Kemi edullinen majoitus

Hae parhaat hotellit ja mökit KemiBooking.com

Elämyksien Kemi

Ihastuttava Kemi sijaitsee Meri-Lapissa, keskellä Perämeren kaarta. Tässä merenranta kaupungissa asuu reilu 20 000 ihmistä, ja Kemin kaupunki toimii porttina Lapin kauniin karuihin rikkauksiin. Kemiin on helppo saapua, olit sitten matkalla omalla autolla, junalla tai lentäen. Kaupunki on perustettu vuonna 1869, ja tänä päivänä Kemi toimii Meri-lapin kaupan sekä palvelujen keskuksena. Kaupungin keskustassa sijaitsee maakunnan kuuluja erikoiskaupan osaajia,putiikkeja joihin tullaan ostoksille kauempaakin. Kemissä voit nauttia suuren kaupungin palveluista, löydät keskustasta muun muassa uimahallin, jäähallin, teatterin, kaupunginorkesterin, golfkentän sekä purjehduskeskuksen. Tämä ihastuttava peräpohjolan asumispaikka tarjoaa helppoa ja vaivatonta asumista ja olemista. Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen matkan päässä, kattava palveluverkosto tekee Kemissä lomailun sekä asumisen vaivattomaksi.

Jatkuvasti kehittyvän matkailun ansioista Kemiin kannattaa suunnata hieman kauempaakin. Nauti kaupungin kulttuuritarjonnasta, tutustu Kemin kauniiseen luontoon, patikoiden metsissä tai melomalla sen vesistöillä. Olit sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, Kemin majoitustarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Haluatko yöpyä perinteisessä ketjuhotellissa, yövytkö hostellimajoituksessa vai kaipaatko majoittumiseen hieman eksotiikkaa ja suuntaat yöpymään Kemin LumiHotelliin. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto ja suuntaa rennolle lomalle kauniiseen Kemiin!

Kemi parhaat hotellit ja mökit

  1. Seaside Glass Villas

    Seaside Glass Villas tarjoavat ainutlaatuisen majoittumispaikan 1,5 kilometrin päässä Kemin keskustasta. Nämä 33 ainutlaatuista huvilaa tarjoaa ikimuistoisen yöpymisen Kemin kauniin tähtitaivaan alla. Tämä majoituspaikka sijaitsee merenrannalla, joten voit ihailla ympäri vuoden pienhuvilan ikkunoista aukeavaa merimaisemaa. Yötaivaalla tanssivat revontulet näkyvät huviloiden lasikaton läpi, joten makaa sängyllä ja ihaile näitä mystisiä tummalla yötaivaalla loimuavia tanssiesityksiä. Tai ihaile kirkasta tähtitaivasta muhkean sängyn lämmöstä käsin.  Tämä majoituspaikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ihailla Lapin taikaa, olit sitten matkalla Kemissä talvella, keväällä, kesällä tai syksyllä. Kesällä valonsäteet voi halutessaan sulkea huvilan ulkopuolelle siellä sijaitsevien verhojen avulla. Majoituspaikassa on oma minikeittiö, jossa voit halutessasi valmistaa maittavat lomaruoat tai tarvittaessa voit tilata lomallesi puoli tai täysihoidon. Lisäksi paikanpäällä on ravintola joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Talvella Seaside Glass Villoissa majoittuvat voivat vierailla Kemin kuuluisassa Lumilinnassa.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Merenrannalla

+Viihtyisät pienhuvilat

+Pysäköinti

+Internet

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Merenrannalla

Seaside Glass Villan huvilat sijaitsevat merenrannalla, joten huvilan ikkunoista aukeaa esteetön näkymä merelle. Ihaile kaunista maisemaa huviloiden rauhassa, ja anna kehon ja mielen levätä. Tämä majoituspaikka sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Kemin keskustasta. Näin kaikki Kemin keskustan palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä Seaside Glass Villas majoituspaikasta. Haaparanta sekä Tormio sijaitsevat alle 30 kilomterin päässä majoituspaikasta. Lähin kahvila sekä ruokakauppa on alle kilometrin päässä Seaside Glass Villan huviloista.

Viihtyisät pienhuvilat

Makaa muhkealla sängyllä ja ihaile tummalla yötaivaalla tanssivia revontulia, vai ihailetko kirkasta tähtitaivasta. Tämä onnistuu Seaside Glass Villan lasihuviloissa, sillä niiden seinissä ja katossa on iso lasi-ikkuna josta voit ihailla Lapin mystistä kauneutta. Suurten lasi-ikkunoiden lisäksi huvilat ovat varustettu monipuolisesti, niistä löytyy muun muassa minikeittiö jossa voit halutessasi valmistaa maittavat ateriat.Tarvittaessa voit varata majoituksesi myös puoli-, tai täyshoidolla. Kesällä valonsäteet voi sulkea ulkopuolelle huvilan verhoilla, joka peittää taakseen suuret lasi-ikkunat. Näin voit nauttia levolliset yöunet ja herätä virkeänä uuteen aamuun.

Pysäköinti

Seaside Glass Villassa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan yksityiselle pysäköintipaikalle.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Seaside Glass Villoihin. Ajanvietteeksi lapsille on lainattavissa lautapelejä. Huoneisiin on mahdollista saada yksi lisävuode.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

2. Hostel Villa Kemi

Hostel Villa Kemin majoitushuoneet sijaitsevat Kemissä tunnetun hammaslääkärin entisessä kodissa ja vastaaottotilassa. Remontin jälkeen Hostel Villa Kemi tarjoaa 16 huoneen verran viihtyisää majoittumista. Neljässä huoneessa on oma kylpyhuone, muissa huoneissa on yhteiskäytössä olevat kylpyhuoneet. Osasta majoituspaikan ikkunoista aukeaa näköala merelle, muiden huoneiden ikkunoista voi ihailla kaunista puutarhanäkymää. Halutessasi voit tiedustella majoittumiseen huonetta, jossa on viihtyisä oleskelualue. Lisäksi majoituspaikassa on kaksi perinteistä suomalaista saunaa jotka ovat hostellissa majoittuvien käytössä. Hostellihuoneiden muhkeissa sängyissä voit nukkua levolliset yöunet, ja herätä virkeänä uuteen aamuun. Ruoanlaitto onnistuu hostellin yhteiskäytössä olevassa keittiössä, jonka jääkaappiin toimitetaan valmiiksi aamiaispaketti. Runsaan aamiaispaketin avulla uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta rennon leppoisassa tunnelmissa.  Tämä majoituspaikka sijaitsee vain 750 metrin päässä Kemin rautatieasemasta sekä Kemin kuuluisasta Lumilinnasta. Myös Kemin tori sijaitsee vain alle kilometrin päässä majoituspaikasta. Suuntaa aamukävelylle Kemin kauniisiin maisemiin ja käy maistamassa torilla paikallisia herkkuja sekä nauttimassa Kemin rennosta tunnelmasta. Kemi-Tornion lentokenttä sijaitsee vain alle kuuden kilometrin päässä Hostel Villa Kemin majoituspaikasta.

Hostel Villa majoitus

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä hostellihuone

+Pysäköinti

+Internet

+Sauna

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka tarjoaa rauhallisen paikan Kemissä yöpymiselle. Nauti Hostel Villa Kemin kiireettömästä tunnelmasta, tästä huolimatta Kemin keskustan palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Suuntaa iltakävelylle merenrantaan, Perämeri sijaitsee vain 200 metrin päässä majoituspaikasta.

Viihtyisä hostellihuone

Kemin tunnetun hammaslääkärin asunto sekä vastaanottotilat ovat remontoitu viihtyisiksi hostellihuoneiksi. Tämä majoituspaikka tarjoaa erinomaiset puitteet Kemin lomamatkalle, olit sitten matkalla yksin tai perheen ja ystävien kanssa. Tilavat huoneet sekä niiden raikas sisustus on omiaan tarjoamaan onnistuneen yöpymisen Kemissä.

Pysäköinti

Hostel Villa Kemissä majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti julkisille pysäköintipaikoille, liikennesääntöjä noudattaen.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Sauna

Tässä majoituspaikassa voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Aktiivisen päivän päätteeksi on ihana suunnata rentoutumaan saunan lämpöön, jossa rentoutuu niin keho kuin mielikin.

Esteettömyys

Hostel Villa Kemissä on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lapsiperheille

Hostel Villa Kemin majoituspaikkaan lapset ovat tervetulleita. Lapsille on lainattavissa ajanvietteeksi erilaisia lautapelejä, huoneisiin on mahdollista lisätä korkeintaan yksi lisävuode.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hostel Villa Kemiin. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Savotta Camping

Savotta Camping majoituspaikka sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Kemin keskustasta. Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla Kemijoen varrella. Savotta Campingissä on viisi vuokrattavaa mökkiä, jotka ovat remontoitu sisätiloiltaan keväällä 2017. Jokaisessa mökissä voi valmistaa ruokaa, sekä mökeissä majoittuvat voivat käyttää majoituspaikan yhteistä saunaa, takkahuonetta sekä wc-tiloja. Halutessasi voit varata erillistä lisämaksua vastaan maittavan aamiaisen, jolloin sinun ei tarvitse valmistaa itse aamupalaa. Valitse haluatko yöpyä Pikku vai Isossa mökissä, Villen pirtissä tai Papan mökissä. Savotta Campingissä jokaiselle löytyy sopiva majoitusvaihtoehto.

Halutessasi voit varata käyttöösi illaksi ison tilaussaunan sekä kylpypaljun, saunan lämmössä unohtuu arjen kiireet ja murheet. Perinteisen ruokailun lisäksi voit ruokailla tilauksesta majoituspaikan pihalla sijaitsevassa kodassa, jossa voidaan järjestää myös avotulen kokkikursseja.

Leirintäalue Kemi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Monipuolinen majoittuminen

+Pysäköinti

+Sauna

+Internet

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniin luonnon keskellä, täällä voitkin nauttia luonnon rauhasta, ja antaa kehon ja mielen levätä. Kemin keskustaan on 8 kilometrin matka, sekä Haaparanta sijaitsee 28 kilometrin päässä majoituspaikasta. Savotta Camping majoituspaikasta on 18 kilometrin matka Kemi-Tornion lentokentälle. Vuokraa majoituspaikasta “läskipyörä” käyttöösi ja suuntaa pyöräilemään majoituspaikkaa ympäröiviin maisemiin. Lisäksi voit vuokrata majoituspaikasta veneen, jolla pääset ihailemaan maisemia vesiltä käsin sekä kokeilemaan ehkä kalaonneasi.

Monipuolinen majoittuminen

Matkustatko Kemiin, yksin, ystävien tai perheen kanssa, tarjoaa Savotta Camping sinulle ja matkakumppaneillesi sopivan majoittumisvaihtoehdon. Pikku mökissä majoittuu mukavasti neljä henkilöä, sekä minikeittiössä voit valmistaa maittavat ruoat. Isossa mökissä mahtuu majoittumaan suurempikin matkaseurue, sillä mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 12 henkilöä. Mökissä on myös tunnelmallinen takka, sekä pieni tv ja terassi. Villen pirtissä takka luo tunnelmaa, ja Villessä mahtuu majoittumaan 8 henkilöä. Papan mökki sijaitsee 100 metrin päässä pihapiiristä, ja mökkiin mahtuu majoittumaan  neljä henkilöä. Papan mökissä on oma keittiö, makuuhuone sekä olohuone.

Pysäköinti

Savotta Campingissä majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan yksityiselle pysäköintipaikalle.

Sauna

Tässä majoituspaikassa yöpymishintaan kuuluu saunan sekä takkahuoneen käyttö. Lisäksi voit vuokrata käyttöösi ison tilaussaunan sekä tunnelmallisen kylpypaljun.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Savotta Camping majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

4. Snow Hotel

Tämä ainutlaatuinen Lumihotelli tarjoaa ikimuistoisen yöpymisen, lumen ja jään keskellä. Täällä kylmä tuntuu nenänpäässä, ja saat liikkua itsesi lämpimäksi, Lumihotellissa voit kokea kaikilla aisteillasi talven ja lumen kaikki eri muodot. Yövytkö majoituspaikan lasi-igluissa, joissa iglun koko katto on valmistteu lasista ja näin pääset esteettä ihastelemaan lasi-iglujen sekä tumman lapin yötaivaan kaikki ihmeet. Lumihotelli tarjoaa joka vuosi uniikin Lumihotellikokemuksen, sillä hotelli veistetään joka vuosi uudestaan ja sen muoto on hieman erilainen. Snow Hotel tarjoaa ainutlaatuisen yöpymisen, keskellä lunta ja jäätä. 70 petipaikkainen Lumihotelli veistetään joka vuosi uudenlaiseksi, ja hotelli on yksi Skandinavian suurimpia. Hotellin seinillä on uniikkia jäätaidetta sekä valoteoksia. Majoituspaikan hotellihuoneiden lämpötila on 0 – 5C, mutta olosuhteisiin sopivilla makuupusseilla sekä porontaljoilla olo on lämmintä ja mukavaa. Hotellihuoneissa on käytössä sähkövalaistus, ja voit valita tarpeesi mukaan, haluatko majoittua kahden tai kolmen hengen standard-huoneessa, vai oletko matkalla perheen kanssa, jolloin voit varata yöpymiseen perhehuoneen. Halutessasi voit majoittua myös Lumihotellin Sviitissä, jotka ovat kooltaan noin 28m2 suuruisia. Lumihotelli on avoinna joulukuusta maaliskuuhun.

Snow Hotel Kemi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskustan läheisyydessä

+Lumesta ja jäästä valmistetut hotellihuoneet

+Jääravintola

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskustan läheisyydessä

Tämä majoituspaikka sijaitsee vain 500 metrin päässä Kemin keskustasta. Kaupungin monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähimmän ruokakaupan löydät vain 200 metrin päästä Snow Hotellin majoituspaikkaa.

Lumesta ja jäästä valmistetut hotellihuoneet

Tämän majoituspaikan ainutlaatuiset hotellihuoneet ovat valmistettu lumesta ja jäästä. Yövy hotellin uniikissa lumihuoneessa, ja saat todistuksen tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta. Mikäli lumen keskellä yöpyminen tuntuu liian eksoottiselle, voit tarvittaessa siirtyä majoituspaikan sisätiloihin jatkamaan unia. Laadukkaiden makuupussien lisäksi sinun on suositeltavaa ottaa mukaan pipo, villasukat, lämpökerrasto sekä lämpimät hansikkaat.

Jääravintola

Hotellin yhteydessä toimivassa jääravintolassa voit nauttia herkullisen illallisen, ravintolassa istumapaikkoja löytyy lähemmäs 200 henkilölle. Nauti jääravintolassa paikallisista raaka-aineista valmistettuja annoksia, ja siirry sen jälkeen jääbaarin puolelle nauttimaan raikkaan juoman jäästä- ei jäillä. Juoma jäähtyneestä lasista on ainutlaatuinen kokemus, tämän lisäksi voit nauttia jääbaarin jääseinien ainutlaatuisesta äänentoistosta.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Snow Hotellissa majoituvat voivat pysäköidä maksutta hotellin yksityiselle pysäköintipaikalle.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Snow Hotellissa.

5. Putiikkihotelli Kemi 1932

Putiikkihotelli Kemi 1932 tarjoaa idylliä majoittumista ihastuttavassa boutique-tyylisessä pienessä hotellissa. Tämä majoituspaikka sijaitsee Kemin keskustan sydämessä, Kemin entisessä Rautatieaseman ravintolarakennuksessa. Keltainen hirsirakennus kutsuu majoittumaan tähän ihastuttavaan yöpymispaikkaan, ja nauttimaan sen viihtyisässä kahvilassa itse tehdyistä makeista sekä suolaisista leivonnaisista. Putiikkihotelli Kemi 1932 majoitushuoneet ovat sisustettu ihastuttavalla tavalla toinen toistaan erilaisiksi. Ihaile aitoa hirsiseinää ja nuku levolliset yöunet majoituspaikan muhkeissa sängyissä. Putiikkihotelli Kemin 1932 ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi majoittumaan tähän ihastuttavan erilaiseen majoituspaikkaan. Aisti majoituspaikan historia, sen tyylikkäästi ja viihtyisästi sisustetuissa huoneissa. Tässä majoituspaikassa voit nauttia aamulla sen runsaan ja maukkaan aamiaisen. Nauti kuuman kahvikupin äärellä tuoreesta leivästä höyryävän kuuman kahvikupin äärellä. Siistit ja hyvällä maulla sisustetut huoneet, yhdistettynä aitoon sekä ystävälliseen palveluun, tekevät tästä majoituspaikasta ihastuttavan yöpymisvaihtoehdon. Lisäksi voit ihailla Kemin kaunista luontoa ja tummuvalla yötaivalla loimouvia revontulia sekä kirkasta tähtitaivasta. Tule ja ihastu!

Kemi edullinen putiikkihotelli

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Lapsiperheille

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Kemin rautatieaseman ratapuiston laidalla, entisessä rautatieaseman ravintolarakennuksessa. Keskeisen sijainnin ansiosta kaikki Kemin palvelut ovat vain kävelymatkan päässä Putiikkihotelli Kemi 1932 majoituspaikasta. Löydät Kemin keskustasta tunnelmallisia kahviloita sekä ravintoloita, lisäksi keskustasta löytyy ruokakauppojen lisäksi idyllejä pikkuputiikkeja, joihin tullaan vierailemaan hieman kauempaakin maakunnasta. Lisäksi alueella voi nauttia Perämeren läheisyydestä, ja suunnata iltakävelylle merenrantaan.

Viihtyisät hotellihuoneet

Tämän majoituspaikan huoneet ovat sisustettu viihtyisiksi, unohtamatta niiden ainutlaatuista historiaa sekä vanhan ajan tuntua. Osassa Putiikkihotelli Kemin 1932 huoneista on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone. Maittavan aamiaisen lisäksi voit nauttia kauniisti sisustetuista huoneista.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän ihastuttavan idylliin majoituspaikkaan. Lisäksi huoneisiin on mahdollista saada erillinen lisävuode, varmista etukäteen näiden saatavuus.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Putiikkihotelli Kemi 1932 majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti yksityisellä pysäköintipaikalla.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Putiikkihotelli Kemiin 1932. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomii että lemmikeistä veloitetaan erillinen lisämaksu. Täss’ majoituspaikassa lemmikit ovat huomioitu muun muassa ruokakupilla sekä pedillä.