Edullinen majoitus ja yöpyminen Imatra

Hae parhaat hotellit ja mökit ImatraBooking.com

Imatra tarjoaa tunnelmallista majoittumista

Imatralla luonto on sinua lähellä, voit nauttia tästä eläväisen karjalaiskaupungin aidosta tunnelmasta. Imatra tarjoaa monipuoliset kulttuurikaupungin palvelut sekä erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Kaupunki sijaitsee lähellä Venäjän rajaa, kaakkoisessa Suomessa. Vain 7 kilometrin päässä Imatran keskustasta sijaitsee rajan toisella puolella oleva Svetogorskin kaupunki. Imatralla on myös kansainvälinen rajanylityspaikka. Imatran kaupungin läpi virtaava Vuoksi ei jäädy ollenkaan, edes talven pakkasillakaan. Vuoksen rannalla voit lenkkeillä sen monipuolisia lenkkipolkuja sekä pyöräilyteitä pitkin. Lännessä Vuoksi rajoittuu kauniiseen Saimaaseen, joten voit veneillä Saimaan kanavaa pitkin aina Suomenlahdelle asti. Imatran tunnetuin nähtävyys on Imatran koski, joka on toiminut vuosisadan vaihteessa Suomen suosituimpana matkailunähtävyytenä. Imatrankoski on valaistu, joten voit ihalla kosken kuohuja mihin vuodenaikaan tahansa. Näiden lisäksi Imatralla on erinomaisia kylpylöitä joiden lämpimiin vesiin on ihana suunnata rentoutumaan, ja antaa näin arjen kiireiden jäädä hetkeksi taka-alalle. Imatralla nähdään kotimaan hiihtohuiput kaupungissa järjestettävien hiihdon SM-kilpailujen ansiosta, lisäksi voit nauttia Vuoksen rentouttavasta virtakellunnasta, katsele hiljaa ohilipuvia maisemia veden rauhoittavassa syleilyssä. Imatran ostosmahdollisuuksista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset, haluat sitten kuluttaa päivän shoppaillen tai nauttien maittavan ruoka-annoksen kaupungin ravintoloissa. Valitse mieleisesi majoitus, ja suuntaa Imatraan ikimuistoiselle lomamatkalle.

Imatra parhaat hotellit ja mökit

  1. Imatra Star Saimaa

    Imatra Star Saimaan majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla lähellä Saimaata. Tämä majoituspaikka sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia aktiivisesta Imatran lomamatkasta. Majoituspaikan välittömässä läheisyydessä kulkevat erinomaiset ulkoilumaastot. Haluat sitten nauttia eri mittaisista patikointireiteistä tai suunnata polkupyöräretkelle, löytyy kaikki tarvittava majoituspaikan välittömästä läheisyydestä. Talvella hiihdonystävät pääsevät suoraan hoidetuille hiihtoladuille, laduilla on ihana viettää kirpeää pakkaspäivää ja suunnata tämän jälkeen viihtyisän lomamökin lämpöön. Majoituspaikassa on käytettävissä oma suksisäilö. Kesällä auringonsäteistä voi nauttia majoituspaikan omalla terasilla, josta aukeaa näkymä lähes vieressä sijaitsevalle Saimaalle. Imatra Star Saimaan majoituspaikan huoneet ovat siistit sekä viihtyisät. Lisäksi voit nauttia majoituspaikan tunnelmallisesta takasta, sekä huoneistoa viilentävästä ilmastoinnista. Imatra Star Saimaassa on kaksi makuuhuonetta, sekä keittiö joka on varusteltuna muun muassa astianpesukoneella sekä uunilla.

Imatra-Star-Saimaa hotelli
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoituspaikka

+Pysäköinti

+Internet

+Esteettömyys

+Sauna

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee rauhallisen kadun varrella, tarjoten vierailijalleen rauhallisen lomanviettopaikan. Imatran keskusta sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Imatra Star Saimaan majoituspaikasta. Lähin kahvila sekä ravintola sijaitsee vain 300 metrin päässä majoituspaikasta, sekä lapsiperheiden suosittu käyntikohde Angry Birds Activity Park Saimaa sijaitsee vain alle kolmen kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin lentokenttä on vain alle 40 kilometrin päässä Imatra Star Saimaasta, majoituspaikkaan on siis helppo saapua. Lähin kylpylä on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Viihtyisä majoittuminen

Vuonna 2004 rakennettu majoituspaikka tarjoaa viihtyisän sekä siistin yöpymispaikan. Imatra Star Saimaassa on ilmastointi, helpottamassa mahdollisia kesän helteitä. Talvella tunnelmaa luo mökistä löytyvä takka sekä sauna.  Huoneistossa voit laittaa ruokaa sen monipuolisesti varustellussa keittiössä, sekä suurempikin porukka pystyy majoittumaan vaivatta tässä huoneistossa, sen erillisten makuuhuoneiden ansiosta.

Pysäköinti

Imatra Star Saimaalla majoittuvat voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan pysäköintipaikalla.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa kaikki majoitustilat sijaitsevat pohjakerroksessa, lisäksi huoneistossa on käytettävissä liikuntarajoitteisille soveltuva suihku.

Sauna

Imatra Star Saimaassa on oma sauna, jonka lämmöstä voit nauttia silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan  Imatra Star Saimaaseen.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

2. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spa

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spa on Itä-Suomen perheiden suosikki lomanviettopaikka. Tässä majoituspaikassa voit joko rentoutua kylpylän lämpimissä vesissä, ja antaa niin kehon kuin mielen rentoutua. Mikäli kaipaat enemmän aktivitteettia lomallesi, tarjoaa alue tekemistä kaiken ikäisille. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spassa voit majoittua joko kylpylän hotellihuoneissa, tai viihtyisissä Chaltes-sviiteissä. Valintasi mukaan voit nauttia Imatran kylpylän korkeatasoisista sekä moderneista loma-asunnoista sekä sen sviiteistä. Villa-huoneistoista pääset siirtymään suoraan sen ympärillä kulkeville lenkkipoluille, ja nauttia alueen ainutlaatuisesta luonnonrauhasta. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Span majoituksen hintaan sisältyy aina Kylpylä Taikametsän käyttö. Taikametsästä löytyy 16 allasta sekä hurjempaan menoon löytyy 80 metrin vesiliukumäki. Rentoudu kylpylän kuuma-, ja kylmäaltaissa, rentoudu vesihierontapisteellä, nosta sykkeitä vesijuoksualtaassa sekä ihaile kylpylän erilaisia valo-, sekä sääilmiöitä.

Uusi lomapäivä käynnistyy leppoisasti maittavan ja monipuolisen aamiaispöydän äärellä. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Span yhteydessä toimii erilaisia ravintoloita, joissa voit nauttia maistuvan päivällisen tai illallisen. Aktiivilomailijalle kylpylästä löytyy lisäksi erilaisia liikuntamahdollisuuksia, pelaa golfia, suunnista MOBOlla, pelaa frisbeegolfia sekä talvella alueella voi hiihtää, lasketella tai retkiluistella. Aktiivisen päivän päätteeksi voit rentoutua ylellisessä kasvohoidossa tai kokovartalo hieronnassa.

Finlandia Hotel Kylpylä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spa sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Imatran keskustasta. Tämä majoituspaikka sijaitsee Saimaan rannalla, Ukonniemen upean luonnon keskellä. Lappeenrannan lentokentälle on vajaa 40 kilometrin matka.

Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

Olit sitten matkalla yksin, perheen, ystävien tai urheiluporukan kanssa, löytyy  Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spasta jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Voit majoittua halutessasi viihtyisissä hotellihuoneissa, luhtisviiteissä, loma-asunnoissa, Chalets-sviiteissä, Imatran Kylpyän Villoissa tai SportCamp majoituksessa. Oli valintasi mikä tahansa, voit nauttia majoituspaikan monipuolisesta varustelutasosta, sekä aluetta ympäröivästä kauniista luonnosta sekä sen monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spassa on muun muassa hissi, joka helpottaa eri kerrosten välillä kulkemista.

Lapsiperheille

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spassa on varattavissa toimivia ja viihtyisiä perhehuoneita. Kylpylän lisäksi lapsille on sisätiloissa oma leikkialue, sekä lapsille on lainattavissa ulkopelivälineitä tai lautapelejä.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spassa yöpyvät voivat pysäköidä maksutta hotellin pysäköintipaikalle.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita lomailemaan Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spahan. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Scandic Imatran Valtionhotelli

Scandic Imatran Valtionhotelli sijaitsee yhdellä parhaimmista paikoista. Tässä majoituspaikassa voit nauttia kaupungin kansallismaisemista, Imatran kosken partaalla. Scandic Imatran Valtionhotelli on viihtyisä majoittumispaikka, unohtamatta sen mainitsemisen arvoista arvokasta historiaa. Osasta linnan hotellihuoneiden ikkunoista voit ihailla kaunista koskinäkymää. Hotellihuoneet ovat uusittu hiljattain, ja ne tarjoavatkin tänä päivänä kaiken tarpeelliseen hyviin yöuniin. Uusi lomapäivä Imatralla käynnistyy vaivatta hotellin monipuolisen sekä maittavan aamiaisen äärellä. Pääset nauttimaan runsaasti luomu-tuotteita sisältävästä aamiaisesta, hotellin rauhallisessa tunnelmassa. Aktiiviseen lomailuun Scandic Imatran Valtionhotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön hotellin kuntohuoneen, jossa saat nostettua sykkeen lisäksi rautoja. Lisäksi voit lenkkeillä alueen monipuolisissa ulkoilumastoissa. Suuntaa iltakävelylle vieressä virtaavan Vuoksen jokimaisemiin. Aktiivisen päivän päätteeksi on hyvä hemmotella itseä sekä matkakumppania hotellin sauna-, sekä allasosastolla. Perinteisen suomalaisen saunan lämmössä, voit antaa niin kehon kuin mielen hengähtää ja levätä. Lisäksi allasosastolla on viihtyisä poreallas, jonka lämmössä voi viettää aikaa. Scandic Imatran Valtionhotelli sijaitsee vain sadan metrin päässä Imatran keskustasta, sekä Imatran rautatieasemalle on noin kolmen kilometrin matka.

Scandic hotelli Imatra

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Viihtyisät, kunnostetut hotellihuoneet

+Sauna sekä uima-allas

+Ravintola

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Esteettömyys

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Imatran keskustan välittömässä läheisyydessä. Scandic Imatran Valtionhotellissa voit nauttia vieressä virtaavasta Vuoksesta, lisäksi kaikki Imatran keskustan palvelut löytyvät vain kävelymatkan päästä hotellilta. Nauti hotellin linna miljööstä, sekä ihaile paikan historian havinasta ja perinteitä kunnioittavasta entisöinnistä.

Viihtyisät hotellihuoneet

Tämän majoituspaikan hotellihuoneet ovat entisöity linnan historiaa kunnioittaen. Voit majoittua Scandic Imatran Valtionhotellin moderneista sekä tilavista huoneista, osasta huoneista aukeaa suora näkymä vieressä sijaitsevalle Vuokselle. Valintasi mukaan voit yöpyä, Superior single, Superior Best View tai Master suitessa.

 

Sauna sekä uima-allas

Scandic Imatran Valtionhotellissa voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä, sekä halutessasi voit rentoutua hotellin sisäuima-altaalla.

Ravintola

Nälän yllättäessä nauti maittavia aterioita hotellin yhteydessä sijaitsevassa ravintolan Linnasalissa. Tässä elegantissa ja tyylikkäästi sisustetussa ravintolassa voit nauttia niin maistuvan aamiaisen kuin illallisenkin.

Internet

Scandic Imatran Valtionhotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellissa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta hotellin julkiselle pysäköintipaikalle

Lapsiperheille

Hotellissa on tilavia perhehuoneita, joissa perheen kanssa matkustavat voivat yöpyä. Lisäksi hotellin sisätiloissa sijaitsee lasten leikkipaikka.

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja Scandic Imatran Valtionhotellissa. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

4. Imatran Kylpylä Spa Apartments

Imatran Kylpylä Spa Apartments loma-asunnot sijaitsevat keskellä Saimaan kaunista luontoa. Nämä Ukonniemessä sijaitsevat loma-asunnot tarjoavat kauniiden maisemien lisäksi monipuolista aktiviteettia lomailijoilleen. Nämä loma-asunnot sekä sviitit ovat paritaloja, joissa yhdessä rakennuksessa sijaitsee kaksi erillistä asuntoa tai sviittiä. Näissä moderneissa loma-asunnoissa majoittuu vaivatta niin yksin, perheen, kuin ystäväporukalla matkustavat. Imatran Kylpylä Spa Apartments lomahuoneistot sijaitsevat luonnon keskellä, tästä huolimatta Imatran kylpylän monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Majoittuessasi näissä viihtyisissä loma-asunnoissa, voit nauttia joka aamu monipuolisen hotelli aamiaisen sekä pääset majoituksen hinnalla nauttimaan Imatran Kylpylän monipuolisesta Taikametsästä. Taikametsästä löydät useita erilaisia altaita, haluat sitten nauttia porealtaan lämmöstä tai nostaa sykkeitä vesijuoksualtaassa. Veri lähtee kiertämään ja ajatus luistaa kylmä-, kuuma-altaassa sekä 80 metrin vesiliukumäki tarjoaa hurjapäille kovempaa vauhtia.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisät ja modernit loma-huoneistot

+Lapsiperheille

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Internet

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Saimaan kauniissa maisemissa, rauhallisessa Ukonniemessä. Ihaile majoituspaikan parvekkeelta avautuvaa näköalaa Saimaalle. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä sijaitsee vain 400 metrin päässä loma-asunnoista. Imatran Kylpylä Spa Apartmentsista on noin 15 minuutin ajomatka Imatran keskustaan. Monipuolisen kylpylän lisäksi alueella voi harrastaa muun muassa keilailua, polkupyöräilyä, melontaa, kalastusta tai patikointia. Lisäksi alueella sijaitsee monipuolinen kuntokeskus, jossa saat vaivatta hien pintaan.

Viihtyisät ja modernit lomahuoneistot

Imatran Kylpylä Spa Apartmentsin loma-asunnoissa vietät huolettoman ja onnistuneen lomamatkan. Huoneistojen monipuolinen varustelutaso takaa sen että lomanviettosi sujuu mahdollisimman onnistuneesti. Loma-asuntojen viihtyisät oleskelutilat ovat omiaan tarjoamaan mukavan paikan rentoon illanviettoon, huoneistojen takka luo tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin. Lisäksi loma-asunnoissa on oma sauna, jolloin voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lapsiperheille

Loma-asuntoihin ovat lapsiperheet tervetulleita, valintasi mukaan voit majoittua huoneistossa jossa on erillinen makuuhuone.

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti omalla autolla paikan päälle saapuville.

Esteettömyys

Imatran Kylpylä Spa Apartmentsissa on tarjolla huoneita sekä palveluita liikuntarajoitteisille. Kysy tarkemmat tiedot majoitusvarauksen yhteydessä.

Internet

Loma-asunnoissa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät saa majoittua Imatran Kylpylä Spa Apartmentsin loma-asunnoissa

5. Hotelli Anna Kern

Hotelli Anna Kernin majoituspaikka sijaitsee lähellä Imatran keskustaa. Kaikki Imatran keskustan palvelut sekä kaupat löytyvät kohtuullisen matkan päästä tästä majoituspaikasta. Suosittu nähtävyys, Imatran koski sijaitsee 1,5kilometrin päässä Hotelli Anna Kernistä. Tämä majoituspaikka tarjoaa mutkatonta majoittumista Imatran keskustan läheisyydessä. Huoneissa on sänkyjen lisäksi työpöytä sekä kaapelikanavilla varustettu taulu-TV. Osasta huoneista löytyy oma parveke. Hotelli Anna Kernissä majoittuvat voivat käyttää maksutta aulan vieressä sijaitsevaa jääkaappia. Angry Birds Activity Parka Saimaa sijaitsee alle 7 kilometrin päässä majoituspaikasta sekä Vuoksen joki virtaa 1,5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Uusi päivä käynnistyy maittavan aamiaispöydän äärellä, sekä ystävällinen henkilökunta varmistaa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Imatralla on erinomaiset puitteet aktiiviseen lomanviettoon, vieressä sijaitsevalla Saimaalla on kiva viettää kaunista kesäpäivää, joko Sup-lautaillen tai meloen. Voit myös tutustua frsibeegolfiin tai perinteiseen golfin pelaamiseen. Vai suuntaatko ihailemaan kuohuvaa Imatran koskea. Neljän kilometrin päässä majoituspaikasta sijaitsee Imatra- Svetogorskin rajanylityspaikka.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Siistit majoittumistilat

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee lähellä Imatran keskustaa. Voit nauttia vaivatta keskustan palveluista sekä suunnata yöpymään Hotelli Anna Kerniin. Lähimmät ravintolat sekä kahvila löytyy vain 100 metrin päästä majoituspaikasta. Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee alle 40 kilometrin päässä Hotelli Anna Kernin majoituspaikasta.

Siistit ja toimivat majoitustilat

Olit sitten matkalla yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla, tarjoaa Hotelli Anna Kern sinulle sopivan majoittumisvaihtoehdon. Hotelli Anna Kernistä voit valintasi mukaan varata yöpymiseen, yhden, kahden, kolmen tai jopa neljän hengen huoneen. Siistit huoneet takaavat onnistuneen majoittumisen Imatran keskustan läheisyydessä.

Sauna

Erillistä lisämaksua vastaan voit nauttia saunan lämmöstä. Varaa itsellesi hetki aikaa rentoutua perinteisen suomalaisen saunan lämmössä.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotelli Anna Kernissä majoittuivat voivat pysäköidä maksuttomasti hotellin yksityiselle pysäköintipaikalle.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Hotelli Anna Kernin. Voit tarvittaessa varata yöpymiseen tilavamman huoneen.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet saavat majoittua tässä majoituspaikassa. Huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu, siksi on suositeltavaa mainita lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.