Halpa majoitus Jyväskylä

Hae edulliset hotellit ja hostellit JyväskyläBooking.com

Lähde Jyväskylään

Merkittävä kasvukeskus Jyväskylä, sijaitsee kolmen suuren vesireitin risteyksessä.  Kaupungin sijainti on tuonut alueelle elämää  jo esihistorialliselta ajoilta alkaen. Vuonna 2009 Jyväskylä, Jyväskylän maalaiskunta sekä Korpilahden kunta yhdistettiin. Siitä lähtien Jyväskylä on ollut Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki.

Jyväskylä tunnetaan laadukkaista oppilaitoksistaan, vilkkaasta urheilu-,ja kulttuurielämästä sekä merkkihenkilöistä.Jyväskylän tunnetuin merkkihenkilö lienee Alvar Aalto, hänen suunnittelemiaan rakennuskokonaisuuksia löytyykin kaupungista ja sen lähiympäristöstä eniten maailmasta.  Kaupunki kannustaa elinikäiseen oppimiseen, ja Jyväskylään on aikoinaan perustettu Suomen ensimmäinen suomenkielinen oppikoulu. Jyväskylässä noin joka kolmas asukas on opiskelija, ja opiskelijoita on yhteensä noin 42 000. Jyväskylän suosituin kohtaamispaikka on kompassiaukio, ja se onkin Jyväskylän kävelykeskustan ydin.

Jyväskylä on liikunnan edelläkävijä,kaupungista löytyy Suomen ainoa Liikuntatieteellinen tiedekunta, sekä yli 450 sisä-, ja ulkoliikuntapaikkaa. Vaarunvuori tarjoaa uniikkeja luontoelämyksiä, kiipeä sen 193 metrin korkeuteen ihailemaan sieltä avautuvia upeita maisemia.

Parhaat hotellit Jyväskylä

1. Hotel Verso

Hotelli Verso sijaitsee Jyväskylän ytimessä, ja se tarjoaa vierailijalleen ainutlaatuisen elämyksen. Hotellissa vierailu on laadukkaasti viimeistelty kokonaisuus. Hotellielämys hakeekin vertaistaan sillä sen pienet yksityiskohdat on hiottu toimivaksi kokonaisuudeksi. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut ammattitaitoisesti tervetulleeksi esteettisen kauniiseen ja siistiin hotelliin. Saapuessasi hotelliin voit aistia palvelussa aidon välittömyyden sekä aidon läsnäolon.  Palvelukulttuuri sekä asiakkaan kuunteleminen sekä kuuleminen ovat hotellin palvelun kulmakiviä, hotelli jatkaa tänä päivänä samoja perinteitä joita siellä on vaalittu myös aiemmin. Hotelli Verso on saanut 9,1 pisteen arvioinnin booking.com sekä se on arvioitu erinomaiseksi TripAdvisorilla.

Hotel Verso Jyväskylä
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Viimeistelty palvelukokonaisuus
 • Huoneet
 • Ilmainen wifi
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Maksullinen pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Lemmikkieläimet ei ole sallittu

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee parhaalla paikalla Jyväskylän keskustassa, kävelykadun varrella. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 300 metrin päässä, ja kauppatori on vain muutaman korttelin päässä. Hotellin ympäristössä on teatterit, erinomaiset shoppailumahdollisuudet, ravintolat sekä yökerhot. Voit käynnistää uuden päivän Jyväskylän kauniissa luonnossa, Harjun lenkkipolulla tai Jyväsjärven rantaraitilla.

Viimeistelty palvelukokonaisuus

Hotelli Versossa tunnet olosi palvelluksi sekä tervetulleeksi, ja voit aistia henkilökunnan palvelun aidon välittömyyden. Hotellin jokapäiväisessä toiminnassa on vahvasti läsnä vastuullisuus, niin ruoassa, hankinnoissa kuin työntekijän arvostuksessa. Hotellin sydänasioita ovat esteettisyys sekä siisteys. Aisti huoliteltu sekä viimeistelty kokonaisuus kaikessa hotellin toiminnassa. Ekologinen kestävyys sekä paikallisten kumppaneiden suosiminen on olennainen osa hotellin jokapäiväistä toimintaa.

Huoneet

Hotelli Versossa on 128 huonetta, joista 49 on kahden hengen superior-tason huonetta. Hotellihuoneen hintaan kuuluvat maittava suomalainen aamiainen sekä asiakassauna. Voit halutessasi varata saunallisen superior-tason huoneen. Voit myös tilata lisämaksusta kokin valmistaman iltapalan huoneeseen. Nauti rauhallisessa tunnelmassa samana päivänä leivottua tuoretta leipää ja rentoudu viihtyisässä huoneessa.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotelli on esteetön, joten se sopii liikuntarajoitteisille. Wc on varusteltu käsituilla, sekä sinne pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on hissi.

Maksullinen pysäköinti

Hotellilla on oma maksullinen pysäköintimahdollisuus, voit ajaa auton hotellin parkkihalliin.

Lapsiperheille

Hotellissa on tarjolla perhehuoneita, sekä lisäksi hotellin sisätiloissa on lapsille oma leikkialue.

Lemmikkieläimet ei ole sallittu

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Hotelli Versossa

2. Hotel GreenStar Jyväskylä

Hotel Greenstar Jyväskylä on avattu kesällä 2018, hotellin periaate on arvokkaan ympäristömme säästäminen. Hotelli kuluttaa perinteisiä hotelleja vähemmän energiaa sekä vettä. Ympäristömyönteisyys tarkoittaa hotellille aitoa pyrkimystä kestäviin ratkaisuihin sen jokapäiväisessä toiminnassa. Ympäristöystävällisyys on huomioitu rakennuksen helpossa huollettavuudessa sekä kestävien materiaalien käytössä.  Yövyt hotellissa viihtyisässä 2hh+ 1 huoneessa, hotellihuoneen hinta on sama 1-3 majoittujalle. Voit majoittua hotellissa yhden yön, tai halutessasi vaikka pidemmän aikaa. Hotel GreenStar Jyväskylä tarjoaa edullista majoittumista niin opiskelijoille, työmatkalaisille kuin perheen kanssa matkalla oleville. Tutustu ja ihastu tähän vihreitä arvoja arvostavaan, ekologiseen, kestävän kehityksen hotelliin! Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Hotel Greenstar Jyväskylään.

Hotel Greenstar Jyväskylä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Ekologisuus
 • Erinomainen sijainti
 • Edullinen majoittuminen
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Ilmainen wifi
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Lemmikkieläimet ei ole sallittu

Ekologisuus

Yöpyessäsi Hotel Greenstar Jyväskylässä voit todeta sen arjessa huomioidut energiansäästötoimenpiteet. Hotellissa on kaikissa ikkunoissa matalaenergiaikkunat, digitaalinen, säädettävä valaistuksenohjaus, energiatehokkaat kylpyhuoneet, matalaenergiaviileäkaappi sekä LED-lukuvalo. Lisäksi hotelli läpipuiset kalusteet ovat kestäviä käytössä,jolloin niillä on pitkä elinkaari. Hotellin aamupalalla pääset nauttimaan raaka-aineista jotka ovat lähituotettuja tai luomuja.

Erinomainen sijainti

Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta kaikki keskustan monipuoliset palvelut sekä shoppailumahdollisuudet ovat lähellä. Jyväskylän linja-autoasema on vain 300 metrin päässä.

Edullinen majoittuminen

Hotellin hinta-laatutaso on kohdillaan. Voit majoittua edullisesti, yksin tai ystävien kanssa. Hotellissa on tarjolla lisäksi perhehuoneita. Voit halutessasi ostaa edullisia lisäpalveluita majoittumisen lisäksi. Tarvitsetko sitten aamiaisen, pysäköintipaikan tai erillisen lisävuoteen. Pitkäaikaismajoittumiseen hotelli pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan. Majoittumisen hinta määräytyy huoneen siivoustiheys, ajankohdan, majoituksen keston sekä erillisten lisäpalveluiden tarpeen mukaan.

Sopii liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Hotellissa on wc joka on varusteltu madalletulla pesualtaalla, sekä käsituellisella wc:llä. Hotellissa on hissi. Lisäksi hotellin parkkihallissa on mahdollista pysäköidä esteettömästi.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytössä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellilla on tarjolla maksullinen pysäköinti,  hotellin pysäköintihallissa.Lisäksi löydät pysäköintihallista sähköautojen latausaseman.

Lapsiperheille

Hotellissa on tarjolla perhehuoneita, sekä lapsille on lainattavissa kirjoja tai lastenmusiikkia.

Lemmikkieläimet ei ole sallittu

Lemmikkieläimet eivät saa majoittua Hotel Greenstar Jyväskylässä

3. Harmooni Suites

Vanha ja tunnelmallinen jugend-talo tarjoaa kodikasta majoittumista Harmoonitehtaan viihtyisissä huoneistoissa. Harmoonitehtaan jugend-talo on maakunnallinen suojelukohde, ja se kätkee sisälleen uniikkeja huoneistoja. Huoneistoja jotka tarjoavat viihtyisää majoittumista niin yksin, kuin perheen kanssa matkaaville. Kansallisromanttinen talo on täynnä ihastuttavia tarinoita, vuonna 1910 rakennettu jugend talo on yksi Jyväskylän maamerkeistä. Rakennuksen on suunnitellut harmoonitehtaan toinen perustaja, harmonimestari Aapeli Halonen. Halosen harmonitehdas oli aikansa kulttuurikeskus, jossa majoittui taiteilijoita sekä kuvanveistäjiä. Nykyään hotelli toimii erinomaisena majoitusvaihtoehtona, ja voit ihastella rakennuksen raikasta ja modernia sisustusta. Rakennus on entisöity harmoonitehtaan muistoa sekä jugend-talon henkeä kunnioittaen. Hotellin jokainen huone on ihanasti yksilöllinen ja niistä aukeaa erilaisia näkymiä kaupungin suuntaan. Modernit keittiöt ja kylpyhuoneet, sekä nykyajan tekniikka takaavat miellyttävän majoittumisen. Hotellilla järjestetään erilaisia teemailtoja, jossa pääset viettämään esimerkiksi erilaisen kokouspäivän. Tarinat heräävät eloon Tarinateatteri Stoorin esiintyjien kertomina, jossa he poimivat tarinansa yleisöltä.

Vai miltä kuulostaa tilapäisen taiteen tekeminen vuodenajan mukaan, tietysti ammattilaisen opastamana. Valitse mieluisesi ajanviettotapa, ja unohda hetkeksi arjen kiireet ja murheet.

Harmooni suites Jyväskylä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Ravintola
 • Ainutlaatuiset huoneet
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Ilmainen wifi
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee aivan matkakeskusta vastapäätä,ja se onkin ihanteellinen kaupunkiin saapuvalle vierailijalle. Kaupungin shoppailumahdollisuudet ja nähtävyydet ovat vain kävelymatkan päässä.

Ravintola

TripAdvisorin suosittelema kellariravintola kutsuu nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä rustiikkisten tiiliseinien ja jugend-värimaailman keskelle. Koe pala kaupungin historiaa, samalla kun nautit Harmoonin tarjoilemasta ainutlaatuisesta makumaailmasta. Ravintolan Menu vaihtelee vuodenaikojen mukaan, saaden voimansa maamme neljästä vuodenajasta. Voit haastaa makuaistit myös täysin uudella tavalla, nauttimalla illallisen pimeässä. Koska näköaisti suljetaan pois, voit antautua intensiivisten makujen kulinaariseen maailmaan. Ja arvuutella mikä raaka-aine mahtaa olla kyseessä.

Ainutlaatuiset huoneet

Haluatko majoittua Piano, Forte tai Melodia huoneistossa? Oli valintasi mikä tahansa näistä, pääset nauttimaan ainutlaatuisesta ympäristöstä. Nauti jugend-talon ilmapiiristä, ja ihaile kauniista kaari-ikkunoista tai koristekäytössä olevaa kaakelitakkaa. Koe samalla kertaa huoneiden moderni ja nostalginen tunnelma. Huoneet on varusteltu Pauli Jämsen desinger Koitere Silver kotimaisella vuoteella. Näistä sängyistä heräät seuraavana aamuna levänneenä ja pirteänä.

Ystävällinen henkilökunta

Henkilökunnan aito, ja välitön asiakaspalvelu toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi Hotel Harmooniin. Henkilökunta herättääkin hotellin historian elämään, kertomalla mielellään talon värikkäästä historiasta.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Pysäköinti on mahdollista paikan päällä. Pysäköintiä varten sinun tulee tehdä varaus, ja maksaa vuorokausien mukaan perittävä lisämaksu.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Lemmikkieläimet eivät voi yöpyä Hotel Harmoonissa.

4. Hotel Milton

Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Hotelli Milton toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi sen perinteisesti ja kodikkaasti sisustettuun hotelliin. Kyseessä ei ole mikään perinteinen ketju-hotelli, vaan paikka on ollut yli 50 vuotta yksityisomisteinen. Huolellisen työn ansioista hotelli tuntuu viihtyisältä ja kodikkaalta. Olit matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, hotelli Milton tarjoaa edullista majoittumista Jyväskylän keskustassa. Huoneet ovat kodikkaita ja viihtyisiä, lisäksi ne ovat sisustettu persoonallisesti. Hotelli tarjoaa mutkatonta yöpymistä Jyväskylän keskustassa. Keskustan monipuoliset shoppailumahdollisuudet, Alvar Aallon museo sekä Jyväskylän rautatieasema sijaitsee alle 500 metrin päässä. Nauti hotellilla herkullinen aamiainen, joka käynnistää onnistuneesti uuden päivän.

Hotel Milton Jyväskylä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Yksityisomisteinen perhehotelli
 • Siistit ja toimivat huoneet
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Lemmikkieläimet ei ole sallittu
 • Wellness

Yksityisomisteinen hotelli

Hotel Milton on yksityisomisteinen perhehotelli, jolla on jo yli 50 vuoden historia hotellimaailmassa. Hotellin ilmapiiri on rakennettu huolellisesti, siten että se olisi mahdollisimman viihtyisä ja kotoisa. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi,he haluavat että yöpyminen olisi mahdollisimman onnistunut. Hotellista löytyy viihtyisä aulabaari, jossa voit nauttia päivän lopuksi lasin täyteläistä viiniä ja nauttia samalla hyvästä seurasta.

Siistit ja toimivat huoneet

Hotelli Miltonissa on yhteensä 38 huonetta, joissa on yhteensä jopa 60 vuodepaikkaa. Huoneet ovat pääasiassa kahden hengen huoneita, ja ne ovat varusteltu suihkulla, wc:llä, puhelimella, hiustenkuivaajalla sekä tv:llä. Kaikki huoneet ovat savuttomia,siistejä ja toimivia. Voit varmasti nukkua hyvin yösi ja herätä virkeänä seuraavaan päivään.

Ilmainen wifi

Hotelli Miltonissa on käytettävissä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Hotellilla on tarjota asiakkailleen maksuton yksityinen pysäköinti. Sisäpihalla sijaitsee 19 maksutonta autopaikkaa, paikkoja ei voi varata etukäteen. Lisäksi hotellin edessä sijaitsevalle asema-aukiolle voi pysäköidä, paikat ovat kuitenkin päiväsaikaan maksullisia.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittu

Lemmikkieläimet eivät voi majoittua Hotelli Hiltonissa.

Wellness

Hotellissa on perinteinen suomalainen sauna, jonka miellyttävistä löylyistä voit nauttia arki-iltaisin asiakas-saunavuoroilla. Lisäksi voit nauttia lisämaksullisesta tilaussaunasta. Tilaussaunasta voit nauttia saunan lämmöstä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

5. Solo Sokos Hotel Paviljonki

Astu Solo Sokos Hotel Paviljongin hemmoteltavaksi, hotellin omaleimainen tunnelma syntyy henkilökohtaisesta ja yksilöt huomioon ottavasta asiakaspalvelusta. Laadukkaat, ja avarissa Solo-huoneissa on nähtävissä suomalaisten desing-kädenjälki. Nauti harmonisen iloisesta värimaailmasta, sekä huoneen laadukkaista pintamateriaaleista. Voit valita haluatko majoittua Solo-huoneissa vai kaipaatko enemmän tilaa Ultimate Solo King-huoneistossa. Halutessasi voit varata huoneen omalla saunalla, tai nauttia hotellin yleisistä saunavuoroista.  Hotelli sijaitsee Jyväskylän kongressi ja messukeskuksessa. Hotellin yhteydessä sijaitsee ravintola Trattoria Aukio. Nauti ravintolassa kiviuunissa paistettua pizzaa, aitoja italialaisia herkkuja tai maukkaita pastoja.

Vietä aktiivinen päivä lainaamalla maksutta hotellin vastaanotosta polkupyörä, ja tutustu sen avulla Jyväskylän kauniisiin maisemiin. Vai haluatko rehkiä hien pintaan hotellin maksuttomalla kuntosalilla. Rentoutumiseen hotellin terassi tarjoaa erinomaiset puitteet, lasi kylmää lonkeroa, nauti auringonpaisteesta sekä katsele ohikulkevia ihmisiä.

Solo Sokos Hotelli Paviljonki Jyväskylä

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Taattua Solo Sokos laatua
 • Erinomainen sijainti
 • Maistuva aamiainen
 • Ilmainen wifi
 • Kuntokeskus
 • Pysäköinti
 • Liikuntarajoitteisille
 • Lemmikkieläimet sallittu

Taattua Solo Sokos laatua

Mikäli haluat majoittua takuuvarmasti hyvässä ja viihtyisässä hotellissa, on Solo Sokos Hotel Paviljonki silloin sinulle erinomainen valinta. Paviljonki valloittaa siellä yöpyneiden sydämiä, ja hotellin omaleimainen tunnelma syntyy sen yksilöllisestä palvelusta. Hotelliin tullessasi voit aistia olevasi aidosti tervetullut viettämään yötä Solo Sokos hotel Paviljongissa. Siistit, laadukkaat ja toimivat hotellihuoneet takaavat hyvät yöunet. Kiireetön aamiainen, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista takaa onnistuneen uuden päivän aloituksen. Voit nauttia kiireettömyyden tunteesta hotellin katolla sijaitsevassa saunassa, joka on varusteltu upealla näkymällä vieressä sijaitsevalle järvelle.

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, viiden minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Jyväskylän rautatieasema sekä messukeskus sijaitsee vain 200 metrin päässä. Shoppailumahdollisuudet sekä ravintolat löydät alle kilometrin päästä hotellilta.

Maistuva aamiainen

Hotellin erinomainen ja monipuolinen aamiainen käynnistää uuden päivän ihanan rennossa tunnelmassa. Nauti tuoreista hedelmistä, maistuvasta munakkaasta ja vasta paistetusta leivästä. Hotellin aamiainen kerää kiitosta, eikä ihmekään. Uusi päivä alkaa moitteettomasti höyryävän kuuman kahvikupin äärellä.

Ilmainen wifi

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Kuntokeskus

Hotellin katolla sijaitsee monipuolisesti varusteltu kuntosali. Voit saada hien pintaan kuntosalin laadukkailla laitteilla. Kuntosalin jälkeen on hyvä siirtyä saunan lauteille ihailemaan sieltä avautuvaa kaunista näkymää.

Pysäköinti

Hotellilla on mahdollista pysäköidä oma auto julkisille parkkipaikoille. Alueella sijaitsevat parkkipaikat ovat maksullisia.

Liikuntarajoitteisille

Hotellilla on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Liikkumista helpottaa hotellista löytyvä hissi.

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Solo Sokos Paviljonkiin. Niistä veloitetaan kuitenkin erillinen lisämaksu.