Ukkohalla mökit ja majoitus

Hae parhaat hotellit ja mökit UkkohallaBooking.com

Ainutlaatuinen Ukkohalla

Ukkohalla tarjoaa riemulomia vuoden ympäri, olet sitten matkalla yksin, ystäväporukalla tai perheen kanssa, Ukkohallalta löytyy tekemistä ja nähtävää mihin vuodenaikaan tahansa. Ukkohallan Ski-In kylästä löydät yli 200 eritasoista ja kokoista mökkiä. Lisäksi Ukkohallan Ski-In kylässä on useita huoneistoja, joiden ulko-ovelta voit suunnata suoraan hiihtoladuille tai rinteisiin. Ski-In kylän palvelut ovat vertaansa vailla, sillä löydät kylästä yhdeksän saunan saunamaailman,sekä Wake-parkin joka on Suomen pohjoisin cable wakeboard-rata. Rata sopii niin kokeneelle kuin aloittelijallekin . Haasta itsesi voiman, tekniikan sekä luovuuden myötä ainutlaatuisella vetoradalla. Tämä jälkeen sinulta saattaa löytyä seuraavana päivänä muutama kipeä lihas!

Alueelta löytyy myös kuntosali, keilahalli,kauppa, ravintola sekä kahvila. Talvisin Ukkohalla muuntuu monipuoliseksi ja elämää sykkiväksi laskettelukeskukseksi. 31 rinnettä, 11 hissiä, 3 parkkia, lastenmaa sekä lapsille omat lastenrinteet, tekevät tästä Kainuun korkeampien vaarojen kupeessa sijaitsevasta Ukkohallasta sekä viereisestä Paljakasta vierailemisen arvoisen kohteen. Näiden lisäksi alueella on myös erilaisia tapahtumia, talvella pelattava umpihankifutis tarjoaa suomalaista hulluutta parhaimmillaan. Tule kahlaamaan helmikuussa järjestettävässä tapahtumassa Ukkohallan syviin kinoksiin. Tapahtuma on tulvillaan hyvää mieltä ja riemun kiljahduksia, eikä haittaa jos pipo on vähän vinksallaan!

Kesällä urheiluhenkeä haastaa joka vuosi järjestettävät Suopotkupallon MM-kisat, tule kuuntelemaan kun Ukkohallassa raikaa Swamp Rock!

Ukkohalla parhaat hotellit ja mökit

1. Mukalilla

Tämä rinteessä sijaitseva huoneisto MukaLilla sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä Ukkohallan laskettelukeskuksesta. Huoneistossa lomaa sujuu vaivatta, sillä MukaLilla on varusteltu omalla saunalla, täysin varustellulla keittiöllä sekä omalla rauhallisella terassilla. Lisäksi huoneistossa on oma kylpyhuone sekä tunnelmallinen takalla varustettu oleskelualue. Talvisin hiihtoladut kulkevat vain 250 metrin päässä majoituspaikasta, sekä Paljakan luonnonpuistoon on reilu kymmenen kilometrin matka. Ennen lomamatkan alkua on hyvä huomioida että majoituspaikan vuodevaatteet sekä pyyhkeet eivät sisälly majoitushintaan. Halutessasi voit tuoda mukanasi omat, tai vuokrata liinavaatteet paikan päällä. Siisti ja monipuolisesti varusteltu mökki tarjoaa erinomaiset puitteet Ukkohallan lomanviettoon. Nauti rauhallisesta sijainnista sekä majoituspaikasta avautuvasta kauniista näköalasta.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Monipuolista tekemistä
 • Maksuton pysäköinti
 • Internet
 • Lemmikkieläimet
 • Wellness
 • Perhehuoneita

Erinomainen sijainti

MukaLillan huoneisto sijaitsee erinomaisella paikalla, rinne sijainnin ansiosta voit ihailla vieressä sijaitsevalle Syväjärvelle avautuvaa näkymää. Ukkohallan laskettelurinteet ovat vain viiden minuutin ajomatkan päässä.

Monipuolista tekemistä

Ukkohalla on aktiivilomailijan paratiisi, ei sillä etteikö Ukkohallassa voisi vain nauttia ihanasta tekemättömyyden tunteesta. Halutessasi voi viettää kauniin talvipäivän Ukkohallan laskettelurinteillä, tai Ukkohallan luonnossa kulkevilla maastohiihtoladuilla. Ukkohallan ympäristö tarjoaa eri mittaisia latuja, ensikertalaiset voi tutustua helpompiin ja hieman lyhyempiin reitteihin. Mikäli olet hiihdon ammattilainen, voit tutustua Ukkohallan pidempiin ja huomattavasti haasvampiin hiihtoreitteihin. Ympärillä avautuvat kauniit vaaramaisemat tekevät hiihtoretkestä unohtumattomia, täytä keho ja mieli täyteen Ukkohallan raikasta ilmaa! Ukkohallan hanget voidaan valloittaa myös eri mittaisilla lumikenkäretkillä, voit tutustua Ukkohallaan tykkylumeen joko leppoisasti askeltaen tai hikipisaroita valuttaen. Lumikenkiä voi vuokrata Ukkohallan välinevuokraamosta. Lisäksi Ukkohallan keilahalli tarjoaa tekemistä sisätiloihin ja kipeitä lihaksia voi rentouttaa Ukkohallan Saunamaailman Spa-osastolla.

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti, eikä paikkaa tarvitse varata etukäteen.

Internet

MukaLillan majoituspaikassa ei ole käytettävissä internet-yhteyttä. Ajankohtaisin tieto kannattaa tarkistaa majoitusvarausta tehdessä.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita MukaLillan huoneistoon. Niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

Wellness

MukaLillassa on mahdollisuus nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Perhehuoneita

MukaLillaan ovat lapset tervetulleita, huoneisiin mahtuu korkeintaan yksi lisävuode.

2. Holiday Home Mustikkainen

Holiday Home Mustikkainen sijaitsee Ukkohalla kauniissa maisemissa. Tunnelmallisen punainen mökki kutsuu lomailijoita viettämään aikaa Ukkohallan kauniissa luonnossa. Mökissä on täysin varusteltu keittiö, jossa voit vaivatta valmistaa maistuvia lomaruokia. Mökissä on oma sauna, jossa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Perustasoisen mökin lähistöllä on ranta, jossa voit uida kauniina kesäpäivänä ja nauttia ympärillä avautuvasta hiljaisuudesta.

Holiday Home Mustikkainen Ukkohalla

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Sauna
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Internet
 • Tekemistä

Rauhallinen sijainti

Holiday Home Mustikkaisessa voit nauttia luonnon rauhasta. Mökiltä on matkaa Kajaanin lentokentälle 60 kilometriä.

Sauna

Holiday Home Mustikkaisessa on oma sauna. Voit nauttia pitkän päivän päätteeksi perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Pysäköinti

Mökin pihalle voi pysäköidä maksuttomasti

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Holiday Home Mustikkaisen lomamökkiin.

Internet

Mökissä ei ole käytettävissä langatonta internetiä. Mökillä lomaillessa voit ottaa irtioton some-ähkystä, ja nauttia vain ympäröivästä hiljaisuudesta. Hektiseen kaupunkielämään tämä on luonnon omaa mindfullnesia parhaimmillaan.

Tekemistä

Holiday Home Mustikkaista ympäröivä luonto tarjoaa erinomaiset puitteet luonnosta nauttimiselle. Talvisin voit hiihtää Ukkohallan kauniissa maastoissa. Ukkohallan maastot tarjoavat hiihtoreittejä eritasoisille hiihtäjille. Hiihdä Ukkohallan hoidettuja reittejä pitkin, ja ihaile ympärillä avautuvaa kaunista vaaramaisemaa. Latu-urien varrella olevilla laavupaikoilla voit levätä kuuman kahvikupin ja eväiden äärellä. Jotta matka ei kävisi liian raskaaksi, on levähdyspaikkoja sijoitettu reiteille  sopivin välimatkoin. Mikäli kaipaat hiihtoladulle koiran kanssa, voit nauttia Väisälän kierroksen hoidetuista hiihtoladuista. Ukkohallassa järjestetään säännöllisesti erilaisia, ja hieman ehkä erikoisia tapahtumia. Vieraile lomallasi Hallan Akan hiihdolla tai vaelluksella, umpihankifutis sekä suopotkupallo tarjoaa haasteellisen hauskan peliympäristön. Ukkohallan keskustasta löydät tarpeelliset palvelut, keskustasta löytyy muun muassa monipuolinen elintarvikekauppa, jonka yhteydessä palvelee ihastuttava maisemakahvila Ukko sekä tunnelmallinen saunamaailma. Ihaile paikanpäällä valmistettuja Ukkohallan tuotteita sekä ihastuttavia kainuulaisia käsitöitä.

3. Ukkohalla Chalets

Nämä korkeatasoisesti sisustetut huoneistot sijaitsevat Ukkohallan parhaalla paikalla, laskettelurinteiden sekä Syväjärven välissä. Näissä tasokkaissa mökeissä loma sujuu vaivatta, ja voit unohtaa arjen huolet ja murheet. Näiden lomamökkien monipuolinen varustelutaso huolehtii siitä, että sinun olisi mahdollisimman helppo viettää onnistunutta, ja ansaitsemaa lomaasi. Huoneistoissa voi majoittua 2-6 henkilöä. Ukkohallan Skichalletsien yhteydessä toimii ravintola Saaga, joka tarjoilee lomailijoille maittavia lounaita sekä suussasulavia illallisia. Ravintolan ystävällinen henkilökunta sekä maittavat ruoat tekevät ruokailusta ikimuistoisen kokemuksen. Aktiivisen päivän päätteeksi on mukava rentoutua Hallan Saaga kylpylä- ja saunamaailmassa. Sauna- ja kylpylämaailma sijaitsee Ukkohalla Ski-in huoneistojen yhteydessä. Voit siis siirtyä huoneesta kylpytakissa suoraan kylpyläosastolle hotellin sisäkäytävää pitkin. Saaga Wellnesissä pääset nauttimaan rentouttavista hieronnoista sekä vaikka eksoottisemmasta suklaahoidosta.

Ukkohalla Chalets Mökki

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Huoneistot
 • Pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Allergiahuoneita
 • Internet
 • Tekemistä

Erinomainen sijainti

Huoneistojen erinomainen sijainti, kauniilla Syväjärven rannalla mahdollistaa helpon liikkumisen Ukkohallan kauniissa maisemissa. Ukkohallan monipuolinen elintarvikekauppa, kahvila sekä ravintola sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä. Ukkohallan hiihtohisseille pääsee lähes suoraan hotellin ulko-ovelta. Keskeisen sijainnin ansiosta aktiivinen lomailu onnistuu helposti hotellin yhteydessä sijaitsevalla kuntosalilla sekä rasittuneita lihaksia voi rentouttaa kylpylän lämpimissä altaissa.

Huoneet

Ski-In huoneistot ovat sisustettu laadukkaasti, ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneelle lomalle. Huoneistoissa on monipuolisesti varusteltu keittiö, ilmastointi, oma sauna sekä oma terassi tai parveke.

Pysäköinti

Hotellin alueella on maksuton pysäköinti, eikä sitä varten tarvitse tehdä varausta.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita hotelliin, ja perheen kanssa matkustaville on varattavissa perhehuoneita.

Allergiahuoneita

Tarvittaessa hotellista voi varata loman ajaksi allergiahuoneen käyttöönsä.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Tekemistä

Ukkohallassa ei tekeminen lopu kesken. Ukkohallan monipuoliset rinteet tarjoavat laskijoilleen niin leppoisia rinteitä kuin vauhdikkaampia kurveja. Jokaiselle löytyy oman tason mukainen lasketteĺurinne. Lisäksi voit nauttia hotellin yhteydessä sijaitsevan kylpylän palveluista, nauti altaan rentouttavasta lämmöstä, ihanista hieronnoista tai perinteisestä suomalaisesta saunasta. Lumien sulaessa alueelta löytyy useita patikointireittejä Ukkohallan kauniissa luonnossa.  Vai miltä kuulostaa erilaiset vesiurheilumahdollisuudet. Kunhan kalaluvat ovat kunnossa, kokeile kalaonnea vieressä sijaitsevalla järvellä. Aktiivisen päivän vastapainoksi on myös sallittua nauttia tasokkaiden huoneistojen rauhasta, ja anna itsellesi lupa vain olla ja rentoutua!