Edullinen majoitus ja yöpymminen Lappeenranta

Hae parhaat hotellit ja hostellit LappeenrantaBooking.com

Mukava Lappeenranta

Lappeenranta, tuo idän ja lännen kohtauspaikka tarjoaa tekemistä ja koettavaa mihin vuodenaikaan tahansa. Lappeenrannan hyväntuulinen ilmapiiri houkutteleekin ikimuistoiseen lomanviettoon. Kaupungista löytyy tekemistä ja nähtävää jokaiselle, lisäksi kaupungin moderni karjalaisuus tekee kaupungista vierailemisen arvoisen kohteen. Lappeenranta on Pietarin läheisin Eurooppalainen kaupunki, ja kaupungin välitöntä ilmapiiriä käy nauttimassa vuosittain noin 1,5 miljoonaa venäläistä. Rajan läheisyys sekä kansainvälisyys näkyykin kaupungin katukuvassa, Lappeenrannassa saa palvelua suomeksi, englanniksi kuin venäjäksikin.  Nuijamaan rajanylityspaikka, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta.

Suomen suurin järvi, Saimaa, alkaa Lappeenrannan satamasta. Saimaata pitkin voit nauttia viisumi vapaasta yhteydestä 72 tunnin ajan joko Pietarissa tai ihastuttavassa Viipurissa. Junalla Pietariin pääsee Allegro-junalla, ja matka-aika on vain 1,5 tuntia.

Lappeenrannan vierailulla on maistettava paikallisia herkkuja, atomia tai vetyä. Tämä täytetty lihapiirakka vie takuulla näläntunteen mukanaan. Näiden lisäksi Lappeenranta on omiaan lapsiperheiden lomanviettokohteena, kaupungista löytyy seikkailupuistoja lähes joka makuun. Valitse haluatko viettää kauniin kesäpäivän Myllysaaren Perhe-, ja seikkailupuistossa vai suuntaatko sadepäivänä Angry Birds Activity Parkiin? Vai miltä kuulostaa rentouttava kylpyläviikonloppu nauttien kylpylän lämpimistä altaista?

Lapeenranta parhaat hotellit ja huoneistot

1. Lappeenranta Spa

Lappeenranta Spa sijaitsee Lappeenrannan sydämessä, kauniin Saimaan rannalla. Hotelli sijaitsee rauhallisella rantabulevardilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset vaivatta neljän kilometrin päässä sijaitsevalle  Lappeenrannan lentoasemalle, sekä Lappeenrannan asema sijaitsee vain 20 minuutin kävelymatkan päässä. Löydät hotellin läheisyydestä monipuoliset ostosmahdollisuudet, tärkeimmät nähtävyydet sekä ikimuistoiset kulttuurielämyksetkin. Valintasi mukaan voit viettää lomasi rentoutuen hotellin lämpimissä altaissa, tai nauttia sen monipuolisista kuntoilu mahdollisuuksista. Vai miltä kuulostaa loma, joka on sopiva yhdistelmä näitä molempia.

La
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Viihtyisät huoneet
 • Ravintola
 • Wellness
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Esteettömyys
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, kauniin Saimaan rannalla. Samalla kun ihailet kaunista ja rauhoittavaa järvimaisemaa, olet silti lähellä kaikkia Lappeenrannan palveluita. Keskeinen sijainti, yhdistettynä rantabulevardin rauhaan tarjoaa ainutlaatuisen majoittumispaikan lomallesi.

Viihtyisät huoneet

Lappeenranta Spassa voit valita haluatko majoittua Wanhassa Kylpylässä, kyseessä on upeasti entisöity jugend-tyylinen talo. Wanhassa Kylpylässä on 28 huonetta, ja vuonna 1912 valmistunut talo onkin Museoviraston suojelukohde. Haluatko lisätä arkeen luksusta yöpymällä Minisuite Saimaassa, ihaillen samalla Saimaalle avautuvia näkymiä. Vai eläydytkö Wanhan ajan tunnelmaan Deluxe-huoneessa. Kadun toisella puolella sijaitsevassa Spa- hotellissa on 25 selkeän skandinaaviseen tyyliin sisustettua huonetta. Voit yöpyä hotellin edullisen tyylikkäässä Standard-huoneessa tai nauttia tilavuuden tunteesta tyylikkäässä Superior-huoneessa. Spa-hotellin puolella on myös tunnelmallinen Bistro-Lähde ravintola, saunat, altaat sekä kuntoilumahdollisuudet.

Ravintola

Bistro Lähde tarjoilee maittavan bistrohenkisen aamiaisen, tarkoin suunniteltuja artesaanimenukokonaisuuksia sekä a`la carte-annoksi. Ruoka valmistetaan aitona käsityönä, pohjoisen makuja kunnioittaen.

Wellness

Lappeenrannassa ei tekeminen lopu kesken, aktiivinen päivä sujuu vaivatta tutustuen alueen nähtävyyksiin tai kävellen Lappeenrannan kauniita maisemia ihaillen. Hotellin kuntosalilla saat viimeistään hien pintaan, tai voit myös liikkua kylpylän ohjatuissa ryhmissä. Päivän päätteeksi on ihana rentoutua hotellin uima-allasosastolla sekä lämmitellä saunan miellyttävissä löylyissä. Kylpylässä voi nauttia hieronta-, ja spa-hoidoista, milloin viimeksi olet nauttinut ylellisestä kasvohoidosta tai rentouttavasta kokovartalohieronasta?

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on mahdollista pysäköidä maksulliselle yksityiselle parkkipaikalle. Pysäköintiä varten tarvitse tehdä varausta

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Lappeenranta Spahan. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

2. Salpalinjan Hovi

Huoneistohotelli Salpalinjan Hovi sijaitsee kunnostetussa koulurakennuksessa. Täällä voit majoittua ihanassa luonnon rauhassa,ja siitä huolimatta Lappeenrannan keskusta on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä.Tämä hirsirakenteinen vanha kyläkoulu sisältää kuusi kodinomaisesti sisustettua huonetta. Eri huoneissa on teemana eri oppiaine, ainutlaatuisen teeman lisäksi huoneissa on oma keittiönurkkaus, kylpyhuone sekä tv.  Huoneistohotelli sijaitsee nimensä mukaisesti sotahistoriallisesti merkittävällä Salpalinjalla. Pääset tutustumaan oppaan johdolla  huoneistohotellin vieressä sijaitseviin maanalaisiin sotilasbunkkereihin. Lisäksi voit nauttia kauniista kesäpäivästä 400 metrin päässä olevalla uintipaikalla, pyöräillä kauniita pyöräilyreittejä tai suunnata melomaan viereiselle järvelle.

Salpalinjan hovi Lappeenranta

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Yksilölliset huoneet
 • Tekemistä
 • Wellness
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Huoneistohotelli Salpalinja sijaitsee keskellä luonnon rauhaa, voit ladata akkujasi nauttien ympärillä avautuvasta luonnosta. Talvisin alue on omiaan tarjoamaan erinomaiset puitteet esimerkiksi riemuisaan pulkkamäkeen, murtomaahiihtoon tai luisteluun. Lisäksi sinun on mahdollista tutustua alueen historiaan Rutolan kyläkierrospolulla. Kesäisin lähin uimaranta on vain 400 metrin päässä, voit viettää hiekkarannalla leppoisan kesäpäivän nauttien auringon valosta ja lämmöstä.

Yksilölliset huoneet

Salpalinjan huoneistohotellin jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti.  Valitse haluatko majoittua punaisen sävyisessä Äidinkieli ja kirjallisuushuoneessa, musta-valkoisessa historia-huoneessa, vai suuressa vihreänsävyisessä biologian ja maantieteiden huoneessa.  Jokainen huone on saanut teemansa eri oppiaineen mukaan. Jälkimmäisessä huoneessa majoittuu helposti jopa kuuden hengen seurue. Oli valintasi mikä tahansa, löytyy kaikista huoneista oma wc, suihku sekä hiustenkuivain.

Tekemistä

Salpalinja Hovin lähistöltä löytyy tekemistä ja nähtävää vaikka useammaksi päiväksi. Loppukesästä ja syksyisin alueen luonto tarjoaa erinomaiset puitteet marjastukselle sekä sienimetsälle. Pihassa ja sen ympäristössä on hyvät lintubongaus mahdollisuudet, lisäksi muun muassa taiteilija Raili Salojärven kotiateljee sijaitsee noin kilometrin päässä majoituspaikasta.

Wellness

Halutessasi voit varata pientä lisämaksua vastaan koulun vanhan saunan käyttöösi. Arjen luksusta parhaimmillaan on kylpypalju, jota hotellin asukkaat voivat vuokrata saunomisen yhteyteen.

Internet

Huoneistohotelli Salpalinja Hovissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Pihalla on mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita tähän idylliin huoneistohotelliin. Lapsille on mahdollisuus lainata ajanvietteeksi erilaisia ulkopelivälineitä, kirjoja, lautapelejä sekä lastenmusiikkia.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huoneistohotelli Salpalinja Hovissa.

3. Scandic Lappeenranta City

Hotellin siistit ja kodikkaat huoneet tarjoavat majoittumispaikan, jossa Lappeenrannan kaupungin palvelut ovat lähes kulman takana. Olet matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, tarjoaa Scandic Lappeenranta City  keskeisen paikan Lappeenrannassa yöpymiselle. Uusi päivä käynnistyy hotellin monipuolisen ja herkullisen aamiaisen äärellä. Lappeenranta tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa ja illalla on ihana rentoutua hotellin ravintolassa hyvän ruoan parissa ja rentouttaa kehoa ja mieltä hotellin saunaosastolla. Hotellihuone valikoimasta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon, jokainen huone on varusteltuna hyvät yöunet takaavalla pehmeällä sängyllä. Hotelliin on helppo saapua kaikilla kulkuneuvoilla. Scandic Lappeenranta City sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, jolloin kaikki parhaat palvelut, kaupat, kauppatori sekä satama on vain kivenheiton päässä hotellilta. Kaunis kesäpäivä sujuu viihtyisällä Saimaan tai Viipurin risteilyllä.

Scandic Lappeenranta

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Keskeinen sijainti
 • Huoneet
 • Wellness
 • Ravintola
 • Internet
 • Esteettömyys
 • Perhehuoneita
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli Scandic Lappeenranta City sijaitsee nimensä veroisesti Lappeenrannan ytimessä. Keskeinen sijainti Kauppakadun vieressä takaa vaivattoman siirtymisen niin keskustan palveluihin, kuin kaupungin yöelämäänkin.

Huoneet

Hotellista löytyy huoneita niin yksin matkustavalle, jolle on omiaan viihtyisä yhden hengen Standard Single-huone. Kuin suuremmalla porukalla matkaavalle, heille Superior huone tarjoaa hyvät unet sekä huoneen ylellinen erikoisvarustelu takaa luksusta perinteiseen arkeen.

Wellness

Hotellin saunaosasto sekä sen vieressä sijaitseva uima-allas tarjoaa puitteet rentouttavalle illanvietolle. Uimisen ja saunan jälkeen uni maittaa hotellin pehmeissä sängyissä. Hotellin ympäristöstä löytyy lenkkipolkuja joissa voi kierrellä ja ihailla Lappeenrannan kaunista luontoa.

Ravintola

Hotellin ravintolassa tarjoillaan maittava, luomu-tuotteita sisältävä aamiainen. Runsas aamiaispöytä varmistaa onnistuneen päivän aloituksen. Piazza-ravintola tarjoilee maukasta suomalaisesta lihasta tai kalasta valmistettua grilliruokaa.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Esteettömyys

Scandic Lappeenranta City tarjoaa yöpyjilleen esteetöntä majoittumista. Kerrosten välillä kulkeva hissi helpottaa kulkemista.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita Scandic Lappeenranta City hotelliin. Hotellissa on varattavissa perhehuoneita, ja saapuessasi hotelliin on lapsille varattu oma tervetuliaslahja. Lisäksi hotellissa on lapsille oma leikkihuone.

Pysäköinti

Hotellilla on tarjota majoittuvilleen yksityinen pysäköinti. Pysäköintivarausta ei ole mahdollista tehdä etukäteen, ja pysäköinnistä voidaan periä erillinen lisämaksu.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Scandic Lappeenranta City hotelliin. Lemmikistä voidaan periä erillinen lisämaksu.

4. Scandic Patria

Scandic Patrian tyylikkäästi sisustetut huoneet tarjoavat majoittumista Lappeenrannan keskustassa. Hotellin ympäristöstä löytyy useita vierailemisen arvoisia kohteita. Hotelli sijaitsee Linnoituksen kaupunginosassa, josta koko kaupunki on saanut alkunsa. Ihaile vieressä sijaitsevan sataman kauneutta ja tutustu Lappeenrannan ostoskatuihin. Mikäli kaipaat rauhaa ihmisvilinästä, hae rauhaa Lappeenrannan kauniista luonnosta. Tutustu ympäröivään luontoon patikoiden tai esimerkiksi vuokraamalla polkupyörä. Hotellin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Scandic Patriaan. Tämä ystävällinen henkilökunta haluaa varmistaa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Hyvän aloituksen lomapäivälle takaa monipuolinen aamiainen, nauti ihanasta kiireettömyyden tunteesta raikkaiden hedelmien, tuoreen leivän sekä maistuvan kahvin äärellä.

Scandic Patria Lappeenranta

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Keskeinen sijainti, lähellä satamaa
 • Modernit ja siistit huoneet
 • Wellness
 • Perhehuoneita
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Esteettömyys
 • Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, Lappeenrannan sydämessä. Hotellilta on lyhyt matka ihailemaan Lappeenrannan satamaa, sekä tutustumaan sen historiaan vierailemalla 1600-luvulla rakennetussa linnoituksessa.

Modernit ja siistit huoneet

Hotellin nykyaikaiset ja modernit huoneet tarjoavat hyvät yöunet. Hotellihuoneet on varusteltu ilmastoinnilla, jolloin kesähelteiden lämpö ei yllä huoneisiin saakka. Osassa hotellin huoneista on oma parveke, huoneista aukeaa näkymä Pusupuistoon tai kauniille Saimaalle.

Wellness

Hotellista löytyy moderni ja monipuolinen kuntosali, jossa saat takuuvarmasti hien pintaan. Kipeytyneitä lihaksia on miellyttävä rentouttaa hotellin saunassa, sekä porealtaassa. Aktiivisen päivän päätteeksi, keho ja mieli lepää perinteisen suomalaisen saunan lämmössä.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita hotelliin, ja perheen kanssa matkustaville onkin varattavissa tilavia perhehuoneita. Hotellista löytyy muun muassa leikkihuone lapsille, sekä muuta mukavaa ajanvietettä.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Omalla autolla tulijoiden on mahdollista pysäköidä ulkopysäköintialueelle tai hotellin pysäköintihalliin.

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Mainitse esteettömyys tarpeesta huonevarauksen yhteydessä. Hotellista on varattavissa huoneita, joissa on mahdollista liikkua pyörätuolilla. Lisäksi hotellin parkkihallissa on huomioitu esteetön liikkuminen.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Scandic Patriaan. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

5. Original Sokos Hotel Lappee

Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, samassa rakennuksessa Isokristiina ostoskeskuksen kanssa. Hotellin läheisyydestä löytyy Lappeenrannan monipuoliset ostosmahdollisuudet, ravintolat sekä tunnelmalliset kahvilat. Hotellin huoneista pääset ihailemaan Lappeenrannan kaupunkinäkymää, ja Saimaan kauniille rannalle on vain 500 metrin matka. Uusi lomapäivä käynnistyy hotellin monipuolisen aamiaisen äärellä, jossa voit nauttia maistuvia karjalanpiirakoita ja rieskoja, raikkaita hedelmiä sekä tuoretta kahvia. Hotellin ystävällinen henkilökunta haluaa varmistaa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Älä siis epäröi kääntyä heidän puoleensa, henkilökunnalla on hallussa parhaat vinkit alueen nähtävyyksiin sekä muuten vain vierailemisen arvoisiin kohteisiin.

Soko hotelli Lappeenranta

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Keskeinen sijainti
 • Huoneet
 • Ravintola
 • Wellness
 • Esteettömyys
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, Lappeenrannan ytimessä. Kaikki Lappeenrannan palvelut ovat vain kivenheiton päässä hotellilta, tutustu keskustan ostoskatuihin, nauti idylleistä kahviloista tai täytä vatsasi keskustan ravintoloiden herkulliselle ruoalla.

Huoneet

Hotellista löytyy huoneita jokaiseen tarpeeseen, oletko matkalla yksin? Silloin sinulle on omiaan hotellin standard-huone, joka tarjoaa miellyttävää majoittumista. Valitse haluatko yöpyä rauhoittavan harmaassa huoneessa, vai kaipaatko huonetta joka on sisustettu intohimon punaisella värillä. Perhehuoneessa majoittuu vaivatta suurempikin porukka, reilun kokoisessa huoneessa on hyvät yöunet takaavat muhkeat sängyt sekä huoneess on tilaa myös muille askareille. Kaisla-Suitessa majoittuessa unohtuvat arjen kiireet ja murheet. Tässä ylellisessä kokonaisuudessa on täydelliset puitteet viihtymiselle sekä rentoutumiseen.

Ravintola

Original Sokos Hotel Lappee on täytetty erilaisilla ravintoloilla ja ruokapaikoilla. Hotellin läheisyydestä löytyy ruokapaikkoja joka makuun, valitse haluatko täyttää vatsasi Rosso Isokristiinassa, Hesburgerissa tai Coffee House Isokristiinassa.

Wellness

Hotellin saunaosastolla voi nauttia Authentic Finnish Sauna Experience- sertifikaatilla varustetusta saunasta.

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Esteettömyys on huomioitu huoneessa muun muassa madalletulla pesualtaalla sekä  korotetulla ja käsituellisella wc-istuimella.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellin pysäköintihallissa on mahdollista pysäköidä pientä lisämaksua vastaan.

Perhehuoneita

Hotellissa on varattavissa perheen kanssa matkustaville erillisiä perhehuoneita. Lisäksi hotellissa on lapsille oma leikkialue, sekä lainattavia lautapelejä.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja, niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.