Edullinen majoitus ja yöpyminen Kaustinen

Hae parhaat hotellit ja mökit KaustinenBooking.com

Kaustinen on muutakin kuin festivaali

Kaustisella pidetään joka vuosi Pohjoismaiden suurin kansanmusiikkifestivaali, joka kokoaa paikanpäälle paikallisia sekä kansaivälisiä kansanmuusikoita. Tämä musiikkitapahtuma tarjoaa ikimuisttoisia elämyksiä kaikenikäsille. Tämä Keski-Pohjanmaalla sijaitseva tunnelmallinen Kaustisen kylä sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Kokkolasta. Kaupungista on hyvät kulkuyhteydet muualle maahan, se sijaitsee erinomaisella paikalla kantatie 63 sekä valtatie 13 risteyksessä. Lähin rautatieasema sijaitsee Kokkolassa sekä lähin lentokenttä löytyy Kruunupyystä, molempiin on alle 50 kilometrin matka. Kaustinen on aktiivinen kunta, joka tarjoaa erilaista tekemistä ja koettavaa vuoden ympäri. Kaustinen on tarjonnut asukkailleen 150- vuotta viihtyisän sekä turvallisen asuinympäristön, sekä kauempaa tuleville matkalaisille tutustumisen arvoisen matkailukohteen. Täällä voit nauttia Kaustisen kauniista jokimaisemasta, sekä ihailla ympäröivää luontoa. Voit antaa kehon ja mielen levätä Kaustisen luonnon rauhassa, hiihdä tai patikoi tutustumaan alueella sijaitseviin kallioihin. Levähdä patikointiretkellä alueella sijaitsevilla laavuilla, tai kokeile kalaonnea Perhojoen useissa eri koskissa tai alueen pienissä järvissä.

Kaustinen parhaat hotellit ja mökit

  1. Sillanpään Kartano

    Sillanpään Kartano tarjoaa viihtyisää sekä rauhallista majoittumista, luonnonkauniilla paikalla Halsuanjoen rannalla. Kartano sijaitsee Vetelin-Kunnassa, Keski-Pohjanmaalla, majoituspaikkaa ympäröivät rauhalliset metsämaisemat. Valintasi mukaan voit yöpyä tässä majoituspaikassa sen 2-4 hengen tilavissa huoneissa, joissa on yhteiskäytössä olevat suihkutilat sekä wc. Näissä päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on käytössä tv sekä osassa huoneista on käytössä oma keittiö. Keskeisen sijainnin ansioista sinun on helppo suunnata tästä majoituspaikasta suosittuihin Pohjanmaan lomakohteisiin. Kemoran moottorirata, joka sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä majoituspaikasta, on yksi Vetelin suosituimmista matkailukohteista. Kaustisen suositut sekä laajalti tunnetut perinteiset kansanmusiikkifestivaalit sijaitsevat vain 15 minuutin ajomatkan päässä Sillanpään Kartanon majoituspaikasta. Lapsiperheiden keskuudessa suosittu kesähuvipuisto Power Park on vain tunnin ajomatkan päässä tästä majoituspaikasta. Mikäli kaipaat hyviä shoppailumahdollisuuksia, kannattaa sinun vierailla 1,5 tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Keskisen kyläkaupassa. Kalajoen ihastuttavat hiekkasärkät tavoittaa noin kahden tunnin ajomatkalla.

Kaustinen kartano
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Tilavat sekä siistit majoitustilat

+Sauna

+Lapsiperheille

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee rauhallisella paikalla, keskellä kaunista luontomaisemaa. Ihaile vieressä virtaavaa Halsuanjokea ja kuuntele ympärillä olevaa hiljaisuutta. Täällä on hyvä antaa niin kehon kuin mielen levätä kiireisen arjan keskellä. Alueella onkin erinomaiset puitteet erimittaisille patikointiretkille, voit myös kalastaa tai nauttia kauniista kesäpäivästä rannalla maaten.

Tilavat sekä viihtyisät majoitustilat

Matkustatko sitten yksin, perheen kanssa tai ystäväporukalla, tarjoaa Sillanpään Kartano sinulle sopivan majoitusvaihtoehdon. Voit valita mieleisesi majoitusvaihtoehdon Sillanpään Kartanon huoneiden sekä itsepalveluhuoneistojen väliltä. Osassa huoneista on oma keittiö, joissa voit valmistaa itse lomamatkasi ruoat. Huoneissa on yhteiskäytössä olevat suihkutilat sekä wc.

Sauna

Sillanpään Kartanossa voit halutessasi nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Saunaan pääsee erillisellä lisämaksulla.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita lomailemaan Sillanpään Kartanoon. Lapsiperheille on varattavissa tilavampia perhehuoneita, on hyvä kuitenkin huomioida että huoneeseen ei ole mahdollista saada erillistä lisävuodetta. Lapsiperheille löytyy sopivia päiväretkikohteita kesähuvipuisto PowerParkista sekä Keskisen kyläkaupasta.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Sillanpään Kartanossa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihalla.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

2. B&B Old Dairy – Vanha Meijeri

Tämä ihastuttava Vanha Meijeri tarjoaa ainutlaatuista majoittumista rannan välittömässä läheisyydessä. Tämän majoituspaikan idyllistä tunnelmasta nauttivat niin paikalliset, kuin hieman kauempaa tulevat lomalaiset. Tämä majoituspaikka sijaitsee vanhassa meijerirakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 1929. Meijeri on toiminut tässä rakennuksessa aina vuoteen 1986 asti, jonka jälkeen paikassa on toiminut veteliläinen taiteilija Leena Salmela, jonka ihastuttavia töitä voi edelleen ihailla majoituspaikan päärakennuksessa. Vuodesta 2004 rakennus on toiminut yrittäjäperhe Alaspään omistuksessa. Nykyään majoituspaikka joka tarjoaa ainutlaatuista yöpymistä, tässä ihastuttavassa, pitkän historian omaavassa rakennuksessa. B&B Old Dairy – Vanhassa Meijerissä sijaitsee myös ravintola sekä rannasta löytyy tunnelmallinen rantasauna, jonka lämmössä voi nauttia kunnon perinteiset suomalaiset löylyt. Saunomisen lomassa voit viilentyä vieressä sijaitsevassa Räyringinjärvessä. B&B Old Dairy – Vanha Meijeri tarjoaa sopivaa majoittumista, olit sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa. Valitse mieleisesi majoitus omalla sisäänkäynnillä varustetuista kahden tai kolmen hengen huoneista. Huoneet ovat varusteltu oman sisäänkäynnin lisäksi omalla kylpyhuoneella. Huoneistomajoituksessa on täysin varusteltu keittiö sekä huoneita jotka voivat vuokrata käyttöön yhdessä tai erikseen.

Vanha Meijeri Kaustinen

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Sijainti järven rannalla

+Viihtyisä majoittuminen

+Sauna

+Lapsiperheille

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

Sijainti järven rannalla

Tämä majoituspaikka sijaitsee aivan järven rannalla, nauti alueella luonnon rauhasta sekä ihaile edessä avautuvaa järvimaisemaa. Lähin ruokakauppa löytyy alle kilometrin päästä majoituspaikasta, sekä Kaustisen musikkifestivaaleille on vain reilu 20 kilometrin matka.

Viihtyisä majoittuminen

B&B Old Dairy – Vanha Meijeri tarjoaa ainutlaatuista majoittumista tässä ihastuttavasti entisöidyssä Meijerissä. Nauti rakennuksen historiasta sen viihtyisiksi remontoiduissa huoneissa, lähes jokaisesta ikkunasta aukeaa kaunis näkymä vieressä sijaitsevalle järvelle. Viihtyisän majoittumisen lisäksi voit vuokrata alueella käyttöösi saunan, paljun tai nauttia maistuvasta ruoasta paikan B&B Old Dairy – Vanhan Meijerin ravintolassa.

Sauna

Tässä majoituspaikassa voit nauttia viihtyisästä rantasaunasta, sekä viilentyä löylyjen välissä vieressä sijaitsevassa Räyringinjärvessä. Sauna on käytössä erillisellä lisämaksulla.

Lapsiperheille

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Lasten kanssa matkustaville on varattavissa tilavampia majoitushuoneita.

Pysäköinti

B&B Old Dairy – Vanhassa Meijerissä majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä kaikkialla ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita B&B Old Dairy – Vanhaan Meijeriin. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Hotelli Kampeli

Hotelli Kampelissa, Keski-Pohjanmaalla majoitut kauniiden joki- ja peltomaisemien ympäröimänä. Hotellissa on 25 viihtyisää hotellihuonetta, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hotellihuoneissa pystyy majoittumaan 1-3 henkilöä, ja huoneissa on 80 tai 90 cm leveät sängyt. Voit myös valita majoittumiseen saunallisen hotellihuoneen, näin pääset nauttimaan perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Jokaisessa hotellihuoneessa on oma wc sekä kylpyhuone, jossa on Hotelli Kampelissa majoittuville tarjolla ilmaisia kylpytuotteita. Hotelli Kampelissa on varattavissa myös tilava viiden hengen huoneisto, josta löytyy kaksi erillistä makuuhuonetta. Tässä hotellissa majoittuvat voivat nauttia aamuisin maistuvan mannermaisen aamiaisen, sekä hotellin ravintolassa voi ruokailla täyttäen vatsan erilaisilla paikallisilla herkuilla. Hotelli Kampelin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut ystävällisesti tervetulleeksi tähän kolmen tähden hotelliin. Hotelliin saapuessa on helppo havaita pohjalainen välitön ystävällisyys. Tähän majoituspaikkaan on helppo saapua, sekä Harjun tori löytyy 100 metrin päässä hotellista. Lisäksi lähin ruokakauppa löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä. Lomanvietto Hotelli Kampelissa sujuu vaivatta, sillä voit nauttia alueen kauniista luonnosta patikoimalla sen merkittyjä reittejä pitkin. Talvella alueella kulkee hiihtolatuja, joten voit nauttia kauniista talvipäivästä suksien päällä. Alueeseen tutustuminen onnistuu helposti maksuttomilla polkupyörillä. Vauhdikkaampaan illanviettoon hotellista löytyy iltaviihdettä, muun muassa aikaa kuluu siivillä happy hourin parissa tai suuntamalla tanssilattialle hotellin yökerhossa.

Kaustinen hotelli

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskeinen sijainti

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Sauna

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Vetelissä, valtatie 13 varrella Keski-Pohjanmaan kauniiden peltomaisemien ympäröimänä. Majoituspaikan läheisyydessä sijaitsevat erinomaiset liikuntamahdollisuudet, vieraile viereisessä liikuntahallissa tai suuntaa uimaan viereiseen uimahalliin. Lisäksi alueella kulkee erinomaiset patikointireitit.

Viihtyisät hotellihuoneet

Hotelli Kampeli tarjoaa siistit ja viihtyisät hotellihuoneet Vetelissä majoittumiseen. Valitse sopiva majoitusvaihtoehto 1-3 hengen hotellihuoneista, vai oletko liikkeellä suuremmalla porukalla? Näin voit majoittua majoituspaikan viiden hengen huoneistossa. Lisäksi voit yöpyä hotellissa sijaitsevassa retkeilymajoituksessa, huoneissa joissa on yhteiskäytössä olevat pesutilat. Majoitushintaan sisältyy maittava aamiainen, pysäköinti sekä iltasauna.

Sauna

Hotelli Kampelissa majoittuvat voivat käyttää maksutta iltaisin hotellin saunaosastoa.

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla huoneita sekä palveluita liikuntarajoitteisille. Kysy tarkemmat tiedot huonevarauksen yhteydessä.

Lapsiperheille

Lapsiperheet voivat varata lomalleen käyttöönsä tilavampia majoitushuoneita. Lisäksi hotellissa on lapsille oma leikkialue hotellin sisätiloissa, sekä lainattavia lauta- tai palapelejä.

Internet

Hotelli Kampelissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti hotellin pysäköintipaikalle

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotelli Kampeliin. Huomioi että lemmikistä voidaan periä erillinen lisämaksu, joten mainitsethan lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.