Tietoapalvelusta Suomimajoitusxxx.fi

Tietoa Suomimajoitus.fi palvelusta

Suomimajoitus.fi on Inmalti Oy:n hallitsema sekä ylläpitämä palvelu. Sivusto tarjoaa mahdollisuuksia tutustua sekä vertailla eri kotimaan majoitusvaihtoehtoja. Palvelusta löydät myös yleistä tietoa kotimaanmatkailusta ja myös ylipäätänsä matkailusta.

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu palvelee erityisesti aktiivisia matkailijoita, jotka haluavat löytää helposti luotettavia ja hyviä majoituspaikkoja ympäri Suomen. Palvelun tarkoitus on tarjota majoituspaikkoja niin budjettimatkailijoille kuin ylellisen majoituksen ystäville. Palvelu on täysin ilmainen kaikille sen käyttäjille ja sitä pyöritetään sivustolta saatavien mainostulojen avulla.

Miten palvelu toimii?

Palvelun kautta voit vertailla erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joita me olemme valmiiksi löytäneet tai voit vertailla itse parhaan majoituskohteen. Palvelussa itsessään ei voi tehdä varausta mihinkään majoituskohteeseen, vaan vierailija ohjataan aina toiselle sivustolle missä itse varaus suoritetaan. Tästä syystä ongelmatapauksissa varaajan tulee aina olla yhteydessä, siihen sivustoon missä hän on varauksen tehnyt. Palvelu tarjoaa puolueettomasti tietoa eri majoitusvaihtoehdoista, mutta ei vastaa itse varauksista.

Löytyykö palvelusta kaikki Suomen majoituspaikat?

Palvelusta ei löydy kaikkia Suomen majoituspaikkoja, vaikka palvelussa pyritäänkin pitämään erittäin monipuolisesti erilaisia majoituspaikkoja.

Miten voin olla yhteydessä palveluun?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai muuta palautetta niin voit laittaa sähköpostia osoitteseen info@inmalti.fi

Lue myös tietosuojaselosteemme ja evästekäytäntömme

@ Copyright2022 https://www.suomimajoitus.fi