Edullinen majoitus Tuuri

Hae parhaat mökit ja hotellit Tuurista ja lähistöltä

Alapuolelta voit etsiä sopivan hotellin Tuurista ja Tuurin läheltä tai jos haluat mieluiten majoittua vuokramökissä, niin paina alapuolelta löytyvää nappia Tutustu Vuokramökkeihin.

Haluan vuokramökin

Lomarengas.fi

Hae hotelli tai mökki Tuurista ja Tuurin lähelläBooking.com

Monipuolinen Tuuri

Tuuri sanasta tulee helposti  mieleen Tuurin kyläkauppa, mutta tarkastellaan mitä muuta Tuurista löytyykään.

Tuuri sijaitsee Pohjanmaalla, rauhallisessa Alavuuden taajamassa ja kylässä. Tuurissa järjestetään vuosittain muun muassa Miljoona Rock sekä ilmainen Miljoona Tivoli. Halutessaan Tuurin kyläkaupan arkeen on voinut tutustua TV:ssä pyörineessä Tuurin kyläkauppa-ohjelmassa. Mikäli Tuurissa shoppailu on jo nähty ja koettu, voi lomamatkalainen saada uusia kokemuksia Kyläkaupan vieressä sijaitsevasta Labyrinttimaailmasta tai Le Tuuri Parc-köysiseikkailupuistossa. Oman mausteensa Pohjanmaalle tuo Duudsonit Activity Park, tai Ähtärin eläinpuisto lukemattomine eläimineen.

Parhaat hotellit Tuurin lähellä

1. Hotelli Ravintola Alavus 66

Hotelli Ravintola Alavus 66:n uusitut ja viihtyisät huoneet kutsuvat viettämään ikimuistoista lomaa Etelä-Pohjanmaalla.Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, Alavuuden kaupungin keskustassa. Hotelli Ravintola 66 on erinomainen valinta, mikäli haluat majoittua kodikkaan mukavasti, lähellä Tuurin kyläkauppaa. Paikalla on toiminut jo aiemmin hotelli-ravintola, mutta hiljattain hotellin kaikki 18 hotellihuonetta on remontoitu värikkään viihtyisiksi.

Hotelli Ravintola Alavus 66
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Keskeinen sijainti
 • Viihtyisät, remontoidut huoneet
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Wellness

Ainutlaatuinen majoitus

Erähotelli Muotkan ainutlaatuisesti ja tasokkaasti sisustetut huoneet kutsuvat lomailijaa rentoutumaan keskelle kauneinta Lappia. Huoneet on sisustettu kauniin idyllisti ja voitkin aistia huoneissa aidon lappilaisen tunnelman. Voit majoittua kodikkaasti sisustetuissa hotellihuoneissa, laadukkaissa kelohonkamökeissä tai revontulikodissa. Iglut on varustettu lasikatolla, jolloin voit katsoa sängyssä maaten revontulien tanssista yötaivaalla. Pitkän päivän päätteeksi pääset nauttimaan perinteisen suomalaisen saunan lempeistä löylyistä.

Keskeinen sijainti

Hotellin keskeinen sijainti varmistaa helpon liikkumisen lähimpiin palveluihin.  Muun muassa ruokakauppa sijaitsee paikan päällä.

Viihtyisät, remontoidut huoneet

Hotellin huoneet on remontoitu värikkään viihtyisiksi. Hotelli on mukavaa vaihtelua suuriin hotelliketjuihin, hotelli tarjoaakin idylliä majoittumista Alavuuden kaupungin keskustassa. Sesongin ulkopuolella hotellissa on rauhallisempaa, kuin kiireisimpinä turisti kausina. Hotellihuoneisiin on mahdollista saada lisävuoteita lapsille. Ravintolassa lapsille on sopivia aterioita sekä oma buffet.

Ilmainen wifi

Koko hotellissa on käytössä ilmainen wifi.

Maksuton pysäköinti

Hotellissa on maksuton pysäköinti, eikä pysäköintiin tarvitse tehdä varausta.

Näettävää ja koettavaa

Alle 30 kilometrin päästä Kalajärven matkailukeskuksesta, löydät tekemistä koko perheelle. Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa aktiivisille lomalaisille liikunnallisia elämyksiä. Hieman reilu 30 kilometrin päässä pääset tutustumaan Suomen vanhimpaan luonnonmukaiseen Ähtärin eläinpuistoon. Eläinpuistossa asuu noin 60 eri lajia, karhuista, ilvekseen, lumileopardiin tai takiniin. Päiväretken päässä on myös Duudsonit Activity Park, jossa pääset päästämään sisäisen Duudsonisi valloilleen. Liikunnallinen hauskanpitopaikka tarjoaa mahdollisuuden duudsonimaiseen temppuiluun.

Alavuuden ulkoilumaastot tarjoavat tekemistä ja kokemista. Kesäisin lähes kivenheiton päässä sijaitseva ranta tarjoaa oivan paikan rentouttavan kesäpäivän viettoon. Lisäksi tunnelmalliset metsäreitit ja polut kutsuvat luokseen patikoimaan. Todellista Alavuuden mindfullnesia tarjoilee kalastus läheisillä järvillä hiljaisuutta kuunnellen, ja omia ajatuksia kuunnellen.

Ystävällinen henkilökunta

Hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään ikimuistoisia hetkiä Alavuudella. Voitkin olla varma, että henkilökunta tekee kaikkensa, että sinun lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Wellness

Hotellista löytyy perinteinen suomalainen sauna, jossa voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi.

2. Tohninmäen Talo

Idylli Tohninmäen talo sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Tuurin kyläkaupasta, ja puolessa tunnissa Tohninmäen talolta pääset ihailemaan Ähtärin pandoja. Tohninmäen talo tarjoaa tunnelmalliset puitteet lomallasi majoittumiseen. Voit yöpyä yksin tai perheesi kanssa Tohninmäen rauhallisessa maalaismaisemassa. Kesäkuusta elokuun puoliväliin, majoittujat voivat nauttia joka aamu herkullisesta aamiaispöydästä. Lähes kodinomainen ympäristö tarjoaa makkaranpaisto mahdollisuutta pihan nuotio katoksessa. Lapsiperheille löytyy trampoliini, leikkimökki sekä hiekkalaatikko. Kuumana kesäpäivänä pääset vilvoittelemaan kilometrin päässä sijaitsevalle yleiselle uimarannalle.  Haluatko majoittua päärakennuksen kodikkaassa huoneissa, pihapiirin luhtiaittahuoneissa vai hirsiaitassa.

Booking.com Arvosana

Booking.com
 • Ainutlaatuinen majoittuminen
 • Luhtiaitta
 • Hirsiaitta
 • Turvehoidot
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Talvella hiihtoladut lähtevät pihapiiristä
 • Ystävällinen henkilökunta

Ainutlaatuinen majoittuminen

Tohninmäen talo tarjoaa ainutlaatuista majoittumista ja lyhyen matkan Tuurin kyläkauppaan.Pihatupa on nykyaikainen omakotitalo maatilan pihapiirissä. Pihatupaan voi majoittua  maksimissaan kahdeksan henkilöä. Tuvasta löytyy oma keittiö, jossa voit valmistaa herkullisia ruokia. Lisäksi talon sauna tarjoaa miellyttävät löylyt matkalaisille.

Päärakennuksen kodikkaat huoneet ovat erinomainen valinta yksin tai kaksin matkustavalle. Huoneisiin on mahdollista saada lisävuode lapsille, lisäksi huoneista löytyy jääkaappi sekä mikro.

Töysäläisen huvilaveistämö K. Lehtomäen taidonnnäyte, viihtyisä aittahuone kutsuu majoittujia viettämään ikimuistoista yötä Tohninmäen talolle. Suuret hotelliketjut kalpenevat aittahuoneiden läpi kantautuvista Suomen kesän äänistä ja tuoksuista. Voit valita viiden eri huoneen väliltä, jokaisessa huoneessa on sähkövalo sekä pistorasiat. Lämmin WC-sijaitsee pihapiirissä, ja suihkuun pääse päärakennuksessa sijaitseviin wc- ja suihkutiloihin.

Uudenkarheat kaksi viiden hengen hirsimökkiä tekee lomastasi ainutlaatuisen. Mökeistä löytyy jääkaappi, mikro sekä kahvi-ja vedenkeitin. WC- ja suihku sijaitsevat yleisissä tiloissa.

54m2 saunatupa kutsuu viihtymään ihanaan puulämmitteiseen saunaan. Saunatilan voi erikseen vuokrata joko oman perheen ja matkaseurueesi käyttöön. Saunatupa käy myös ihanteellisesti 10 hengen pikkujoulun viettoon.

Turvehoidot

Tohninmäen talolla on mahdollista saada tilauksesta turvehoitoja. Turvehoito auttaa rentoutumaan arjen kiireestä,ja rentouttamaan mielen lisäksi myös kehoa. Miltä kuulostaa turvekasvohoito ähtäriläisellä Lehtosuon hoitoturpeella? Kyseessä on puhdas luonnontuote, jonka hoitava vaikutus perustuu turpeen syvälämpövaikutuksiin sekä sen bioaktiivisiin ainesosiin. On hyvä huomioida, että turvehoitoja ei ole mahdollista saada vilkkaimpina sesonkeina kesänä ja jouluna.

Tohninmäen talo tarjoaa lomamatkaa jossa rentoutuu niin keho kuin mieli!

3. Suutalan Mansikkatalo

Suutalan luomumansikkatila tarjoaa kodinomaista ympärivuotista omatoimi majoitusta. Majoituspaikka on rakennettu vanhaan tunnelmalliseen kyläkouluun, ja voit yöpyä remontoidussa viiden henkilön saunallisessa opettajien asunnossa. Asunto sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Majoituksen ohella voit tutustua luomumansikkatilaan, jonka pelloilla kypsyy maistuvia lajikkeita. Majoituspaikan ympäröiviä peltoja on viljelty jo vuosia luomuna, siksi löydät paikan päältä muun muassa herkullisia tarhaherneitä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Kodinomainen majoittuminen
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Grillausmahdollisuus
 • Hiihto ja patikointi mahdollisuus
 • Lyhyt matka Ähtäriin ja Tuuriin

Kodinomainen majoittuminen

Luomumansikkatila tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden majoittua kodinomaisesti, idyllissä vanhassa koulurakennuksessa. Suutalan mansikkatalon rauhallinen sijainti ja tunnelma ylittää usein majoittujien odotukset. Siistit tilat kutsuvat majoittumaan useamminkin luonnonläheiseen omatoimi majoitukseen. Huoneet ovat isot ja valoisat, sekä huoneisto on siisti.

Lapsiperheille omatoimi majoitus on omiaan,sillä tarjolla on usean makuuhuoneen majoitus. Näin lasten käydessä nukkumaan, voi olohuoneessa viettää rauhassa iltaa. Päivällä lapsille löytyy ajanvietettä niin ulko-, kuin perinteisistä lautapeleistä.

Varausta tehdessä ilmoita majoituspaikalle etukäteen saapumisaikasi, näin he voivat varmistaa että kaikki on valmiina.

Ilmainen wifi

Ilmainen wifi toimii koko majoituspaikassa.

Maksuton pysäköinti

Omatoimi majoituksessa on mahdollista pysäköidä auto maksuttomasti

Grillausmahdollisuus

Pääset nauttimaan grilliherkuista kauniissa kesäsäässä. Majoituspaikassa pallogrilli, hiilet sekä sytytysnesteet ovat tarvittaessa valmiina odottamaan kesän grillimaisteria.

Hiihto ja patikointimahdollisuus

Majoituspaikan pihapiiristä lähtee erinomaiset patikointimahdollisuudet lähimaastoon. Talvella pihapiiristä aukeaa hyvät hiihtoladut, joiden avulla on hyvä tutustua ympäröivään luontoon ja ympäristöön. Päivän päätteeksi kipeitä lihaksia pääsee rentouttamaan saunan lauteille tai perinteiseen turvehoitoon.

Lyhyt matka Tuuriin ja Ähtäriin

Majoituspaikka sijaitsee kätevän matkan päässä monista eri nähtävyyksistä. Suosituimpina käyntikohteina lienee kyläkauppa Tuuri sekä Ähtärin eläintarha. Kyläkauppa Tuurin pihalla sijaitseva jättimäinen Onnenkenkä on näkemisen arvoinen, sekä kaupan ajankohtaiset tarjoukset houkuttelee ostosmatkalaisia pidemmältäkin Suomesta. Mikäli et halua valmistaa majoituspaikassa ruokaa, voit ruokailla Tuurin useissa eri ruokapaikoissa. Vesan Burgerit ja kahvilat kutsuvat viihtymään, ja täyttämään kurnivat vatsat.

Ähtärin eläintarhassa pääset tutustumaan lähes 60 eri eläinlajiin. Ähtärin pandat säilyvät yleisön suosiossa. Eläintarhakierroksen jälkeen on miellyttävä palata majoituspaikkaan, nauttia saunan lämmöstä sekä sopia tapaamisesta nukkumatin kanssa.  Hyvien unien jälkeen on kiva herätä virkistyneenä seuraavaan päivään.

4. Hyvölän talo

Hyvölän talon idylli ilmapiiri, lämmin rantasauna, ystävällinen henkilökunta sekä aamiainen joka on varustettu lähituottajien leivällä ja tuorepuristetulla mehulla. Hyvölän Talo houkuttelee majoittujia aina uudelleen nauttimaan Hyvölän talon rauhallisesta ja historiallisesta ilmapiiristä. Hyvölän talolla on pitkät sukujuuret, jonka juuret ulottuvat jopa 1570-luvulle asti. Kyseessä on Ähtärin ensimmäinen talo!

Nykyinen yrittäjäpariskunta on nyt vetovastuussa oleva 14. sukupolvi. Tilan satavuotias päätalo on majoittujien käytössä, ja se on remontoitu vastaamaan nykypäivän majoitus vaatimuksia.

Haluatko majoittua aprikoosissa, punaisessa, roosassa vai sinisessä kamarissa?

Kesäisin pihapiirin tunnelmalliset aitat tarjoavat historian havinan täyttämiä majoituskokemuksia.

Hyvölän talo

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Herkullinen aamiainen
 • Rauhallinen sijainti
 • Pihapiirin aittamajoitus kesäisin
 • Nuotiopaikka
 • Oheispalveluja
 • Yksityinen ranta-alue
 • Sauna
 • Maksuton wifi
 • Ilmainen pysäköinti
 • Ystävällinen palvelu
 • Lemmikkieläimet sallittuja

Herkullinen aamiainen

Hyvölän talon herkullinen aamiainen käynnistää onnistuneen lomapäivän. Voit nauttia maukkaasta aamiaisesta, höyryävän kuuman kahvikupin äärellä. Maistat aamiaisella, kuten muissakin ruoassa kotimaisen lähiruoan maun.

Rauhallisen aamiaisen jälkeen keho ja mieli lepää mahtavassa luonnon ympäröivässä miljöössä. Kesällä ympäristö on omiaan rennon kesäpäivän viettämiseen uiden sekä saunoen.

Lapsiperheille Hyvölän talon ympäristö tarjoaa lapsiystävällisen rannan lisäksi, trampoliinin, keinun, leikkimökin sekä leluja.

Rauhallisen sijainnin ansiosta voit nauttia monipuolisista ulkoilu maastoista. Voit patikoida, tai nauttia talvisin valkoisesta maasta hiihtoladuilla. Ähtärin keskusta on reilu viiden minuutin ajomatkan päässä. Voit siis vaivatta käydä tutustumassa Ähtärin eläinpuiston pandoihin, ja moniin muihin eläimiin!

Oheispalveluja

Miltä kuulostaa oheispalveluina tarjottu erilainen kalaretki turvallisella, mutta ammattilaisille suunnatulla alumiini tai moottoriveneellä. Voit toki nauttia kalastuksesta rauhallisella niemen kärjellä. Hyvölän talon esimerkillinen työ kalastuksen kehittämisessä on nähtävissä talon ympäristössä. Oulunveden kalalajisto on monipuolinen: ahventa, kuhaa, siikaa ja haukea.

Maksuton wifi

Alueella on käytettävissä maksuton wifi

Ilmainen pysäköinti

Omalla autolla matkaajat voivat pysäköidä auton ilmaiseksi talon pihapiiriin.

Ystävällinen palvelu

Hyvölän talon yrittäjäpariskunta toivottaa lomalaiset lämpimästi tervetulleeksi. Voit olla varma, että he haluavat varmistaa ikimuistoisen lomasi onnistumisen. Jotta kaikki olisi valmiina saapuessasi, ilmoitathan lisätietokentässä arvioidun saapumisajan.

Lemmikkieläimet sallittuja

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita viettämään lomaa Hyvölän taloon. Majoituksen varausvaiheessa lemmikkieläimistä on hyvä mainita, sekä huomioida että lemmikkieläimistä voidaan veloittaa lisämaksu.

5. Honkiniemi

Ähtärinjärven rannalla sijaitseva monipuolinen leiri-, ja kurssikeskus tarjoaa tekemistä ja kokemista useammaksi päiväksi. Matkustat sitten ystävien, perheen tai suuremman ryhmän kanssa, varaa majoituksesi Honkiniemestä,ja ylläty positiivisesti.

Voit ihailla rauhoittavaa järvinäköalaa, yksityisellä Ähtärinjärven rannalla.

Sopivassa suhteessa aktiviteettia sekä rauhoittumista, takaa onnistuneen ja rentouttavan loman.

Honkiniemi majoitus lähellä Tuuria

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Monipuolinen leiri- ja kurssikeskus
 • Yksityinen ranta
 • Sopii liikuntarajoitteisille
 • Maksuton pysäköinti
 • Sopii perheille
 • Ilmainen wifi
 • Lemmikit on sallittu vain tietyissä huoneissa

Monipuolinen leiri-, ja kurssikeskus

Honkiniemi tarjoaa tekemistä ja kokemista useammaksi päiväksi. Täällä vierailleet kokevat että he ovat saaneet rahalle vastinetta, he haluavatkin palata samaan paikkaan uudelleen. Voit valita haluatko pelata suosittua frisbeegolfia, voitte ottaa leikkimielisen kilpailun siitä kuka saa vähimmällä heitoilla kiekon maalikoriin. Tämän jälkeen sinulle on tuttuja driverit sekä putterit.

Voit myös kokeilla jousiammuntaa tai jättishakkia. Hurjempaan menoon kalliolaskeutuminen tarjoaa oman haasteensa. Niska-hartiaseutu vetryy keppijumpalla tai vaikka kirkkovenesoudulla. Jälkimmäisessä pääset lisäksi ihastelemaan Ähtärinjärven mahtavia maisemia. Eksoottisempaan menoon pohraaminen umpilumihangessa lumikengillä, auttaa sinua löytämään seuraavana päivänä uusia lihaksia. Vai miltä kuulostaa kevyempi, mutta tarkkuutta vaativa puhallusputkiammunta. Näillä luodaan ikimuistoisia hetkiä, joita on kiva muistella vähän myöhemminkin.

Oletko kokeillut toiminnallista kokouspäivää, erikseen räätälöidyillä ohjatuilla aktiviteeteilla? Honkiniemi tarjoaa erinomaisia tiloja kokouksille ja erilaisille tapahtumille,

Pururata kutsuu lenkkeilijää hankkimaan hien pintaan, tai “Hiljaisuuden polku” rauhoittumaan ja nauttimaan hiljaisuudesta.

Talvella lähimaaston ladut, pulkkamäki tai polkukelkat kutsuvat nauttimaan kauniista talvipäivästä.

Yksityinen ranta

Honkiniemessä lomailija voi nauttia rauhallisesta yksityisestä rannasta, aurinkoa palvoen tai SUP-lautaillen. Voit myös maksutta veneillä Ähtärinjärven lempeillä laineilla, veneellä, kanootilla tai polkuveneellä.

Sopii liikuntarajoitteisille

Honkiniemi sopii liikuntarajoitteisille, majoittumispaikkoihin pääsee pyörätuolilla. Pihalla on esteetön pysäköinti.

Maksuton pysäköinti

Alueella on omalla autolla saapuville lomalaisille tarjolla maksuton pysäköinti.

Sopii perheille

Honkiniemessä on tarjolla perhehuoneita, sekä paljon tehtävää, koettavaa ja nähtävää kaikenikäisille

Ilmainen wifi

Ilmainen wifi on saatavilla kaikkialla majoitustiloissa.

Lemmikit on sallittu tietyissä huoneissa

Mikäli sinulla on lemmikkieläin mukana lomallasi, mainitse tästä varauksenteon yhteydessä. Lemmikeistä veloitetaan mahdollisesti lisämaksu.