Edullinen majoitus Kajaani- Parhaat hotellit

Hae paras hotelli KajaaniBooking.com

Luonnonkaunis Kajaani

Kirkasvetisen Kajaaninjoen varrella sijaitseva pikkukaupunki Kajaani, tarjoaa koostaan huolimatta matkailijalle ikimuistoista tekemistä ja koettavaa. Vietä leppoisa iltapäivä Kajaanin tunnelmallisissa kahviloissa, tutustu kiehtovin museoihin, eläydy teatterin kertomaan tarinaan, ulkoile Kajaanin kauniissa luonnossa tai shoppaile Kajaanin erikoisliikkeissä. Kaupungin keskustassa on nähtävissä historiallisen, 414 vuotiaan Kajaanin linnan jylhät rauniot. Kajaani sijaitsee erinomaisen kalastuspaikan, Kajaaninjoen varrella. Voit kokeilla kalaonneasi ja kuunnella ympärillä avautuvaa hiljaisuutta. Tämä Oulunjärven itäpuolella sijaitseva kaupunki tarjoaa tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille. Kajaaniin on helppo tulla, olet sitten  matkalla omalla autolla, lentäen, bussilla tai junalla. Kajaanissa järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, muun muassa Kajaani päivät tarjoaa monipuolista tekemistä vuodessa useampana päivänä.Vieraile Kajaanin syysmarkkinoilla, Radio Novan Retromiitti-kiertueella, tai Kainuulaisella joulutorilla.

 

Tervetuloa Kajaaniin!

Kajaani parhaat hotellit ja huoneistohotellit

1. Brahenkatu Apartment

Tämä majoituspaikka sijaitsee aivan Kajaanin keskustassa.Tästä huolimatta Brahenkatu Apartment tarjoaa rauhallisen paikan Kajaanissa yöpymiseen. Siisti ja tunnelmallisesti sisustettu huoneisto on omiaan tarjoamaan rentouttavan yöpymispaikan, olit sitten matkalla yksin tai ystävien kanssa. Majoituspaikka on omiaan pariskunnille, jotka haluavat nauttia Kajaanin keskustan tunnelmasta.  Suuremmalla porukalla matkustaville, huoneiston kaksi makuuhuonetta varmistaa matkailijoiden oman rauhan. Toisen makuuhuoneen sängyt ovat ylellisesti sähköllä säädettäviä, ja toisessa makuuhuoneessa nukkuminen tapahtuu vuodesohvalla. Asunnon ikkunoista aukeaa kaunis näkymä vieressä hiljaa virtaavalle Kajaaninjoelle, lisäksi asunnossa on terassi jossa voit ihailla hitaasti tummenevaa iltaa.  Tämä majoituspaikka sijaitsee keskellä Kajaania, joten sinulla on keskustan palvelut vain kivenheiton päässä. Kajaaniin on helppo tulla omalla autolla, tai vaikka lentäen. Kajaanin lentoasema sijaitsee vain 7 kilometrin päässä majoituspaikasta.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Keskeinen sijainti
 • Viihtyisä asunto
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Keskeinen sijainti

Brahenkadun Apartment sijaitsee erinomaisella paikalla, Kajaanin keskustassa. Keskeisen sijainnin ansiosta sinun on helppo nauttia keskustan palveluista. Keskustan tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Voit tehdä iltalenkin kauniin Kajaaninjoen varrella, ja palata nauttimaan majoituspaikan lämmöstä.Vuokatin laskettelukeskus sijaitsee 30 kilometrin päässä majoituspaikasta.

 

Viihtyisä asunto

Tämä viihtyisä asunto on tilava sekä siisti majoituspaikka, kun kaipaat helppoa yöpymispaikkaa Kajaanin sydämestä. Asunto on sisustettu tunnelmalliseksi, ja voitkin nauttia asunnon kauniista antiikki huonekaluista. Majoituspaikan hintaan sisältyvät lakanat, pyyhkeet sekä peseytymisvälineet. Majoituspaikan keittiöstä löytyy muun muassa uuni, kahvinkeitin sekä astianpesukone.

 

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Pysäköinti

Kajaanin keskustassa sijaitsevassa majoituspaikassa pysäköinti tapahtuu julkisilla pysäköintipaikoilla. Pysäköinti on maksullinen.

 

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivä ole sallittuja Brahenkadun Apartmentissa.

 

Tekemistä

Kajaanin keskustan erikoiskaupat tarjoavat mahdollisuuden viettää lomapäivä shoppaillen ja samalla nauttien keskustan rennosta tunnelmasta. Mikäli haluat tutustua Kajaanin luontoon ja sitä ympäröiviin alueisiin. On sinun mahdollista vuokrata polkupyörä, ja tutustua alueen kauniisiin maisemiin pyöräillen sen kauniita katuja pitkin. Alueella on mahdollista patikoida, ja nauttia retkieväitä kauniilla levähdyspaikoilla. Leppoisalla patikkaretkellä lepää niin keho kuin mielikin. Golfin ystäville, lähin Kajaanissa sijaitseva golfkenttä löytyy kolmen kilometrin päässä majoituspaikasta.

2. Karolineburg Manor House Hotel

Tämä persoonallinen majoitusvaihtoehto sijaitsee Suomen pohjoisimmassa kartanossa. Tämä vähintään 180- vuotta vanha Kartanohotelli tarjoaa ainutlaatuista majoittumista sen yksilöllisen kauniissa huoneissa. Valitse haluatko yöpyä kauniissa kartanohuoneessa, vai miltä kuulostaa saunallinen kartanosviitti? Hotellin 20 huonetta tarjoaa monipuoliset majoittumisvaihtoehdot, olet sitten matkalla yksin,ystävien tai perheen kanssa. Hotelli palvelee ympäri vuoden, ja ympärillä avautuva luonto muuttaa muotoaan eri vuodenaikojen mukaan. Talvisin puistoalue pukeutuu valkoiseen lumivaippaan, ja kesäisin puutarha puhkeaa kukkaan. Miltä kuulostaa herkullinen piknik-kori, jonka voit nauttia aurinkoisessa kartanopuutarhassa tai oman huoneen rauhassa.Voit myös valita turvehoidon, joka on yhdistetty Kalevalaiseen hierontaan, näin keho ja mieli rentoutuu, ja arjen murheet jäävät taka-alalle. Halutessasi voit lisätä näitä ekstrapalveluita huonevarauksellesi, yllättäen iloisesti matkakumppanisi.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Ainutlaatuinen majoittumisympäristö
 • Sijainti
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Tekemistä

Ainutlaatuinen majoittumisympäristö

Mikäli kaipaat hieman poikkeavaa majoitusympäristö, sopii tämä kartanohotelli sinulle ja matkakumppanillesi erinomaisesti. Tämä historiallinen majoittumispaikka lumoaa majoittujan sen ainutlaatuiselle kauneudellaan. Kartanohuoneet ovat sisustettu yksilöllisesti, ja kartanohotellin sviitit tarjoavatkin ainutlaatuisen ympäristön ylelliseen lomanviettoon. Valkoisen Talon-lisärakennuksen huoneet tarjoavat matkailijalle mahdollisuuden nauttia kartanomiljöön rauhallisesta tunnelmasta hieman huokeampaan hintaan. Oli valintasi kumpi tahansa, täällä majoittuville tarjoillaan maistuva ja monipuolinen aamiainen kauniissa päätalossa.

Sijainti

Tämä ainutlaatuinen kartanomiljöö sijaitsee vain 600 metrin päässä Kajaanin keskustasta. Kaikki Kajaanin keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Rauhallisen sijainnin kruunaa majoituspaikan vieressä sijaitseva kaunis Kajaaninjoki.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Paikan päällä on maksuton pysäköintipaikka

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita tähän kauniiseen kartanoympäristöön. Perheen kanssa matkustaville on varattavissa tilavia perhehuoneita. Lisäksi lapsille on lainattavissa erilaisia ulkopelivälineitä, joilla voi pelata Karolineburgin kauniissa puutarhassa.

Tekemistä

Karolineburgin kauniissa puutarhassa kaunis kesäpäivä sujuu vaivatta, voit nauttia puutarhassa ihastuttavan piknikin tai maata nurmikolla ihaillen ohi lipuvia pilviä. Kartanohotellin aurinkoterassilla on mukava istua, ja nauttia hyvästä seurasta. MIkäli kaipaat enemmän aktiviteettia, voit tutustua ympärillä olevaan alueeseen vuokraamalla polkupyörän ja pyöräilemällä alueen kauniita katuja pitkin. Lisäksi alueen monipuoliset patikointireitit tarjoavat nähtävää ja koettavaa. Ota eväät matkaan ja suuntaa patikoimaan Kajaanin kauniita reittejä pitkin. Pitkän ja aktiivisen päivän päätteeksi on ihana suunnata rentoutumaan kartanohotellin yhteiskäytössä olevaan saunaan. Osassa kartanohotellin huoneissa on oma sauna, tällöin voit lämmittää saunan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lisävinkkejä alueen aktiviteetteihin antaa hotellin ystävällinen henkilökunta.

3. Scandic Kajanus

Scandic Kajunuksen viihtyisät ja modernit huoneet tarjoavat viihtyisää majoittumista lähellä Kajaanin keskustaa. Hotellin yhteydessä sijaitsee tasokas liikuntakeskus, jonka kuntosalilla voit käydä maksuttomasti. Lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevassa vesiliikuntakeskuksessa voit nauttia useista uima-altaista sekä 50 metrin liukumäestä. Hotellin ravintolassa voit nauttia pitkän päivän päätteeksi, hyvästä ruoasta ja seurasta. Kajaanin keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä Scandic Kajanuksesta. Olit matkalla sitten yksin tai suuremmalla porukalla, tarjoaa hotelli jokaiseen tarpeeseen sopivan majoitusvaihtoehdon. Haluatko majoittua huokeampaan hintaan hotellin

Scandic Kajanus Kajaani

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Monipuolista tekemistä
 • Aamiainen
 • Esteettömyys
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Hotelli sijaitsee järven rannalla, nauti hotellin rauhallisesta sijainnista sekä kauniista maisemista. Kajaanin keskustan palvelut ovat siitä huolimatta vain vajaan kilometrin päässä hotellilta. Kajaanin lentokentälle on vain 7 kilometrin matka, ja omalla autolla tulijat voivat pysäköidä hotellin suurelle ulkopysäköintialueelle.

Monipuolista tekemistä

Kajaanin keskustan palveluiden lisäksi hotellilla on tarjolla kaikenikäisille monipuolista tehtävää ja koettavaa. Monipuolisten ulkoilureittien lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsee liikuntakeskus IsoHoo. Liikuntakeskuksesta löydät laadukkaasti varustellun kuntosalin sekä ohjattuja ryhmäliikuntoja. Lisäksi hotellin yhteydessä on vesiliikuntakeskus, jonka lempeissä löylyissä voit rentoutua, ja suunnata tämän jälkeen nauttimaan vesiliikuntakeskuksen uima-altaista sekä liukumäestä.

Aamiainen

Hotellin monipuolinen, luomu-tuotteita sisältävä aamiainen kerää kiitosta.Runsas ja herkullinen aamiaispöytä käynnistää vaivatta uuden lomapäivän. Voit käynnistää uuden päivän aamiaispöydän rauhallisessa ilmapiirissä.

Esteettömyys

Hotellissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen esteettömyyteen. Hotellin sivuilla on erikseen mainittu liikuntarajoitteisille suunnatuista palveluista ja huoneista.

Internet

Hotellissa on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton wifi

Pysäköinti

Hotellissa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta alueen isolle pysäköintipaikalle. Kaikki pysäköintipaikat ovat varusteltu lämpöpistokkeella.

Perhehuoneita

Hotelliin lapset ovat tervetulleita, lapsiperheille on varattavissa tilavia perhehuoneita. Hotellissa lasten on mahdollista piirtää, askarrella tai lukea. Hotelliin saapuessa, lapsille on oma tervetuliaislahja. Mikäli hotellin huonevaraustilanne sallii,  saat varattua lisähuoneen edullisempaan hintaan. Tämä on erityisen toimiva ratkaisu jos olet matkalla teini-ikäisten lasten kanssa.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Scandic Kajanukseen.

4. Original Sokos Hotel Valjus Kajaani

Original Sokos Hotel Valjus Kajaani sijaitsee keskellä kaupunkia, kauniin jokimaiseman äärellä. Kajaanin keskustan palvelut ovat  vain kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellihuoneet ovat uudistettu, tarjoten majoittujalle lämminhenkisiä ja tyylikkäitä majoittumisvaihtoehtoja. Hotellihuoneet ovat sisustettu kainuulaisuuten pohjautuvilla teemoilla. Huoneissa on nähtävillä kainuulaista luontoa, historiaa sekä sopivasti nykypäivää. Hotellin yhteydessä toimii Sulo-ravintola, jossa valmistetaan maistuvia ruokia paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Ystävällinen, ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi Sokos Hotel Valjus Kajaaniin. Keskeisestä sijainnista huolimatta hotellissa voi nauttia rauhallisesta ilmapiiristä, ja nauttia levollisista yöunista. Nauti hotellin kiireettömästä ja rennosta ilmapiiristä. Uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta maistuvan aamupalapöydän äärellä. Maittava aamiainen katetaan joka aamu monipuolisella kattauksella. Nauti tuoreista hedelmistä, herkullisesta leivästä ja vasta keitetystä kahvista.

Original Sokos Hotelli Valjus Kajaani

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Remontoidut huoneet
 • Internet
 • Wellness
 • Green Key
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Sijainti

Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Kajaanin sydämessä. Kajaanin lentokenttä sijaitsee 9 kilometrin päässä, rautatie-, ja linja-autoaseman ollessa vain puolen kilometrin päässä hotellilta. Hotellilta on helppo siirtyä nauttimaan Kajaanin kaupungin tarjoamista palveluista ja nähtävyyksistä. Lisäksi alueen monipuoliset ulkoilumaastot mahdollistavat aktiivisen lomapäivän vieton.

Remontoidut huoneet

Hotellin huoneet ovat remontoitu vastaamaan tämän päivän majoituskysyntään. Nauti huoneiden kainuulaisesta tunnelmasta, huoneiden rauhoittava värimaailmaa takaa levolliset yöunet. Valitse haluatko majoittua hotellin standard-single huoneessa, vai kaipaako arkesi luksusta? Tällöin sinun kannattaa tutustua hotellin laadukkaisiin sviitteihin, tai muhkealla parisängyllä varustettuun Teema-huoneeseen.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Wellness

Hotellin sauna lämpenee joka päivä, mikä olisikaan ihanampaa kuin rentoutua pitkän päivän päätteeksi perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Green Key

Hotelli on sitoutunut päivittäisessä toiminnassaan huomioimaan ainutlaatuisen ympäristömme hyvinvoinnin. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, jonka tarkoituksena on edistää kestävää matkailua.

Pysäköinti

Omalla autolla tulijat voivat pysäköidä hotellin maksulliseen parkkihalliin.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita lomailemaan Original Sokos Hotel Valjus Kajaaniin. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu. Siksi on hyvä mainita lemmikistä huonevarauksen teon yhteydessä.

5. GuestHouse Julia

Tämä majoituspaikka Guesthouse Julia tarjoaa majoittumista huokeaan hintaan. Majoituspaikka sijaitsee Kajaanin keskustan läheisyydessä. Majoituspaikan huoneet ovat päivitetty vastaamaan tämän päivän majoitustarpeisiin. Majoituspaikassa on kymmenen huonetta, joista osa on sisustettu tyylikkään musta-valkoisesti. Keskeisestä sijainnista huolimatta, majoituspaikka tarjoaa rauhallisen paikan yöpymiselle.Majoituspaikassa yöpyvillä on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone sekä wc. Lisäksi Guesthouse Juliassa on yhteiskäytössä oleva keittiö, jossa voit valmistaa tarvittaessa lounasta tai päivällistä. Majoituspaikassa tarjoillaan joka aamu, monipuolinen ja herkullinen, mannermainen aamiainen.

Guesthouse Kajaani Julia

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Edullinen majoittuminen
 • Yhteiskäytössä oleva keittiö ja kylpyhuone
 • Internet
 • Tekemistä
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Majoituspaikka sijaitsee vain vajaan kolmen kilometrin päässä Kajaanin juna-asemalta. Juna-aseman läheisyydestä löytyy myös muut Kajaanin keskustan palvelut. Majoituspaikka sijaitsee rauhallisella paikalla, joten voit nauttia huoneissa levollisista yöunista. Lähistöllä sijaitsevat ulkoilumahdollisuudet mahdollistavat aktiivisen lomapäivän vieton Kajaanin kauniissa luonnossa. Tarvittaessa voit tiedustella majoituspaikasta lentokenttäkuljetusta.

Edullinen majoittuminen

Guesthouse Juliassa majoitut edulliseen hintaan. Tämä onkin erinomainen vaihtoehto perinteisille hotelliketjuille, olit sitten majoittumassa vain yhden yön tai pidemmällä lomalla.  Majoittumis hintaan sisältyy mannermainen aamiainen. Ennen majoittumisajankohtaa, ilmoita etukäteen arvioitu saapumisajankohta. Näin majoituspaikka pystyy varmistamaan mahdollisimman onnistuneen loman Gueshouse Juliassa.

Yhteiskäytössä  keittiö ja kylpyhuone

Guesthouse Juliassa majoittuvilla on yhteiskäytössä oleva keittiö. Majoituspaikassa tarjoillaan aamiainen, muut ruokailut onnistuvat vaivatta valmistamalla ruoka majoituspaikan yhteiskeittiössä. Lisäksi majoituspaikassa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone sekä wc.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Tekemistä

Majoituspaikan läheisyydestä löytyy monipuolista tekemistä ja nähtävää. Haluatko viettää mukavan talvipäivän hiihtoladuilla tai laskettelurinteissä? Vai miltä kuulostaa sadepäivän vietto monipuolisessa vesipuistossa tai kuntokeskuksessa? Näiden lisäksi voit pyöräillä, patikoida, kalastaa tai olla vain tekemättä mitään. Oli valintasi mikä tahansa, tarjoaa Guesthouse Julia sinulle majoittumista Kajaanin keskustan läheisyydessä huokeaan hintaan. Tässä majoituspaikassa on hyvä hinta-laatusuhde.

Pysäköinti

Omalla autolla paikan päälle tulijat voivat pysäköidä maksuttomasti.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita Guesthouse Juliaan. Alle kaksivuotiaat majoittuva maksutta, kun käytössä on vauvansänky. Huoneisiin on mahdollista lisätä maksimissaan yksi lisävuode.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Guesthouse Juliassa.