Edullinen majoitus Vaasa- Mökit ja hotellit

Hae parhaat hotellit ja mökit VaasaBooking.com

Merellinen Vaasa

Länsirannikolla sijaitseva Vaasa tarjoilee palan kaunista Pohjanmaata.

Vaasassa riittää nähtävää ja koettavaa vaikka pidemmäksi aikaa, valitse haluatko tutustua alueen ihastuttavaan luontoon erilaisilla veneretkillä sekä saaristoristeilyillä. Luonnonystävälle Vaasasta löytyy useita eri mittaisia ja tasoisia vaellusreittejä sekä luontopolkuja. Pakkaa eväät matkaan, ja suuntaa Karjamapolulle, Kimon vaellusreitille, tai vaikka Bodvattnetin kierrokselle. Mikäli kaipaat ihmisvilinää, Vaasan opastetulla kaupunkikierroksella tutustut muun muassa historialliseen Waasaan, tai Strömsön kulisseihin. Lisäksi Eteläisen reitin  ja Pohjoisen rantareitin kävelyopas auttaa sinua löytämään alueen kauniin luonnon,sekä tutustumaan alueen kulttuuriin ja historiaan. Shoppailun ystäville Vaasa tarjoaa useamman ison ja viihtyisän ostoskeskuksen, tunnelmallisia kirpputoreja sekä second hand-kauppoja sekä vierailemisen arvoisia erikoisliikkeitä.

Vaasaan on helppo saapua niin omalla autolla, junalla kuin lentäen. Helsingistä junamatka Vaasaan kestää alle neljä tuntia, ja kaupunkiin saapuu päivittäin reilusti yli kymmenen lentoa. Vaasan alueen nähtävyydet on helppo saada haltuun joko omalla tai vuokra-autolla tai hyppäämällä linja-auton kyytiin.

Vaasa parhaat hotellit ja mökit

1. Scandic Vaasa

Scandic Vaasa sijaitsee Vaasan keskustassa, kauniin kävelykeskustan kulmilla. Nauti Vaasan keskustan sykkeestä, samalla kun rentoudut hotellin miellyttävässä tunnelmassa. Vaasan ostoskatu sijaitsee hotellin kulman takana, sekä elämää sykkivä tori löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä. Hotelliin on helppo saapua, sillä Vaasan rautatieasema sijaitsee hotellin vieressä. Vietä ikimuistoinen kesäpäivä kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin tutustuen tai riemukkaassa vesipuisto Tropiclandiassa. Hotellissa on 68 viihtyisää hotellihuonetta, valitse haluatko majoittua perinteisessä standard-huoneessa, vai kaipaatko hieman lomaextraa saunallisella hotellihuoneella. Milloin viimeksi olet majoittunut hotellihuoneessa, josta löytyy saunan lisäksi ylellinen poreallas. Scandic Vaasan uusi laajennusosa tarjoaa majoittujalleen modernit, upeasti sisustetut huoneet.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Keskeinen sijainti
 • Viihtyisät hotellihuoneet
 • Lapsiperheille
 • Aamiainen
 • Esteettömyys
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli Scandic Vaasa tarjoaa majoittumista keskeisellä paikalla, Vaasan sydämessä. Tässä majoituspaikassa kaikki Vaasan monipuoliset palvelut, ovat vain kävelymatkan päässä hotellilta. Haluat sitten istua iltaa Vaasan tunnelmallisissa ravintoloissa tai nauttia Vaasan kauniista luonnosta sen monipuolisilla lenkkipoluilla.

 

Viihtyisät hotellihuoneet

Scandic Vaasassa voi viettää ikimuistoista lomaa. Nauti hotellin uudistetuista hotellihuoneista, joissa voi valintasi mukaan olla käytössä oma sauna sekä tunnelmallinen poreallas. Lisää arkeesi luksusta ja salli itsellesi ja matkakumppanillesi ansaittu rentoutuminen arjen kiireiden keskellä. Halutessasi voit majoittua perinteisessä hotellihuoneessa, Scandic Vaasan hotellihuoneista löytyy jokaiselle matkaajalle sopiva vaihtoehto.

 

Lapsiperheille

Scandic Vaasassa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Lapsiperheet ovat tervetulleita  Vaasaan viettämään riemukasta lomaa, ja siksi perheen pienempien viihtyvyys on huomioitu hotellissa erinomaisesti. Lapsiperheille on varattavissa erikseen tilavampia perhehuoneita, lisäksi hotellista löytyy lapsille oma leikkinurkkaus sekä lapset saavat hotelliin saapuessaan oman tervetuliaslahjan. Lapset nauttivat hotellin ravintolassa omaa lasten menuuta, tai  ruoka-annoksia a`la carte listalta hieman huokempaan hintaan.

 

Aamiainen

Hotelli Scandic Vaasassa nautitaan aamiainen kaikessa rauhassa, laadukkaiden luomutuotteiden äärellä. Hotellin aamiainen käynnistää vaivatta uuden päivän, tuoreesta kahvista ja rapeasta leivästä nauttien. Tarjolla on yli 100 terveellistä ja maistuvaa aamiaistuotetta, valitse niiden joukosta sinun suosikkisi

 

Estettömyys

Hotellissa on huomioitu liikuntarajoitteiset asiakkaat, tarjoamalla majoittumiseen esteettömiä palveluita sekä huoneita.

 

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Pysäköinti

Hotellilla on tarjota majoittujilleen maksullinen, valvottu, osittain katettu ulkopysäköintialue.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita pientä lisämaksua vastaan Scandic Vaasaan.

2. Original sokos hotel royal Vaasa

Ympäristöystävällinen sekä tyylikäs Original Sokos Hotel Royal Vaasa sijaitsee Vaasan sydämessä, kauniin puistikon varrella ja vain 50 metrin päässä Vaasan rautatieasemalta. Kaikki Vaasan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Nauti keskustan elämäniloisesta sykkeestä samalla kun nautit hotellin rennosta ilmapiiristä. Hotellista voit valita mielesi mukaan sinulle mieluisan teeman; nautitko We love our sea- hotellihuoneesta, josta aukeaa merellinen Vaasa näkymä. Forest-hotellihuoneet johdattaa majoittujat suomalaisen kauniin metsän tunnelmaan, ja We love our City- hotellihuoneista on eturivin paikat energiseen Vaasan keskustaan. Tekeminen ei tässä hotellissa lopu heti kesken, sillä aktiivisimman lomailijat suuntaavat hikoilemaan hotellin yhteydessä toimivalle kuntosalille. Kuntosalin jälkeen on ihana rentoutua hotellin upealla näköalasaunalla. Saunomisen ohella voit vilvoitella hotellin katolla olevalla uima-altaalla, ja ihailla kaupungin yli avautuvia näkymiä. Hotellin ravintolamaailmassa voit taltuttaa näläntunteen, sekä istua iltaa nauttien samalla hyvästä seurasta ja juomasta.

Original Sokos hotel roayl Vaasa

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Hyvätasoiset hotellihuoneet
 • Wellness
 • Lapsiperheille
 • Esteettömyys
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Hotellin sijaitsee Vaasan sydämessä, keskustan monipuolisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta sinun on helppo nauttia Vaasan kulttuurista, nähtävyyksistä ja palveluista. Valintasi mukaan, voit majoittua hotellihuoneessa, josta aukeaa kaunis näkymä merelle, metsään tai Vaasan keskustaan.

Hyvätasoiset hotellihuoneet

Original Sokos Hotel Royal Vaasa tarjoaa majoittujalle hyvätasoiset hotellihuoneet. Olit sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, löytyy hotellista juuri sinulle sopiva hotellihuone. Valitse haluatko nukkua Central Standard Twin, Standard Twin vai ylellisessä Suitessa. Kaikissa hotellihuoneissa on kahvin sekä teen valmistusvälineet, nauti illalla rauhoittava lämmin kuppi teetä, ja suuntaa nukkumaan hotellin puhtaisiin lakanoihin.

Wellness

Royal Tilaussaunassa voit viettää ikimuistoisen illan, nauttien samalla Vaasan kaupungin ylle avautuvasta näkymästä ja uima-altaasta. O’malleys sauna uima-altaineen sijaitsee hotellin kellarikerroksessa, tarjoten tunnelmallisen tilan mukavaan illanviettoon ja rentoutumiselle. Asiakassaunat lämpenevät päivittäin, joka aamu sekä ilta.

Lapsiperheille

Lapsiperheet ovat tervetulleita Original Sokos Hotel Royal Vaasaan, perheen pienimmät voivat leikkiä hotellin leikkihuoneessa. Lisäksi hotellin vastaanotosta on lainattavissa erilaisia pelejä ja kirjoja, joiden parissa aika kuluu vaivatta hotellihuoneessa. Hotellin ravintolasta lapsille löytyy oma lasten ruokalista.

Esteettömyys

Original Sokos Hotel Royal Vaasassa on tarjolla esteettömiä hotellihuoneita sekä palveluita.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellin asiakkaat voivat pysäköidä maksulliseen ulko-, tai sisäparkkipaikalle.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita pientä lisämaksua vastaan majoittumaan Original Sokos Hotel Royal Vaasaan.

3. Hotel Astor

Yksityinen, pieni ja kodikas Hotel Astor tarjoaa korkeatasoista majoittumista Vaasan sydämessä. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta kaikki Vaasa tärkeimmät nähtävyydet, kaupat sekä teatteri ovat vain kulman takana. Jokainen Hotel Astorin huoneista on sisustettu yksilöllisesti tarjoten majoittujalleen ainutlaatuisen elämyksen. Valintasi mukaan voit nauttia hotellin superior huoneessa perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä, sekä rentoutua sen klassisissa hotellihuoneissa. Nauti hotellin historiallisesta tunnelmasta, ja ihaile sen viehättävää sisustusta. Tämä hotelli tarjoaa ihanasti erilaisen majoittumiselämyksen Vaasan sydämessä. Nauti hotellissa sen suosittuja katkarapuvoileipiä, ja käynnistä uusi päivä hotellin monipuolisessa ja laadukkaita tuotteita sisältävässä aamiaispöydässä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Keskeinen sijainti
 • Historiallinen hotelli
 • Viihtyisät hotellihuoneet
 • Ravintola
 • Internet
 • Lapsiperheille
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli sijaitsee Vaasan keskustassa, palveluiden ja nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä. Vaasan kaupunginteatteriin on vain 10 minuutin kävelymatka, linja-autoasema sekä rautatieasema sijaitsee lähes hotellin nurkan takana. Huvipuisto Wasaladia sekä koko perheen suosikkikohde Tropiclandia vesipuisto sijaitsee vain parin kilometrin päässä hotellilta.

Historiallinen hotelli

Tämä yksityisomisteinen hotelli tarjoaa majoittumista historiallisessa tunnelmassa. Rakennus on aikoinaan toiminut voikauppias Laurellin asuntona, ja nyt 100 vuotta myöhemmin rakennus tarjoaa kodikasta majoittumista keskellä kaupunkia.

Viihtyisät hotellihuoneet

Tämä hotelli tarjoaa tunnelmallista majoittumista Vaasan keskustassa. Hotellihuoneissa on aistittavissa sen ainutlaatuinen historia, ihaile huoneiden kauniita antiikkisia huonekaluja. Hotellihuoneiden siistit kylpyhuoneet sekä hyvät sängyt keräävät asiakkailta kiitosta. Täältä on helppo herätä levänneenä hyvien yöunien jälkeen.

Ravintola

Hotellin rapuvoileipä, käsin kuorituine rapuineen vie kielen mennessään, ei siis ihme että leipä on muodostunut monen hotellivieraan suosikiksi. Hotellin kiitosta niittänyt aamiainen ja brunssi tarjoillaan kustavilaistyylisessä aamiaisruokasalissa. Nauti paikan päällä lähituotetusta ruoasta sekä kotitekoisista kakuista ja leivonnaisista.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita Hotelli Astoriaan. Lisäksi hotellissa on lainattavissa lapsille erilaisia lautapelejä sekä kirjoja. Lapsiperheiden suosikkikohteet, Wasalandia sekä Tropiclandia sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä majoituspaikasta.

Pysäköinti

Hotellin asiakkaille on tarjolla maksullinen, yksityinen pysäköintimahdollisuus

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Hotel Astoriaan, huomioi että lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.  Mainitse huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä.

4. Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Vaasan sydämessä sijaitseva Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa tasokasta majoittumista, olit sitten matkalla yksin tai perheen kanssa. Hotelli sijaitsee Vaasan torin laidalla, joten hotellista on helppo siirtyä nauttimaan keskustan monipuolisista palveluista. Shoppailun ystäville hotellin yhteydessä toimiva ostoskeskus tarjoaakin erinomaiset puitteet. Luonnon ystäville Vaasan kaunis luonto tarjoaa monipuolista tekemistä ja koettavaa, kävelymatkan päässä voit ihailla idylliä merimaisemaa. Anna merituulen pyyhkiä kasvojasi, samalla kun annat mielen ja kehon rentoutua. Luonto teema jatkuu halutessasi myös viihtyisissä hotellihuoneissa, tutustu hotellin legendaksi muodostuneeseen “ Saaristolaismökkiin” ja nauti sen ainutlaatuisesta saaristolaishengestä. Lisäksi Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa tarjoaa muita kokemisen ja näkemisen arvoisia teema-huoneita. Hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi, ja Vaasan Vaakuna erottuu positiivisella tavalla massasta, koe ja ihastu!

Original Sokos hotel Vaakuna Vaasa

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Teema-huoneet
 • Tekemistä
 • Ravintola
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Esteettömyys
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Hotellin erinomainen sijainti mahdollistaa vaivattomasti Vaasan keskustan palveluista nauttimisen. Hotelli sijaitsee Vaasan torin reunalla, monipuolisen kauppakeskuksen yhteydessä. Sinun on helppo tutustua tähän kauniiseen kaupunkiin, kävellen sen tunnelmallisia katuja pitkin tai hengittäen keuhkot täyteen raikasta meri-ilmaa.

Teema-huoneet

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasassa voit majoittua erilailla, valitse itsellesi mieluisin teema-huone. Miltä kuulostaa majoittuminen tunnelmallisessa 1920- luvun Saaristolaishuoneessa, sinivalkoisessa Pilvi-huoneessa, luonnon äärellä Metsä-huoneessa tai keskellä taidegalleriaa Atelje`huoneessa. Valitse mieluisesi teema, ja vietä ikimuistoinen hotelliyö tässä ainutlaatuisessa ympäristössä.

Tekemistä

Vaasan kaunis luonto tarjoaa tekemistä ja nähtävää useammaksi päiväksi. Mikäli haluat nauttia tunnelmallisen hotellin palveluista, voit kuntoilla hotellin kuntosalilla. Tämän jälkeen on ihana rentoutua hotellin tunnelmallisella saunaosastolla.

Ravintola

Hotellin yhteydessä toimii useampi ravintola, joiden joukosta voit valita mieleisesi. Haluatko nauttia helppoja sekä herkullisia purtavia, kera maistuvien viinien. Vai kaipaatko suurempaan nälkään kiviuunissa paistettua kiviuunipizzaa? Vesi herahtaa kielelle avotulella valmistetun ruoan äärellä, ja ilta etenee leppoisasti hyvästä seurasta nauttien.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellin asiakkaat voivat pysäköidä lisämaksua vastaan hotellin yksityisille pysäköintipaikoilla.

Esteettömyys

Hotellissa on huomioitu esteettömyys, joten Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoiteisille.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasaan. Niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

5. Hotel Vallonia

Hotelli Vallonia tarjoaa viihtyisää majoittumista tunnelmallisessa kokous -, ja perhehotelli Mustasaaressa. Vaasan keskusta sijaitsee neljän kilometrin päässä hotellilta, nauti hotellin viihtyisästä ilmapiiristä sekä sen tilavista hotellihuoneista. Hiljattain kunnostetut hotellihuoneet tarjoavat erinomaisen paikan rentoutumiseen ja Vaasan kauniista luonnosta nauttimiseen. Tilavat ja siistit huoneet takaavat että majoittuminen Hotel Valloniassa olisi mahdollisimman onnistunut. Uusi päivä käynnistyy helposti maittavan aamiaisen äärellä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Siistit hotellihuoneet
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lapsiperheille
 • Esteettömyys
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Rauhallinen sijainti

Hotellin rauhallinen sijainti on omiaan tarjoamaan rentouttavan loman kauniissa Vaasassa. Vaasan linja-auto-, sekä rautatieasema sijaitsee vain reilun kolmen kilometrin päässä majoituspaikasta. Lapsiperheiden suosikkikohteet, Huvipuisto Wasalandia sekä vesipuisto Tropiclandia on vain reilu viiden kilometrin päässä.

Siistit huoneet

Tilavat ja siistit hotellihuoneet ovat omiaan tarjoamaan viihtyisän majoittumisen Hotel Valloniassa. valintasi mukaan voit majoittua perinteisessä hotellihuoneessa, tai halutessasi voit lisätä arkeen luksusta varaamalla lomallesi saunallisen hotellihuoneen. Hotellin vastakunnostetuissa huoneissa voit nauttia levolliset unet, ja herätä näin virkistyneenä uuteen päivään.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellin asiakkaille on tarjolla maksuton pysäköinti Hotelli Vallonian lämpimässä pysäköintihallissa. Halutessasi voit myös pysäköidä hotellin edessä sekä takapihalla sijaitsevilla pysäköintipaikoille.

Lapsiperheille

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan hotelli Valloniaan. Kesäsesonkina lapsille on tarjolla oma leikkihuone hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi vastaanotosta voi lainata lapsille erilaisia lautapelejä sekä palapelejä.

Esteettömyys

Hotelli Valloniassa on huoneita sekä palveluita liikuntarajoitteisille. Hotellissa voi liikkua pyörätuolilla, hotelli Valloniassa on muun muassa korotettu wc- istuin, madallettu pesuallas sekä hätänaru kylpyhuoneessa.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotelli Valloniaan.

Tekemistä

Vaasan alue tarjoaa tekemistä ja koettavaa koko perheelle. Voit vierailla lapsiperheiden suosikkikohteissa, tai tutustua ympäröivään luontoon polkupyöräillen. Iltapäivä sujuu vaivatta lähistöllä sijaitsevalla viheriöllä golfia pelaten. Lisäksi talvisin alueella on hoidettuja hiihtolatuja, jolloin pääset ihailemaan lumivaippaan pukeutunutta Vaasan luontoa. Lisäksi hotellissa on oma biljardihuone, sekä Botniahalli on vain kolmen minuutin ajomatkan päässä.