Himos edullinen majoitus mökissä tai hotellissa

Parhaat vuokramökit HimosBooking.com

Vauhdikas Himos

Himos tarjoaa monipuolista tekemistä vuoden ympäri. Olet matkalla sitten yksin, ystävien tai perheen kanssa, Himoksella ja sen ympäristössä löydät monipuolista tekemistä ja näkemistä. Himos on lumi-Suomen keskipiste, Himos sijaitsee eteläisessä Keski-Suomessa, vain 8 kilometriä Jämsän keskustasta Jyväskylään päin. Himokselle on  hyvät kulkuyhteydet, sinun ei tarvitse istua lukuisia tunteja Lapin hiihtokeskuksiin, vaan saavut Himokselle Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista vain muutamassa tunnissa.

 

Himoksella tapahtuu vuoden ympäri, voit valita haluatko kokea ikimuistoisia elämyksiä luonnossa, tutustua Hirvikartanon eläimiin tai sukeltaa hyiseen avantoon. Himoksella kiertelevät reitit tarjoaa huikeita maisemia, ihaile Himosvuoren huipulta avautuvia näkymiä tai kiertele sitä ympäröiviä metsiä. Retkiluistelu luonnon omilla jääradoilla sopii kaikille, ihaile hyvässä seurassa kevätjäällä loistavaa aurinkoa. Vai miltä kuulostaa kaunis talvipäivä Himoksen rinteillä? Nauti pöllyävästä puuterilumesta, ja iloisesta vauhdin huumasta. Himos kutsuu viettämään ikimuistoista lomaa, valitse sinulle sopiva majoitus ja suuntaa lomalle!

Parhaat mökit ja vuokramökit Himos

1. Himoshovi Cottages

Himoshovi Cottage tarjoaa mökkimajoitusta Himoslaaksossa Patalahden rannan vieressä, mökeille on vain 10 minuutin ajomatka Jämsän keskustasta. Mökit ovat hyvin varusteltuja, ja niistä löytyy oma perinteinen suomalainen sauna. Mökit sopivat niin perheen kanssa matkustaville, kuin aktiivilomailijoille. Tilavissa mökeissä on myös viihtyisä oleskelualue, joka on varusteltuna tunnelmallisella takalla.  Himoksen länsirinteet ovat vain 300 metrin päässä, joten vauhdikas talvipäivä sujuu vaivatta Himoksen rinteillä. Hiihtoladut sekä moottorikelkkareitit kulkevat mökkien välittömässä läheisyydessä.  Kauniin talvipäivän jälkeen on ihana siirtyä mökin lämpöön, ja nauttia saunan lämmöstä sekä hyvästä ruoasta ja seurasta. Himoshovin mökeissä majoittuvat saavat käyttää vieressä sijaitsevan Himoshovi-hotellin palveluita. Hotellilta löytyy muun muassa lasten leikkipaikka, savusauna sekä tenniskenttä. Lisäksi muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita, ruokakauppa sekä yökerho.

Himoshovi mökit
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Hyvin varusteltu mökki
 • Wellness
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Wifi
 • Tekemistä

Erinomainen sijainti

Himoslaakson paritalomökkien sijainti on erinomainen, voit vaivatta nauttia Himoksen laskettelurinteistä tai tehdä hiihtoretken vieressä lähteviltä laduilta. Monipuoliset palvelut ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, löydät sieltä Himoksen ravintolat, yökerhon sekä ruokakaupan.

 

Mökin hyvä varustelutaso

Mökit ovat varusteltu siten että sinun lomanviettosi sujuu mahdollisimman hyvin ja helposti. Mökin keittiöstä löytyy monipuolisen astiaston lisäksi astianpesukone, mikroaaltouuni sekä uuni. Lisäksi mökit on varustettu perinteisellä suomalaisella saunalla sekä tunnelmallisella oleskelutilalla ja takalla. Miellyttävän lämpötilan takaa mökistä löytyvä ilmalämpöpumppu, ja talvipäivän jälkeen vaatteet voi kuivattaa helposti kuivauskaapissa.

 

Wellness

Lämmittele ja rentoudu mökin saunassa silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Keho ja mieli lepää saunan lempeissä löylyissä. Lisäksi voit rentoutua ulkotiloissa olevalla terassilla, jossa on mahdollisuus grillata.

 

Pysäköinti

Omalla autolla paikan päälle tulijoille on tarjolla maksuton pysäköinti

 

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja Himoshovi Cottagessa, niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu. Majoitusvarausta tehdessä on hyvä mainita lemmikistä etukäteen.

Wifi

Mökeissä on käytössä langaton internet, eli wifi.

Tekemistä

Himoshovi Cottages tarjoaa mahdollisuuden polkupyörän vuokraamiseen, tästä veloitetaan erillinen lisämaksu. Lisäksi voit tutustua alueeseen kävellen, ja patikoiden sen merkityillä reiteillä. Talvisin alueella järjestetään hiihtokoulua, ja tarvittaessa voit vuokrata sieltä hiihtovälineitä.

2. Villa Hiidenmäki

Villa Hiidenmäen idylli ja elegantti majoitus ja kokoushotelli kutsuu sinut viihtymään Jämsän sydämeen. Matkaa Himoksen rinteille on alle kymmenen kilometriä, joten pääset vaivatta nauttimaan Himoksen lumisista rinteistä tai kauniista ruskasta. Villa Hiidenmäen pihapiirissä sijaitsee kolme uutta ihastuttavaa desing-taloa, talot ovat saaneet seinilleen kauniita Riitta Souranderin taide-, ja luontokuvia. Jokainen huone on saanut inspiraationsa luonnosta, ja niissä on yksilöllinen sisustus. Villa Hiidenmäen omistajille on tärkeää että heillä majoittujat nauttivat olostaan, ja he toivottavatkin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi.

Villa hiidenmäki Himos

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Siistit ja modernit huoneet
 • Monipuolinen aamiainen
 • Erinomainen sijainti
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittu
 • Tekemistä ja näkemistä

Siistit ja modernit huoneet

Huoneet Kesäruno, Syystarina sekä sviitti Mandi tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuulle lomalle. Huoneet ovat valoisia, ja ne ovat sisustettu laadukkaasti. Jokaisessa huoneessa on oma teema, ja ne ovat Suomen luonnon inspiroimia.  Huoneissa on oma sauna, sekä viilentävä ilmastointi. Ihaile terassilta aukeavaa ihanaa maisemaa, ja nauti huoneiden viimeistellystä kokonaisuudesta. Laadukkaat lakanat takaavat hyvät yöunet, sekä kylpyhuoneessa olevat kylpytuotteet luovat ylellisyyden tunteen.

 

Monipuolinen aamiainen

Nauti taiteellisessa ympäristössä maittavasta ja monipuolisesta aamiaisesta. Kotimaisista tuotteista valmistettu aamiainen hivelee makunystyröitä, ja voit käynnistää uuden päivän kiireettömässä ilmapiirissä. Nauti itsetehdystä marjapiirakasta höyryävän kuuman kahvikupin äärellä.

 

Erinomainen sijainti

Villa Hiidenmäki sijaitsee Jämsässä, Himoksen laskettelurinteisiin on noin 7 kilometrin matka. Jämsän keskustan monipuoliset palvelut ovat Villa Hiidenmäen läheisyydessä, ja Jämsän kaunis luonto kutsuu patikoimaan sen merkittyjä reittejä pitkin. Lähellä sijaitsevalla uimarannalla voit viettää kaunista kesäpäivää, tai suunnata sen hoidetuille hiihtoladuille kauniina talvipäivänä.

 

Ilmainen wifi

Villa Hiidenmäessä on tarjolla majoittujilleen ilmainen wifi

 

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

 

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Villa Hiidenmäen huoneisiin ei voi ottaa lemmikkiä majoittumaan.

 

Tekemistä ja nähtävää

Vieressä sijaitseva Himos tarjoaa tekemistä ja nähtävää vuoden jokaisena päivänä. Voit suunnitella omatoimimatkaa, tai viettää ainutlaatuisen syysloman luonnon läheisyydessä. Himoksen monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kutsuvat nauttimaan kauniista luonnosta, tekemistä löytyy koko perheelle. Ihastele Villa Hiidenmäen Hiisi Hill-tuotesarjaa jonka saippuat ovat saaneet inspiraationsa Hiidenmäeltä löytyneiltä merovingiajan lasihelmistä.

3. Alppihimos Cottage

Alppihimos Cottages tarjoaa majoittumista viihtyisässä luonnonkivestä valmistetussa paritalomökissä, mökin ikkunasta aukeaa näkymä Himokselle. Mökiltä on lyhyt matka Himoksen laskettelurinteille sekä Himos areenalle, lisäksi muut Himoksen palvelut ja golf-kenttä löytyvät lyhyen matkan päästä. Talvella valkoisena hohtavat hanget kutsuvat nauttimaan Himoksen kauniista luonnosta, ladut kulkevat mökkien välittömässä läheisyydessä. Tilavat ja siistit mökit tarjoavat erinomaiset puitteet lomalle, olet sitten matkalla yksin tai perheen kanssa. Mökin alakerrasta löytyy tunnelmallisella takalla varusteltu olohuone, baarikeittiö sekä pesuhuone jossa on oma perinteinen suomalainen sauna sekä poreamme. Yläkerrassa on kaksi erillistä makuutilaa, sekä erillinen oleskelutila.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Ilmainen pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä
 • Wellness
 • Internetyhteys

Erinomainen sijainti

Mökin sijainti on erinomainen, haluat sitten tutustua alueeseen patikoiden tai Himoksen rinteissä lasketellen. Talvisin hiihtoladut kulkevat mökin välittömästä läheisyydestä, sekä Himoksen laskettelurinteet sijaitsevat alle kilometrin päässä.

Ilmainen pysäköinti

Omalla autolla tulijoille paikalla on tienvarsipysäköinti, mökille on jyrkkä pihatie.

Lemmikkieläimet sallittu

Alppihimos Cottages toivottaa myös perheen lemmikkieläimet tervetulleeksi Himokselle. Lemmikkieläimestä saatetaan periä erillinen lisämaksu, joten mainitsethan lemmikistä mökkivarauksen yhteydessä.

Tekemistä

Himoksen alue tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja monipuolista tekemistä ympäri vuoden. Haluatko viettää kaunista kesäpäivää golf-viheriöllä, vai kokea Himoksen mönkijä tai moottorikelkkasafarit? Safareilla pääset helposti tutustumaan Himoksen ympäristöön ammattitaitoisten oppaiden avulla. Voit myös rentoutua mökin rauhallisessa ympäristössä ja ladata akkuja kuuntelemalla ympärillä avautuvaa hiljaisuutta.

Wellness

Mökistä löytyy rentoon lomanviettoon perinteinen suomalainen sauna, lisäksi kylpyhuoneessa on poreallas jossa voit nauttia veden rentouttavasta vaikutuksesta. Pitkän päivän päätteeksi keho ja mieli lepää saunan lämmössä ja rentouttavassa porealtaassa.

Internet

Mökissä ei ole saatavilla langatonta internetiä, tarkista tämän hetkinen tieto mökin omistajalta.

4. Motel Patalahti

Motel Patalahti tarjoaa 42 uusittua ja kodikkaasti sisustettua rivitalohuonetta Patalahden järven rannalla. Jokaisessa huoneesta voi nauttia kauniista järvinäköalasta, ja kesäisin voit pulahtaa järveen motellin edessä olevalta luonnonrannalta. Voit myös vuokrata vastaanotosta soutuveneen, jolla pääset kokeilemaan kalaonnea vieressä sijaitsevalla järvellä. Talvisin Patalahden jäällä kulkee ladut ja moottorikelkkaurat Jämsästä Himokseen. Asiakkaat pääset sesonkina ja viikonloppuisin nauttimaan yleisessä käytössä olevan saunan lämmöstä. Muina aikoina saunan lämmittäminen voidaan sopia etukäteen. Matkaa Patalahden Rantamotellista Himos Areenalle sekä lähimmälle laskettelurinteelle on alle viisi kilometriä. Patalahdessa majoittuvien mielestä paikan hinta-laatusuhde on kohdillaan, tarjolla on edullista majoittumista rinteiden ja keskustan lähettyvillä.

Motel Patalahti Himos

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Siistit ja valoisat huoneet
 • Grillausmahdollisuus
 • Wellness
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Maksuton pysäköinti
 • Ei internetyhteyttä
 • Perhehuoneita
 • Tekemistä

Hyvä hinta-laatusuhde

Motell tarjoaa edullista majoittumista Himoksen laskettelurinteiden sekä keskustan palveluiden lähettyvillä. Rauhallinen sijainti ja kaunis järvinäkymä takaa rentouttavan lomanvieton. Itse motellissa ei ole tarjolla aamiaista, mutta lähettyviltä löytyy vilkas ja legendaarinen Patalahden huoltoasema jossa voi nauttia maittavan aamiaisen.

Siistit ja valoisat huoneet

Huoneet ovat hiljattain remontoitu, ja ne tarjoavat nyt valoisan ja siistin majoittumispaikan. Huoneisiin voi majoittua 2-4 henkilöä, ja huoneet on varusteltu omalla pienellä takaterassilla jossa voit ihailla vieressä sijaitsevaa järveä. Jokaisessa huoneessa on oma suihku, sekä minikeittiö.Rantamotelli Patalahdessa on majoittujilleen valmiina lakanat sekä pyyhkeet.

Wellness

Motelli Patalahdessa on mahdollisuus nauttia saunan rentouttavasta vaikutuksesta sesonkiaikoina sekä viikonloppuisin. Alueen rauhallinen ilmapiiri on omiaan tarjoamaan rentouttavan lomanvieton. Halutessasi voit vuokrata vastaanotosta soutuveneen ja ihailla kauniita maisemia järveltä käsin.

Lemmikkieläimet sallittu

Motelli Patalahti toivottaa perheen lemmikkieläimet tervetulleeksi, niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu. Mainitse siis lemmikistä etukäteen, huonevarauksen teon yhteydessä.

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Ei internetyhteyttä

Motelli Patalahdessa ei ole käytettävissä langatonta internetiä.

Perhehuoneita

Patalahden Motelliin on tervetulleita yksin tai ystävien kanssa matkalla olevat. Lisäksi motellissa on tarjolla perhehuoneita.

Tekemistä

Himoksen kauppapalvelut sekä rinteet sijaitsevat alle viiden kilometrin päässä motellilta. Patalahti on perinteisen Neste Oil Rallin sekä Himosfestivaalien aikaan oma rantatukikohta, josta on helppo liikkua itse tapahtumapaikalle.

5. Koivula Cottages

Koivula Cottages puumökit sijaitsevat 700 metrin päässä Himoksen hiihtokeskuksesta. Jokaisesta mökistä löytyy oma perinteinen suomalainen sauna, sekä täysin varusteltu keittiö.  Lisäksi mökeissä on viihtyisä oleskelualue jossa voit lämmitellä tunnelmallisen takan äärellä. Rauhallinen sijainti ja mökin hyvät tilat ovat omiaan tarjoamaan erinomaiset puitteet Himoksen lomalle. Olet sitten pitkällä tai lyhyellä lomalla, tarjoaa Himos sinulle monipuolista tekemistä. Haluatko tutustua alueen luontoon eri mittaisilla vaelluksilla, tai nauttia erikoisemmasta kanoottimelonnasta. Jämsän keskusta on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä, ja golf-viheriöille on matkaa vain 600 metriä.

Koivula Cottages Himos

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Mökkien hyvä varustelutaso
 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Maksuton pysäköinti
 • Internet

Erinomainen sijainti

Koivulan puumökit sijaitsevat vain reilu 500 metrin päässä Himoksen hiihto-,ja laskettelukeskuksesta. Mökkien rauhallinen sijainti, yhdistettynä niiden lähettyvillä oleviin monipuolisiin palveluihin tekee Himoksen loman vaivattomaksi kokonaisuudeksi. Nauti mökin rauhasta, ja sen tunnelmallisesta sisustuksesta. Halutessasi voit tutustua sen ympäristöstä löytyviin palveluihin tai Himoksen laskettelurinteisiin.

Mökkien hyvä varustelutaso

Mökit ovat varusteltu monipuolisesti, löydät mökistä tunnelmallisen takan sekä täysin varustellun keittiön. Mökistä löytyy muun muassa astianpesukone, sekä käytännöllinen kuivauskaappi.

Aktiviteetteja

Mökkien lähialueen suosituimpiin aktiviteetteihin kuuluu vaellus Himoksen kauniissa luonnossa, kulje sen merkittyjä reittejä pitkin ja nauti ympäröivästä hiljaisuudesta. Talvisin Himoksen laskettelurinteet kutsuvat nauttimaan puuterilumesta ja kauniista maisemista. Talvella pääset hiihtämään Himoksen hoidettuja hiihtolatuja. Himoksen alueelta löytyy monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja, alueen pääravintola Tupa tarjoaa koko perheelle aitoja makuelämyksiä, lisäksi iltaisin ravintolassa pääsee nauttimaan tunnelmallista illallista. Kuikan Kota tarjoaa erilaisen elämyksen, voit nauttia suuremmallakin porukalla kodan erähenkisyydestä. Halutessasi herkuttele maistuvalla aterialla eräoppaan tarjoilemana. Kivikautista eksotiikkaa tarjoilee tilausravintola Luola, koe Luolassa kulinaristisia makuelämyksiä ja ikimuistoisia lomahetkiä. Tilausravintola Luola sijaitsee HimosLomien Peikkopuistossa.

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Koivulan mökkeihin. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu, joten muista mainita lemmikistä majoitusvarausta tehdessäsi.

Maksuton pysäköinti

Alueella voi pysäköidä maksuttomasti

Internet

Koivulan mökeissä ei ole käytettävissä langatonta internetiä. Voit tarkistaa ajantasaiset tiedot mökkiä vuokraavalta välitypalvelulta.