Edullinen majoitus ja yöpyminenHämeenlinna

Hae parhaat hotellit ja mökit HämeenlinnaBooking.com

Hämeenlinna tarjoaa elämyksiä

Hämeenlinna on kaupunki, jossa kaikki tärkeä löytyy läheltä. Haluat sitten tutustua Hämeenlinnan tapahtumiin, kulttuuriin, luontoon tai shoppailuun, löydät nämä kaikki ja vielä enemmän valloittavasta Hämeenlinnasta. Hämeenlinnan kaunis luonto, vanhat miljööt sekä 300 järveä tarjoilevat vertaansa vailla olevaa kulttuuri-, sekä kansallismaisemaa. Historiallinen Hämeen Linna on vierailun arvoinen kohde. Linnan 700 vuoden rakennuksen historiaan mahtuu loiston että rappion hetkiä. Tänä päivänä Hämeen Linna on kunnostettu sen vanhaan asuunsa, ja Linnassa vierailijat voivat kulkea samoissa huoneissa jossa on eletty jo keskiajalla. Linnan kehämuurit ja vallit ovat valmistuneet vuonna 1988, ja vallit vesihautoineen ovatkin maassamme ainutlaatuinen linnoitustekninen nähtävyys. Linnan kappeli sekä Kuninkaansali tarjoavat tänä päivänä ainutlaatuiset puitteet ristiäisille tai vaikkapa vihkiäisille. Hämeenlinnan läheisyydessä on toinen vertaistaan hakeva juhlapaikka ja hotelli Vanajanlinna, se tarjoaa upeat puitteet suurtenkin tapahtumien pitopaikkana.

Kesäpäivä sujuu leppoisasti Vanajaveden sisävesiristelyllä, nauti upeista maisemista ja kohteista laivasta käsin. Reittiliikenteen lisäksi voit viedä perheen nauttimaan suosituista lasten merirosvoristeilyistä sekä tunnelmallisista lounas- tai iltaristeilyistä. Tai tutustu seikkailumatkalla luontoon uuteen Hämeenlinnan luonnonsuojelualueeseen, Sibeliuksen metsään. Kulje luontopolku samoissa maisemissa, jossa nuori Sibelius retkeili kouluvuosinaan. Kaikki tämä ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa tarjoaa Hämeenlinna.

Hämeenlinna sijaitsee ihanteellisessa paikassa, sillä pääset sinne autolla hetkessä. Helsingistä matka taittuu tunnissa, Turussa kahdessa sekä Tampereelta kolmessa vartissa. Valitse mielesi majoitus, ja tutustu tähän monipuoliseen kaupunkiin!

Hämeenllinna parhaat hotellit ja mökit

1. Hotel Emilia

Hotel Emilia sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, kävely ja ostoskadun varrella. Hotellin yksilöllisesti sisustetut huoneet keskeisen sijainnin lisäksi tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon Hämeenlinnassa majoittumiseen. Tässä yksityisessä hotellissa on 41 viihtyisää huonetta, ja huonehintaan kuuluu aina hotellin runsas buffet-aamiainen. Huoneet on sisustettu viihtyisästi, ja erityistä tunnelmaa luo huoneiden Marimekko tekstiilit. Mikäli sinulla on erityinen suosikkisi Marimekon tekstiileissä, voit mainita siitä huonevarauksen yhteydessä. Hotel Emilian hinta-ja laatusuhde kohtaavat sen rauhallisen ilmapiirin, ystävällisen henkilökunnan sekä erinomaisen sijainnin ansiosta.

Hotellin lisäksi löydät samasta rakennuksesta niin kahvila-baarin, kuin yökerhon. Kesällä hotellin edustalla on viihtyisä Emilian kesäterassi, jossa voit nauttia hyvästä seurasta ja kylmästä juomasta. Hotellin viihtyisä àla carte ravintola Piparkakkutalo sijaitsee vain 300 metrin päässä hotellilta.

Hotel Emilia Hämeenlinna
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Runsas aamiainen
 • Sauna
 • Ilmainen wifi
 • Pysäköinti
 • Liikuntarajoitteisille
 • Lemmikkieläimet sallittu

Erinomainen sijainti

Hotel Emilia sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, suositun kävely-, ja ostoskadun varrella. Hotellista on helppo siirtyä vierailemaan Hämeenlinnan tunnelmallisissa pikkuputiikeissa, sekä nauttia sen idylleistä kahviloista. Keskeisestä sijainnista huolimatta hotelli on silti rauhallinen, ja hiljainen.

 

Ystävällinen henkilökunta

Hotellin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi yöpymään hotelli Emiliaan. Auttavainen ja iloinen henkilökunta huolehtii onnistuneesta lomastasi.

 

Runsas aamiainen

Hotel Emilian runsas buffet-aamiainen käynnistää vaivatta uuden päivän, nauti hotellin monipuolisesta ja maittavasta aamiaisesta. Tuore leipä, raikkaat hedelmät sekä täyteläinen kahvi nautitaan rauhallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä. Halutessasi voit hemmotella itseäsi, ja nauttia herkullisen aamiaisen oman hotellihuoneen rauhassa.

 

Sauna

Hotellin sauna on maksutta hotellivieraiden käytettävissä tiistaisin sekä torstaisin.

 

Ilmainen wifi

Hotel Emiliassa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Pysäköinti

Hotellissa on maksullinen lämmin autotalli. Paikkojen rajoitetun määrän vuoksi, paikat tulee varata etukäteen hotellin vastaanotosta.Lisäksi hotellin takana on muutamia kiekkojapaikkoja, joihin voi pysäköidä maksuttomasti parin tunnin ajaksi.

 

Liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla huoneita sekä palveluja liikuntarajoitteisille, lisäksi kerrosten välillä kulkemista helpottaa hotellissa sijaitseva hissi.

 

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotel Emiliaan, niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.  Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.

2. Matin ja Maijan Majatalo

Matin ja Maijan Majatalo tarjoaa majoittumista lähes sata vuotta vanhassa villassa, aivan kaupungin keskustassa. Majatalossa on kuusi huonetta, jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Menneen ajan tunnelmaa huokuvat huoneet on sisustettu laadukkaasti, ja jokainen huone on ihastuttavalla tavallaan uniikki. Laadukkaat ja nykyaikaiset vuoteet sekä Joutsen vuodevaatteet takaavat hyvät yöunet, siten että heräät virkistyneenä uuteen päivään. Maittava aamiainen tarjoillaan Majatalossa pöytään, ja halutessaan aamiaisen voi nauttia omassa huoneessa. Matin ja Maijan Majatalossa on helppo aistia omistajapariskunnan panostus asiakkaan aitoon viihtyvyyteen, ainutlaatuisen majoittumisen kruunaa ammattitaitoinen sekä ystävällinen palvelu.

Matin ja Maijan majatalo Hämeenlinna

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Viimeistelty majoituskokonaisuus
 • Erinomainen sijainti
 • Ystävällinen palvelu
 • Maittava aamiainen
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Savuton
 • Lemmikkieläimet

Viimeistelty majoituskokonaisuus

Viimeistelty majoituskokonaisuus näkyy kaikessa Matin ja Maijan majatalon toiminnassa. Kokonaisuus on hiottu erittäin toimivaksi ja viehättäväksi. Viihtyisä ja kodikas talo tarjoaa erinomaisen majoittumisen Hämeenlinnassa. Kauniisti sisustetut huoneet, pellavaiset vuodevaatteet, laadukkaat kylpytuotteet, itsevalmistettu aamiainen, sekä maksuton polkupyörän, sadetakin sekä jopa kumisaappaiden lainaaminen tekee Majatalosta ainutlaatuisen kokonaisuuden.Usko pois, tämä on vain itse koettava!

Erinomainen sijainti

Matin ja Maijan Majatalo sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, joten voit tutustua vaivattomasti Hämeenlinnan keskustan palveluihin sekä nähtävyyksiin. Majataloon on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, linja-autoasema sijaitsee vain korttelin päässä Majatalosta, lisäksi rautatieasemalle on 1,5 kilometrin matkan. Majatalon kautta on järjestettävissä myös kuljetuspalvelu.

Ystävällinen palvelu

Matin ja Maijan Majatalon aito ja ystävällinen asiakaspalvelu saa siellä yöpyvän tuntemaan itsensä odotetuksi vieraaksi. Majatalon isäntäpari haluaa varmistaa onnistuneen yöpymisen, ja se näkyykin kaikessa heidän toiminnassaan.

Maittava aamiainen

Matin ja Maijan Majatalon aamiainen tarjoillaan Majatalon keittiössä suoraan pöytään, tai halutessasi suoraan huoneeseen. Aamupala on valmistettu rakkaudella, ja voit valita haluatko nauttia aamulla maitolkahvin ranskalaisittain vai haluatko kahvin italialaisittain maitovaadolla. Lisäksi tarjolla on itsetehtyjä sämpylöitä sekä raikkaita hedelmiä.

Pysäköinti

Alueella on mahdollista pysäköidä maksuttomasti, mutta tätä varten tulee tehdä varaus.

Internet

Maksuton wifi on saatavilla kaikkialla majatalossa.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Matin ja Maijan Majatalossa.

3. Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna sijaitsee erinomaisella paikalla, kauniin Vanajaveden rannalla. Hotelli on saanut vaikutteita Hämeen Linnan keskiaikaisesta muotoilusta. Tie jolla hotelli sijaitsee, Possentie, on nimetty Viipurin pamauksesta tunnetun sotapäällikkö Knut Possen mukaan. Vuonna 2014 hotellin kaikki  123 huonetta on uusittu, ja osasta hotellin huoneista on näkymä Vanajavedelle. Hotellin erinomaisen sijainnin lisäksi se kerää kiitosta rauhallisesta ja kauniista ympäristöstä. Hotellin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta toivottaa vieraat tervetulleeksi. Monipuolinen ja herkullinen aamiainen tarjoillaan joka aamu,aamiaisen kiireetön ilmapiiri takaa onnistuneen päivän aloituksen.

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti järven rannalla
 • Siistit remontoidut huoneet
 • Monipuolinen aamiainen
 • Sauna
 • Ilmainen wifi
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Liikuntarajoitteisille
 • Lemmikkieläimet sallittu

Erinomainen sijainti järven rannalla

Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee kauniin Vanajaveden rannalla, kesäisin voit nauttia kauniista kesäilmasta hotellin ravintolan ulkoterassilla. Helsinki- Vantaan lentokenttä on vain 90 kilometrin päässä, sekä Hämeenlinnan rautatieasemalle on vain 150 metrin matka ja linja-autoasema sijaitsee kilometrin päässä. Voit vuokrata maksutta polkupyöriä hotellin vastaanotosta, ja tutustua pyöräillen Hämeenlinnan kauniiseen ympäristöön.

Siisti ja remontoidut huoneet

Hotellin kaikki 123 huonetta on remontoitu viihtyisiksi ja nykyaikaisiksi. Osasta huoneista on näkymä vieressä sijaitsevalle Vanajavedelle. Olet sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa,hotellin siistit ja toimivat hotellihuoneet tarjoavat erinomaisen paikan lomanviettoon. La Blason ravintolassa voit nauttia pienestä palasta Ranskaa tunnelmallisen Vanajaveden rannalla.

Monipuolinen aamiainen

Hotellin runsas aamupala käynnistää vaivatta uuden päivän. Täytä vatsasi pehmeällä puurolla, tuoreella leivällä ja hedelmillä, sekä nauti kuumasta kahvista ihaillen Vanajaveden auringossa kimmeltävää vedenpintaa.

Sauna

Asiakassauna lämpenee joka ilta, lisäksi viikonloppuaamuisin pääset nauttimaan saunan lempeistä löylyistä.

Ilmainen wifi

Ilmainen wifi on käytettävissä koko hotellissa.

Pysäköinti

Hotellilla on tarjolla asiakkailleen maksullinen pysäköinti

Lapsiperheille

Hotellissa on lapsiperheen pienimmät on huomioitu erillisellä sisäleikkitilalla. Lisäksi hotellin vastaanotosta voi lainata lautapelejä, sekä kirjoja.

Liikuntarajoitteisille

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinnassa on palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelliin, niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu. Mainitse lemmikkieläimestä huonevarauksen yhteydessä.

4. Hotel Vanajanlinna

Hotelli Vanajanlinnan ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta on hotellin tärkein vahvuus sekä avaintekijä sen menestykseen. Vanajanlinnan erinomainen sijainti rauhallisella maaseudulla, kauniit rakennukset ja sen asiakaspalvelun korkea laatu houkuttelee ainutlaatuisuudellaan. Ravintolan tunnelmallinen ilmapiiri on omiaan tarjoamaan kulinaristisia makuelämyksiä. Voit valita haluatko ruokailla Linna Golfin palkitussa Klubiravintolassa, vai hotelli Vanajanlinnan ravintolassa. Ainutlaatuiset, makuhermoja hivelevät annokset on molempiin ravintoloihin luonut Chef de Cuisine Mika Jokela. Osakkaiden sekä vieraspelaajien käytössä oleva Linna Golf on otettu kokonaisuudessaan käyttöön vuonna 2005. Suositulla golfkentällä on vuosittain reilut 20 000 kierrosta sekä reilusti toista sataa erilaista yritystapahtumaa.

Hotellin tyylikkäissä huoneissa on klassisen kaunis sisustus, ja hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit valita haluatko majoittua päälinnan tunnelmallisissa huoneissa vai golfklubin moderneissa suiteissa. Mikäli olet matkalla suuremmalla porukalla voitte majoittua alueella sijaistevissa tilavissa huoneistoissa. Päälinnan alueella on yhteensä 34 viihtyisää ja uniikkia hotellihuonetta.

Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinna

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Uniikki, maaseudun rauhassa sijaitseva linna
 • Klassiset huoneet
 • Tekemistä
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Liikuntarajoitteisille

Uniikki, maaseudun rauhassa sijaitseva linna

Vanajanlinna on vertaansa vailla oleva hotellikokonaisuus. Yöpyessäsi sen huoneissa, voit aistia linnan ainutlaatuisuuden. Hotellin opastetuilla kierroksilla pääset sukeltamaan syvemmälle linnan värikkääseen historiaan.

Klassiset huoneet

Hotellin huoneet on entisöity linnan tyyliä kunnioittaen, ihastu hotellihuoneiden linnaelämää huokuvista kalusteista sekä sisustuksesta. Päälinnan huoneet huokuvat entisajan glamouria sekä ainutlaatuista mukavuutta.

Tekemistä

Vanajanlinnassa ei tekeminen ja näkeminen ihan heti lopu kesken, sen takaavat linnan monipuoliset aktiviteetit. Haluatko vuokrata polkupyörän ja tutustua sillä Vanajanlinnan ympäristöön, miltä kuulostaa ratsastus vieressä sijaitsevan Katumajärven maisemissa. Sportness kuntosalilla aktiivisimmat majoittujat saavat hien pintaan, tai voit haastaa tasapainoa SUP-lautaillen, avokanootilla tai kajakilla. Talvella erilaiset lumikenkäretket, lumiturnajaiset sekä hyvän mielen pilkkiretket tarjoaa liikuntaa ja hyvinvointia lumisissa maisemissa. Aktiivisen päivän jälkeen voit hemmotella itseäsi saunan lämmössä tai hotellissa sijaitsevassa spa-, ja wellness keskuksessa.

Internet

Vanajanlinnassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton yleinen pysäköinti

Perhehuoneita

Hotelli Vanajanlinna toivottaa lapset tervetulleeksi, ja hotellissa on tarjolla perheen kanssa matkustaville perhehuoneita.

Liikuntarajoitteisille

Vanajanlinnassa on palveluita ja huoneita liikuntarajoitteisilla.

5. Petäys Resort

Majoitu Petäys Resortissa, nauti samalla lomasta joka on täynnä hyviä unia, luonnon rauhaa,monipuolista tekemistä sekä herkullista ruokaa. Hotelli Petäys Resort sijaitsee Vanajaveden kauniissa rantamaisemissa, ja sen uusittu hotelli tarjoaa käyttöön 71 tyylikästä ja viihtyisää hotellihuonetta. Hotellihuoneet on sisustettu maanläheisillä väreillä, sekä laadukkailla materiaaleilla. Hieman erilaista majoittumista on tarjolla hotellin Tentsile-puutelttayöpysessä.

Hotelli sijaitsee kauniin Vanajaveden rannalla, 25 kilometrin päässä Hämeenlinnasta. Kauniilla maisemilla varustetussa hotellissa voit nauttia hotellin ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Valitse haluatko täyttää vatsasi perinteisellä suomalaisella ruoalla, vai kokeiletko pääravintola Järven hieman erikoisemmista suomalaisista mauista. Nauti lasillinen Petäys Resortin longebaarissa ja tutustu rannalla sijaitsevaan kesäravintolaan. Majoituspaikka voi halutessasi järjestää kuljetukset kuuden kilometrin päässä sijaitsevalle Lepaan viinitilalle.

Petäys Resort Hämeenlinna

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Hotelli Vanajaveden rannalla
 • Monipuolista tekemistä
 • Tripadvisor suosittelee
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Perhehuoneita
 • Liikuntarajoitteisille

Hotelli Vanajaveden rannalla

Hotelli Petäys sijaitsee Vanajaveden upeissa maisemissa, rannan välittömässä läheisyydessä. Hotellia ympäröivä kaunis luonto luo rauhallisella sijainnillaan ainutlaatuisen majoituspaikan. Ystävällinen henkilökunta huolehtii että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Monipuolista tekemistä

Hotelli Petäyksen vieressä sijaitseva Vanajavesi tarjoaa kalastajille huikeat puitteet. Hyppää Jigikalastusmatkalle, ja tutustu eri kalastustekniikoihin ja löydä oma tehokkain tyylisi. Hotellin omat monipuoliset akviteetit ovat hotellin asukkaille maksuttomia. Valitse haluatko pelata frisbee-golfia, katukorista, tennistä,petankia,mölkkyä vai biljardia. Alueen liikuntapaikossa voit saada hien pintaan kuntosalilla, liikuntasalissa tai jalkapallokentällä. Aktiivinen päivä huipentuu rentouttavassa kylvyssä, voit varata lisämaksua vastaan ryhmien suuressa suosiossa olevia saunoja. Valitse haluatko saunoa Zetor, ranta-,  hotelli tai savusaunassa. Se on varmaa että oli valintasi mikä tahansa, saunan lämmössä lepää niin keho kuin mielikin.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen langaton wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton julkinen pysäköinti. Lisäksi hotellilta on mahdollista tilata kuljetuspalvelu

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, niistä voidaan kuitenkin periä erillinen lisämaksu. Mainitse lemmikistä huonevarausta tehdessä.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita hotelli Petäykseen, perheille on tarjolla perhehuoneita. Lisäksi lapsille on tarjolla leikkialue hotellin sisätiloissa, sekä vastaanotosta voi lainata ulkopelivälineitä sekä kirjoja ja lautapelejä.

Liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille,lisäksi hotellissa on hissi.