Edullinen majoitus ja yöpyminen Taivalkoski

Hae parhaat hotellit ja mökit TaivalkoskiBooking.com

Taivalkoski matkailu

Taivalkoski sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Alueen monipuolinen luonto tarjoaa erinomaiset puitteet niin lomalaisille kuin paikallisille Taivalkoskelaisille. Tämän kaupungin syntyyn on vaikuttanut olennaisesti sen vieressä virtaava Iijoki. Joki on toiminut jo 1500-luvulta lähtien tärkeänä kulkureittinä sekä ruuan lähteenä.

Taivalkosken naapurikuntia ovat Kuusamo, Pudasjärvi, Posio sekä Suomussalmi. Alueen suosittuja luonnon nähtävyyksiä ovat muun muassa Pahkakuru, Pyhitysvaara, Ölkky sekä Syötteen kansallispuisto. Suuntaa merkittyä vaellusreittiä pitkin Pahkakurun aarnialueen rotkomuodostelman vanhaan halkeamaan. Vieraile Taivalkosken korkeimmassa kohdassa, Pyhitysvaaran 422 metrin korkeudessa. Tai ihaile Ölkyn jyrkkäreunaisen kalliojärven reunamilta aukeavia näköaloja. Taivalkosken lähettyvillä sijaitsee myös Syötteen kansallispuisto sekä Kylmäluoman retkeily-, ja aarnialue. Taivalkoskella ei siis tekeminen lopu heti kesken, voit nauttia alueen kauniista luonnosta, aistia kaikki kevään värit, kokea keskiyön auringon taian sekä ihailla syksyisen ruskan kaikkia eri sävyjä. Valitse mieleisesi majoitus Taivalkosken lomamatkalle, haluat sitten majoittua hotellihuoneessa tai suunnata rauhalliseen eräkämppään. Täältä jokaiselle löytyy sopiva majoitusvaihtoehto.

Taivalkoski parhaat hotellit ja mökit

  1. Hotel Herkko

    Hotelli Herkossa majoitut kotoisasti sen rauhallisessa sekä viihtyisässä majoitusympäristössä. Tämä hotelli sijaitsee luonnon lähellä, lähellä Taivalkosken kylää. Täällä voit unohtaa hetkeksi ajankulun sekä antaa kehon ja mielen levätä keskellä hektistä arkea. Hotellin viihtyisät huoneet, sekä monipuoliset aktiviteetit varmistavat onnistuneen lomanvieton. Hotelli Herkon yhteydessä toimii pienoiskylpylä, jossa voit lämmitellä sen kolmessa eri saunassa, rentoutua kylpylän porealtaassa, lisäksi lapsille on oma lasten allas. Aktiivinen lomapäivä Hotelli Herkossa sujuu vaivatta  esimerkiksi sen eri mittaisilla moottorikelkkasafareilla, lisäksi talvisin hotellia ympäröivä alue tarjoaa erinomaiset puitteet niin hiihtoon kuin lasketteluun. Lumien sulaessa, alueella kulkee eri mittaisia patikointireittejä. Valitse itsellesi sopivan mittainen patikointireitti, ja suuntaa nauttimaan alueen kauniista luonnosta sekä sieltä avautuvista maisemista. Lisäksi saat hien pintaan hotellin kuntosalilla, jonka käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Hotelli Herkossa on noin 30 huonetta, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valitse haluatko yöpyä Riitun ja Herkon kammarissa, viihtyisässä päätyhuoneistossa vai vuokraatko lomallesi käyttöön korkeatasoisen mökin.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+ Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

+Lapsiperheille

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tätä majoituspaikkaa ympäröi Taivalvaaran virkistyspuiston kauniit maisemat. Hotellissa voit nauttia omasta rauhasta, sekä ihailla ympärillä avautuvaa kaunista luontomaisemaa. Lähimmät ruokakaupat löytyvät kahden kilometrin päästä Taivalkosken keskustasta. Hotelli Herkon ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet erimittaisille patikointiretkille, sekä päivä kuluu vaivatta myös hotellin kylpylässä tai kuntosalilla.

Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

Valitse mieleisesi majoittumisvaihtoehto Hotelli Herkon hotellihuoneista, vai haluatko yöpyä Riitun ja Harkon kammaissa, jossa voit nauttia hyvien unien lisäksi oman saunan lämmöstä. Lisäksi Herkon kautta voi vuokrata loman ajaksi käyttöön korkeatasoisen lomamökin.

Lapsiperheille

Lapsiperheille majoituspaikka tarjoaa tilavia sekä viihtyisiä huoneita. Lisäksi perheen pienemmille on lainattavissa ajanvietteeksi kirjoja, lautapelejä, sekä erilaisia ulkopelivälineitä. Kylpylässä on lapsille oma lastenallas.

Esteettömyys

Esteettömän pysäköinnin lisäksi hotellissa on tarjolla huoneita sekä palveluita liikuntarajoitteisille.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotelli Herkossa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta hotellin yksityisellä pysäköintipaikalla.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotelli Herkkoon. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

2. Ruska Bed & Breakfast

Ruska Bed & Breakfast tarjoaa viihtyisää majoittumista Taivalkoskella, joten kaikki keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä tästä kodikkaasta majoituspaikasta. Taivalkosken keskustasta löydät muun muassa ruokakaupat, ravintolat sekä tunnelmalliset kahvilat. Taivalkosken torilla voit ostaa paikallisia herkkuja, sekä nauttia samalla torin rennosta tunnelmasta. Keskeisestä sijainnista huolimatta voit nauttia Ruska Bed & Breakfastin rauhallisesta ilmapiiristä. Edullisen majoittumisen lisäksi voit nauttia omistajapariskunnan ystävällisestä palvelusta, täällä on helppo tuntea olonsa tervetulleeksi. Ystävällinen palvelu yhdistettynä siisteihin huoneisiin sekä monipuoliseen aamiaiseen, tekee tästä majoituspaikasta erinomaisen vaihtoehdon Taivalkoskella majoittumiseen.

Lomamatka Taivalkoskella ei ole mitään, ilman vierailua 30 minuutin ajomatkan päässä olevaa Iso-Syötteen hiihtokeskusta. Vietä ikimuistoinen talvipäivä lumisissa talvimaisemissa ja suuntaa illaksi takaisin Ruska Bed & Breakfastin lämpöön. Väsyneet lihakset rentoutuvat majoituspaikan perinteisen suomalaisen saunan lämmössä. Kesällä aurinkoinen päivä sujuu vaivatta majoituspaikan terassilla, sen aurinkotuoleissa maaten. Täällä on helppo huokaista arjen keskellä, ja ihailla ympärillä avautuvaa hiljaisuutta. Kesällä luonto tarjoaa valoa ja iloa keskiyön auringon alla, syksyllä luonto tarjoaa omaa värishown kauniilla ruskallaan. Tummuvana talvi-iltana on ikimuistoista suunnata katse yötaivaalle, ja ihailla mystisisten revontulien loimua.

Ruska Bed & Breakfast edullinen majoitus

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Siistit ja viihtyisät huoneet

+Perhehuoneita

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Kun haluat majoittua keskellä Taivalkoskea, kannattaa sinun valita majoittumiseen Ruska Bed & Breakfast. Tämä majoituspaikka sijaitsee Taivalkosken keskustassa, ja se tarjoaa rauhallisen majoittumisen, sen keskeisestä sijainnista huolimatta. Kaikki keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta.

Siistit ja viihtyisät huoneet

Ruska Bed & Breakfastin huoneet ovat viihtyisiä sekä siistejä. Olit sitten matkalla yksin,perheen tai ystävien kanssa, löytyy majoituspaikasta kaikille sopiva majoittumisvaihtoehto. Huoneissa on yhteiskäytössä oleva keittiö, jossa voit vaivatta valmistaa lomasi ruoat. Lisäksi osassa huoneista on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone. Aamulla pääset nauttimaan valmiista aamiaispöydästä, joten uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta mukavan rennossa tunnelmassa.

Perhehuoneita

Tässä majoituspaikassa on varattavissa tilavampia perhehuoneita, joihin on tervetullut majoittumaan myös perheen pienemmät lomamatkalaiset. Osaan huoneista on myös mahdollista toimittaa lisävuode tai vauvansänky.

Internet

Ruska Bed & Breakfast majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Ruska Bed & Breakfastissa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan pihalla sijaitsevalle yksityiselle pysäköintipaikalle.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Ruska Bed & Breakfastin majoituspaikkaan. mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Vaara Sport Hostel

Vaara Sport Hostel on omiaan aktiiviselle lomanviettäjälle, majoituspaikkaa ympäröivät erinomaiset ulkoilumaastot. Tämä majoituspaikka sijaitsee Taivalkoskella, 2,5 kilometrin päässä Taivalvaarasta. Haluatko nauttia ympäröivästä luonnosta, ja sen tarjomasta hiljaisuudesta.  Vaara Sport Hostel tarjoaa eturivin paikat onnistuneelle Taivalkosken lomamatkalle, ihaile talvella tykkylumen alle peittynyttä luontoa. Suuntaa talvisiin maisemiin hiihtämään tai laskettelemaan. Kevätauringon sulattaessa lumen, koko luonnon väriloisto hurmaa matkaajansa. Ihaile keskikesän aurinkoa, ajanjaksoa jolloin aurinko ei laske laisinkaan horisontin alapuolelle. Syksyllä alueen luonto tarjoaa omaa väriloistoaan kauniilla ruskallaan. Eikä sovi unohtaa kammoksutun kaamoksen luomaa tunnelmaa, kun ihailet yötaivaalla loimuavia revontulia. Ikimuistoisen ja aktiivisen päivän päätteeksi on ihana suunnata nauttimaan Vaara Sport Hostellin lämmöstä. Valintasi mukaan voit yöpyä Vaara Sport Hostellin huoneissa, joissa on oma tai jaettu kylpyhuone käytössäsi. Olit matkalla yksin tai suuremmalla porukalla, löytyy majoituspaikasta jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Voit myös rentouttaa väsyneitä lihaksia majoituspaikan perinteisen suomalaisen saunan lämmössä. Saunan lauteilla on hyvä käydä  läpi päivän tapahtumia, jonka jälkeen suuntaat sänkyyn levollisille yöunille. Uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta majoitusopaikassa tarjottavan maistuvan aamiaisen äärellä.

Vaara Sport

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisät majoittumistilat

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Keskellä Taivalvaaran kaunista luontoa, sijaitsee viihtyisä majoittumispaikka. Vaara Sport Hostel tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon yöpymiseen luonnon keskellä. Taivalkosken palvelut löytyvät vajaan kahden kilometrin päästä tästä majoituspaikasta. Alueella on erinomaiset puitteet aktiiviseen lomanviettoon, haluatko sitten hiihtää, lasketella tai patikoida alueen kauniissa maisemissa.

Viihtyisät majoittumistilat

Vaara Sport Hostel tarjoaa monipuoliset majoittumispuitteet lomamatkallesi. Jokaisessa hostellihuoneessa on keittotila ruoanvalmistusta varten,lisäksi huoneesta löytyy mikro sekä jääkaappi. Voit myös nauttia majoituspaikan yhteydessä toimivassa ravintolassa maukkaita paikallisia raaka-aineita hyödyntäviä ruoka-annoksia. Tarvittaessa ravintolasta saa erikseen myös gluteenittomia sekä maidottomia vaihtoehtoja.

Sauna

Majoituspaikassa voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Internet

Maksuton wifi on käytettävissä Vaara Sport Hostellissa yöpyvillä.

Pysäköinti

Majoituspaikassa on käytettävissä maksuton pysäköinti

Lapsiperheille

Perheen kanssa matkustaville on varattavissa tilavampia perhehuoneita. Lisäksi lapsille on lainattavissa ulkopelivälineitä.

Lemmikkieläimet

Vaara Sport Hostelliin lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan, lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu. On siis suositeltavaa mainita lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.