Edullinen majoitus Hossa

Hae parhaat mökit ja hotellit HossastaBooking.com

Hossa

Hossa tarjoaa rentouttavalla hiljaisuudella ympäröiviä kauniita maisemia. Tyyni vedenpinta ja pehmeän tunnelmalliset polut kutsuvat retkeilijää. Hossan ikimuistoiset maisemat piirtyvät retkeilijän verkkokalvoille, sekä kätkeytyvät heidän sydämiin.

Lumoudu Hossan Värikalliolla, kallio on maalattu verellä sekä punamullalla ja sen iäksi on arvioitu 3 500- 4 500 vuotta. Kallio kohoaa pystysuorana seinämä Somerjärvestä, ja voit ihastella kallioon piirrettyjä yli 60 tunnistettavaa hahmoa. Ölökyn Ähkäsy-reitillä pääset ihastelemaan Julma-Ölkkyä, Suomen suurinta kanjonijärveä. 50 metrin syvyisestä järvestä nousevan kallion seinämät ovat jopa 50 metrin korkuisia. Muikkupuron kristallin kirkkaassa vedessä riittää ihmeteltävää. Hyvin matala vesi houkuttelee vilvoittelemaan niin aikuisia kuin lapsiakin.

Raatteen portin läheisyydessä sijaitsevat sota-aikaiset taistelurakenteet ovat vielä nähtävissä. Tunne paikan historia vierailemalla Raatteen portin säilyneissä juoksuhaudoissa. Talvisotamuseossa tutustut Raatteen tien ratkaisutaisteluiden tunnelmiin.

Hossa majoitusvaihtoehdot

1. Camping Hossan Lumo

Camping Hossan Lumo sijaitsee Hossan Kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Voit ihailla mökeissä niiden ikkunasta avautuvaa kaunista järvinäköalaa. Rauhallinen paikka tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja akkujen lataamiselle. Alueella sijaitsee monipuolisia aktiviteetteja ja alueen hinta-laatusuhde on kohdallaan. Valitse haluatko majoittua yksinkertaisen idyllissä kesämökissä, vai haluatko viettää yön korkeatasoisessa hirsimökissä. Mökeistä voit ihailla kaunista järvimaisemaa, ja pulahtaa saunan lämmöstä vilvoittelemaan vieressä sijaitsevaan järveen. Loppusiivous sekä liinavaatteet eivät sisälly mökkien majoitushintaan. Osassa mökeistä voit nauttia tunnelmallisesta takan lämmöstä. Hyvin varustelluista keittiöistä löydät kaiken tarvittavan maittavan ruoanlaittoon, ja ikimuistoiseen Hossan lomamatkaan.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

  • Kaunis ympäristö
  • Paljon nähtävää
  • Wellness
  • Wifi
  • Pysäköinti
  • Lemmikkieläimet

Kaunis ympäristö

Camping Hossan Lumon alue sijaitsee kauniin ja rauhallisen Hossanjärven rannalla. Alueelta löytyy leirintäalue, Lumon kauppa sekä kahvio. Kauppa ja kahvio palvelee asiakkaitaan pääsiäisestä aina lokakuun loppuun asti.

Hossa Camping alueella noudatetaan kestävän matkailun periaatteita, ja toiminnassa huomioidaan ympäristö. Hossan kansallispuiston erämaakämpät, upeat harjumaisemat sekä puhtaat vesistöt tarjoilevat ympäristön jossa niin sielu kuin mielikin lepää.  Tule yksin tai yhdessä lumoutumaan Hossan kauneudesta.

Paljon nähtävää

Haluatko patikoida kansallispuiston alueelta löytyvillä, noin 90 kilometrin mittaisilla patikointi-, ja retkeilyreiteillä. Aloittelijat ja kokeneemmat pyöräilijät löytävät sopivat reitit kansallispuiston kattavasta maastopyöräilyreiteistä. Kirkasvetiset järvet tarjoaa peilikirkkaan järven pinnan, jossa pääset lipumaan eri mittaisilla melontareiteillä. Tyyni vedenpinta on omiaan SUP-lautailuun, testaa oma tasapainosi Hossan kauniissa ympäristössä. Talvisin mökin kulmalta kulkevat hiihtoladut kutsuvat tutustumaan lumivaippaan verhoitunutta kansallispuistoa. Ihaile maisemia ja anna kehon sekä mielen rentoutua näissä lumoavissa maisemissa. Nauti paikallisesta herkusta Hossan poropuistossa, tai suuntaa karhunkatselu-, ja kuvaussafareille Arolan maatilalle. Vietä iltapäivä rentoutuen Camping Hossa Lumon yksityisellä rannalla, makaa hiekalla ja katsele taivaalla lipuvia pilviä.

Wellness

Hossan rauhoittavan kaunis ympäristö tarjoaa täydellistä vastapainoa hektiseen arkeen. Istu tyynen järven rannalla ja ihaile sen ympärillä aukeavaa maisemaa. Kuuntele hiljaisuutta, täytä keuhkot Hossan raikkaalla ulkoilmalla, ja sulje hetkeksi silmät.  Luonnon omaa wellnesiä ja mindfullnesia parhaimmillaan. Rentoudu illalla perinteisen suomalaisen saunan lämmössä.

Wifi

Maksuton wifi on käytettävissä majoituspaikan päärakennuksessa.

Pysäköinti

Alueella on ilmainen pysäköinti

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, niistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu.