Edullinen majoitus Tahko

Hae hotellit ja mökit TahkoltaBooking.com

Monipuolinen Tahko

Tahkon matkailukeskus sijaitsee Kuopion Nilsiässä, löydät matkailukeskuksesta 20 erilaista ravintolaa sekä lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Tahkovuoren matkailukeskus on perustettu vuonna 1960-luvulla, ja ensimmäinen hotelli, hotelli Tahkovuori valmistui vuonna 1971.

Vieressä kohoavan Tahkovuori tarjoaa talvisin 24 laskettelurinnettä. Pääset nauttimaan Tahkon mahtavista maisemista ja sen erinomaisista aktiviteeteista.

Tahkolla lomapäivät kuluu vauhdilla, voit valita haluatko talvella lumilautailla, hiihtää, vai suunnata lähimaastoon moottorikelkkailemaan. Erilaiset safarit mönkijöistä luontomelontaa ja ratsastukseen tarjoaa ikimuistoisia hetkiä Tahkon upeissa maisemissa.

Tahkon vaellusreitit tarjoavat näkymän Syvärinjärven saaristoon, reitin varrella pääset ihailemaan Huutavanholman luonnonsuojelualuetta.

Tahkolla tapahtuu ympäri vuoden, Tahkon Juhannus-festivaali, syksyn Octoberfest sekä Extreme Run ja Tahko Triathlon tavoittaa vuosittain useita vierailijoita.

Parhaat hotellit, huoneistot ja mökit Tahko

1. Indie Hotelli Ukko

Ukko Tahko tarjoaa majoitusta ympäri vuoden Tahkon parhaalla paikalla. Majoitushuoneet on varusteltu hyvän sijainnin lisäksi, rinne – ja järvinäköalalla. Hotelli sijaitsee Tahkon keskustassa, ja hotellilta onkin vain 300 metrin matka Tahkon laskettelurinteisiin. Hiihtoladut lähtevät lähes välittömästi Ukko Tahkon vierestä, matkaa hiihtoladuille on vain 100 metriä. Ukko Tahkossa on 15 uniikkia majoitus huonetta. Miltä kuulostaa lomanvietto, kolmen hengen parvekkeella varustetussa saunallisessa huoneessa? Matkustaessa perheen kanssa, voit majoittua viihtyisässä perhehuoneessa. Perhehuone on varustettu terassilla. Toimivilla tiloilla varmistetaan onnistunut loma, olit sitten liikkeellä yksin, tai perheen kanssa.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Monipuoliset majoittumismahdollisuudet
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Paljon aktiviteetteja
 • Ravintola ja baari

Monipuolinen majoittuminen

Hotellissa on tarjolla huoneita sen mukaan mitä lomaltasi kaipaat. Kahden hengen hotellihuone on varustettu muun muassa erillisillä vuoteilla, kylpyhuoneella, jääkaapilla sekä omalla patiolla. Neljän hengen hotellihuoneessa on oma sauna, jolloin voit nauttia saunan lempeistä löylyistä pitkän päivän päätteeksi. Viiden hengen perhehuoneessa on muun muassa oma minikeittiö, kylpyhuone sekä oma patio. Vietti-huoneisto on neljän henkilön tasokas huoneisto, Tahkon ydinkeskustassa.

Huoneistossa majoittuvilla on käytössään ilmainen wifi,oma sauna sekä avokeittiö. Suuremmalla porukalle Tahkon keskustassa sijaitseva tasokas huvila, on omiaan tarjoamaan jopa 12 henkilölle laadukasta majoittumista. Huvila tarjoaa luksusta kenen tahansa lomaan, nautit lomalla tilavasta saunaosastosta sekä suurella terassilla takkatulen lämmöstä.

Ilmainen wifi

Hotellissa sekä huvilassa ja mökissä on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Hotellin asiakkaille on tarjolla maksuton pysäköinti. Kuopion lentokentän ja Ukko Tahkon välimatka taittuu reilussa puolessa tunnissa.

Paljon aktiviteetteja

Tahko ja sen ympäristö tarjoaa vierailijalleen paljon nähtävää ja koettavaa. Voit valita haluatko viettää päiväsi Aktiviteettikeskus Tahko Famissa. Mikäli kaipaat raitista ilmaa, ja hieman rauhallisempaa menoa alueelta löytyy rentoon päivän viettoon frisbeegolf-rata, ja golf-viheriöitä.

Lasten Tahkosta löydät lapsille sekä lapsenmielisille tekemistä muun muassa Tahko Spassa. Tahko Spassa löydät lasten altaan sekä vesiliukumäen. Vieressä sijaitseva aktiviteettipuisto kutsuu kaikenikäisiä haastamaan itsensä parkour-alueella tai huimapäille varatulla vaijeriliulla.

Tahkon maisemahissillä pääset kesäisin vaivattomasti ihailemaan Tahkon laelta avautuvia upeita maisemia. Hissin yläasemalla voit maisemien ihailujen ohella nauttia rinneravintola Panorama Bar&Cafen herkullisista tarjoiluista.

Tahko Spa-kylpylän lämpimissä vesissä rentoutuu niin keho kuin mieli. Kylpylästä löytyy tekemistä ja koettavaa Wibit-seikkailuradalla, monipuolisella saunaosastolla vai miltä kuulostaa poreallas tai viihdealtaat?

Ravintola ja baari

Voit täyttää vatsasi herkullisilla ruokaelämyksillä Ukko Tahkon ravintolassa, illanviettoa voi jatkaa hyvässä seurassa Ukon alakerran baarissa. Voit viettää rentoa iltaa ystävien ja kavereiden kanssa. Iltaelämää kaipaaville Tahkon keskustasta löytyy yökerhoja.

2. Tahko Spa Suites

Tahko Spa Hotellin- lomahuoneistot on valmistunut Tahkon parhaalle paikalle. Pääset viettämään ikimuistoista lomaa ylellisiin huoneistoihin. Valitse itsellesi sopiva majoitus Junior, Standard tai Superior huoneistoista.

Osassa huoneistoissa on lisävarusteena tunnelmallinen takka,  iso terassi on varusteltuna myös sähkötakalla sekä infrapunalämmittimillä. Jokainen huoneisto on jäähdytetty koneellisesti, sekä huoneistoon kuuluu yksi autopaikka talon autohallista.

Tahko Spa suites

Booking.com Arvosana

Booking.com
 • Laadukkaat majoitustilat
 • Tilava parveke
 • Erinomainen sijainti
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton autopaikka
 • Kuntokeskus sekä kylpylä
 • Ystävällinen palvelu
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Perhehuoneita

Laadukkaat majoitustilat

Astuessasi sisään huoneistoon voit aistia kautta linjan laadukkaan vaikutelman. Huoneistot ovat uusia, ja ne on varusteltu vaativaankin makuun. Hetivalmis sauna on valmiina lämmittämään lomalaisten kehoa ja mieltä. Muhkeat sängyt takaavat kunnon yöunet, jolloin voit käynnistää uuden päivän levänneenä ja virkistyneenä. Päivittäin saapuva Helsingin sanomat ovat piste iin päälle, pääset nauttimaan tuoreesta sanomalehdestä joka aamu.

Tilava parveke

Huoneistojen parvekkeet on suuria, ja ne onkin varusteltu tunnelmallisella sähkötakalla. Viileneviin iltoihin parvekkeen infrapunalämmittimet tarjoavat mukavasti lämpöä. Terassilta aukeaa mahtavat maisemat Tahkon upeisiin maisemiin. Maisemiin joita on kiva katsella hyvässä seurassa tai uppoutua hetkeksi omiin ajatuksiin.

Erinomainen sijainti

Huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Tahkon ytimessä. Sinulla on lyhyt matka Tahkon laskettelurinteisiin, voit lähteä suksille lähestulkoon suoraan hotellin ovelta. Löydät kivenheiton päästä myös erilaisia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Kuopion lentokentälle on 34 kilometrin matka

Ilmainen wifi

Kaikissa huoneistoissa on käytössä ilmainen wifi

Maksuton autopaikka

Mukavuutta kesään ja talveen tuo jokaiseen huoneistoon sisältyvä autopaikka, talon alimmassa kerroksessa sijaitsevassa parkkihallissa. Parkkihallissa on lisäksi sähköauton latausasema ja halutessaan kadunvarrelle on myös mahdollista pysäköidä.

Kuntokeskus sekä kylpylä

Aktiivisille lomailijoille, hiihtolatujen ja laskettelurinteiden lisäksi lähellä sijaitseva kuntokeskus tarjoaa hien pintaan. Kuntokeskuksen laaja ryhmäliikuntavalikoima sekä monipuolinen kuntosali tarjoavat hyvää fiilistä ja rentoa tekemistä. Rentouttavan ja hyvän fiiliksen saa myös Tahko Spa Hotellin kylpylässä. Voit rentoutua porealtaassa, tai haastaa itsesi Wibit seikkailuradalla.

Ystävällinen palvelu

Hotelli Tahko Span ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Tahkon lomallesi. Voit olla varma että henkilökunta haluaa varmistaa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotellissa on palveluita ja huoneita liikuntarajoitteisille, lisäksi parkkihallissa on huomioitu esteettömyys.

Sopii perheille

Hotellissa on tarjolla perhehuoneita, lapsiperheen pienemmät on huomioitu tarjoamalla heille ulkopelivälineitä sekä perinteisiä palapelejä. Lisäksi hotellin sisätiloissa on leikkialue, sekä ulkona on leikkikenttä.

3. Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee kaikkien palveluiden keskellä, Tahkon loma-alueen ytimessä.

Monipuolinen kokous-, ja vapaa-ajan hotelli tarjoaa tekemistä ja näkemistä koko loman ajaksi. Break Sokos Hotel Tahko tarjoaa perinteisen hotellimajoituksen lisäksi myös huoneisto-,ja huvilamajoitusta. Molemmat majoitusvaihtoehdot sijaitsevat aivan Tahkon ytimessä. Tasokas majoitus, herkulliset ateriat ja monipuoliset aktiviteetit varmistavat onnistuneen Tahkon lomamatkan.

Break Sokos Hotel Tahkossa lomailijat saavat veloituksetta käyttää hotellin kuntosalia, saunaa ja uima-allasta.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Monipuolinen aamiainen
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Erinomainen sijainti
 • Maksuton kuntosalin, saunan sekä uima-altaan käyttö
 • Ilmainen pysäköinti
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Ilmainen wifi
 • Lapsiperheille

Monipuolinen aamiainen

Hotellin monipuolinen ja maukas aamupala käynnistää lomapäivän. Nauti tuoreesta kahvista, rapeista mysleistä ja kiireettömästä ilmapiiristä.

Ystävällinen henkilökunta

Hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Break Sokos Hotel Tahkolle. Ongelmatilanteessa voit kääntyä osaavan henkilökunnan puoleen, he tekevät kaikkensa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Erinomainen sijainti

Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta sinun on helppo siirtyä hiihtoladuille tai laskettelemaan. Kesällä lomailijaa kutsuu monipuoliset maastopyöreitit sekä kaksi golf-kenttää. Mikäli et ole aikaisemmin tutustunut SUP-lautaan, nyt voi olla hetkesi. Lähellä sijaitsevalla järvellä voit meloa tai SUP-lautailla, voit myös lainata muita kesäurheiluvälineitä ja viettää rennon mukavan kesäpäivän.

Sisäliikuntapuisto Super Corner tarjoaa liikunnallisia elämyksiä koko perheelle, voit haastaa itsesi ja matkakumppanisi sisäpuiston monipuolisissa radoissa.

Maksuton kuntosali, uima-allas sekä sauna

Break Sokos Hotellin uima-allas, sauna sekä kuntosali on maksuttomasti asiakkaiden käytettävissä. Voit helposti hakea hikeä pintaan ja korkeampaa sykettä hotellin kuntosalilla. Tämän jälkeen on ihana suunnata saunan lämpöisiin löylyihin, kertaamaan päivän tapahtumia ja nauttimaan olosta.

Ilmainen pysäköinti

Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pysäköidä auto ilmaiseksi yksityisellä parkkipaikalla.

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat sallittuja vieraita Break Sokos Hotellissa. Niistä voidaan veloittaa kuitenkin erillinen maksu.

Ilmainen wifi

Hotellihuoneissa on mahdollisuus käyttää ilmaista wifiä.

Lapsiperheille

Lapsiperheille hotelli tarjoaa mahdollisuuden lainata pelejä ja kirjoja. Onni orava toivottaa lapset tervetulleiksi perhelomalle. Lisäksi lapsille on oma leikkihuone. Kaikki alle kaksi-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi vauvansängyssä. Vauvansängyn saatavuus kannattaa varmistaa etukäteen hotellilta.

4. Tahkovuori Apartment

Tahkovuori Apartments tarjoaa majoitusta niin perheille, ystäväporukoille kuin kokouskäyttöön. Huoneistojen sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee aivan Tahkon keskustassa. Näin kaikki Tahkon palvelut ovat kätevästi kävelymatkan päässä. Huoneistoissa on koneellinen ilmanvaihto, sekä kaikki tilat sijaitsevat kätevästi yhdessä kerroksessa. Huoneistot ovat valmistuneet vuonna 2006, ne tarjoavat edelleen korkeatasoista majoitusta keskeisellä sijainnilla.

Tahkovuori apartment

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Laadukkaat huoneistot
 • Keskeinen sijainti
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Aurinkoterassi
 • Grillausmahdollisuus

Laadukkaat huoneistot

Mikäli arvostat tilavaa asumista, kannattaa sinun tutustua tarkemmin tähän majoitusvaihtoehtoon. Tahkovuori Apartment tarjoaa sinulle helppoa majoittumista, huoneet ovat tilavia ja siistejä. Huoneistot on varusteltu omalla saunalla, sekä langattomalla verkkoyhteydellä. Tämän lisäksi huoneistoissa on hyvät sängyt, tilava kylpyhuone, hienot saunat sekä huikeat näkymät isolta parvekkeelta. Lähes kaikkea siis mitä onnistuneelta lomalta voi odottaa, palautteiden mukaan toisinaan ehkä jopa hieman enemmän!

Keskeinen sijainti

Huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Tahkon keskustassa. Lähimmät ravintolat ja kaupat löytyvät vain 150 metrin päästä. Pääset uimaan, ja nauttimaan lämpimästä kesäpäivästä 500 metrin päässä sijaitsevalle uimarannalle. Valaistut ladut sekä talviurheilukeskus on vain maksimissaan 500 metrin päässä. Hemmotteluun ja rentoutumiseen tarjoaa kulman takana sijaitseva Kylpylä mainion vaihtoehdon. Joten lähes kaikki aktiviteetit ovat kätevästi kävelymatkan päässä.

Ilmainen wifi

Wifi on saatavilla ilmaiseksi koko hotellissa, voit siis surffailla bittiavaruudessa niin paljon kuin haluat.

Maksuton pysäköinti

Hotellilla on tarjolla yksityinen, ja ilmainen pysäköinti. Omalla autolla saapuvien ei siis tarvitse miettiä mihin auto on mahdollista pysäköidä

Lemmikkieläimet sallittu

Hotelliin on mahdollista tuoda lemmikkieläimiä. Näistä kannattaa mainita varauksenteon yhteydessä, sillä niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Näettävää ja koettavaa

Voit nauttia Tahkon kauniista luonnosta, ja istahtaa rentoutumaan hotellin aurinkoterassille tai perinteiselle terassille. Voit myös nauttia hotellin piha-alueesta ja grillaus mahdollisuudesta. Tahkon ympäristö tarjoaa tekemistä koko perheelle, voit viettää lomapäivää vaeltaen tai patikoiden Tahkon monipuolisissa maisemissa. Talvella Tahkon hiihtoladut kutsuvat lomailijaa nauttimaan Tahkon lumisista maisemista. Varaa oma lomasi ja ihastu!

5. Loma-Rantala Cottages

Tahkon rinteiltä, 2,5 kilometrin päässä sijaitsee viihtyisä Loma-Rantalan mökkikylä. Mökkikylä tarjoaa tunnelmallisia, hyvin varusteltuja mökkejä suuremmallekin porukalle. Mökkikylän majoitus vastaa nykyajan tarpeita, ja voikin viettää siellä rentouttavan loman. Lomarantalan pihapiirissä on 12 tunnelmallista mökkiä. Mikäli mökkikylän kaikki varavuoteet on käytössä, mökeissä pystyy majoittumaan yhteensä jopa 160 henkilöä.

Mökkikylästä kulkee Tahkon rinteille Skibuss, jolloin laskettelurinteille on helppo sekä vaivaton siirtyminen. Voit viettää ikimuistoisen päivän Tahkon rinteillä sekä lomakeskuksessa, illalla voit palata takaisin lomakylän rauhaan.

Loma Rantala Mökit

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Ravintola pihapiirissä
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Monipuolista tekemistä
 • Oma sauna
 • Lapsiperheille

Rauhallinen sijainti

Loma-Rantalan mökkikylä sijaitsee kahden kilometrin päässä Tahkon lomakeskuksesta. Voit siis nauttia majoituksen rauhallisesta sijainnista, ja halutessasi Tahkon laskettelurinteet sekä sen monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä. Löydät Tahkon keskustasta muun muassa kylpylän sekä kuntoilutilat.

 

Ravintola pihapiirissä

Ravintola Jokke `s  Stube s sijaitsee lomakylän pihapiirissä. Ravintolassa voit nauttia rentouttavista rantamaisemista. Maukkaan ja monipuolisen aamiaisen tai lounaan jälkeen on hyvä käynnistää uusi lomapäivä.

 

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Loma-Rantalan mökkikylään. Mainitse varausta tehdessä lemmikkieläimestä, koska niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

 

Ilmainen wifi

Wifi on saatavilla koko mökkialueella, se on ilmainen.

 

Maksuton pysäköinti

Paikan päällä on ilmainen pysäköinti

 

Monipuolista tekemistä

Loma-Rantalan mökkikylällä on oma yksityinen ranta, jossa on mukava viettää lämmintä kesäpäivää.

Talvella jääladut ja moottorikelkkareitti kutsuu lomailijaa nauttimaan kauniista maisemista. Hiihtoladut kulkevat 50- 300 metrin päässä.

Alueella on grillausmahdollisuus, jolloin omien maittavien ruokien valmistaminen on mahdollisimman vaivatonta.

Miltä kuulostaa retki kauniina talvipäivänä Tahkovuoren huipulle? Voit valita retkeksi opastetun retkihiihtoretken tai pohraamisen lumikengissä, alueen koskemattoman kauniin valkoisessa luonnossa. Retkelle on järjestettävissä myös laavuateriointi, nokipannukahveineen. Voit samalla ihailla maisemia, kun nautit kauniin talvipäivän värittämästä luonnosta, ja nautit samalla höyryävän kuumaa nokipannukahvia. Retkellä rentoutuu niin keho kuin mieli. Pitkän päivän päätteeksi voi lämmitellä mökin saunan lempeissä löylyissä, sekä kerrata mukavan päivän tapahtumia

 

Lapsiperheille

Viihtyisä mökkikylä kutsuu majoittumaan niin pariskuntia, ystäväporukoita kuin perheitäkin. Viihtyisät mökit, hyvät ruoanlaitto mahdollisuudet sekä viihtyisä pihapiiri kutsuu viettämään rentouttavaa perhelomaa. Yksi alle 2- vuotias majoittuu ilmaiseksi vauvansängyssä.