Edullinen majoitus ja yöpyminen Iso-Syöte – Varaa hotellit ja mökit

Hae parhaat hotellit ja mökit Iso-SyöteBooking.com

Monipuolinen Syöte

Syötteen alue tarjoaa monipuolista tekemistä vuoden ympäri, nauti talvisin alueen lumisista maisemista ja kesällä tunturialueen kauniit vaarametsät houkuttelevat liikkumaan. Talvisin Pudasjärvi on yksi Suomen lumisimmista alueista, joten alue tarjoaa vertaansa vailla olevat

hiihto-, ja laskettelumahdollisuudet. Pikku-Syötteen laskettelurinteet sijaitsevat Suomen eteläisimmällä tunturialueella. Alueella on ihanteelliset puitteet ikimuistoisen lomamatkan viettoon. Alueella voi keskittyä nauttimaan ja liikkumaan ympärillä olevassa luonnossa , tai hemmotella itseä alueella toimivassa kylpylässä. Pikku-Syötteen kaikki laskettelurinteet ovat helppoja, joten esikertalaiselle rinne tarjoaa sopivasti haastetta. Iso-Syötteellä riittää tekemistä ja nähtävää koko perheelle. Iso-Syötteen rinteistä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto, valitse haluatko nauttia leppoista vauhtia tarjoavista eturinteistä vai kaipaatko takarinteiden tarjoamaa vauhtia ja vaativuutta. Lisäksi Freeridella voi lumisateen jälkeen kokeilla puskudroppeja tai muuta taitoa vaativia laskuja. Lapset ja lastenmieliset viihtyvät alueen omassa Lumimaassa, jossa päivä kuluu leikkien, askarrellen tai perherinteiden vauhdista nauttien.

Valitse haluatko majoittua alueen viihtyisissä hotellihuoneissa tai sviiteissä,vai miltä kuulostaa tunnelmallinen mökki tai tunturimaja? Tutustu alueen monipuoliseen majoitusvalikoimaan ja varaa itsellesi ja matkakumppanillesi paras majoitusvaihtoehto niiden joukosta.

Iso-Syöte parhaat hotellit ja mökit

1. Hotel Iso Syöte

Hotelli Iso Syöte tarjoaa viiden tähden majoituskokemuksen Iso-Syötteen huipulla. Nauti ympärillä avautuvasta kauniista luonnosta, huikeista maisemista sekä erinomaisesta palvelusta. Valitse haluatko majoittua hotellihuoneessa, jonka ikkunoista aukeaa viehättävä tunturimaisema ja ulko-ovelta pääsee suoraan rinteisiin. Tyylikkäät hirsimökit tunturin laella tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuneelle lomanvietolle, olit sitten liikkeellä perheen kanssa tai ystäväporukalla. Perinteisissä kelomökeissä majoitut tunnelmallisesti tunturin huipulla, nämä ovat erinomainen vaihtoehto pariskunnille sekä pienille perheille. Luksusta lomallesi tuo ylelliset sviitit, joissa majoittuminen tuodaan ihan uudelle tasolle. Sviitin maisemaikkunoista aukeaa upea tunturinäkymä, sekä sviitin porealtaassa on ylellistä hengähtää hetki ja antaa kehon sekä mielen rentoutua. Nälän yllättäessä voit nauttia tunturin laella sijaitsevassa Panorama ravintolassa herkullisen ruoan lisäksi huikeista maisemista. Hanhilammen kota tarjoaa erikoisemman ruokailukokemuksen, tunnelmallinen illallinen kynttilän ja avotulen äärellä on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Monipuoliset majoitusvaihtoehdot
 • Wellness
 • Perhehuoneita
 • Allergiahuoneita
 • Esteettömyys
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa ainutlaatuiset puitteet onnistuneelle Lapin lomamatkalle. Hotelli sijaitsee Iso-Syötteen huipulla, tarjoten majoituspaikasta huikeat tunturinäkymät. Lähin ruokamarketti sijaitsee kolmen kilometrin päässä majoituspaikasta, laskettelurinteisiin pääsee suoraan hotellin ulko-ovelta. Kuusamon lentokentälle on majoituspaikasta reilun 80 kilometrin matka.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Olit matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, tarjoaa Iso-Syöte jokaiselle sopivan majoitusvaihtoehdon. Haluatko yöpyä Iso-Syötteen viihtyisissä hotellihuoneissa, tunnelmallisessa tunturi-, tai kelohonkamökissä vai kaipaatko lomaasi luksusta viiden tähden sviittimajoituksessa. Kaikki majoitusvaihtoehdot sijaitsevan Iso-Syötteen parhailla paikoilla, voit siirtyä majoituspaikan ovelta suoraan laskettelurinteisiin.

Wellness

Hotellin yhteydessä toimiva Arctic Spa tarjoaa rentoutumiseen erinomaiset olosuhteet, samalla kun nautit ympärillä avautuvista tunturimaisemista. Nauti kylpylän lämpimistä altaista, rennosta tunnelmasta sekä erinomaisesta seurasta! Hotellin asiakkaat saavat käyttää maksutta Artiv Span palveluita. Lisäksi voit hemmotella itseäsi erilaisilla kasvo-, käsi- ja jalkahoidoilla. Vai miltä kuulostaa rentouttava kokovartalohieronta.

Perhehuoneita

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan Iso-Syötteen hotellissa, voit tarvittaessa varata käyttöösi tilavan perhehuoneen.

Esteettömyys

Hotellissa on on huomioitu esteettömyys, ja siellä onkin tarjolla huoneita ja palveluita liikuntarajoitteisille

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellissa on maksuton pysäköinti, julkisella pysäköintipaikalla

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä hotellissa

2. Hakamajat Cottages

Hakamaja Cottages tarjoaa rauhallista majoittumista kauniin järven rannalla. Tässä viihtyisässä ja rauhallisessa hirsimökissä voit viettää onnistuneen Lapin lomamatkan. Nauti hirsimökin yksityisestä ranta-alueesta sekä siellä sijaitsevasta tunnelmallisesta saunasta. Kuusamon lentokenttä sijaitsee alle 80 kilometrin päässä tästä Hakamaja Cottages majoituspaikasta. Hirsimökki on varusteltu monipuolisesti, löydät mökistä kaiken tarvittavan rentouttavalle lomamatkalle. Alueen monipuoliset aktiviteetit varmistavat että lomasi kuluu kuin siivillä, ja palaat Hakamaja Cottages majoituspaikasta rentoutuneena ja levänneenä. Valitse haluatko kokeilla savusaunan lämpöä, ja virkistäytyä avantouinnilla. Vauhdinjanoisille erimittaiset moottorikelkkasafarit ovat omiaan, nauti vauhdikkaasta kyydistä ja tykkylumen peittämästä luonnosta. Maistuvat iltapalat valmistuvat tunnelmallisessa kodassa, avotulella loimulohta, tikkupullia sekä maistuvaa nokipannukahvia. Vieressä sijaitsevalla järvellä voit kokeilla kalaonneasi, heittää talvella talviturkin tai ihailla kesällä auringossa kimmeltävää vedenpintaa.

Hakamajat Mökit Iso-Syöte

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rannalla
 • Tunnelmallinen mökki
 • Sauna
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Lemmikkieläimet

Rannalla

Tämä majoituspaikka sijaitsee rauhallisella paikalla, rannan äärellä. Ihaile ympärillä avautuvia tunturimaisemia sekä ympäröivää hiljaisuutta. Majoituspaikka sijaitsee hieman syrjemmässä, joten sinun ei tarvitse välittää laskettelukeskuksen vilinästä. Vaan voit nauttia rauhassa ympärillä olevaa hiljaisuutta, samalla kun annat arjen kiireiden ja murheiden jäädä taka-alalle.

Tunnelmallinen mökki

Valitse Hakamaja Cottages lomamökeistä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva majoitusvaihtoehto. Riippuen mökin koosta, voi mökissä majoittua yhdestä, neljään henkilöä. Lisäksi mökkeihin on mahdollista saada tarvittaessa lisävuoteita. Voit siis majoittua suuremmallakin porukalla tähän viihtyisään lomamökkiin. Huomioi ennen majoittumistasi, että mökkien liinavaatteet on mahdollista saada lisämaksua vastaan.

Sauna

Aktiivisen lomapäivän päätteeksi on ihana rentoutua mökin omassa saunassa. MIkä onkaan sen parempi paikka käydä läpi päivän tapahtumia, kuin saunan lauteet. Halutessasi voit virkistäytyä saunomisen ohessa viereisessä järvessä. Majoituspaikan yksityinen ranta-alue mahdollistaa rauhallisen lomanvieton. Lomamökeissä on oma sauna, ja halutessasi voit vuokrata viihtyisän savusaunan käyttöösi. Lisäksi alueella on vuokrattavissa ainutlaatuinen, perinteinen lappilainen kota.

Pysäköinti

Alueella voi pysäköidä maksuttomasti

Internet

Alueella ei ole käytettävissä ilmaista wifiä, tarkista ajankohtainen tieto majoituspaikasta.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hakamajat Cottages majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, sillä lemmikeistä voidaan periä erillinen lisämaksu.

3. Toola Lodge

Toola Lodgen majoituspaikka sijaitsee Syötteellä Oulun alueella. Mökki sijaitsee rauhallisella alueella, kauniin luonnon ympäröimänä. Kaunis Karsikkolampi sijaitsee mökin vieressä, jossa voi uida, soutaa tai kalastaa. Metsän reunassa, kauniiden niittymaisemien ympäröimässä lomamökissä on helppo unohtaa kaikki arjen kiireet ja murheet. Majoittuminen täällä kauniin luonnon keskellä on erinomaista vastapainoa hektiselle arjelle. Mökissä majoittuessasi voit nauttia alueen monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista, nautit sitten patikoida kauniissa luonnossa tai hiihdosta tykkylumen peittämässä luonnossa. Toola Lodgen sijainti mahdollistaa helpon ja vaivattoman siirtymisen viereiselle hiihtoladulle, vauhdikkaampaan menoon Iso-, ja Pikku-Syötteen laskettelurinteet tarjoavat ikimuistoisia ja vauhdikkaita hetkiä. Pikku-Syötteen hiihtohissi sijaitsee vajaan neljän kilometrin päässä tästä majoituspaikasta. Iso-Syötteen monipuoliset aktiviteetit löytyvät kuuden kilometrin päästä. Lähin ruokamarketti sijaitsee kilometrin päässä Toola Lodgen majoituspaikasta, samasta paikasta löydät myös tunnelmallisen kahvilan.

Iso-Syöte Toola Lodge

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Järven äärellä
 • Tekemistä
 • Pysäköinti
 • Sauna
 • Internet
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka tarjoaa rauhallisen lomanviettopaikan. Täällä voit kuunnella luonnon ääniä, ja ihailla horisonttiin laskevaa aurinkoa. Mökkiä ympäröivä luonto esittäytyy vierailijalle erilaisena eri vuodenaikojen mukaan.  Ihaile kesällä yöttömän yön aurinkoa, ajanjaksoa jolloin aurinko ei laske lainkaan. Syksyllä alueen luonto tarjoaa moitteettomat puitteet marjastukseen ja sienimetsälle. Myöhemmin luonto puhkeaa upeaan ruskaan, esittäen vierailijalleen ainutlaatuisen luonnon oman värishown. Ihaile tummuvalla yötaivaalla tanssivia revontulia, ja anna Lapin taian tarttua sydämiin.

Järven äärellä

Tässä majoituspaikassa voit nauttia kauniista Karsikkolammen läheisyydestä. Voit pulahtaa lampeen keskellä kirkasta kesäpäivää, ja ihailla samalla ympärillä avautuvaa idylliä ja ainutlaatuista vaaramaisemaa.

Tekemistä

Lammen rannalla on oma savusauna, jossa voit nauttia ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi savusaunan tunnelman,sen tuoksuineen ja lämpöineen. Talvella alueen luonto pukeutuu lumivaippaan,  jolloin lomailijalle tarjoutuu mahdollisuus tutustua alueeseen muun muassa hiihtäen. Tee hiihtoretki Syöte-keskukseen ja palaa Iso-Syötteen ja retkeilukeskuksen kautta takaisin. Lisäksi alueella on muita tutustumisen arvoisia kohteita,vieraile  Luontokeskuksessa, Luppovedellä sekä Kelosyötteen Peikkopolulla.

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Sauna

Tässä majoituspaikassa on oma sauna, jossa voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Tässä majoituspaikassa saunominen saa hieman lisäekstraa, sitä ympäröivän kauniin tunturimaiseman ansiosta.

Internet

Majoituspaikassa ei ole käytettävissä ilmaista wifiä

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Toola Lodgen majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sillä siitä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

4. Mänty- lodge

Syötteellä sijaitseva Mänty Lodge majoituspaikka tarjoaa tunnelmallisen paikan ikimuistoisen Lapinloman viettoon. Tämä majoituspaikka tarjoaa rauhallisen sijainnin lisäksi monipuolisesti varustellun lomamökin käyttöösi. Olit sitten matkalla perheen kesken tai ystäväporukkalla, on Mänty Lodge lomamökissä helppo viihtyä. Mökistä löytyy muun muassa tunnelmallinen takka, polttopuut, astianpesukone, uuni sekä kahvin ja teenkeitin. Viereiset lomamökit sijaitsevat riittävän matkan päässä tästä majoituspaikasta, joten voit huoletta rentoutua mökin omassa rauhassa. Mökin vieressä sijaitsevassa lammessa voi kokeilla omaa kalaonneaan tai pulahtaa vilvoittelemaan kauniina kesäpäivänä. Talvisin hiihtoladut kulkevat majoituspaikan välittömästä läheisyydestä. Mökin läheisyydessä oleva kota on muiden mökkiläisten kanssa yhteiskäytössä. Nauti pitkän ja ikimuistoisen lomapäivän päätteeksi maittava kota-illallinen, avotulella valmistettu lohi, tikkupullat sekä nokipannukahvit saavat lomaan ylellisen tunnun.

Mänty Lodge Iso-syöte

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Hyvin varusteltu mökki
 • Sauna
 • Tekemistä
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, kauniin luontomaiseman ympäröimänä. Lähin Syötekylän ruokakauppa sijaitsee neljän kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli Pikku-Syötteen yhteydestä löydät myös ravintolan sekä kahvilan. Iso-Syötteen hiihtohissille on 7 kilometrin matka Lodge lomamökin majoituspaikasta, sekä Iso-Syötteeltä löytyy lisäksi ruokakauppa, ravintola sekä kylpylä.

Hyvin varusteltu mökki

Tämä majoituspaikka on varusteltu monipuolisesti, sekä sen sisustus on tunnelmallisen viihtyisä. Erilliset makuuhuoneet varmistavat että tämä majoituspaikka sopii erinomaisesti muun muassa lapsiperheille tai kaveriporukan kesken matkustamiseen. Mökissä on oma perinteinen suomalainen sauna, nauti aktiivisen lomapäivän päätteeksi saunan rentouttavista löylyistä ja pulahda vilvoittelemaan läheiseen lampeen.

Tekemistä

Mikäli rennon lomailun ja oleilun lisäksi kaipaat hieman aktiviteettia ja tekemistä, löytyy mökin ympäristöstä tekemistä ja nähtävää. Voit nauttia rannan rauhallisesta tunnelmasta, sekä  tutustua pyöräillen ympäröivään alueeseen. Täyttä keho ja mieli täyteen Syötteen raikasta tunturi-ilmaa, patikoiden sitä ympäröivässä luonnossa. Pakkaa reppuun eväät, ja suuntaa pienelle retkelle ympärillä avautuvaan luontoon.

Pysäköinti

Mökin pihalle voi pysäköidä maksuttomasti

Internet

Tässä majoituspaikassa ei ole käytettävissä ilmaista wifiä. Some-vapaa kruunaa rauhallisen lomanvieton, nuku virkistäviä yöunia ja anna itsellesi vapaata älypuhelimen käytöstä.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Mänty Lodge majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

5. Villa luoto

Villa Luodon korkeatasoinen majoituspaikka on valmistunut vuoden 2018 alussa. Tämä parihuvila sijaitsee Iso-Syötteen laskettelurinteiden juurella, ja Villassa pystyy majoittumaan kuusi henkilöä. Villa Luodon välittömässä läheisyydestä löydät erinomaiset hiihto, ja moottorikelkkareitit. Iso-Syötteen tunturipalvelut löytyvät vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Villa Luodon huvilassa on ilmastointi, sekä terassi. Voit nauttia terassilla ympärillä avautuvista kauniista maisemista, tai antaa kevätauringon lämmittää kasvojasi. Villa Luodon majoituspaikassa on erillinen makuuhuone, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi perheille sekä kaveriporukan kanssa lomaileville. Alueella voi harrastaa laskettelun lisäksi hiihtoa, patikointia tai kalastusta. Lisäksi Iso-Syötteen luonto tarjoaa vuodenaikojen mukaan vaihtuvan näkymän. Ihaile keskiyön aurinkoa, haltioidu mystisistä revontulista tai kammoksu kaameaa kaamosta. Oli vuodenaika mikä tahansa, voit nauttia mökin lämmöstä ja tunnelmasta. Tule ja ihastu!

Mökit iso syöte

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Tasokas parihuvila
 • Sauna
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Perheille
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee erinomaisella paikalla Iso-Syötteellä. Villa Luodosta on lyhyt 400 metrin matka Iso-Syötteen keskukseen, ja rinteille pääsee suoraan majoituspaikan ovesta. Kuusamon lentokentälle on 85 kilometrin matka, ja Helsinkiin matkaa kertyy 750 kilometriä.

Tasokas parihuvila

Villa Luoto tarjoaa korkeatasoista majoittumista latujen ja rinteiden välittömässä läheisyydessä. Tämä majoituspaikka on varusteltu vastaamaan vaativimmankin lomalaisen vaatimuksia. Villasta löytyy astianpesukone, kuivauskaappi, pakastin, pyykinpesukone, sauna ja tunnelmallinen takka. Lisäksi majoituspaikassa on omalla sisäänkäynnillä varustettu lämmin huone, jossa voit kuivatella vaatteita sekä säilyttää suksia. Majoituspaikan yläkerrassa on tilava parvi, jossa voi tarvittaessa majoittua neljä henkeä. Tarvittaessa voit tilata erillisellä lisähinnalla petivaatteet sekä Villan loppusiivouksen.

Sauna

Villa Luodossa on oma sähkölämmitteinen sauna, voitkin aktiivisen päivän päätteeksi rentouttaa väsyneitä lihaksia saunan lempeissä löylyissä. Saunan lauteilla on muutenkin helppo vaihtaa päivän kuulumisia, ja nauttia sen rentouttavasta vaikutuksesta.

Internet

Villa Luodossa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Paikan päällä on mahdollista pysäköidä maksuttomasti

Perheille

Villa Luoto tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perheen kanssa matkustaville. Erilliset makuuhuoneet takaavat lomalle jokaiselle tarvittavan oman rauhan. Lisäksi Villan parvella on televisio sekä Play Station-pelikonsoli peleineen. Tarvittaessa mökkiin saa lisävarusteena lasten matkasängyn sekä syöttötuolin.

Lemmikkileläimet

Lemmikkieläimet eivät saa majoittua Villa Luodon majoituspaikassa