Edullinen majoitus Hailuoto

Hae paras majoitus HailuodoltaBooking.com

Lumaiseva Hailuoto

Ainutlaatuiset luonnonolosuhteet sekä maisemat ovat tehneet Hailuodon saaresta Perämeren kauniin kansallismaiseman. Hailuoto on Perämeren ainoa pysyvästi asutettu saari, jonne ei ole käytössä kiinteää tieyhteyttä.Saari on kohonnut muutama tuhat vuotta sitten maankohoamisen myötä Perämerestä.  Hailuodon saari sijaitsee Oulun edustalla, ja saarelle kulkee läpi vuoden ilmainen lautta Oulunsalosta. Talvisin saarelle tehdään takuuvarmasti uniikki sekä liukas jäätie.

Hailuodon upeat maalaismaisemat, joihin piirtyy kauniit punaiset tuvat, Suomi-elokuvasta tutut vanhat tuulimyllyt, tuulessa heiluvat keltaiset viljapellot sekä rauhallisesti laiduntavat lampaat. Hailuodon ainutlaatuinen luonto kutsuu sinut viihtymään sekä rentoutumaan.

Saareen pääse helpoiten tutustumaan omalla autolla tai polkupyörällä. Matkaa saaren itäreunasta,  länsireunaan on noin kolmekymmentäkilometriä.

Hailuoto majoituspaikat ja lähistön hotellit

1. Luotsihotelli

Luotsihotelli on pääasiassa auki kesäkuukausina, mutta erinäisiä tilausryhmiä hotelli palvelee ympäri vuoden. Luotsihotelli tarjoaa ainutlaatuisen paikan erilaisille kokouksille sekä juhlille. Hotelli sijaitsee Perämeren suurimman majakan juurella, tarjoten henkeäsalpaavan kauniin näköalan avomerelle. Hotellin vieressä oleva majakka on edelleen toiminnassa, ja voitkin majoittua erityisen omaperäisessä sekä kauniissa hotellissa.

Luotsihotelli Hailuoto
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Ainutlaatuinen sijainti
 • Merinäköala
 • Viihtyisät hotellihuoneet
 • Maksuton pysäköinti
 • Ilmainen wifi
 • Lemmikkieläimet sallittuja
 • Liikuntarajoitteisille
 • Wellness
 • Näettävää ja koettavaa

Ainutlaatuinen sijainti

Hailuodon Luotsihotellissa voit päästää hetkeksi irti arjen kiireistä, ja nauttia Luotsihotellin vierailijoille tarjoamasta ainutlaatuisen upeista näkymistä. Hotelli sijaitsee Marjaniemen päässä,toimivan majakan juurella. Löydät saarelta niin hiekkarantoja kuin jylhiä metsiä. Marjaniemestä syvemmälle saariston luontoon siirryttäessä, rantaniityt muuttuvat jäkäläkankaiksi  ja edelleen aina kangasmetsiksi. Pienet kiemurtelevat polut kutsuvat patikoimaan tai pyöräilemään niitä pitkin.

Merinäköala

Hotellin uniikin sijainnin ansiosta,lähes sen kaikista huoneista avautuu huikea avomerinäkäala. Voit ihailla merimaisemaa hotellin aurinkoterasssilta tai saaren upeilla hiekkarannoilla. Huoneenhintaan kuuluu aamiainen, voit nauttia myös ravintolassa Pohjanlahdelle avautuvaa merinäköalaa.

Hotellihuoneet

Luotsihotellin huoneet ovat viihtyisiä, sekä valoisia. Hissin ansiosta kaikkiin huoneisiin on esteetön pääsy. Löydät katutasosta hotellin sisäänkäynnin, ravintolan sekä terassin. Huoneista löytyy wc, suihku, taulu-TV sekä hotellin ilmainen wifi. Comfort huoneet ovat hiukan pienempiä, Starndard huone on tilavampi ja sinne mahtuukin lisävuode. Superior sekä perhehuoneet tarjoavat majoitusta niin suurempaa majoitustilaa etsiville kuin perheillekin. Kahdesta huoneesta löytyy terassi/parveke sekä oleskelunurkkaus.

Maksuton pysäköinti

Hotellin pihalla on mahdollista pysäköidä maksuttomasti.

Ilmainen wifi

Hotellin yleisissä tiloissa toimii maksuton wifi.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja hotellin kolmessa Compact-hintaluokan huoneessa. Varausta tehdessäsi, mainitse lemmikkieläimestä. Lemmikistä veloitetaan erillinen maksu.

Liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla huoneita sekä palveluita liikuntarajoitteisille. Lisäksi pysäköinnissä on huomioitu esteettömyys.

Wellness

Hotellissa on mahdollisuus iltasaunaan, jonka lempeät löylyt kuuluvat huoneen hintaan.

Näettävää ja koettavaa

Alueella voi retkeillä, kalastaa, tarkkailla lintuja tai osallistua opastetuille retkille. Lisäksi voit kokeilla ohjattua tai omatoimista mindfullnesia. Hailuoto tarjoaa erinomaiset puitteet tietoiselle läsnäololle, suuntaa katse avomerelle, hengitä raikasta meri-ilmaa ja anna tuulen pyyhkiä kasvojasi.

Vanha kalastajakylä kutsuu matkailijaa tutustumaan sen idylliin ilmapiiriin. Lisäksi voit vierailla Ulkokarvon kaunis Petsamon laiturilla, Galleria Luodossa sekä Viinikanlahden lintutornissa. Nämä

2. Break Sokos Hotel Eden

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee Nallikarin upeiden hiekkarantojen kupeessa. Hotellilla pääset nauttimaan meren kohinasta, ja voit kuulla aaltojen lyövän rantaan. Voit ihailla hiekkarannalla horisontiin painuvaa aurinkoa, ja hurmioitua sen kauniista väreistä. Hotellin kylpylä tarjoaa lempeitä aaltoja sisäaltaiden merkeissä. Voit hemmotella itseäsi porealtaiden lempeässä syleilyssä tai polskia omalla tyylillä isoimmissa altaissa.

Break Sokos Hotelli Eden

Booking.com Arvosana

Booking.com
 • Sijainti
 • Wellness
 • Näettävää ja koettavaa
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Liikuntarajoitteisille
 • Lemmikit sallittuja

Sijainti

Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Oulun keskustasta, Nallikarin merellisissä maisemissa. Oulun lentokentälle on 20 km matka, sekä rautatieasema sijaitsee 4,5 km päässä. Säännöllisesti kulkevilla ilmaislautoilla pääset vierailemaan upealla Hailuodon saarella. Pääset ihailemaan suurta majakkaa, sekä sen edessä avautuvaa avomerta. Voit tuntea merituulen kasvoillasi, ja kuulla aaltojen nuolevan rantahiekkaa sekä sen kallioita.

Wellness

Hotelli ja sen kylpylä tarjoaa rentoutumista ja aktiviteettia koko loman ajaksi. Break Sokos Hotel Eden on Oulun monipuolisin sekä suurin hyvinvointikeskus. Eden Spa tarjoilee lukuisia eri hierontoja tai kasvohoitoja. Helli ihoa ihanissa, kehoa ja mieltä rentouttavissa kylvyissä. Kylpylä tarjoaa veden roiskeita suuren altaan aalloilla, sekä vilvoittelua kylpylän ulkoaltaassa. Lisäksi kylpylässä on tarjolla muun muassa pikkulapsille allasta vesiliukuineen.

Voit osallistua kylpylässä järjestettyihin ohjattuihin vesiliikuntoihin, vesijumpasta, vesijuoksuun. Kylpylän saunoissa voit lämmitellä lihaksia, niin perinteisessä suomalaisessa saunassa, kuin eksoottisessa turkkilaisessa saunassa.

Näettävää ja koettavaa

Nallikarin upeat maisemat kutsuvat lomailijaa viihtymään. Voit viettää päivän rannalla kävellen, polkupyöräillen, patikoiden lähimaastossa tai vesillä meloen sekä purjelautaillen. Talvisin hiihtoladut kutsuvat tutustumaan koskemattoman valkoiseen luontoon.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Omalla autolla Nallikarille tulijat, voivat pysäköidä autonsa maksuttomasti.

Perhehuoneita

Hotelli tarjoaa erinomaisen lomakohteen perhelomalle. Perhehuoneiden lisäksi lapsiperheille on tarjolla leikkialue hotellin sisätiloissa, erilaisia kirjoja, lautapelejä sekä lastenmusiikkia. Huoneessa on katsottavissa myös lasten tv-kanavia.

Liikuntarajoitteisille

Hotelli soveltuu liikuntarajoitteisille, hotellissa on hissi. Lisäksi esteettömyys on huomioitu seuraavilla asioilla. Kylpyhuoneessa on hätänaru, madallettu pesuallas, korotettu wc-istuin sekä wc, jossa on käsituet.

Lemmikit sallittuja

Perheen lemmikit ovat sallittuja Break Sokos Hotel Edenissä. Mainitse lemmikkieläimestä varausta tehdessäsi,sillä niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Nallikari Holiday Village

Kerran Nallikarissa käyneet, eivät unohda sen äärettömän kauniita hiekkarantoja. Nallikarin lomakylä on ympärivuotinen majoituspaikka, jossa voit viettää ikimuistoista lomaa niin yksin kuin ystävien kanssa. Lomakylästä löytyy 24 tasokasta villaa sekä 28 lomamökkiä. Kaikista majoitusvaihtoehdoista on kävelymatka Nallikarin hiekkarannalle. Talvisin pääset hiihtoladuille välittömästi mökin nurkalta. Nallikari Holiday Village tarjoaa rauhallisen sijainnin ansiosta, tilaisuuden leppoisaan lomanviettoon. Olet sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, Nallikari Holiday Village tarjoaa majoitusta jokaiseen tarpeeseen.

Nallikari Lomamökit

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rannan lähellä
 • Keskeinen sijainti
 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksuton wifi
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Lapsiperheille

Rannan lähellä

Lomakylän välittömästä läheisyydestä löydät Nallikarin kilometrin mittaisen hiekkarannan. Hiekkaranta täyttyy lämpimänä kesäpäivänä auringonpalvojista. Oululaisten ympärivuotinen “olohuone” kutsuu viettämään aikaa. Ajan saa lentämään mukavalla tekemisellä, muun muassa rullaluistellen, pyöräillen, rantalentiksellä tai rantahietikolla tehdyillä hiekkalinnoilla. SummerParty, Hailuotoajot, sekä Extremerun järjestetään joka vuosi. Nallikari toimii näiden tapahtumien keskipisteenä.

Keskeinen sijainti

Oulun keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä, voit taittaa matkan omalla autolla tai vierestä kulkevalla linja-autolla. Maisemareittiä pitkin pyöräillen tai kävellen matkaa on noin kolme kilometriä. Matkalla voit ihastella kauniita maisemia, sekä hengittää raikasta meri-ilmaa. Mökin ulko-ovelta aukeaa Nallikarin ulkoilumaastot, kutsuen lomalaista tutustumaan sen ainutlaatuiseen luontoon. Voit vuokrata paikanpäältä polkupyöriä, suksia tai rantapelivälineitä. Kylpylä sijaitsee vain 250 metrin päässä. Ilmaisilla lauttavuoroilla on kätevä tutustua Oulun edustavalla sijaitsevaan Hailuotoon. Hailuodon saari on syntynyt tuhansia vuosia sitten maankohoamisen myötä. Tänä päivänä saarelle pääsee ilmaisilla lautoilla. Mutta tulevaisuudessa saaren ennustetaan kohoavan niin paljon, että se yhdistyy mantereeseen.

Ilmainen pysäköinti

Nallikari Holiday Villagessa on maksuton pysäköinti

Maksuton wifi

Alueella on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Nallikari Holiday Villageen. Niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen maksu, ilmoitathan lemmikkieläimestä majoitus varausta tehdessäsi.

Lapsiperheille

Lomakylä tarjoaa majoitusta lapsiperheille. Lisäksi alueelta löytyy lapsille tarkoitettuja ulkopelivälineitä, sekä leikkikenttä.  Lisäksi ajan saa kulumaan vaivatta lähellä olevalla hiekkarannalla, sekä siellä sijaitsevalla leikkikentällä. Huonon sään sattuessa viereinen lomakeskus tarjoaa tekemistä ja koettavaa, muun muassa sen upeassa kylpylässä. Josta löydät lapsille oman uima-altaan, vesiliukumäellä varustettuna.