Edullinen majoitus Kalajoki

Hae parhaat mökit ja hotellit Kalajoen hiekkasärkätBooking.com

Kalajoen hiekkasärkät

Merituuli pyyhkii kevyesti kasvojasi, ja silmiesi edessä avautuu lähes valkoiset hiekkarannat ja dyynit.

Tervetuloa, tiedät saapuneesi Kalajoelle!

Kalajoki tarjoaa näettävää ja koettavaa kaikenikäisille. Voit valita haluatko viettää päiväsi vesipuistossa, golffaamassa, merenrannalla ratsastaen tai seikkaillen Suomen monipuolisimmassa seikkailupuistossa. Eikä sovi unohtaa, että Kalajoen Hiekkasärkät tarjoavat erinomaiset puitteet suppailuun, surffailuun sekä beacvolleyn pelaamiseen. Kalajoelle myös järjestetään jokavuotiset ja ikimuistoiset juhannusfestivaalit. Syksyisin venetsialaisten aikaan Kalajoen hiekkasärkät pukeutuu tuhansien valojen tuikkeeseen.

Kalajoella voit tutustua kulttuuriin sekä alueen historiaan. Kotiseutumuseo kertoo  merenkulun ja talonpoikaispurjehduksen tapahtumia.

Vuonna 1916 perustettu Tyngän Mylly on tutustumisen arvoinen kohde, niin perheille kuin ryhmille. Plassi- kalajoen vanhan kaupungin keskusta markkinatoreineen sekä puutaloidylleineen on varmasti näkemisen arvoinen.

Haluat sitten rentoutua, tutustua Kalajoen historiaan, nauraa kesäteatterissa tai patikoida Kalajoen pitkospuilla. On Kalajoki sinua varten, valitse tarpeesi mukainen majoitus alapuolelta, ja ikimuistoinen lomasi voi alkaa:

Kalajoen parhaat mökit ja hotellit

1. Santa's Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen Santaś Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee Hiekkasärkkien keskustassa, eli kaikkien tapahtumien ja palveluiden ytimessä.Kylpylähotelli sijaitsee merenrannalla, ja hotellihuoneista on joko näkymä merelle tai ranskalaisella parvekkeella varustetusta huoneesta näkymä avautuu kylpylään.

Hotellihuoneiden lisäksi hotellista voi varata loman ajaksi upeita huoneistoja. Useaimmista huoneistoista on näkymä merelle, sekä oma sauna. Hotellin ympäristössä on paljon tekemistä, ja siksi hotelli onkin lapsiperheiden suosiossa.

Santas Resort & Spa Hotel
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Merinäköala
 • Kylpylä
 • Aktiviteetteja
 • Virkistys- ja työhyvinvointipäiviä
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja

Merinäköala

Hotellin sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia silmiä hivelevän kauniista merinäköalasta. Hotelli on hiekkarannan äärellä, joten rantaan pääsee lähes silmänräpäyksessä. Voit siis kävellä rannalla ihastelemassa ilta-aurinkoa, ja tuntea hiekan kutittavan varpaiden välissä.

Kylpylä

Kylpylä sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Hotellissa majoittuvat asiakkaat pääsevät huonemaksun hinnalla spa-osastolle sekä ohjattuihin vesijumppiin. Spa-tilasta löydät lapsille oman lastenaltaan, erilaisia porealtaita, turkkilaisen höyrysaunan, sekä pääset nauttimaan tietysti perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Lisäksi alueelta löytyy vesipuisto, joissa vesiliukumäki tarjoaa vauhdin huumaa.

Aktiviteetteja

Hotellin ympäristöstä löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisille. Vesipuisto Jukupark kutsuu kastumaan sen monissa altaissa, kiipeilypuisto Pakka tarjoaa roikkumista,riippumista sekä kiipeilyä. Cartingissa voit nauttia vauhdin huumasta. Kylpylästä löytyy kuntoiluun erilaista liikuntaa niin kuivalla maalla, kuin vedessäkin.Lapsiperheille löytyy tekemistä vesipuistosta, kuin alueella sijaitsevasta leikkialueesta.

Virkistys- ja työhyvinvointipäiviä

Erilaiset hyvinvointiluennot sekä testit kutsuvat yrityksiä järjestämään hotellissa ikimuistoisia virkistys-ja työhyvinvointipäiviä. Voit valita luennolle ajankohtaisia aiheita, ajanhallinnasta rentoutumiseen sekä hyvän ja laadukkaan unen merkitykseen. Kylpylähotellissa pääsette kokeilemaan näitä taitoja käytännössä, sillä monipuolisen liikunnan ja ulkoilun jälkeen rentoutuminen tapahtuu kylpylän lempeissä löylyissä sekä lämpöisen veden syleilyssä. Päälle kunnon yöunet sekä maittava ja terveellinen aamiainen takaa onnistuneen virkistysloman. Loman jonne haluat palata uudelleen.

Ilmainen wifi

Asiakkailla on käytössään ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Hotellin pihalle voi pysäköidä maksutta. Lähin Kokkola-Pietarsaaren lentoasema sijaitsee 75 minuutin ajomatkan päässä. Tarvittaessa voit tilata lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja

Lemmikkieläimet ovat hotellissa sallittuja, tosin näistä veloitetaan pieni lisämaksu. Muista mainita lemmikistä varauksenteon yhteydessä.

2. Hotelli Lokkilinna

Silmänkantamattomiin aavaa merta, auringonlaskiessa horisonttiin. Hotelli Lokkilinnan ikkunoista avautuu luonnon oma panorama, jota voit ihastella ihanan rauhallisessa ympäristössä. Hotelli Lokkilinna sijaitsee hieman turistialueen ulkopuolella, joten voit tulla nauttimaan rentouttavasta lomasta. Kalajoen keskusta sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä, ja löydät kävelyetäisyydeltä kaikki aktiviteetit sekä matkailukeskuksen palvelut. Hotelli Lokkilinnassa on 26 kodikasta hotellihuonetta, joista jokaisesta aukeaa silmänkantamattomiin jatkuva merinäköala.

Hotelli Lokkilinna

Booking.com Arvosana

Booking.com
 • Esteetön merinäköala
 • Ilmainen iltasauna
 • Herkullinen aamiainen
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Viihtyisät ja siistit huoneet

Esteetön merinäköala

Hotellin sijainti mahdollistaa esteettömän merinäköalan hotellin jokaisesta huoneesta. Voit myös nauttia merimaisemasta hotellin uudistetulla lasitetulla terassilla. Ainutlaatuinen näkymä auttaa unohtamaan arjen kiireen ja murheet, sillä voit hetkellisesti unohtaa kaiken muun ympäriltäsi ja uppoutua merimaiseman rauhoittavaan syleilyyn.

Ilmainen iltasauna

Hotelli tarjoaa asiakkailleen rentoutumiseen iltaisin ilmaisen iltasaunan. Iltasaunan jälkeen voit siirtyä nauttimaan herkullisia ruokia hotellissa sijaitsevaan ravintolaan.

Herkullinen aamiainen

Hotellin yhteydessä sijaitseva ravintola tarjoaa terveellistä ja herkullista aamiaista.Aamiaisella pääset nauttimaan hotellin ympärillä olevasta kauniista merimaisemasta.  Aamiainen sisältyy hotellissa yöpyvien huonehintoihin.

Ystävällinen henkilökunta

Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi. Henkilökunta huolehtii että lomasi Lokkilinnassa olisi mahdollisimman onnistunut. Ongelmatilanteissa voit huoletta olla yhteydessä henkilökuntaan, sillä voit olla varma että he tekevät kaikkensa että voit viettää onnistunutta lomaa!

Ilmainen wifi

Hotellissa on asiakkaiden käytössä ilmainen wifi, voit siis vaivatta surffailla bittiavaruudessa.

Maksuton pysäköinti

Hotellilla on maksuton pysäköinti. Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle on noin 70 minuutin automatka.

Viihtyisät ja siistit huoneet

Kodikkaat ja siistit huoneet kutsuvat lomalaisia viettämään ikimuistoista lomaa Hotelli Lokkilinnaan. Isot huoneet on sisustettu nykyaikaisesti, unohtamatta kuitenkaan huoneen kodikkuutta sekä viihtyvyyttä. Lomamatkalle voi lähteä niin yksin pariskuntana kuin koko perheen voimin. Hotellissa on varattavissa myös häämatkalaisille suunnattu hääsviitti. Hääsviitin lisäksi  voit varata vaikka koko hotellin hääseurueelle, ilman että tästä aiheutuu mitään lisämaksuja! Voit varata halutessasi myös mökkimajoitusta, 2-8 hengen lomamökkiosakkeissa.

 

Koettavaa ja näettävää

Voit hemmotella itseäsi ja matkakumppania vuokraamalla merimaisemalla varustetun yksityisen luxus-porealtaan käyttöösi. Voit nauttia lasillisen kuohuvaa porealtaassa, ja nauttia samalla auringonlaskusta.

Vastaanotosta voi vuokrata talvisin mäenlaskuvälineitä tai ympäri vuoden kävelysauvoja ja palloja. Hotelli järjestää ohjattua toimintaa pienryhmille sekä perheille, voitte viettää hauskan iltapäivän erilaisten tiimikisojen parissa, kotaretkellä tai hiekalle sijoitetussa aartenmetsästyksessä.

3. Hotel Rantakalla

Hotelli Rantakalla sijaitsee Kalajoen pitkän hiekkarannan tuntumassa. Rantakalla tarjoaa tasokasta majoittumista Kalajoen Hiekkasärkillä. Voitkin ihastella kaunista hiekkarantaa, ja nauttia hotellin erinomaisesta palvelusta. Voit halutessasi ihailla auringonlaskua, ja ilta-auringossa kylpeviä dyynejä lasitetulta parvekkeelta tai maaten jopa omassa sängyssä. Hotellin sijainti ja näkymät tarjoavat ihanteellisen lomanviettopaikan. Paikan jonne on kiva palata aina uudelleen rentoutumaan, ja nauttimaan meren rauhoittavasti kohinasta sekä ystävällisestä palvelusta.

Hotelli Rantakalla

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Merimaisemalla varustettuja hotellihuoneita
 • Maksuton pysäköinti
 • Sijainti rannalla
 • Lemmikkieläimet sallittuja
 • Ilmainen wifi
 • Juhlien järjestäminen
 • Allergiaystävälliset huoneet

Hotelli Rantakallan hotellihuoneet on varusteltu merinäköalalla. Voit valita tarpeesi mukaan joko economy-, standard-, perhe tai timanttihuoneen. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sekä sisustettu allergiaystävällisesti. Osassa huoneista on oma sauna ja parveke. Kaikkiin huonehintoihin kuuluu aamiainen hotellin omassa ravintolassa.

Ilmainen pysäköinti

Hotellissa on maksuton pysäköinti hotellin asiakkaille. Hotelli sijaitsee noin 1-2 tunnin ajomatkan päässä lähimmiltä lentokentiltä. Lentokentät sijaitsevat Oulussa sekä Kokkolassa/Kruunupyyssä

Näettävää ja koettavaa

Hotelli Rantakallan sijainti takaa monipuolisen harrastusmahdollisuuden. Olet lomalla sitten ystävien, tuttavien tai perheen kesken, tarjoaa Kalajoki tekemistä joka makuun. Lähiympäristöstä löytyy muun muassa kylpylä SaniFani, Golf viheriöt, Frisbeegolf, Jukupark, viihdekeskus Merisärkkä ja Meriluontokeskus. Hiekkasärkkien luonto kutsuu liikkumaan niin patikoiden tai talvisin hiihtäen. Oli lomasi ajankohta sitten kesä tai talvi, hiekkasärkät tarjoaa tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Valkoiset lumihanget kutsuvat lomailijan nauttimaan moottorikelkkasafareista tai hiihdon ystäviä nauttimaan hyvin hoidetuista hiihtoladuista.

Rannalla

Kaunis kesäpäivä kutsuu lomailijaa nauttimaan hotelli Rantakallan välittömässä läheisyydessä olevasta hiekkarannasta. Voit pulahtaa aamu-uinnille mereen tai kiivetä rannalla sijaitseville dyyneille. Älä anna pilvisen sään pilata lomailua, sillä Kalajoelta löytyy useita käymisen arvoisia paikkoja.

Lemmikkieläimet sallittu

Voit ottaa koiran, ihmisen parhaan ystävän mukaan lomamatkalle, koska Rantakalla hotelliin voi tuoda lemmikkieläimen. Tosin tästä peritään hinnaston mukainen lisämaksu.

Ilmainen wifi

Hotellin yleisissä tiloissa on käytössä ilmainen wifi.

Juhlat

Voit järjestää hotelli Rantakallassa erilaisia juhlia pikkujouluista aina yrityksen vuosijuhliin. Hotelli Rantakallasta löytyykin  erinomaiset tilat juhlien järjestämiseen. Ikkunoista avautuva merimaisema on kuin taulu, joka muuttuu aina vuodenaikojen mukaan. Talvisin juhlijat sekä majoittujat nauttivat valkoiseksi verhoutuneesta maasta, ja lämmittelevät majoittujille maksuttomassa sisäuima-altaassa tai saunan lempeissä löylyissä.

4. Kalajoen Hiekat Hongisto

Uuden karheat Kalajoen Hiekat Hongiston lomahuoneistot kutsuvat lomailijaa. Rauhallinen ympäristö sekä siistit ja tyylikkäästi sisustetut, toimivat tilat takaavat onnistuneen loman Kalajoella. Huoneistosta on lyhyt matka rantaan, jossa voit vaikka käydä iltakävelyllä ja ihailla taivaanrantaan laskeutuvaa aurinkoa.

Kalajoen Hiekat Hongisto

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Neljä tähden majoituspaikka
 • Tyylikkäät uudet huoneet
 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksuton varauksen peruutus

Neljän tähden majoituspaikka

Kalajoen Hiekat Hongisto tarjoaa erinomaiset puitteet ylelliseen sekä tyylikkääseen lomailuun. Asukkaat voivat nauttia vieressä sijaitsevasta puutarhasta ja viettää siellä tunnelmallista syysiltaa. Halutessaan majoittujat voivat nauttia grilliherkuista, käyttämällä huoneiston grillausvälineitä. Hyvät ja muhkeat sängyt takaavat rentouttavat ja hyvät unet.

Tyylikkäät ja siistit huoneet

Hyvällä maulla sisustetut, siistit huoneet takaavat onnistuneen loman. Jokaisessa reilu 30 neliön huoneessa on oma sauna, jossa voit nauttia päivän päätteeksi lempeät löylyt. Ruoanvalmistusta varten huoneistoista löytyy täysin varusteltu keittiö astiastoineen. Huonehintaan kuuluvat petivaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. Huoneiston lasitetulta terassilta löydät tunnelmallisen sähkötakan sekä lämpöä huokuvan infrapunalämmittimen. Tarjolla on myös isommalle porukalle perhehuoneita. Kaikki tilat, myös majoitushuoneet ovat savuttomia.

Ilmainen pysäköinti

Hotelli tarjoaa asukkaille ilmaisen yksityisen pysäköinnin.

Koettavaa ja nähtävää

Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa, joten voit siis tehdä pitkiä lenkkejä rantahiekassa. Voit myös viettää aikaa lähistöllä sijaitsevassa vesipuistossa. Huomioi että tämä on lisämaksullinen. Miltä kuulostaa polkupyörän vuokraaminen, ja pyöräillen Kalajoen ympäristöön tutustuminen. Voit myös patikoida Kalajoen kauniissa maisemissa, tai purjelautailla meren keinuttavilla aalloilla. Talvisin hoidetut hiihtoreitit mahdollistaa pitkät hiihtolenkit, jonka jälkeen on kiva tulla lämmittelemään huoneiston omaan saunaan. Sekä nauttia parvekkeella sijaitsevan sähkötakan loimuavasta tulesta.

Maksuton varauksen peruutus

Varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen välittömästi. Varausvahvistuksen jälkeen useimmissa huoneissa on maksuton peruutus. Voit siis yllättävän paikan tullen perua varauksen, ilman että siitä koituu mitään ylimääräisiä maksuja. Ikävien yllätysten välttämiseksi kannattaa aina ennen varausvahvistusta tarkistaa tarkemmat varausehdot.

Chek-in, chek-out

Hotelliin sisäänkirjautuminen tapahtuu kello 16.00-21.00 välillä. Lähtöpäivänä uloskirjautuminen tapahtuu kello 12.00 mennessä. Lisämaksullisesta myöhäisestä huoneen luovutuksesta kannattaa sopia etukäteen.

5. Safarimajoitus

Kalajoen Safarimajoitus tarjoaa majoituksen lisäksi elämyksiä ja kokemuksia ympäri vuoden. Vuonna 2013 valmistunut Safaritalo tarjoaa hotellitason majoitusta. Voit valita tarpeesi mukaan joko perhehuoneen tai saunallisen perustason hotellihuoneen. Kalajoen Hiekkasärkät sijaitsevat kirjaimellisesti kivenheiton päässä, sillä hotelli sijaitsee vain 300 metrin päässä Hiekkasärkiltä. Mikäli merivesi ei tällä erää houkuttele, sijaitsee vesipuisto Jukupark vain 250 metrin päässä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Isot ja siistit huoneet
 • Hyvä hinta/laatusuhde
 • Ilmainen wifi koko hotellissa
 • Maksuton pysäköinti
 • Yhdistelmähuoneita
 • Merinäköala
 • Paljon näettävää ja koettavaa

Erinomainen sijainti

Hotellin sijainnin ansiosta, pääset kätevästi tutustumaan Kalajoen nähtävyyksiin sekä aktiviteetteihin. Kalajoen keskustaan on vain 7 kilometrin matka. Voit nauttia päivällä Kalajoen aktiviteeteistä, ja suunnata illaksi hotellille nauttimaan merimaisemasta. Pääset ehkä jopa ihastelemaan kaunista auringonlaskua.

Isot ja siistit huoneet

Safarimajoituksen huoneet ovat isot ja siistit. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, suihku ja  WC, joissakin huoneistoissa on käytössä oma sauna. Huoneiston jääkaapissa voit säilyttää omat eväät jotka kaipaavat kylmäsäilytystä. Mikäli olet matkassa suuremmalla porukalla, voit tiedustella onko  yhdistelmä huoneet vapaana. Täällä yöpyneet ovat kokeneet että he ovat saaneet rahalleen vastinetta, ja huoneet ovat olleet hintaansa nähden hyviä. Sisäänkirjautuessa on hyvä huomioida että Sarafimajoituksella ei ole omaa vastaanottoa. Sisäänkirjautuminen tapahtuu 20 metrin päässä sijaitsevassa Safari Pubissa.

Ilmainen wifi

Safarimajoituksessa on käytössä ilmainen wifi. Wfi toimii kaikkialla hotellissa.

Maksuton pysäköinti

Safarimajoituksessa on mahdollista pysäköidä auto maksuttomasti, hotellin ilmaiselle parkkipaikalle.

Merinäköala

Kalajoki ei olisi Kalajoki ilman vieressä kohisevaa merta. Voit siis nauttia merimaisemasta, hotellin sijaitessa rannan välittömässä läheisyydessä. Voit myös nauttia iltakävelystä merenrannalla ja nauttia kauniista auringonlaskusta.

Näettävää ja koettavaa

Vesipuisto Jukupark sijaitsee vain 250 metrin päässä Safarimajoituksesta, voit nauttia kauniista kesäpäivästä vesipuiston aalloilla ja laskea huimista vesiliukumäistä. Mikäli vesipuisto ei ole sinun makuusi, voit valita monesta muusta aktiviteetista.

Voit vuokrata erilaisia välineitä, muun muassa SUP-lautoja, ja osallistua SUP-kurssille. Miltä kuulostaa karting ajo, vuonna 2017 valmistuneella ulkokartingradalla. Radan luvataan tarjoavan haastetta vaatimillekkin kuskeille. Voit retkeillä lumikengillä,kokeilla jäähiihtoa, fatbike-safaria, maastopyöräretkeä tai rauhallisempaan menoon on tarjolla sauvakävelyretkiä. Jos olet kokeillut jo kaikkea näitä, järjestää Safaritalo useamman tunnin mittaisia safareita. Voit valita minisafarin, safarin Rahjan saaristoon moottorikelkoilla, mönkijäsafarin tai erikoisemman Fatbike-safarin. Tekeminen ja kokeminen ei siis lopu kesken, varaa oma lomasi jo nyt!