Edullinen majoitus Yyteri – Mökit ja hotellit

Hae parhaat hotellit ja mökit YyteriBooking.com

Yyterin hiekkarannat

Yyterin valloittavat hiekkadyynit sen kauniilla kuuden kilometrin mittaisella hiekkarannalla, on verraton lomanviettopaikka koko perheelle. Kaunis kesäpäivä kuluu vaivatta tällä Pohjoismaiden pisimmällä sekä upeimmalla hiekkarannalla.

Yyterin hiekkaranta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta. Matkaa Yyterin kultarannalle kertyy Helsingistä 242 kilometriä, sekä Turusta 128 kilometriä. Paikan päälle pääsee helposti niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuneuvoilla.  Mikäli rannalla makaaminen riittää, tarjoaa kaunis Yyteri paljon muutakin ajanvietettä. Patikoi, lenkkeile tai pyöräile, Yyterin alueella on lukuisia kilometrejä erilaisia reittejä, hiekkateistä asfalttiteihin. Rauhalliseen menoon on omiaan Sup-lautailu, melominen rannikon merialueella tai rentoutuminen kylpylän lämpimissä vesissä. Aktiivinen lomapäivä sujuu seikkaillen puiden latvaan kiinnitetyssä kiipeilyradassa, tai ratsastaen Yyterin kauniissa luonnossa.

Yyteri parhaat hotellit ja mökit

1. Yyteri Spa hotel

Yyterin Virkistyshotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla, Porin Yyterin sydämessä. Hotellissa voit rentoutua ja virkistyä ympäri vuoden. Olet matkalla sitten yksin, perheen kanssa tai ystäväporukalla, tarjoaa Yyteri Virkistyshotelli jokaiselle ikimuistoista tekemistä ja rentoutumista. Hotelli sijaitsee kauniilla Pohjanlahden rannalla, ja Porin keskusta on 19 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta. Virkistyshotelli Yyterin yhteydessä sijaitsee monipuolinen Kylpylä Merenneito, jossa voit rentoutua sen monipuolisissa lämpimissä vesissä, hierovissa putouksissa tai porealtaissa. Nauti perinteisen suomalaisen saunan löylyistä tai rentoudu turkkilaisen saunan lämmössä. Lapsiperheiden suosikki on huima vesiliukumäki sekä pienten puuha-allas. Talvipäivänä on ihana nauttia ulkoilman raikkaudesta, samalla kun olet lämpimän veden rentouttavassa syleilyssä.

Yyteri Spa hotel
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Rannalla
 • Huoneet
 • Monipuolinen kylpylä
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Esteettömyys
 • Lapsiperheille
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Rannalla

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee kauniilla paikalla, 250 metrin päässä Pohjanlahden rannalta. Vietä kaunista kesäpäivää Yyterin kuuden kilometrin mittaisella hiekkarannalla, tai suuntaa aurinkoisena talvipäivänä hiihtämään tasaiselle meren jäälle.

 

Huoneet

Hotellin osasta huoneista pääsee ihailemaan merellistä näköalaa, näkymä aukeaa Yyterin kuuluisille hiekkarannoille. Hotellihuoneiden uudistuksessa on huomioitu kestävien  sekä laadukkaiden materiaalien käyttö. Hotellihuoneiden lisäksi voit vuokrata lomaviikolle käyttöösi tunnelmallisen Yyterin Villan. Villat on varusteltu monipuolisesti ja ne tarjoavatkin erinomaiset puitteet lomanvietolle vaikka suuremmalle porukalle.

 

Monipuolinen kylpylä

Hotellin yhteydessä sijaitseva kylpylä on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Voit kuntoilla kylpylän 17 metrin kuntoaltaassa, tai saada hien pintaan vieressä sijaitsevalla kuntosalilla. Rentoudu kylpylän lämpimissä vesissä tai hemmottele itseäsi klassisella hieronnalla, virkistävällä jalkahoidolla tai intialaisella päähieronalla.

 

Internet

Kaikkialla hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Pysäköinti

Hotellin pihalla on maksuton pysäköinti

 

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Hotellissa oleva hissi helpottaa kerrosten välillä kulkemista.

 

Lapsiperheille

Kylpylähotellin monipuoliset aktiviteetit ovat omiaan lapsiperheille. Hotellissa on erikseen varattavissa tilavampia perhehuoneita.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja osassa hotellihuoneista. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sillä niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

 

Tekemistä

Monipuolisten kylpyläpalveluiden lisäksi Yyterin virkistyshotelli tarjoaa monipuolista tekemistä ja nähtävää. Tutustu alueeseen sauvakävellen, tai lenkkeillen Yyterin kauniita lenkkipolkuja pitkin. Pelaa kesäisin lentopalloa rannan pehmeällä hiekalla. Talvisin Yyterin hiekkaranta muuntuu upeaksi talven ihmemaaksi, voit hiihtää rannan dyyneillä tai laskea niitä pitkin pulkalla.

2. Yyteri Camping

Yyteri Camping sijaitsee Suomen kauneimman hiekkarannan välittömässä läheisyydessä. Yyteri Campingistä on 20 kilometrin matka Porin keskustaan, erinomaisen sijainnin ansiosta Yyteri Camping tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä niin aikuisille kuin lapsillekin. Yyteri Resort tarjoaa monipuolista majoittumista vuoden ympäri, kesäkaudella alueella on useita loma-, sekä hirsimökkejä. Kesäkauden ulkopuolella voit majoittua Yyteri Campingin saunallisessa tai suihkullisessa lomamökissä. Kesäisin alueella palvelee Kahvila-Ravintola Ulappa, jonka aurinkoisella terassilla voit nauttia kylmää juotavaa, jäätelöä sekä kesäisin myös maittavan aamiaisen. Lapsiperheille ikimuistoista naurua ja iloa saa aikaiseksi Ruutujärvessä sijaitseva vesitrampoliini, tai perheen pienimmille Angry Birds-leikkipuisto tarjoaa kivaa tekemistä lomapäiväksi.

Yyteri Camping

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Monipuoliset lomamökit
 • Lapsiperheille
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Sauna
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Erinomainen sijainti

Yyteri Resort sijaitsee hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä. Voit suunnata tunnelmalliselle iltakävelylle Yyterin hiekkadyyneille, ja ihailla siellä horisonttiin laskeutuvaa aurinkoa. Yyterin alueella on myös 30 kilometriä kauniita luontoreittejä, sekä 15 lintutornia tai lavaa. Surffaajille Yyterin syysmyrskyn aallot ovat omiaan meren aalloilla ratsastamiseen.

Monipuoliset lomamökit

Tarpeesi mukaan, voit varata Yyteri Resortin lomamökeistä sinulle parhaiten sopivimman. Yyterissä on 30 kappaletta vuoden ympäri majoittumiseen soveltuvaa lomamökkiä. Jokaisessa mökissä on oma wc, suihku sekä ruoanlaittoa varten oma tupakeittiö, joka on varusteltu omalla astiastolla. Osassa mökeissä on oma sauna, jolloin voit nauttia saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kesäisin alueella on lisäksi viisi hirsimökkiä, sekä 40 leirintämökkiä.

Lapsiperheille

Yyteri Resortiin lapsiperheet ovat tervetulleita. Tilavat ja monipuolisesti varustellut lomamökit tarjoavat erinomaiset puitteet ikimuistoisen loman viettoon. Rannalla on perheen pienimmille hiekkalaatikko, sekä Angry Birds-leikkipuisto.

Pysäköinti

Yyteri Resortissa on maksuton pysäköinti

Internet

Alueella ei ole käytössä ilmaista wifiä. Tarkista majoituspaikasta ajankohtaisin tieto.

Sauna

Alueen avantosauna lämpenee viikonloppuisin, kesäisin majoitushintaan kuuluvat aamuisin lämpenevä aamusauna. Lisäksi voit varata käyttöösi viihtyisän tilaussauna Ankkurin.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita lomailemaan Yyteri Resortiin. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

Tekemistä

Alueella voi grillata kesäisiä herkkuja, tai nauttia kauniista kesäpäivästä viihtyisällä kesäterassilla. Alueella voi kuluttaa aikaa pelata minigolfia, ratsastaa alueen kauniissa maastoissa tai purjelautailla meressä. Talvisin alueella voi hiihtää tasaisella merenjäällä, nauttien samalla kauniista auringonpaisteesta.

3. Mäntyluodon Hotelli

Tunnelmallinen Mäntyluodon hotelli sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Pohjanlahdelta, ja Yyterin kaunis hiekkaranta sijaitsee kolmen kilometrin päässä tästä majoituspaikasta. Osasta tämän 100-vuotiaan Mäntyluodon Hotellin ikkunoista voi ihailla kaunista merinäköalaa.  Valitse hotellihuoneista tarpeesi mukaan joko yhden, kahden tai kolmen hengen huone. Jokainen hotellihuone on varusteltu omalla wc:llä sekä suihkulla. Hotellihuoneissa voit nauttia 100-vuotiaan talon ainutlaatuisesta historiasta,  sillä huoneet on kunnostettu hotellin ainutlaatuista historiaa korostaen. Hotellimajoituksen lisäksi voit varata lomallesi tunnelmallisen Villa Pyrylän. Meren rannalla sijaitseva Villa Pyrylä tarjoaa ainutlaatuista majoittumista, ja matkaa rannalle Villasta on vain muutama metri.  Villan 59 neliötä tarjoaa majoittumista neljälle aikuiselle sekä kahdelle lapselle.

Mäntyluodon hotelli yyteri

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Tunnelmallinen ja viihtyisä majoittuminen
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Monipuolinen aamiainen
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Tunnelmallinen ja viihtyisä majoittuminen

100-vuotias Mäntyluodon hotelli tarjoaa lomailijoille tunnelmallista ja viihtyisää majoittumista. Nauti hotellin ainutlaatuisesta tunnelmasta, hotelli on rakennettu luonnonkauniille niemenkärjelle vuonna 1918. Valitse haluatko majoittua Mäntyluodon hotellihuoneissa, tai jos olet matkalla suuremmalla porukalla, voi meren äärellä sijaitseva Villa Pyrylä olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

Ystävällinen henkilökunta

Hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän historialliseen hotelliin. Henkilökunta kertoo sinulle parhaimmat aktiviteetit sekä muut tutustumisen arvoiset kohteet.

Monipuolinen aamiainen

Hotellin monipuolinen aamiainen käynnistää vaivatta uuden lomapäivän. Nauti ihanasta kiireettömyyden tunteesta kuuman kahvikupin äärellä, ja ihaile samalla ikkunasta aukeavaa kaunista näköalaa. Tunnelmallinen Mäntyluodon Hotelli on tunnettu häätalona, kauniissa juhlasalissa voit nauttia herkullisia menuja, kuin myös ikimuistoisia juhlia.

Pysäköinti

Villa Pyrylässä majoittuville on tarjolla kaksi maksutonta pysäköintipaikkaa. Hotellissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Erillisellä lisämaksulla, perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Mäntyluodon Hotelliin.

Tekemistä

Mäntyluodon Hotellin ympäristö tarjoaa monipuolista tehtävää ja koettavaa. Pohjoismaiden pisin ja viihtyisin Yyterin hiekkaranta sijaitsee kolmen kilometrin päässä hotellilta. Voit viettää riemukkaan kesäpäivän merenrannalla ja suunnata sen jälkeen lepäämään hotellin puhtaisiin lakanoihin. Yyterin alueella on 30 kilometriä erilaisia ulkoilureittejä. Nauti Yyterin kauniista luonnosta, nauti ympärillä avautuvasta merimaisemasta ja anna raikkaan merituulen pyyhkiä kasvojasi.

4. Yyterin Villa Pyrylä

Yyterin Villa Pyrylä sijaitsee meren rannalla, Villalta on vain muutaman metrin matka meren rantaan. Villa Pyrylä on varusteltu hyvä tasoisesti, ja sen ikkunoista aukeaa kaunis näköala viereiselle merelle. Lisäksi majoituspaikan läheisyydestä löytyy Uniluodon venelaituri sekä Yyterin golfklubi. Kuuluisa Yyterin hiekkaranta sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä majoituspaikasta. Voit siis viettää kaunista kesäpäivää tällä Pohjoismaiden kauneimmalla sekä pisimmällä hiekkarannalla. Ihaile sitä ympäröiviä hiekkadyynejä, sekä kulje sen kauniita lenkkipolkuja pitkin. Yyterin luonnonkauneus hurmaa vierailijansa, sekä meren kohina tarjoaa miellyttävää vastapainoa hektiseen arkeen. Yyterin Villa Pyrylään on helppo saapua.  Porin keskustan palvelut löytyvät vain 15 minuutin ajomatkan päästä, sekä Helsingistä Yyteriin on 242 kilometrin matka. Lisäksi Yyteriin pääsee helposti kulkemaan linja-autolla tai junalla. Yyterin Villa Pyrylän erinomaiset puitteet mahdollistavat ikimuistoisen lomanvieton, olit sitten matkalla perheen kanssa tai ystäväporukalla.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Merenrannalla
 • Huvilan varustelutaso
 • Sauna
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Lemmikkieläimet
 • Loppusiivous

Merenrannalla

Yyterin Villa Pyrylä sijaitsee vain muutaman metrin päässä merestä. Kuuntele Villa Pyrylän terassilta meren kohinaa, ja anna mielen ja kehon levätä. Liikuntaesteisille sekä lapsiperheille on huomionarvoista se, että huvilan terassilla on portaita, sekä ranta on paikoitellen jyrkkä.

Huvilan varustelutaso

Huvilan 59 majoitusneliötä mahdollistavat hieman suuremmankin porukan majoittumisen. Majoituspaikassa pystyy nukkumaan maksimissaan neljä aikuista sekä kaksi lasta. Huvilasta löytyy kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi 80 cm levyistä vuodetta. Lisäksi olohuoneen levitettävällä vuoteella voi yöpyä. Huvilan keittiöstä löytyy astiasto kuudelle henkilölle.

Sauna

Huvilasta löytyy perinteinen suomalainen sauna. Nauti saunan lämmöstä pitkän päivän päätteeksi ja käy nukkumaan Villa Pyrylän puhtaisiin lakanoihin.

Pysäköinti

Huvilassa majoittuville on tarjolla kaksi ilmaista henkilöautopaikkaa. Asuntoauton-, tai vaunun pysäköinnistä veloitetaan erillinen lisämaksu.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Villa Pyrylään on mahdollista tuoda yksi lemmikkieläin. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, ja huomioithan että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

Loppusiivous

Huvilan loppusiivouksesta huolehtii majoittuja, voit myös varata normaalitasoisen loppusiivouksen ennen majoittumis ajankohtaa. Mikäli loppusiivousta ei ole tehty, on majoituspaikan omistajilla oikeus veloittaa tästä aiheutuneet kulut majoittujalta. Viikon kestävään majoitusvaraukseen sisältyy korillinen takkapuita.