Iisalmi edullinen majoitus

Hae parhaat hotellit ja mökit IisalmiBooking.com

Iisalmi paras majoitus

Iisalmi tarjoaa leppoisan savolaisuuden lisäksi puhtaan luonnon, Järvi-Suomen kauniit latvavesistöt sekä elävän maaseudun.  Kauniin luonnon ohella alue tarjoaa monipuolista tekemistä laajan harrastustoiminnan sekä erilaisten ohjelmapalveluiden avulla. Ylä-Savon keskuskaupungissa Iisalmessa asuu noin 60 000 asukasta, ja alueella asutaan ja nautitaan kahdesta suomalaisesta suurvesistöstä, Saimaasta sekä Päijänteestä. Ihmisen kokoisessa Iisalmen keskustassa asuu noin 20 000 asukasta, ja Iisalmen sydämestä löytyy kaikki tarvittava kaupat, ravintolat sekä erilaiset kahvilat. Iisalmeen on helppo saapua, olit sitten liikkeellä omalla autolla, bussilla tai jopa veneellä. Iisalmen keskusta on vain kävelymatkan päässä keskustan rautatieasemasta sekä satamasta. Iisalmen linja-autoasema on myös aivan Iisalmen torin läheisyydessä, lähin lentokenttä sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä, Kuopiossa sekä Kajaanissa. Iisalmessa voit nauttia alueen monipuolisista tapahtumista, joulun aikaan alueella vietetään perinteistä joulunavausta. Lisäksi Iisalmen torilla tapahtuu vuoden ympäri, vieraile maalis,- kevät tai syysmarkkinoilla. Kulttuurin näläisille Iisalmi tarjoaa tutustumisen arvoisen panimo- sekä kotiseutumuseon. Iisalmessa on myös sotahistoriallisesti merkittävä Rukajärvi-keskus, keskukseen on koottu veteraanien rintamalla valmistamia puhdetyöesineitä sekä taideteoksia. Ravintola Kuappi on maailman pienin ravintola, tilaa ravintolassa kokonaiset 8m2, joista salin osuus on 3,6m2. Ravintolassa on A-oikeudet, sekä kesäisin ravintolassa pääsee nauttimaan kahden hengen ainutlaatuisesta kesäterassista. Haluatko majoittua Iisalmen lomalla keskustan sykkeessä, vai kaipaatko rauhaa kauniin luonnonrauhan keskellä. Iisalmi tarjoaa jokaiselle sopivan vaihtoehdon.

Iisalmi parhaat hotellit ja mökit

  1. Hotel Golden Dome Iisalmi

Hotel Golden Dome Iisalmi sijaitsee kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella Iisalmen Kirkkopuiston varrella. Tämä majoituspaikka tarjoaa korkeatasoista sekä kansainvälistä majoittumista, historiallisesti ainutlaatuisessa rakennuksessa. Hotellikiinteistö on remontoitu vuonna 2013, ja remontissa on panostettu hotellin upeaan sisustukseen muun muassa käsinveistetyillä huonekaluilla sekä Konstantinopolista tilatuilla kylpyhuoneiden marmoreilla. Hotel Golden Dome Iisalmi sijaitsee keskeisellä paikalla Iisalmessa, voit nauttia vain kävelymatkan päässä sijaitsevista keskustan palveluista. Linja-autoasema on vain 300 metrin päässä majoituspaikasta sekä Kuopion lentokentälle on noin 70 kilometrin matka. Jokaisessa hotellin 36 hotellihuoneessa on levolliset yöunet  takaavat Paris DeLux-vuoteet. Hotellihuoneissa on oma suihkulla varustettu wc, sekä viihtyisissä huoneissa on myös taulu-tv, työpöytä sekä hiustenkuivaaja. Valintasi mukaan voit yöpyä majoituspaikan hotellihuoneessa joka on varusteltuna omalla saunalla. Tällöin voit suunnata oman saunan lämpöön silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Uusi lomapäivä käynnistyy maittavan ja monipuolisen aamiaispöydän äärellä, nauti hotellin rennosta tunnelmasta höyryävän kuuman kahvikupin äärellä. Nauti paikallisia, käsinleivottuja karjalanpiirakoita, ja ihaile persoonallista ravintolasalia.

Hotel Golden Dome
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Tyylikkäät hotellihuoneet

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Iisalmen keskustassa. Kaikki Iisalmen keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Hotel Golden Dome Iisalmi sijaitsee kauniin Kirkkopuiston varrella. Keskeisestä sijainnista huolimatta voit nauttia hotellin rauhasta. Tämä hotelli on kaikkine yksityiskohtineen jo tutustumisarvoinen nähtävyys.

Tyylikkäät hotellihuoneet

Hotel Golden Dome Iisalmen hotellihuoneet tarjoavat korkeatasoista majoittumista. Nauti tyylikkäästi sisustetusta Boutique-hotellista sekä sen tarjoamasta ainutlaatuisesta majoittumisesta. Valintasi mukaan voit majoittua hotellin yhden tai kahden hengen huoneessa, Comfort-huoneet tarjoavat Classic huoneita tilavamman majoituksen. Superior Class huoneet sijaitsevat erillisellä osastolla, hotellin 1. sekä 3. kerroksessa. Huoneiden kylpyhuoneet ovat täysmarmoriset sekä hotellivieraat saavat käyttöönsä laadukkaan valikoiman hotellikosmetiikkaa.

Esteettömyys

Hotel Golden Dome Iisalmessa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Huoneisiin pääsee kulkemaan pyörätuolilla. Kysy tarkemmat tiedot majoitusvarauksen yhteydessä.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode.

Internet

Hotel Golden Dome Iisalmessa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksutta hotellin yksityisellä pysäköintipaikalla.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotel Golden Dome Iisalmeen. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

2. Original Sokos Hotel Koljonvirta

Original Sokos Hotel Koljonvirta sijaitsee erinomaisella paikalla Iisalmen sydämessä. Vietä ikimuistoinen lomamatka tässä Ylä-Savon ytimessä sijaitsevassa lämminhenkisessä ja kotoisassa hotellissa. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan Original Sokos Hotel Koljonvirran viihtyisiin hotellihuoneisiin. Hotellihuoneissa on oma suihkulla varustettu kylpyhuone, työpöytä sekä taulu-tv. Uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta maustuvan aamiaispöydän äärellä, monipuolisessa aamiaispöydässä voit nauttia paikallisia herkkuja sekä nauttia ihanasta kiireettömyyden tunteesta. Oletko matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, löytyy Original Sokos Hotel Koljonvirrasta jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Yksin matkustavat voivat yöpyä perinteisessä Standard Single-huoneessa, huoneessa joka on varusteltuna viihtyisällä 120 cm leveällä sängyllä. Kahdelle hengelle oiva majoittumisvaihtoehto on Standard Twin tai Superior Twin huone. Nämä huoneet ovat sisustettu kodikkaan viihtyisästi ja osassa hotellihuoneista on oma sauna. Perheen kanssa matkustaville Superior King on omiaan, sillä huoneeseen saa järjestettyä oman lisävuoteen.

Sokos Hotel Iisalmi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Ravintola

+Lapsiperheille

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Iisalmen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä keskustan kaikki palvelut ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Kaunis Porovesi sijaitsee vain 500 metrin päässä majoituspaikasta, sekä Iisalmen rautatieasemalle on vain viiden minuutin kävelymatka.

Viihtyisät hotellihuoneet

Original Sokos Hotel Koljonvirrassa voit majoittua sen viihtyisissä hotellihuoneissa. Huoneiden viihtyissä vuoteissa nukut levolliset yöunet, ja heräät virkistyneenä uuteen lomapäivään kauniissa Iisalmessa. Huoneista aukeaa näkymä joko hotellin sisäpihalle tai keskikaupungille.

Ravintola

Nälän yllättäessä voit suunnata nauttimaan vatsan täytettä hotellin yhteydessä sijaitsevaan Hesburgeriin tai Rossoon. Raikkaat juomat tarjoillaan Puh Kuohussa, O´Nelly`s Irish Barissa tai Sandels-salissa.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Original Sokos Hotel Koljonvirtaan.  Halutessasi voit yöpyä tilavammassa hotellihuoneessa, johon on mahdollista toimittaa matkasänky tai potta. Ilmoita erillisistä toiveista majoitusvarauksen yhteydessä. Ravintola Rossossa on oma ruokalista lapsille, sekä lasten Liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä joka on auki ainoastaan kesäisin. Hotellin läheisyydessä sijaitsee kaksi leikkipaikkaa, löydät nämä leikkipaikat Kirkkopuistoista tai Leijonapuisto satamasta.

Sauna

Original Sokos Hotel Koljonvirrassa majoittuvat voivat saunoa hotellin asiakassaunassa.

Internet

Original Sokos Hotel Koljonvirrassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti hotellin omalla sisäpihalla sijaisevilla pysäköintipaikoilla.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Original Sokos Hotel Koljonvirtaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu

3. Koljonvirta Camping

Koljonvirta Camping tarjoaa viihtyisää majoittumista sen ympäri vuoden palvelevassa majoituspaikassa. Tässä majoituspaikassa on tekemistä kaiken ikäisille, olit sitten matkalla yksin tai perheen kesken. Voit viettää ikimuistoisia lomapäiviä Koljonvirta Campingissä, alueella voi harrastaa erillisellä lisämaksulla minigolfia, melontaa, purjelautailua tai pöytätennistä. Talvella alueella voi hiihtää tai patikoida alueen kauniissa luonnossa. Nauti alueen kodikkaasta sekä mutkattomasta ilmapiiristä, majoituspaikan ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän ainutlaatuiseen majoituspaikkaan. Mutkaton palvelu sekä aito tekemisen ilo välittyy henkilökunnan kaikessa tekemisessä, joten jos kaipaat menovinkkejä kannattaa kääntyä tämän ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen. Koljonvirran majoituspaikassa voit majoittua joko viihtyisässä kartanossa tai suunnata yöpymään leirintäalueen mökkeihin. Kartanossa majoittuville on tarjolla 20 huonetta, joista jokainen voi valita mieleisensä vaihtoehdon. Osassa Kartanon huoneista on käytettävissä oma wc sekä suihku tai kylpyamme. Osassa huoneista on yhteiskäytössä oleva oleskelualue sekä kaksi wc:tä ja suihku. Ylelliseen lomailuun voit varata majoittumiseen Eversti Sandelsin tilavan sviitin, joka sijaitsee Kartanon alakerrassa. Ympärivuoden asuttavissa mökeissä voi majoittua neljästä kahdeksaan henkilöä, riippuen mökkivalinnastasi. Suuremmissa lomamökeissä on oma sauna, sekä pieni erillinen makuuhuone.

Koljonvirta Camping

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

+Esteettömyys

+Internet

+Perhehuoneita

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia sen kodikkaasta ja rennosta ilmapiiristä. Koljonvirta Camping sijaitsee kauniilla paikalla, Iisalmen ihastuttavan luonnon keskellä. Tutustu aluetta ympäröivään luontoon, patikoiden sen luontopolkuja pitkin.

Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

Valintasi mukaan, voit yöpyä Koljonvirta Campingin viihtyisässä Kartanossa. Kartanosta löytyy huoneita joissa on yhteiskäytössä oleva wc sekä suihku. Halutessasi voit varata lomallesi Kartanon sviitin, josta löytyy majoituspaikat neljälle henkilölle. Majoituspaikan talviasuttavissa mökeissä voit nukkua virkistävät yöunet, sekä ruoanlaitto onnistuu mökin keittiössä.

Esteettömyys

Koljonvirta Campingissä on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Osassa majoituspaikoissa pystyy kulkemaan pyörätuolilla.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Perhehuoneita

Koljonvirran majoituspaikassa on tarjolla tilavia perhehuoneita, osaan huoneista voi laittaa erillisen lisävuoteen. Lapsiperheiden pienemmille löytyy majoituspaikan lähettyviltä kaksi leikkikenttää.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Koljonvirran majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

4. Spa Hotel Runni

Spa Hotel Runni sijaitsee 23 kilometrin päässä Iisalmen keskustasta. Tässä 1900-luvun kartanossa nautit maaseudun rauhasta, sekä rentoudut majoituspaikan spa-tilassa. Spa Hotel Runnissa vietät onnistuneen lomamatkan, haluat sitten viettää aktiivisen loman alueen monipuolisten tekemisten äärellä vai haluatko järjestää juhlatilaisuuden Spa Hotel Runnissa. Tässä majoituspaikassa tapahtuu vuoden ympäri, valitse haluatko nauttia Runnin ihmelähteellä, hemmotella itseäsi ja matkakumppaniasi Spa-osaston hemmotteluhoidoissa tai nauttia kylpyläosaston lämpimissä vesissä. Käynnistä uusi lomapäivä virkistävällä aamu-uinnilla, ja suuntaa tämän jälkeen ravitsevalle aamiaiselle. Valintasi mukaan voit yöpyä tyylikkäästi uudistetussa Kylpylähotellissa, jossa voit nauttia kaikista palveluista saman katon alla. Kylpylähotellin huoneissa voit nauttia ilmastoinnista sekä levolliset yöunet takaavista Luxus-sängyistä. Osassa Kylpylähotellin huoneista voit nauttia omasta tilavasta parvekkeesta. Lomanostalgiaa parhaimmillaan tarjoaa taidokkaasti  entisöity Kartanohotelli, jossa pääset nauttimaan nykyajan mukavuuksista. Vietä ikimuistoinen yö Carl Gustaf-huoneessa, jossa voit ihastella huoneen satavuotiaita hirsiseiniä sekä huoneen alkuperäisasua myötäilevää sisustusta. Majoituspaikan yhteydessä sijaitsevassa kylpylässä voit hemmotella itseäsi saunan lämmöllä, erilaisilla hieronnoilla, kasvo-, tai jalkahoidolla tai vaikka luonnonyrttikylvyllä. Tai vieraile 1750-luvulla löydetyllä ihmelähteellä, jonka rautapitoisen veden on huomattu edistävän terveyttä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+1900-luvun kartano miljöö

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia luonnonrauhasta, Spa Hotel Runni sijaitsee Savon sydämessä kauniin Kiurujoen rannalla. Majoituspaikkaan on helppo saapua niin omalla autolla kuin junalla. Lähin kyläkauppa sijaitsee vain 100 metrin päässä majoituspaikasta, ja Iisalmen torille on 22 kilometrin matka. Kuopion lentokentälle on noin 80 kilometrin matka.

1900-luvun kartano miljöö

Runnin kauniissa maisemissa on vietetty vilkasta sekä idyllistä kylpyläelämää jo 1700-luvulta lähtien. Alueen kaunis luonto, vesistöjen äärellä on omiaan tarjoamaan rentouttavan lomapaikan kiireisen arjen keskelle. Runnin rautapitoisen veden on uskottu ja tiedetty antavan voimaa sekä edistävän terveyttä. Siksi alueella onkin vieraillut muun muassa Eino Leino, Juhani Aho sekä C.G.E: Mannerheim. Tänä päivänä kylpylä on omiaan tarjoamaan lomalaisille luonnon omaa mindfullnesia. Nauti alueen hiljaisuudesta ja anna kehon ja mielen rentoutua.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lapsiperheille

Lapsiperheille on varattavissa tilavampia hotellihuoneita, sekä perheen pienemmille on omia lastenannoksia. Lisäksi alueella on lapsille ulkopelivälineitä sekä ajanvietteeksi lautapelejä sekä kirjoja.

Pysäköinti

Spa Hotel Runnissa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan yksityisille pysäköintipaikoille.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät voi yöpyä Spa Hotel Runnissa

5. Reissukodit Apartment Satamakatu

Reissukodit Apartment Satamakatu tarjoaa helppoa sekä vaivatonta majoittumista Iisalmen keskustassa. Tässä majoituspaikassa voit yöpyä aina yhdestä vuorokaudesta jopa kuukauteen. Tässä majoituspaikassa kaikki Iisalmen keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä Reissukoti Apartment Satamakadusta. Nauti majoituspaikan rennosta savolaisesta tunnelmasta, tänne on helppo saapua, olit sitten matkalla omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Reissukodit Apartment Satamakatu tarjoaa tilavaa majoittumista sen 60 neliön huoneistossa. Lomanviettosi sujuu vaivatta, sillä huoneisto on varusteltu monipuolisesti muun muassa astian-, ja pyykinpesukoneella, kahvinkeittimellä, taulu tv:llä, ajanvietteeksi huoneistosta löytyy lautapelejä sekä lastenkirjoja.

Reissukodit Iisalmi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Monipuolisesti varusteltu huoneisto

+Internet

+Lapsiperheille

+Esteettömyys

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Keskeinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit yöpyä Iisalmen keskustassa, Ylä-Savon sydämessä. Kaikki Iisalmen keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Viereile Iisalmen torilla nauttimassa paikallisia herkkuja, sekä aistimassa aitoa savolaista tunnelmaa. Kuopion lentokenttä on noin 70 kilometrin päässä Reissukodit Apartment Satamakadun majoituspaikasta.

Monipuolisesti varusteltu huoneisto

Tässä majoituspaikassa on kaikki mitä tarvitset Iisalmen lomanviettoon. Reissukodit Apartment Satamakadun majoituspaikassa on muun muassa pyykinpesukone sekä likaiset astiat puhdistuvat astianpesukoneessa. Huoneistossa on oma kylpyhuone.

Internet

Reissukodit Apartment Satamakadun majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Reissukodit Apartment Satamakadun majoituspaikkaan. Tarvittaessa huoneeseen voi saada lisävuoteen. Ajanvietteeksi lapsille löytyy kirjoja sekä lautapelejä.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa ylempiin kerroksiin pääsee kulkemaan ainoastaan portaita pitkin.

Pysäköinti

Reissukodit Apartment Satamakadussa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti julkisille pysäköintipaikoille

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Lemmikeistä ei veloiteta erillistä lisämaksua, mainitse lemmikistä kuitenkin majoitusvarauksen yhteydessä.

Tekemistä

Leppoisa lomapäivä Iisalmessa sujuu sopivassa suhteessa rennosta ilmapiiristä nauttien sekä paikalliseen luontoon ja nähtävyyksiin tutustuen. Vieraile Niiralan Montulla kannustamassa Kalpan kotiottelua, shoppaile Matkuksen ostoskeskuksessa, josta löytyy lukuisia erilaisia pieniä putiikkeja sekä suurempia ostospaikkoja. Nälän yllättäessä suuntaa Puijon näkötorniin nauttimaan kauniista maisemista sekä maittavasta ruoasta. Huomioi kuitenkin että Puijon näkötorni ei ole avoinna joka päivä. Mikäli edellämainitut ovat jo nähty, voit tutustua Iisalmen kauniiseen luontoon patikoiden sen kävelyreittejä pitkin. Iisalmen järvimaisemissa lepää niin keho kuin mielikin.