laadukkaat huoneistot on aina täysin varusteltuja. Huoneistoista löytyy  keittiö, parveke, sauna , kuivauskaappi, pyykinpesukone sekä nykyaikainen viihde-elektroniikka. Voit siis rentoutua tapahtumarikkaan päivän jäljiltä hyvän ruoan sekä saunan merkeissä. Voit myös  varmistaa seuraavan päivän sujuvuuden, puhtailla sekä kuivilla vaatteilla ja kengillä. Lisäksi Ruka Ski Chalets majoituspaketteihin kuuluu aina liinavaatteet, varastotila esimerkiksi suksien säilytystä varten sekä loman päätyttyä huoneiston loppusiivous.

Sopivan kokoinen huoneisto juuri sinulle

Ruka Ski Chalets huoneiston suuruus riippuu lomamatkalaiset määrästä. Voit valita huoneiston jonka suuruus on 46m2 aina jopa 89m2 asti. Vuodepaikkojen määrä riippuu huoneiston koon suuruudesta. Huoneiston sijainti voi vaihdella rauhalliselta sisäpihan puolelta, Rukakylän sekä laskettelurinteiden maisemiin. Voit siis halutessasi ihastella hotellihuoneen ikkunasta Rukan rinteiden iltavalaistusta sekä talvella lumivaippaan kääriytyneitä puita.

 

Keskeinen sijainti

Ruka Ski Chalets huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Ruka-keskuksessa. Huoneistoista on lyhyt matka rinteille sekä lähistöllä oleviin kauppoihin tai kauppakeskus Kumpareeseen. Voit siis vaivatta tutustua Ruka-kylän tarjoamiin useisiin rinne ravintoloihin, ja halutessasi voit tutustua vaikka huimilla näköaloilla varustettuihin rinteissä sijaitseviin lounaspaikkoihin. Voit nauttia Rukan lämpöisestä tunnelmasta joko Ruka kylän After skissä tai nauttia kevätauringon ensisäteistä ympäri tunturia löytyviltä aurinkoterasseilla.

Keskeisestä sijainnista huolimatta jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi ilmainen parkkipaikka. Ilmainen parkkipaikka on helpotus niille, jotka saapuvat paikalle omalla autolla. Kuusamon lentokenttä on reilu puolen tunnin ajomatkan päässä majoituspaikasta, ja pientä korvausta vastaan on mahdollista saada lentokenttäkuljetus.

Ilmainen wifi

Huoneistoissa on käytössä ilmainen wifi, voit siis mukavasti rentoutua illalla hyvän leffan äärellä tai surffailla bittiavaruudessa. Huomioithan että kaikki huoneistot ovat savuttomia.

Tulet Rukalle lomailemaan sitten ystävien, tuttavien tai perheen kesken, tarjoaa Ruka jokaiselle lomailijalle ikimuistoisen lomamatkan. Syksyisin sinua kutsuu jokavuotinen, aina yhtä upea Ruka-Kuusamon Ruska. Tällöin Kuusamon luonto antaa parastaan,ja tarjoaa ikimuistoisen kauniita hetkiä henkeäsalpaavan kauniissa luonnossa. Talvella tämä luonto tarjoaa hiihtoladut useille sadoille vierailijoille, ja hurmaa kävijänsä mahtavilla lumimaisemilla. Maisemiin jossa on hyvä hetkeksi pysähtyä ja katsoa ympärillä vallitsevaa hiljaisuutta ja luonnon kauneutta!

3. Motel Willis West

Mikäli kaipaat hieman syrjäisempää majoitusta, tarjoaa Motel Willis West sinulle perinteisen motelli yöpymispaikan hieman huokeampaan hintaan. Tämä motelli sijaitsee 200 metrin päässä Kesäjärveltä, ja lähimmälle hiiihtohissille on 1,3 km matka. Hiihtoladut kulkevat lähestulkoon motellin vierestä, ja Rukan hiihtobussi pysähtyy Motel Willis Westin läheisyydessä.

Motel Willis West

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Edullinen majoitus
 • Rauhallinen sijainti
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Ilmainen wifi
 • Ilmainen pysäköinti

Rauhallinen sijainti

Hostellin hieman syrjäisempi sijainti takaa rauhalliset unet, ja vaivattoman siirtymisen Rukan mahtaville hiihtoladuille. Hiihtoladuille voi lähteä lähes sukset jalassa, koska motelli sijaitsee välittömästi hiihtolatujen läheisyydessä. Motellissa on 12 huonetta, jokainen on varustettu omalla sisäänkäynnillä. Huoneista löytyy minikeittiö, ruoanlaittovälineet, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. Jokaisessa huoneessa on oma wc sekä suihku. Majoittujalla on myös mahdollista käyttää pyykinpesukonetta tai kuivausrumpua.

Ilmainen wifi

Motel Willis Westissä on käytössä ilmainen wifi, voit siis surffailla rauhassa netissä.

Lemmikkieläimet sallittu

Huoneistoon on mahdollista ottaa lemmikki mukaan. Jokaisessa motellihuoneessa on oma sisäänkäynti, jolloin koiran kanssa liikkuminen on vaivatonta. Sekä pääset liikkumaan Rukan lumoavissa maastoissa.

Nähtävää ja koettavaa

Motel West Willis tarjoaa erinomaiset puitteet kokea Ruka- Kuusamon mahtava luonto.  Voit tutustua tähän luontoon ympäri vuoden, talvisin hiihtäen tai moottorikelkalla. Muina aikoina Rukan luontoon järjestetään erilaisia safareita, kalastuksesta aina kanoottisafareihin. Mikä olisikaan parempi tapa kuunnella Rukan metsien ääretöntä hiljaisuutta, ja nähdä sen äärettömän kaunista luontoa.

Edullinen majoitus

Mikäli et tarvitse ympärillesi ylimääräistä hälinää ja vilinää. Sekä koet että kohtuuhintainen ja perustasoinen majoitus on sinulle riittävä. On Motel Wets Willis sinulle oiva majoitusvaihtoehto. Jokaisessa asuinhuoneistossa on oma wc- sekä suihku, sekä riittävän kattava varustetaso.  Syrjäisempi sijainti takaa rauhalliset yöunet, sinun ei siis tarvitse nukkua Ruka- keskuksen hälinässä. Maittavat ruoat tarjoaa samassa yhteydessä sijaitseva ravintola. Voit nauttia siellä aamiaista tai vaikka pihvi-päivällisen.

Voit siis saada hyvät yöunet Motel West Williksessä, ja vielä huokeaan hintaan!

Ilmainen pysäköinti

Motel Willis Westiin on helppo tulla omalla autolla,sillä voit pysäköidä auton ilmaiseksi motellin parkkipaikalle.

4. Hotel Royal Ruka

Haluatko viettää lomasi Rukalla, rauhallisella ja ihanan idyllillä sijainnilla? Tämä Hotel Royal Ruka – hotelli sijaitsee omassa rauhassaan, 2 kilometrin päässä Ruka keskuksesta. Lähimmälle hiihtohissille on 1,5 kilometrin matka. Kuvittele mielessäsi paikka,joka sijaitsee rauhallisella paikalla ja jonka ikkunoista aukeaa näkymä jyrkkäkallioiselle Ruka tunturin Juhannuskalliolle.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Wellness
 • Hiihtoladut
 • Maittavat ruoat
 • Ilmainen wifi
 • Ilmastointi

Rauhallinen sijainti

Hotelli sijaitsee kaiken hälyn ja metelin ulkopuolella, niin että illan hämärtyessä voit nähdä hotellin yllä kirkkaan tähtitaivaan ja kuunnella vieressä laskeutuvaa hiljaisuutta. Sinun ei siis tarvitse panostaa erikseen Mindfullnesiin, sillä Hotel Royal Rukan sijanti on MindFullnesia parhaimmillaan. Halutessasi löydät palvelut lähellä sijaitsevasta Ruka-keskuksesta.

Ilmainen pysäköinti

Omalla autolla saapuessasi voit parkkeerata auton ilmaiseksi hotellin ulkopuolella sijaitsevalla parkkipaikalle.

Ystävällinen henkilökunta

Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään rentouttavaa lomaa Hotel Roayl Rukaan. Henkilökunta on huolehtimassa siitä että lomasi on onnistunut, ja voit viettää ikimuistoisia hetkiä Rukan silmiähivelevän kauniissa maisemissa. Täällä asiakas tuntee olonsa huomioiduksi,ja kokee olevansa odotettu vieras.

Wellness

Rauhallinen sijainti takaa itsessään jo pulssin tasaantumisen. Rukan kauniissa maisemissa voit antaa mielesi hetken hengähtää. Voit viettää rentouttavia hetkiä oleskeluaulassa sijaitsevan takkatulen äärellä, kuunnella tulen ritinää takassa ja katsella isosta ikkunasta illan hämärän laskeutumista. Voit rentouttaa lihaksiasi pehmeissä saunan löylyissä, sekä nauttia miellyttävästä rentouden tunteesta porealtaassa.

Hiihtoladut

Pääset tutustumaan Rukan jylhiin maisemiin useiden satojen kilometrien mittaisilla, huolletuilla hiihtoladuilla. Nämä hiihtoladut kulkevat aivan hotellin kulmalta, joten pääset nauttimaan Rukan mahtavista hiihtoreiteistä jo lähes hotellin ulko-ovelta.

Maittava ruoka

Suuremman tai pienemmän nälän yllättäessä voit nauttia ravintolan erinomaisista ruoista. Voit täyttää vatsan esimerkiksi herkullisella kalakeitolla, ja uunituoreella leivällä. Voit nauttia kevät auringossa kylpevällä terassilla myös kupillisen höyryävää kahvia, tai kylmän huurteisen juoman. Ravintolassa on mahdollista saada pyynnöstä myös erikoisruokavalio menuja.

Ilmainen Wifi

Hotellissa on asiakkaiden käytössä ilmainen wifi, jolloin pääset lumella surffailun lisäksi surffaamaan myös bittiavaruudessa. Hotellilla on mahdollisuus järjestää lisämaksusta lastenhoitoa, tai voit ottaa oman lemmikin mukaan lomamatkallenne.

5. Boutique Hotel Chalet Ruka

Kun haluat viedä matkustamisen ja lomamatkan aivan uusille tasoille, tulee sinun tutustua paremmin tähän uniikkiin Boutique Hotel Chalet Rukaan. Hotelli tarjoaa sinulle palan puhdasta luksusta, siten että sinun ehkä tulee nipistää itseäsi että et kuvittele kaiken olevan vain unta. Tämä tunturihotelli sijaitsee Rukan hiihtokeskuksessa aivan rinteiden tuntumassa. Paikka on äänestetty yhdeksi Rukan parhaista majoituspaikaksi, vierailusi jälkeen ymmärrät kyllä miksi.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Tunturinäköala
 • Poreamme osassa huoneista
 • A la carte ravintola
 • Ilmastointi
 • Ski-in, ski-out

Vuoristonäköala

Hotelli sijaitsee aivan Ruka hiihtokeskuksen rinteiden tuntumassa. Hotel Chalet Ruka Peakin 8 makuuhuoneen ilmastoidussa lomamökissä huoneet eivät ole mitään tusinatavaraa, vaan jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti. Huoneissa on minibaari, satelliitti tv, joka saattaa tosin jäädä huoneiston panoramaikkunoista avautuvan vuoristonäköalan varjoon. Voit nauttia osassa huoneista parvekkeella sijaitsevassa poreammeessa lasin kuohuvaa, ja katsoa yötaivaalla mystisesti tanssivia revontulia.

A la carte ravintola

Paikan päällä sijaitsevassa A la carte ravintolassa sinulla on fine dining mahdollisuus. Voit nauttia suussa sulavia herkkuja henkeäsalpaavan hienoilla näköaloilla varustetussa ravintolassa.

Ystävällinen henkilökunta

Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi viettämään unohtumatonta lomaa Rukan syleilyssä. Henkilökunta huolehtii että lomasi on ikimuistoinen, ja hotelli onkin varusteltu ylellisillä lisäpalveluilla. Löydät kylpyhuoneesta tohvelit, voit tilata herätyspalvelun, vuokrata auton tai tilata huonepalvelusta aamiaisen huoneeseen.

Wellness

Wellness palveluissa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla kokovartalo, niska,pää tai jalkahieronnalla. Voit myös nauttia spa-osastolla olevasta rentoutumistilasta,ja nauttia vaan käsillä olevasta hetkestä ja antaa arjen murheiden unohtua hetkeksi.

Näettävää ja koettavaa

Mikäli kaipaat päiviisi tekemistä, voit tutustua Chalet Ruka Peakiin joka järjestää tekemistä koiravaljakkoajelusta, opastettuihin patikkaretkiin sekä koskenlaskuun. Voit siis nauttia Rukan monipuolisista mahdollisuuksista, ja viettää ikimuistoisen loman joko yksin, pariskuntana, perheen kesken tai ystäväporukalla.

Valitsemalla Hotel Chalet Ruka Peakin voit tehdä lomastasi ikimuistoisen, nauttien Rukan unohtumattoman hienoista maisemista ja luonnosta. Parhaimmillaan voi katsoa revontulien väriloistoa yötaivaalla. Viettää ruska-aikaan lomaa luonnon omassa värikylvyssä tai katsoa kuinka luonto pukeutuu kauniin koskemattomaan lumivaippaan. Kaiken tämän jälkeen pääset nauttimaan ylellisestä majoituksesta Hotel Chalet Ruka Peakissa. Täällä palvelu ja tilat ovat ensiluokkaista, ja voit palata rentoutuneena takaisin kotiin.