Edullinen majoitus ja yöpyminen Joensuu

Hae parhaat hotellit JoensuuBooking.com

Joensuu matkailu

 

Joensuun kaupunkikuvan keskipisteenä on kaupungintalo, jonka on suunnitellut Eliel Saarinen vuonna 1914.  Joensuu on kehittynyt, ja siellä on rakennettu paljon. 2000-luvulla kaupungin keskustaan on noussut kauppakeskuksia sekä aina vain korkeampia rakennuksia. Joensuussa on tapahtunut kuntaliitoksia, vuonna 2005 Kiihtelysvaara ja Tuupovaara yhdistyivät Joensuuhun. Viimeisin kuntaliitos tapahtui vuonna 2009, jolloin Enon ja Pyhäselän kunnat yhdistyivät Joensuun kaupunkiin

.

Joensuussa tapahtuu vuoden ympäri, vietä kaunista kesäpäivää Ilosaarirockissa, vieraile upeassa Taitokorttelissa tai nauti kaupungin kulttuuritarjonnasta. Taitokortteli on kaikken erilaisen matkailun, käsityön sekä kulttuurin keskittymä. Alueen monipuolisesta tarjonnasta voit valita itseäsi eniten kiinnostavat palvelut. Viihtyisä, vanhojen puutalokorttelin tunnelma on itse koettava, alue tarjoaa näkemistä ja tekemistä ympäri vuoden.

 

Joensuu, Pohjois-Karjalan maakuntakeskus on sopiva sekoitus virkeän kaupungin sykettä, sekä tunnelmallista maalaisidylliä. Rauhoitu kaupungin läpi virtaavan Pielisjoen varrella, tai tutustu kauppatorin karjalaiseen elämänmenoon.

Kaipaatko tropiikkiin? Joensuussa sijaitsee Suomen ainoa ja maailman pohjoisin trooppinen perhospuutarha Botania. Tämä 600 lajin kokoelma on edustettuna Linnunlahden kaupunginosassa, ja kasvihuoneessa on edustettuna tropiikki, subtropiikin kesä-, ja talvialueineen. Tämähän on ehdottomasti nähtävä, tropiikki keskellä Pohjois-Karjalan maakuntaa!

Joensuu parhaat hotellit

1. Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahden siistit ja toimivat, itsepalveluperiaatteella toimivat huoneistot sijaitsevat kauniin Pyhäjärven rannalla. Tämä rauhallinen huoneisto sijaitsee vain kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Alueelta löytyy 18 kappaletta nykyaikaisia, 63m2 suuruisia paritalohuoneistoja. Huoneistot ovat varusteltu muun muassa omalla saunalla, tupakeittiöllä sekä parvella. Nämä kaikki huoneistot ovat samankokoisia, ja niiden hinta määräytyy kausivaihteluiden sekä huoneistoissa majoittuvien henkilöiden mukaan. Erillisellä lisämaksulla voit tilata huoneistoon terveellisen aamiaisen, lisäksi alueella on mahdollista vuokrata polkupyörä. Tutustu Pielisjoen kauniisiin maisemiin pyöräilemällä, ja nauti samalla lempeästä kesätuulesta kasvoillasi. Tervetuloa, olet saapunut Joensuuhun!

Holiday Linnunlahti
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Hyvin varustellut huoneistot
 • Tekemistä
 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksuton wifi
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Perhehuoneita
 • Liikuntarajoitteisille

Erinomainen sijainti

Holiday Lintulahden huoneistot sijaitsevat kauniin Pyhäselän rannalla. Nauti järven rauhallisesta maisemasta, ja tutustu alueen patikkapolkuihin sekä talvisin hoidettuihin hiihtolatuihin. Joensuun keskustaan on vain kilometrin matka, jolloin kaupungissa vierailu sujuu vaivatta ja voit palata illaksi viihtyisään huoneistoon.

Hyvin varustellut huoneistot

Holiday Linnunlahden hyvin varustellut huoneistot ovat varusteltu monipuolisesti. Huonehintaan sisältyy huoneiston loppusiivous, liinavaatteet, pyyhkeet, keittiövälineet sekä pyykinpesumahdollisuus. Huoneistoihin on mahdollista tilata lisämaksua vastaan aamiainen, johon sisältyy muun muassa puuroa, voileipää,jogurttia sekä kahvia.

Tekemistä

Voit nauttia huoneistoissa ihanasta tekemättömyyden tunteesta, ja antaa kehon ja mielen rentoutua. Mikäli kaipaat kuitenkin  enemmän aktiviteettia, voit vuokrata pyörän ja tutustua pyöräillen alueeseen. Kauniina kesäpäivänä uimaranta kutsuu nauttimaan auringonpaisteesta ja hyvästä seurasta. Vauhdikkaampaan menoa tarjoaa vesijetit, joita voi vuokrata minimissään kolmeksi tunniksi. Lisäksi voit lainata sähkögrilliä, kirjoja, luistimia, pulkkia tai jopa lumikenkiä.

Ilmainen pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti huoneistoissa majoittuville

Maksuton wifi

Huoneistoissa on käytettävissä maksuton wifi

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Holiday Lintulahden huoneistoihin.

Perhehuoneita

Kaikki Holiday Lintulahden huoneistot ovat samankokoisia, ja lapset ovat tervetulleita huoneistoihin. Huoneistoihin mahtuu korkeintaan yksi lisäsänky, ja majoitushinta määräytyy majoittuvien mukaan. Lapsille on lainattavissa erilaisia ulkopelivälineitä sekä lauta-,  ja palapelejä.

Liikuntarajoitteisille

Holiday Lintulahdessa on tarjolla huoneita ja palveluita liikuntarajoitteisille.

2. Hotel Greenstar

Ympäristöystävällinen Hotel Greenstar hotelli sijaitsee Joensuun keskustassa. Erinomaisella paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa edullista majoittumista, löydät kaikki Joensuun palvelut hotellin läheisyydestä. Joensuun hotelli on Hotel Greenstar ketjun ensimmäinen, ja hotelli pyrkii jokapäiväisessä toiminnassaan kuluttamaan perinteisiä hotelleja vähemmän vettä ja energiaa. Greenstar hotelliketjun perustuote on hotelliyöpyminen 2+1 huoneessa, majoitushinta pysyy samana oli kyseessä sitten yksi tai kolme majoittujaa. Mahdolliset muut lisäpalvelut on mahdollista ostaa erikseen, haluat sitten nauttia valmiista aamiaisesta tai tarvitsetko autopaikan. Hotelli tarjoaa edullista majoittumista niin pitkäaikaismajoitukseen, kuin lyhyemmälle työmatkalle. Oli matkan kestosi sitten kuinka pitkä tahansa,  tarjoaa Hotel Greenstar majoittumista erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Hotel Greenstar Joensuu

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Ympäristöystävällinen hotelli
 • Erinomainen sijainti
 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Maksuton wifi
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittu
 • Pysäköinti
 • Liikuntarajoitteisille
 • Perhehuoneita

Ympäristöystävällinen hotelli

Greenstar hotelleilla on aito pyrkimys kestäviin ratkaisuihin, ja ympäristömyönteisyys on tärkeä asia hotellin toiminnassa. Hotelli on sitoutunut kestävään kehitykseen, joka on nähtävissä muun muassa rakennuksen helpolla huollettavuudella sekä kestävien materiaalien käytöllä. Lisäksi hotelli käyttää vain vihreää sähköä sekä energiaa uusiutuvista lähteistä. Huolellisen suunnittelun ansiosta Greenstar hotellit kuluttavat yli 50% vähemmä vettä kuin Pohjoismaiden hotellit keskimäärin.

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee Joensuun keskustassa, jolloin kaikki palvelut ja ruokapaikat ovat kävelyetäisyyden päässä. Joensuun lentokenttä sijaitsee vain alle kymmenen kilometrin päässä, ja Joensuun päärautatieasemalle on vain kymmenen minuutin kävelymatka.

Hyvä hinta-laatusuhde

Harvoin pääset majoittumaan kaupungin keskustassa, tyylikkäässä ja viihtyisässä hotellissa näin edullisesti. Hotellissa maksat ainoastaan valitsemistasi palveluista,valitse tarvitsetko aamupalaa tai  parkkipaikkaa. Huonehinta on sama, majoittuu huoneessa sitten yksi tai kolme henkilöä.

Maksuton wifi

Huoneissa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Hotel Greenstarissa.

Pysäköinti

Hotellilla on mahdollista pysäköidä maksullisesti julkisella parkkipaikoilla. Hotellilla on käytössä sähköauton latausasema.

Liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Perhehuoneita

Hotel Greenstarin huonehinta on sama, majoittuuko huoneessa sitten yksi tai kolme henkilöä. Lisäksi huoneeseen on mahdollista saada lisämaksullisia lisävuoteita. Mikäli lapsi nukkuu huoneessa olevassa sängyssä, ei hänestä veloiteta erillistä lisämaksua.

3. Finnhostel Joensuu

Finnhostel Joensuu on Itä-Suomen Liikuntaopiston huoneistohotelli. Finnhostellissa majoittuu vaivatta niin yksittäiset matkaajat kuin suuremman ryhmän kanssa matkalla olevat. Hostelli sijaitsee Joensuun keskustassa, rauhallisen kadun varrella. Hostellissa on 24 käytännöllistä sekä viihtyisää huonetta, yhden tai kahden hengen huoneistoissa. Majoitushintaan sisältyy oma saunavuoro, aamiainen, liinavaatteet, pyyhkeet sekä kuntosalilla käynti. Lisäksi voit tarvittaessa lainata pelejä, kirjoja tai leluja. Lapsille on oma leikkipaikka hostellin takapihalla. Hostellin keskeisen sijainnin ansiosta keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Lisäksi lenkkipolut ja Urheilupuisto sijaitsevat hostellin läheisyydessä.

Finnhostel Joensuu

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Edullinen majoittuminen
 • Keskeinen sijainti
 • Buffetaamiainen
 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksuton wifi
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Sauna
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Tekemistä

Edullinen majoittuminen

Finnhostel Joensuussa majoitut edullisesti kaupungin keskustassa. Hostellin huonehintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö, oma saunavuoro, liinavaatteet sekä pyyhkeet. Valitse majoitutko huoneistoissa jossa on yhteiskäytössä oleva keittiö sekä kylpyhuone, vai majoitutko omassa huoneistossa. Jokaisessa huoneessa on televisio, työpöytä sekä vaatekaappi. Majoituspaikassa voit nauttia päivittäin monipuolisen ja maittavan buffetaamiaisen. Aamiainen tarjoillaan hostellin alakerrassa.

Keskeinen sijainti

Hostelli sijaitsee Joensuun keskustassa, rauhallisen kadun varrella. Keskeisen sijainnin ansiosta Joensuun palvelut ovat hostellin läheisyydessä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi yöpymään Finnhostel Joensuuhun.

Ilmainen pysäköinti

Hostellin takana ovat maksuttomat parkkipaikat hostellissa yöpyville. Talvisin käytössä on lämmitystolpat. Tarkista liikennemerkistä kummalle puolelle tietä voi pysäköidä.

Maksuton wifi

Hostellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Finnhostel Joensuuhun. Lemmikeistä voidaan kuitenkin periä erillinen lisämaksu. Mainitse lemmikistä huonevarausta tehdessä.

Lapsiperheille

Hostellissa voi majoittua niin yksin majoittuvat kuin perheen kanssa matkalla olevat. Lisäksi hostellissa on lainaksi lapsille kirjoja, pelejä ja palapelejä.Huoneisiin ei ole mahdollista asettaa lisävuodetta.

Tekemistä

Talvisin aktiiviset lomalaiset voivat nauttia Joensuun hoidetuista hiihtoladuista, kesäisin patikointireitit kutsuvat retkeilemään ja nauttimaan luonnon rauhasta. Lisäksi hostellista on mahdollista vuokrata lisämaksua vastaan polkupyöriä. Tutustu Joensuun keskustaan pyöräillen, ja nauti samalla raikkaasta ulkoilmasta. Lisäksi hostellissa on mahdollista pelata pöytätennistä. Aktiivisen päivän päätteeksi on mukava rentoutua hostellin saunassa. Anna kehon ja mielen rentoutua perinteisen suomalaisen saunan lämmössä.

4. Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

Majoittuessasi Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa, olet kaupungin ytimessä, kaupungin sykkeessä. Sokos Hotel Vaakuna Joensuu on täyden palvelun talo, saman katon alla löytyy erilaisia ruoka-, ja iltaravintoloita sekä tunnelmallisia kahviloita. Illanviettoa varten samasta rakennuksesta löytyy yökerho. Hotellia vastapäätä sijaitsee Joensuun kauppakeskus, tai voit shoppailla hotellin kanssa saman katon alla sijaitsevissa kaupoissa. Hotelliin tullessasi sinun on helppo aistia rento Pohjois-Karjalainen ilmapiiri, ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua täydellä sydämellä sekä vieraanvaraisuudella. Original  Sokos Hotelli Vaakunalla on Allergia-, ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Voit nauttia hotellissa paremmasta sisäilmasta sekä hotellissa on käytössä muun muassa tuoksuttomat siivousaineet.

Original Sokos hotelli vaakuna Joensuu

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Huoneet
 • Monipuoliset palvelut
 • Internet
 • Ilmastointi
 • Lemmikit
 • Sauna
 • Lapsiperheille
 • Pysäköinti
 • Esteettömyys

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee aivan Joensuun ytimessä, joten kaupungin kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Joensuun päärautatieasema on vain puolen kilometrin päässä. Keskustan ostoskeskus sijaitsee hotellia vastapäätä, joten shoppailupaikat ovat vain kivenheiton päässä.

Huoneet

Original Sokos Hotel Joensuun huoneet ovat viihtyisiä, valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva huone. Haluatko nukkua Standard huoneessa jossa on parisänky, vai haluatko arkeen pientä luksusta ja majoitut tasokkaassa ja hyvin varustellussa Superiorhuoneessa. Osassa Superior-huoneista on oma parveke.

Monipuoliset palvelut

Uusi päivä käynnistyy maittavan ja monipuolisen aamiaisen äärellä.Rauhallinen aamu takaa onnistuneen päivän, ja halutessasi voit tilata lisämaksua vastaan herkullisen aamiaisen huoneeseen. Lisäksi voit varata etukäteen lisämaksua vastaan ergonomisesti muotoillun tyynyn. Tai tilaa kuohuviini odottamaan valmiiksi huoneeseen,huomioi että tästä veloitetaan erillinen lisämaksu.  Saman katon alta löytyy useampi ravintola,sekä yökerho.

Internet

Koko hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Joensuun Original Sokos Hotel Vaakunaan, niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

Sauna

Hotellissa on maksutta majoittuvien käytössä sauna sekä poreallas

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita hotelliin, huoneisiin on mahdollista sijoittaa maksimissaan yksi lisävuode. Lisäksi samassa rakennuksessa toimivassa ravintolasta, Rossossa löytyy lapsille oma ruokalista. Ravintolassa lapsille on oma leikkinurkkaus, jolloin vanhemmat saavat ehkä rauhallisemman ruokailuhetken.

Pysäköinti

Hotellilla on asiakkailleen maksullinen pysäköintimahdollisuus

Esteettömyys

Hotellissa on kaksi esteetöntä huonetta, lisäksi hissi helpottaa eri kerrosten välillä kulkemista.

5. Scandic Joensuu

Scandic Joensuun modernit huoneet, sekä hotellin erinomainen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon kaupungissa yöpymiseen. Huoneet on varusteltu mukavilla sängyillä, ja laajan huonevalikoiman ansiosta jokainen matkalainen löytää itselleen sopivan huoneen. Olet sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, on Scandic Joensuun hotellissa helppo viihtyä. Keskeisen sijainnin ansiosta hotelliin on helppo saapua, se sijaitsee kaikkien yhteyksien äärellä. Löydät alle kilometrin päästä rautatie-, sekä linja-autoaseman. Lisäksi kaupungin ravintola-, ja ostospalvelut ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Kesällä kaupungissa järjestetään perinteisiä tapahtumia, kuten Ilosaarirock. Rauhallisempaan menoon Joensuusta löytyy ihastuttava trooppinen perhostarha sekä kasvitieteellinen puutarha.

Scandic Joensuu

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Aamiainen
 • Sijainti
 • Huoneet
 • Wellness
 • Lemmikit
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Esteettömyys
 • Lapsiperheet

Aamiainen

Hotellin aamiainen on laaja kattaus monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Tarjolla on lähes sata aamiaistuotetta, kaikkea ei tarvitse maistaa, mutta voit löytää näiden joukosta suosikkisi. Aamiaisella on Reilun Kaupan tai UTZ Good Origin-sertifioitua luokahvia. Päivä käynnistyy rauhallisesti, monipuolisesta aamiaispöydästä nauttien.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Joensuun keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaikki Joensuun palvelut, kaupat sekä ravintolat ovat vain kivenheiton päässä hotellilta.

Huoneet

Hotellista löytyy monipuolinen huonevalikoima, ja voitkin valita niiden joukosta sen sinulle parhaiten sopivan. Haluatko painaa pääsi tyynyyn hotellin Standard-huoneessa, vai tarvitsetko enemmän tilaa, jolloin valintasi voi olla Superior-huone.

Wellness

Hotellilla on oma kuntosali, jossa voit kuntoilla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vieressä sijaitsevalle yksityiselle kuntosalille pääsee harjoittelemaan lisämaksulla.Joka ilta on mahdollista suunnata rentoutumaan saunan lämpöön.

Lemmikit

Perheen lemmikit ovat tervetulleita, niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi 1 Gt:n tiedonsiirtoon asti.

Pysäköinti

Hotellilla on mahdollista pysäköidä maksuttomasti. Valitse haluatko pysäköidä maksuttomasti ulos, vai nautitko pakkaspäivinä hotellin omasta pysäköintihallista.

Esteettömyys

Scandic hotellit tarjoavat yksityiskohtaista esteettömyystietoa jokaisen hotellin omilla sivuilla. Hotellissa on hissi, joka helpottaa eri kerrosten välillä kulkemista.

Lapsiperheet

Lapset ovat tervetulleita Scandic Joensuun hotelliin. Alle 13-vuotiaat lapset nukkuvat maksutta, sekä saavat hotelliin vastaanotosta sisäänkirjautumislahjan.