Edullinen majoitus Hetta Enontekiö

Hae parhaat hotellit ja mökit HettaBooking.com

Enontekiön Hetta

Hetta tarjoaa tekemistä ja koettavaa ympäri vuoden, Lapin kauniin karu luonto on omiaan tarjoamaan parastaan, olit sitten matkalla keskikesällä tai jos haluat nauttia hiihtoretkistä kevätauringon lämmittäessä kasvojasi. Enontekiön kunta on perustettu vuonna 1877, ja kyseessä on Suomen kolmanneksi laajin kunta. Kirkonkylä Hetta on yksi Enontekiön suurimmista kylistä, Enontekiössä on Hetan lisäksi vierailemisen arvoisia kyliä. Tutustu Peltovuomaahan, Karesuvantoon tai Kuttaseen, joten halutessasi Hetta, ja sen ympäristö tarjoaa tekemistä ja näettävää useammaksikin päiväksi.

Nauti Hetan kauniista luonnosta, ja kuuntele ympärillä avautuvaa hiljaisuutta. Alueella on eri mittaisia patikointireittejä, joista voit kokemustasosi mukaan valita itsellesi ja matkakumppanillesi sopivan mittaisen reitin. Ihaile vaarojen päällä aukeavaa tunturimaisemaa, maista raikasta vettä virtaavasta tunturipurosta sekä anna Lapin raikkaan ilman täyttää niin keho kuin mieli. Tummuvalla yötaivaalla voit ihailla mystisesti loimuavia revontulia, tai ihastella syksyn ruskaa, luonnon omaa värishowta. Valitse mieleisesi majoitus ihastuttavasta Hetasta ja suuntaa nauttimaan Lapin taiasta!

Hetta parhaat hotellit ja mökit

  1. Hotelli Jussan Tupa

Hotelli Jussan Tupa sijaitsee Enontekiössaä, keskellä Enontekiön kuntakeskus Hettaa. Tämä majoituspaikka on lapinkävijän perinteinen yöpymispaikka, olet sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa. Hotelli Jussan Tuvassa on 32 viihtyisää hotellihuonetta, ja jokainen huone on varusteltu omalla wc:llä ja suihkulla, lisäksi huoneesta löytyy taulutv, puhelin sekä keskusradio. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut ja matkalaisesi tervetulleeksi tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Nauti Hotelli Jussan Tuvan rauhallisesta sekä sympaattisesta tunnelmasta. Uusi lomapäivä Lapissa käynnistyy onnistuneesti maittavan aamiaisen äärellä, nauti kuumasta kahvista sekä tuoreesta leivästä. Ruokakauppa sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä, sekä Hetan hiihtomaa löytyy vain parin kilometrin päässä Hotelli Jussan Tuvan majoituspaikasta.

Hotelli Jussan Tupa Hetta
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Ravintola

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Pysäköinti

+Internet

+Perhehuoneita

+Wellness

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Enontekiön kuntakeskus Hettaa. Tämä majoituspaikka on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1962, ollen koko ajan saman suvun omistuksessa. Alun perin paikalla on toiminut matkustajakoti, joka on myöhemmin muutettu hotelliksi.

Ravintola

Hotellin yhteydessä toimii tunnelmallinen 192-paikkainen ravintola, joka tarjoaa matkailijalle aitoja Lappilaisia herkkuja sekä myös erilaisia vaihtoehtoja kansainväliseen makuun. Ravintolassa voi tarvittaessa saada myös lasten aterioita, sekä erikoisruokavalio menuun.

Viihtyisät hotellihuoneet

Hotelli Jussan Tuvan hotellihuoneet ovat remontoitu raikkaan viihtyisiksi. Siistissä huoneessa voit viettää onnistuneen lomamatkan kauniissa Lapin maisemissa. Valintasi mukaan voit majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneessa.

Pysäköinti

Hotelli Jussan Tuvassa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti hotellin yksityisellä pysäköintipaikalla.

Perhehuoneet

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Hotelli Jussan Tuvan majoituspaikkaan. Tarvittaessa huoneeseen saa yhden lisävuoteen.

Welness

Onnistuneen lomapäivän Lapin kauniin luonnon keskellä kruunaa perinteisen suomalaisen saunan löylyt. Nauti saunan lämmöstä ja halutessasi virkistäydy hotellin sisäuima-altaassa.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

Tekemistä

Rentoon lomanviettoon kuuluu sopivassa suhteessa nautittu tekemättömyys sekä riittävä määrä erilaisia aktiviteetteja. Ympärillä avautuva hiljaisuuden lisäksi voit nauttia alueella olevista aktiviteeteista. Tutustu alueeseen polkupyörräillen ,patikoi Lapin kauniissa luonnossa, tai suuntaa melontaretkelle Lapin kirkasvetisille järville. Hotellissa voi pelata biljardia tai suunnata kauniina talvipäivänä nauttimaan Hetan hiihtomaasta tai Ounastunturin laskettelurinteistä. Täällä aika kuluu kuin siivilllä, ja saat samalla unohdettua arjen kiireet ja murheet.

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotel Emiliaan, niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.  Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.

2. Hotel Hetan Majatalo

Hotel Hetan Majatalo on majoittanut Lapin matkailijoita jo vuodesta 1924, ja kyseessä on Lapin vanhin matkailuyritys. Majoituspaikka sijaitsee kauniin karussa Suomen Lapissa, Enontekiön kirkonkylässä Hetassa. Tässä majoituspaikassa on helppo nauttia ympärillä avautuvasta kauniista Lapin luonnosta. Koskematon Lapin luonto alkaa majapaikan ulko-ovelta, joten voit helposti suunnata Hetan monipuolisille hiihto-, ja vaellusreiteille. Tämän  lisäksi voit viettää ulkona ikimuistoisen päivän erilaisten ohjelmapalveluiden parissa. Aktiiviset lomalaiset voivat saada hien pintaan majoituspaikan monipuolisesti varustellulla kuntosalilla. Tässä perhehotellissa on Hetan majatalon maankuulu pitopöytä, jonka äärellä pääset nauttimaan paikallisista Lapin herkuista. Hotel Hetan Majatalon pihapiirissä sijaitsevassa kodassa on ihana viettää tummenevaa Lapin iltaa, ja nauttia avotulen äärellä keitetystä nokipannukahvista sekä herkullisista tikkupullista. Tummalla yötaivaalla voi myös nähdä näiden mystisten Lapin revontulien loimua. Majoituspaikan isäntäväki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan majoituspaikan ympärillä olevasta rauhasta, täältä voit palata kotiin levänneenä ja virkityneenä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Monipuolinen majoittuminen

+Internet

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Esteettömyys

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskellä Lapin kaunista luontoa, joten voit nauttia aluetta ympäröivästä äärettömästä hiljaisuudesta. Tämä Lapissa Enontekiön alueella sijaitseva majoituspaikka sijaitsee vain 200 metrin päässä kirkasvetisestä Ounasjärvestä. Ravintola sekä ruokakauppa löytyy vain alle 500 metrin päästä Hotel Hetan Majatalosta.

Monipuolinen majoittuminen

Hotel Hetan Majatalossa voit valita haluatko majoittua perinteikkäässä majatalossa vai korkeatasoisissa hotellihuoneissa. Tässä majoituspaikassa voit yöpyä vuoden ympäri, ja Lapin luonto tarjoaa tekemistä ja kokemista olit sitten matkalla keskikesällä tai ihailemassa lumivaippaan peittynyttä luontoa. Kodikkaissa hotellihuoneissa voit nauttia niiden monipuolisesta varustelutasosta. Hotellihuoneissa on suuri kattoikkuna, josta voit parhaimmillaan ihailla mystisiä revontulia. Majatalohuoneissa majoitut hieman huokempaan hintaan, ja huoneet ovat sisustettu pelkistetysti, ilman mitään lisämukavuuksia. Ämmilässä yövyt paharakennuksen yläkerroksen petipaikalla, jolloin suihku-, ja saunatilat löytyvät viereisestä hotellirakennuksesta.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotel Hetan Majatalossa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Hotel Hetan Majataloon. Tilavien huoneiden lisäksi majoituspaikasta löytyy monipuolista tekemistä, niin lapsille kuin lastenmielisille.

Esteettömyys

Majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät saa yöpyä Hotel Hetan Majatalossa

3. Hotels Hetta

Lapland Hotels Hetta sijaitsee kauniilla paikalla, Ounasjärven rannalla, lähellä Enontekiön keskustaa. Hotellista voi ihailla Oulas-Pallastunturin kansallispuistoon avautuvaa näkymää.  Tässä  majoituspaikassa voit nauttia Lapin kauniin karusta luontomaisemasta, ja tutustua suomalaiseen erämaamaisemaan niin hiihtäen, moottorikelkalla kuin erilaisilla safareilla. Alueella on myös erinomaiset patikointi mahdollisuudet, jolloin pääset tutustumaan esimerkiksi Norjan puolella sijaitsevaan Kautokeinon saamalaiskylään, tai ihailla vaikuttavia Norjan vuonoja. Lapland Hotels Hetan hotellihuoneet sijaitsevat päärakennuksen kahdessa kerroksessa, ja osasta huoneista aukeaa ihastuttava näkymä kauniille Ounasjärvelle sekä sen takana kohoavalla Ounastunturille. Hotellirakennuksen läheisyydessä sijaitsee myös viihtyisät lomahuoneistot, nämä sijaitsevat vieressä olevassa rivitalossa. Olit sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa, löytyy Lapland Hotels Hetasta jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Haluatko majoittua hotellirakennuksen yhden tai kahden hengen huoneessa, vai miltä kuulostaa useamman makuuhuoneen viihtyisä lomahuoneisto. Tässä majoituspaikassa lomanviettosi on tehty mahdollisimman helpoksi, nauti alueen äärettömästä hiljaisuudesta ja anna kehon sekä mielen rentoutua.

Laplands hotels Hetta majoittuminen

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoittuminen

+Internet

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Esteettömyys

+Wellness

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia Lapin kauniista luonnosta, ja kuunnella sen ääretöntä hiljaisuutta. K-Market Hetta sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Lapland Hotels Hetan majoituspaikasta. Ounasjärvi sijaitsee majoituspaikan välittömässä läheisyydessä, sekä Enontekiön keskusta sijaitsee lähellä majoituspaikkaa. Kittilän lentokenttä sijaitsee alle 100 kilometrin päässä Lapland Hotels Hetasta.

Viihtyisä majoittuminen

Valitse haluatko majoittua Lapland Hotels Hetan hotellihuoneissa, jotka sijaitsevat hotellin päärakennuksen yhteydessä. Perheen kanssa matkustaville tilavassa sviitissä on tilaa vaikka suuremmalle perheelle. Tarvittaessa huoneeseen saa erillisen lisävuoteen. Noin 200 metrin päässä majoituspaikan päärakennuksesta löytyy viihtyisiä huoneistoja, joissa voit valmistaa omat ateriat huoneistojen keittiössä.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Lapland Hotels Hetassa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti hotellin pysäköintipaikalla

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Lapland Hotels Hettaan. Lapsiperheille on tarjolla tilavia perhehuoneita.

Esteettömyys

Majoituspaikassa on tarjolla huoneita sekä palveluita liikuntarajoitteisille

Wellness

Majoituspaikasta löytyy perinteinen suomalainen sauna, jonka lämmössä niin keho kuin mieli lepää. Lisäksi paikan päällä on 17 metrinen uima-allas, josta on ihastuttavat panoraamanäkymät.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

4. Holiday Village Hetan Kota

Holiday Village Hetan Kota sijaitsee Enontekiöllä, kauniin Ounasjärven rannalla. Tässä majoituspaikassa on petipaikat 45 henkilölle, sekä aluetta ympäröivät erinomaiset ulkoilu sekä harrastamismahdollisuudet. Ympärillä avautuva luonto muuntuu vuodenaikojen mukaan, talvella Enontekiön luonto pukeutuu valkoiseen lumivaippaan, jolloin alueella on erinomaiset hiihtoladut. Kesällä voit ihastella Lapin yötöntä yötä, ajanjaksoa jolloin aurinko ei laske laisinkaan horisontin alapuolelle. Syksyllä Lapin luonto esittää omaa värishowtaan ainutlaatuisella ruskallaan. Majoituspaikan lähistöllä on myös muun muassa Tunturi-lapin luontokeskus sekä Jyppyrä. Jyppyrä kohoaa Hetan kylän vieressä noin 400 metriä merenpinnan yläpuolelle,ja sen laelta näet koko Pallas-Ounastunturin muodostaman tunturiketjun. Holiday Village Hetan Kodan majoituspaikassa voit valita, haluatko majoittua yhdessä paikan kahdesta kahdeksan hengen mökistä vai riittääkö lomallesi hieman pienempi, neljän hengen lomamökki. Kota-majoituksessa voit yöpyä 1-4 hengen huoneissa, vai miltä kuulostaa yöpyminen mökissä jossa on tunnelmaa mutta ei juoksevaa vettä.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Monipuolista majoittumista

+Esteettömyys

+Pysäköinti

+Internet

+Perhehuoneita

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskellä Lapin kauniin karua luontoa. Hetan hiihtokeskus sijaitsee kolmen kilometrin päässä Holiday Village Hetan Kodan majoituspaikasta. Ravintola, kahvila, tori sekä ruokakauppa löytyy alle viiden kilometrin päässä tästä majoituspaikasta.

Monipuolista majoittumista

Olit sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa, löytyy Holiday Village Hetan Kodasta jokaiselle sopiva majoittumisvaihtoehto. Valitse haluatko yöpyä kahden hengen hotellihuoneessa, vai kaipaatko eksoottisemman vaihtoehdon yöpyessäsi tunnelmallisessa yhden tai kahden hengen kotamajoituksen huoneessa.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Huoneisiin pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Pysäköinti

Holiday Village Hetan Kodassa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pysäköintipaikalla.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Holiday Village Hetan Kotaan. Halutessasi voit majoittua majoituspaikan tilavissa perhehuoneissa.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

Tekemistä

Valintasi mukaan voit viettää ikimuistoisen Lapin loman Holiday Village Hetan Kodassa. Valitse haluatko rentoutua perinteisen suomalaisen saunan lämmössä, nauttia eri mittaisista henkilökunnan järjestämistä moottorikelkka tai husky-safareista vai suuntaatko patikoimaan majoituspaikan vieressä kulkevaa Hetta-Pallaksen vaellusreittiä pitkin Pallaksen kauniiseen kansallispuistoon. Oli valintasi mikä tahansa, täällä kehon ja mielen on helppo antaa hengähtää arjen kiireistä ja murheista.

5. Kelotin Rantamajat

Kelotin Rantamajat tarjoavat ympärivuotista majoittumista yksityisellä ranta-alueella sijaitsevissa itsepalvelumökeissä. Tässä majoituspaikassa on käytettävissä yhteinen sauna sekä viihtyisä puutarha. valintasi mukaan voit majoittua Kelotin Rantamajojen 2-8 henkilön lomamökeissä, majoituspaikassa on yhteensä 10 mökkiä lisäksi voit yöpyä päärakennuksen hotellihuoneissa. Suuremmille ryhmille on mahdollista varata majoitus täysylläpidolla, jolloin majoituksen hintaan sisältyy ruokailut, majoitus, rantasaunan käyttö sekä tarvittaessa erimittaiset retket. Tämä majoituspaikka on omiaan rauhalliseen lomanviettoon, ympäristö tarjoaa luonnon omaa mindfullnesia, jolloin voit hetkeksi päästää irti arjen kiireistä ja murheista. Täällä keho ja mieli lepää. Ihaile Lapin yötaivaalla loimuavia revontulia, tai ihaile kevät auringossa kimmeltävää lumenpintaa ja suuntaa hiihtoretkellä alueen kauniiseen luontoon. Ystävällinen isäntäpariskunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän ihastuttavaan majoituspaikkaan, keskelle Lapin kaunista erämaaluontoa.

Kelotin Rantamajat Hetta majoitus

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoittuminen

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskellä Lapin kaunista luontoa, voit nauttia paikan äärettömästä hiljaisuudesta, sekä ihailla ympärillä avautuvaa kaunista tunturimaisemaa. Osasta majoituspaikan ikkunoista voit nauttia edessä avautuvasta järvinäkymästä. Lisäksi majoituspaikassa on oma yksityinen ranta-alue.

Viihtyisä majoittuminen

Kelotin Rantamajoissa on oma viihtyisä oleskelualue, sekä mökin keittiöstä löytyy mikro, jääkaappi sekä erilaisia keittiövälineitä. Uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta kuuman kahvikupin äärellä mökin ulkoistuinalueella. Tämä majoituspaikka tarjoaa yöpymistä itsepalveluperiaatteella, sekä tämän lisäksi lomapaikan ystävällinen isäntäpari huolehtii että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Alueella pääsee liikkumaan pyörätuolilla.

Internet

Kelotin Rantamajoissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Tässä majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksuttomasti Kelotin Rantamajan pysäköintipaikalla

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan  Kelotin Rantamajoihin. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

Tekemistä

Kelotin Rantamajojen ympäristö tarjoaa monipuolista tekemistä ja koettavaa pidemmäksikin aikaa. Majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla Leppäjärven yksityisellä ranta-alueella. Voit tutustua alueeseen polkupyöräillen tai patikoiden alueen kauniissa luonnossa. Valitse oman kokemustasosi mukaan sopivan mittainen patikointiretki, ja vietä ikimuistoinen päivä Lapin kauniissa luonnossa. Maista raikasta vettä raikkaasta tunturipurosta, hengitä keuhkot täyteen puhdasta Lapin ilmaa ja ihaile silmänkantamattomiin jatkuvaa tunturimaisemaa. Talvella tykkylumeen peittynyt luonto tarjoaa erinomaiset puitteet hiihdolle sekä laskettelulle. Kokeile kalaonneasi kirkkaissa Lapin vesistöissä, valitse oma lomaviettotapasi ja tunne Lapin ainutlaatuinen taika.