Edullinen majoitus Oulu

Hae parhaat hotellit ja hostellit OulustaBooking.com

Matkailijan Oulu

Oulun seudulla on tekemistä ympäri vuoden. Oulun seutu on vaivatta saavutettavissa oleva matkailualue. Haluat sitten viettää aikaasi Oulun hiekkarannoilla, katselemassa nähtävyyksiä tai ihailemassa yötaivaalla tanssivia revontulia. Oulu tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Oulu, tuo Pohjois-Suomen suurin sekä vanhin kaupunki, nykyisin Oulu on yli 200 000 oululaisen koti. Tämän lisäksi Oulu houkuttelee luokseen niin kotimaisia, kuin ulkomaisia loma-, ja liikennematkalaisia. Oulu tarjoaa mahdollisuuden ihailla pohjoisen luonnon ainutlaatuista luontoa. Samalla Oulu tarjoaa modernia business – ja matkailukaupungin kulttuurielämää. Voit kuluttaa aikaa shoppaillen, nauttien Suomen suurimmasta musiikkifestareista tai uppoutuen sen monipuolisiin taidetapahtumiin.

Ouluun on helppo saapua, pääset vaivatta perille junalla, bussilla tai omalla autolla. Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain, ja sinne saapuu päivittäin lentoja niin Suomesta kuin ulkomailta.

Oulun tarjotessa parastaan, sinun tehtäväksi jää oikean majoituspaikan löytäminen.

Usean kilometrien hiihtoladut vievät matkailijan tutustumaan Kolin mahtaviin kansallispuistoihin. Kesällä Kolin kansallispuisto sekä lähiluonto tarjoaa ihmeteltävää kaiken ikäisille. Alueen patikointi sekä retkeilyreitit ovat vertaansa vailla. Kiipeä vaarojen laille, rentoudu saarissa, hiekkarannoilla tai kesäisillä kukka-ahoilla. Voit ihailla Kolin hiljaisuutta ja kaunista luontoa myös erilaisilla melontaretkillä, melo Ero-Enon opastuksella Patvinsuon maisemiin.

Pitkän päivän päätteeksi on ihana rentoutua kylpylässä, voit antaa lämpimän veden helliä patikoinneilla väsynyttä kehoa ja mieltä.

Oulun parhaat hotellit ja huoneistohotellit 2018

1. Oulu Hotelli Apartments

Oulu Hotelli Apartments tarjoaa Ouluun saapuvalle matkailijalle yhden kilometrin säteellä toimivia itsepalveluhuoneistoja. Huoneistot ovat viihtyisiä sekä siistejä. Viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Oulun tärkein ja suurin ostoskatu Rotuaari. Vaikka huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustan läheisyydessä, asunto on silti todella rauhallinen.

Oulu majoitus

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Viihtyisät ja siistit huoneistot
 • Keskeinen sijainti
 • Perhehuoneita
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti

Viihtyisät ja siistit huoneet

Oulu Hotelli Apartmentsin huoneet ovat kauniisti sisustettuja,  siistejä sekä viihtyisiä. Kaikissa huoneistoissa on hyvin varusteltu kylpyhuone, suihku ja muun muassa hiustenkuivaaja. Keittiöstä löytyy liesi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Näiden lisäksi kattava valikoima erilaisia keittiötarvikkeita. Halutessaan voit varata käyttöösi huoneiston jossa on käytössä oma sauna.

Keskeinen sijainti

Huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla, lähellä Oulun keskustaa. Kävelymatkan päässä sijaitsee suuri ostoskatu, huoneistoista on maksimissaan 1,5 kilometrin matka Oulun rautatieasemalle. Oulun lentoasemalle on 20 minuutin ajomatka, sekä Oulun Yliopisto on 5,3 kilometrin päässä. Huomioi että huoneiston avaimet noudetaan eri osoitteesta, kuin missä itse huoneistot sijaitsevat.

Perhehuoneita

Oulu Hotelli Apartmentsilla on tarjolla myös perhehuoneita.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Oulu Hotelli Apartmentsilla

Ilmainen wifi

Huoneistoissa on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Huoneistoissa majoittuville on tarjolla ilmainen pysäköinti

Nähtävää ja koettavaa

Oulun seutu tarjoaa kaikenikäisille monipuolista tekemistä. Voit viettää kaupunkilomaa modernissa Oulussa. Vai haluatko nauttia kiireettömyyden tunteesta Oulun kesäterasseilla. Voit myös kierrellä ostoskeskuksissa tai ottaa ilon irti Oulun kesäfestareilla.

Talvella Oulun seudun vesistöt jäätyvät, ja parhaimmillaan näet jäällä kävellessäsi pelkkää valkoista lumimaisemaa. Oulun seudun merialueilla jää on kantavaa, ja sen päällä voikin liikkua keskitalvella monilla eri kulkuneuvoilla.

Rauhallisempaan lomaan, Oulussa voi ihailla yötaivaalla tanssivia revontulia, tai tutustua retkeillen kansallispuistoon. Kesällä pääset ihailemaan keskiyön aurinkoa, yötä jolloin aurinko ei laske ollenkaan. Vai miltä kuulostaa kammoksuttu kaamos, aika jolloin aurinko ei kohoa ollenkaan horisontin yläpuolelle. Tällöin on hyvä syy nauttia sisätilojen lämmöstä, käpertyä sohvalle, höyryävän kuuma kaakaomuki kädessä ja nauttia hyvän olon tunteesta. Aktiivisille lomamatkalaisille Oulusta löytyy erilaisia kuntosaleja sekä kylpylöitä kipeiden lihaksien rentouttamiseen.

2. Star Homes

Star Homes tarjoaa Oulusta majoitusta etsiville nykyaikaisesti, sekä laadukkaasti sisustettuja asuntoja. Huoneistot ovat kauniita, avaria,siistejä, sekä monipuolisesti varusteltuja. Huoneistot sijaitsevat Oulun keskustassa, rauhallisen kadun varrella. Kauppakeskus sekä ruokakauppa sijaitsee vain 300 metrin päässä, rautatieasema on lähes nurkan takana 250 metrin päässä samoin linja-autoasema löytyy 400 metrin päästä. Mitä muuta voisitkaan toivoa mukavalta majoituspaikalta.

Ystävällinen yrittäjäpariskunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Star Homesille majoittumaan.

Star Homes

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Nykyaikaiset sekä laadukkaat asunnot
 • Erinomainen sijainti
 • Ystävällinen palvelu
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Monipuolista tekemistä ja nähtävää

Nykyaikaiset sekä laadukkaat asunnot

Oulun ydinkeskustassa vuokrattavat yksiöt on sisustettu hyvällä maulla, laadukkaasti sekä nykyaikaisesti. Asunnossa viihtyy vaikka pidemmänkin aikaa. Petivaatteet, pyyhkeet sekä ruoanlaittovälineet kuuluvat majoituksen hintaan.

Erinomainen sijainti

Oulun ydinkeskustassa sijaitsevista yksiöistä on lyhyt matka ostoksille tai Oulun rautatieasemalle. Keskeisestä sijainnista huolimatta, asunto tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän ilmapiirin. Asunnot sijaitsevat keskustassa, rauhallisen kadun varrella.

Ystävällinen henkilökunta

Yksiöiden yrittäjäpariskunta kerää kiitosta ystävällisestä, sekä osaavasta palvelusta. Voitkin olla varma että he haluavat lomasi tai työmatkasi olevan mahdollisimman onnistunut. Älä epäröi ottaa ongelmatilanteessa heihin yhteyttä, sille he tekevät varmasti parhaansa jotta ongelmasi saadaan ratkaistua.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

Ilmainen wifi

Asunnossa on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Majoittujat voivat pysäköidä maksuttomasti

Monipuolista tekemistä ja näkemistä

Oulu tarjoaa merimaiseman ystäville eturivin paikat, sillä Oulu sijaitsee Perämeren rannalla. Asunnot sijaitsevat 700 metrin päässä Perämereltä. Kesäisin meren hiekkarannat kutsuvat auringonpalvojia nauttimaan lämpimästä kesäpäivästä. Rannalla makoilun lisäksi voit nauttia vauhdikkaammasta menosta kesäisten vesiaktiviteettien parissa.

Talvella Perämeri jäätyy, ja se tarjoaakin silloin vitivalkoista maisemaa silmänkantamattomiin asti. Sydän talvella jää mahdollistaa sen päällä kulkemisen eri kulkuneuvoilla. Jäätie avaa reitin esimerkiksi näkemisen arvoiseen Hailuotoon.

Oulun luonto tarjoaa erinomaiset maisemat hiljentymiseen ja oman itsensä kuunteluun. Oulun seudulla sijaitsevat luontokohteet ovat kattaus pohjoisen luonnon monimuotoisuutta. Harjut ovat saaneet muotonsa jääkaudella, vihreät puistot lähellä keskustaa kutsuvat viettämään rentoa iltapäivää. Ikiaikaiset tarumetsät lumoavat mystisyydellään, sekä niiden monimuotoisuudellaan. Vuodenajat saavat Oulun ja sen ympäröivän luonnon näyttäytymään eri tavoin eri aikoina. Talvella kaikki pukeutuu valkoiseen lumikerrokseen, saaden maiseman näyttämään suoraan satukirjan taikamaalta. Keväällä luonto herää henkiin, ja valo täyttää niin kehon kuin mielenkin. Kesä saa ihmiset nauttimaan lämpimästä auringosta, ja nauru täyttää ihmisten mielen. Syksyllä luonto valmistautuu tulevaan talveen pukemalla kaikki puut luonnon omaan väriloistoonsa. Silloin on aika ihailla voit Lapin ruskaa!

3. Lapland Hotels Oulu

Keskellä Oulun kaupungin sykettä, sijaitsee Lapin luonnon inspiroima Lapland Hotels Oulu. Tyylikkäät ja laadukkaat hotellihuoneet vastaavat vaativammankin matkaajan makua. Hotellin 160 huonetta tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon Oulussa majoittumiselle. Hotelli sijaitsee Ainolan puiston sekä Oulun tuomiokirkon vieressä. Kaikissa huoneissa on hyvät unet takaava muhkea sänky, sekä suuri taulu-tv.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Tyylikäs hotelli
 • Erinomainen aamiainen
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Ilmainen wifi
 • Maksullinen pysäköinti
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Morsiussviitti
 • Wellness

Tyylikäs hotelli

Hotelli Lapland Oulu tarjoaa erinomaista majoitusta tyylikkäillä huoneilla, tunnelmallisella aulalla sekä maistuvalla aamiaisella. Voit aistia ympäri hotellia jatkuvan Lappi teeman, ja nauttia samalla hotellin kiireettömästä tunnelmasta. Hotellin erinomainen sijainti varmistaa vaivattoman siirtymisen keskustan palveluihin.

Hotellin ravintola Oula tarjoaa niin silmien kuin ruumiin ravintoa. Lapin luonnon ainutlaatuiset maut on koottu näyttävästi esille, joten ravintola vastaa myös kriittisimmän esteetikon vaatimuksiin. Ravintolan ruoat saavat lisämakua hiiligrillistä, jossa kypsyvät erilaiset suussa sulavat herkut.

Erinomainen aamiainen

Vastapaistettu munakas, täytettynä savuporolla sekä sipulilla. Raikkaat hedelmät, sekä samettisen pehmeä kaurapuuro varmistaa onnistuneen päivän aloituksen. Aamiainen valmistetaan tuoreista raaka-aineista, ja se nautitaan kiireettömässä ja rennossa ilmapiirissä.Lapland Hotel Oulu tuo Manselaisen herkun,mustanmakkaran Lapin keskelle. Pääset nauttimaan aamiaisella, Lapin twistillä sävytetystä mustastamakkarasta.

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita viettämään lomapäiviä Lapland Hotel Ouluun. Majoitusvarausta tehdessäsi mainitse lemmikistä, lemmikkieläimistä peritään lisämaksu.

Ilmainen wifi

Kaikkialla hotellissa on käytössä ilmainen wifi

Maksullinen pysäköinti

Hotellilla on tarjolla maksullinen pysäköintimahdollisuus AutoHeikki pysäköintitalossa tai hotellin alakerrassa sijaitsevassa lämpimässä parkkihallissa. Hotellin parkkihallin paikat ovat ennaltavarattavissa ja niitä on käytettävissä vain rajoitettu määrä. Parkkihallissa on myös latausmahdollisuus sähköautolle.

Liikuntarajoitteisille

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Kerrosten välillä kulkee hissi, joka helpottaa hotellissa liikkumista. Lisäksi hotellissa on allergiaystävällisiä huoneita.

Morsiussviitti

Hotellissa voi viettää ikimuistoista hääyötä, tunnelmallisessa morsiussviitissä.

Wellness

Hotellin asiakkaat voivat käyttää pientä maksua vastaan vieressä sijaitsevan kuntosalin palveluita. Majoittuessasi Deluxe-huoneissa tai sviiteissä, kuntosalin käyttö kuuluu huoneenhintaan. Hotellin uima-allas sekä asiakas-sauna ovat joka päivä asiakkaiden käytössä. Halutessasi voit myös varata saunan yksityiskäyttöön.

4. TurusenSaha Guesthouse

TurusenSaha Guesthouse sijaitsee Oulussa pienellä ja idyllisellä Pikisaarella. Oulun ostoskatu Rotuaari on kuitenkin vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Rauhallinen majoitus, kivenheiton päässä Oulun ytimestä. Majoituspaikassa vallitsee kodinomainen tunnelma, jossa voit rentoutua kaikessa rauhassa pitkän päivän rasituksesta. Mikäli suurten hotelliketjujen majoitukset on jo nähty, tarjoaa Turusen Saha Guesthouse persoonallisen vaihtoehdon Oulussa majoittumiseen. Huoneet on remontoitu vastaamaan tämän päivän majoitustarpeisiin, unohtamatta kuitenkaan talon vanhaa henkeä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rannan äärellä
 • Kodikasta majoittumista
 • Yhteiskeittiö
 • Polkupyörän vuokrausmahdollisuus
 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksuton wifi
 • Lemmikkieläimet

Rannan äärellä

Pikisaaren rantoja huuhtoo Oulunjoki, ja TurusenSaha guesthouse sijaitsee idyllillä Pikisaarella. Tästä huolimatta majoituspaikasta on vain 10 minuutin matka Oulun keskustaan, josta löydät monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä monenlaista nähtävää ja koettavaa. Kesäisin Oulun kesäterassit kutsuvat lomalaisia nauttimaan kiireettömyyden tunteesta, ja leppoisaan seurusteluun.

Kodikasta majoittumista

TurusenSahan komea pohjalainen talo tarjoaa ainutlaatuista, kodinomaista majoittumista Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä. Talo palvelee niin oululaisia, kuin paikan päälle tulevia loma-, tai liikematkalaisia. TurusenSahan majoitushuoneet ovat kahdessa eri rakennuksessa, molemmat Oulun keskustan Pikisaaressa. Kolme huonetta sijaitsee TurusenSahan päärakennuksessa, viisi muuta huonetta löytyy viereisestä alunperin taiteilija-ateljeeksi saneeratusta talosta. Huoneista löytyy oma wc, suihku sekä tv. Päätalon huoneilla on yhteinen, koko talon levyinen parveke, josta voi ihailla Oulunjoen jokisuistoa. Lisäksi huoneilla on käytössään yhteinen keittiö, sekä ruokailuun aamupala/ seurustelutila.

Täällä majoittuessa voit aistia että taloa sekä siellä majoittuneita hoidetaan suurella sydämellä!

Yhteiskeittiö

Huoneilla on käytössään yhteinen keittiö, jossa jokainen voi valmistaa oman mielen mukaan herkullisen aamiaisen ja nauttia sen vieresssä sijaitsevassa seurustelutilassa. Tämä on hyvä tilaisuus tutustua toisiin matkaajiin, ja jakaa yhdessä matkakokemuksia.

Polkupyörän vuokraus

Majoittujien on mahdollista vuokrata pientä summaa vastaan polkupyöriä, näin lähialueeseen tutustuminen käy vaivatta. Tutustu Ouluun polkupyörän selästä, ja täytä keuhkosi Oulun raikkaalla ilmalla sekä nauti ihmisten välittömyydestä sekä ystävällisyydestä.

Ilmainen pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti, omalla autolla tuleville matkalaisille.

Maksuton wifi

Koko majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja kahdessa Polttimokadun huoneessa, mainitse varausta tehdessäsi lemmikkieläimestä.

5. Nallikari Holiday Village Villas

Nallikarin Lomakylän alueella sijaitsevat Pooki Lomamökit, Masto Mökit sekä uuden karheat Poiju Villat. Kaikista majoitus vaihtoehdoista on kävelymatka Nallikarin hiekkarannalle. Nallikarin ylpeydenaihe, sekä sen lippulaiva Poiju-Villa on valmistunut vuonna 2016. Moderneja, ympärivuoden asuttavia villoja on yhteensä 24.

Jokainen Villa on varusteltu omalla keittiöllä, ruokailu tilalla sekä saunalla johon pääset rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Lisäksi tunnelmaa luo Villoista löytyvä takka, jossa voit kuunnella rauhoittavaa liekkien loimuntaa. Villoissa pystyy majoittumaan 4+2 henkilöä, mutta osa huviloista on yhdistettävissä 8+ 4 hengelle. Talvisin pääset hiihtoladuille välittömästi villan nurkalta. Nallikari Holiday Villat tarjoaa rauhallisen sijainnin ansiosta, tilaisuuden leppoisaan lomanviettoon ja rentoutumiseen.  Olet sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, Nallikari Holiday Village Villat tarjoaa majoitusta jokaiseen tarpeeseen.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Villa Kippari- Rannan läheisyydessä
 • Keskeinen sijainti
 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksuton wifi
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Lapsiperheille

Villa Kippari sijaitsee rannan läheisyydessä

Suurin lomakylän Villoista, Villa Kippari sijaitsee lähimpänä rantaa, tarjoten majoitusta jopa kahdeksalle hengelle. Villa Kippari sopii erityisesti yritysten kokouksiin sekä ystävien illanviettoon. Lomakylän välittömästä läheisyydestä löydät Nallikarin kilometrin mittaisen hiekkarannan. Villa Kipparin terassilta aukeaakin huikea, silmiä hivelevä rantanäkymä. Ranta täyttyy lämpimänä kesäpäivänä iloisesta tunnelmasta, ja puheensorinasta. Oululaisten ympärivuotinen “olohuone” kutsuu viettämään ikimuistoista vapaa-aikaa. Ajan saa lentämään mukavalla tekemisellä, muun muassa rullaluistellen, pyöräillen, rantalentiksellä tai rantahietikolla tehdyillä hiekkalinnoilla.

 

Keskeinen sijainti

Oulun keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä. Maisemareittiä pitkin pyöräillen tai kävellen matkaa on noin kolme kilometriä. Matkalla voit ihastella kauniita maisemia, sekä hengittää raikasta meri-ilmaa. Mökin ulko-ovelta aukeaa Nallikarin ulkoilumaastot, kutsuen lomalaista tutustumaan sen ainutlaatuiseen luontoon. Voit vuokrata paikan päältä polkupyöriä, suksia tai rantapelivälineitä.

 

Ilmaisilla lauttavuoroilla on kätevä tutustua Oulun edustalla sijaitsevaan Hailuotoon. Hailuodon saari on syntynyt tuhansia vuosia sitten maankohoamisen myötä.

 

Ilmainen pysäköinti

Nallikari Holiday Villagen Villoissa on maksuton pysäköinti

 

Maksuton wifi

Alueella on käytettävissä ilmainen wifi

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Nallikari Holiday Villageen. Niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen maksu, ilmoitathan lemmikkieläimestä varausta tehdessäsi.

 

Lapsiperheille

Lomakylä tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon muun muassa Oulusta majoitusta etsiville lapsiperheille. Suuremman perheen kanssa matkassa olevat, saavat mökin käyttöönsä lähes hotellihuoneiden hinnalla. Villoissa loma sujuu vaivatta, käytettävissä on useampi makuuhuone sekä erillinen olohuone. Näin jokaiselle jää tilaa olla hetki itsekseen, sekä perheen aikuiset voi nauttia illasta vielä lasten mentyä nukkumaan.  Lomakylä alueelta löytyy lapsille tarkoitettuja ulkopelivälineitä, sekä leikkikenttä.  Huonon sään sattuessa viereinen lomakeskus tarjoaa tekemistä ja koettavaa, muun muassa sen upeassa kylpylässä voi viettää mukavan iltapäivän.