Edullinen majoitus Kilpisjärvi

Hae parhaat mökit ja hotellit Kilpisjärveltä

Alapuolelta voit etsiä sopivan hotellin Kilpisjärveltä tai jos haluat mieluiten majoittua vuokramökissä, niin paina alapuolelta löytyvää nappia Tutustu Vuokramökkeihin.

Haluan vuokramökin

Lomarengas.fi

Etsi hotellit, huoneistohotellit ja hostellitBooking.com

Pohjoinen Kilpisjärvi

Kunnan pohjoisin kylä, Kilpisjärvi sijaitsee Käsivarren Lapissa. Jäämerelle on matkaa vaivaiset 50 kilometriä, sekä Kilpisjärvi on rajapiste Norjaan mentäessä.

Kilpisjärveä reunustaa, sen vieressä kohoava saamelaisten pyhätunturi Saana. 1029 metrin korkeuteen kohoavan tunturin jylhä profiili lienee useammille Suomalaisille tuttu. Kilpisjärvellä asuu alle sata vakituista asukasta. Suomen pyhä tunturi, mystinen Lapin kauneus sekä vapaana vaeltavat porotokat houkuttelevat turisteja ympäri vuoden ihastelemaan alueen kauneutta. Tarunhohtoisen kaunis kolmen suurtunturin alue hakee vertaistaan. Lumoudu alueen hiljaiseen kauneuteen, ja anna mielen ja kehon levätä.

Käynnin arvoinen kohde, kolmen valtakunnan rajapyykki sijaitsee Mallan luonnonpuistossa. Suomen, Ruotsin ja Norjan yhteinen rajapiste houkuttelee kävijöitä, kesällä patikoiden sekä talvella hiihtäen tai moottorikelkkaillen. Tutustu alueen historiaan, vierailemalla Kilpisjärven kylän tuntumassa sijaitsevilla saksalaisten puolustusasemien jäännöksillä sekä huoltoteillä.

Kilpisjärven parhaat hotellit ja mökit

1. Saivaara Cottages

Saivaaran täysin varustellut mökit, tai eksoottisempaan makuun perinteinen saunatupa tarjoaa ainutlaatuisen majoittumisen. Mökit sijaitsevat 7 kilometrin päässä Mallan luonnonpuistosta, ja lähimpään kauppaan on silti vain 500 metrin matka. Vaellus-, ja kelkkareitit sekä hiihtoladut kulkevat mökkien välittömässä läheisyydessä. KIlpisjärvi tarjoaa koettavaa ja nähtävää vuoden ympäri. Syksyisin Lapin ruska on vertaansa vailla, talvella yötaivaan mystiset revontulet lumoavat niiden kauneudellaan. Kesäisin tunturilta löytyy kukkalajeja joita et muualta löydä. Kiipeä Saanalle keskiyöllä ihailemaan aurinkoa, aurinkoa joka ei missään vaiheessa laskeudu.

Saivaara mökit

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Tasokkaat mökit
 • Suurtunturien erämaa
 • Wellness
 • Lentokenttäkuljetus
 • Ilmainen wifi
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Sopii lapsiperheille
 • Maksuton pysäköinti

Tasokkaat mökit

Saivaaran tunnelmallisiin mökkiin mahtuu majoittumaan maksimissaan kuusi henkilöä. Vanhan tyylin saunatuvassa pystyy yöpymään kaksi henkilöä. Mökit on varusteltu erillisillä makuuhuoneilla, olohuone-keittiöllä, takalla, pesuhuoneella sekä saunalla. Lisäksi mökeistä löytyy lomailuun tarvittavat kodinkoneet. Osassa mökeistä, voit ihailla parvelta aukeavaa näkymäö Saanalle sekä Kilpisjärvelle. Pihapiirissä sijaitsevassa kodassa kypsyy herkulliset kalat, makkarat, tai voit nauttia siellä herkulliset nokipannukahvit sekä tikkupullat. Sviitti sijaitsee isäntäperheen omakotitalon toisessa päädyssä. Sviitti on uudenkarhea, ja se tarjoaa majoitusta kahdelle henkilölle. Liinavaatteet mökkeihin lisämaksusta.

 

Suurtunturien erämaa

Kilpisjärvi sijaitsee käsivarren Lapissa, ja alue on arktisten suurtunturien erämaata. Voit ihailla mökkien terassilta yli kilometrin korkeuteen kohoavia tuntureita. Saana kohoaa 1029 metrin korkeuteen, sekä noin 55 kilometrin päässä sijaitseva haltin huippu kohoaa yli 1300 metrin korkeuteen. Saivaaran mökit tarjoavat laadukasta majoittumista. Majoitusta, joka on  ympäröitynä ainutlaatuisilla näköaloilla.

 

Wellness

Mökit on varusteltu saunalla, voitkin pitkän patikoinnin päätteeksi lepuuttaa väsyneitä lihaksia saunan lämmössä. Saunatupa lämpenee puilla, ja pesu onnistuu sinne kannetulla vedellä.

Mielenrauhaa tarjoilee Lapin mystisen kauniin karu luonto, voitkin antaa kehon ja mielen levätä. Kuuntele ympärillä olevaa ääretöntä hiljaisuutta, anna tunturituulen pyyhkiä kasvojasi ja maista miltä tunturipuron vesi maistuu? Tämä on luonnon omaa wellnesiä parhaimmillaan.

 

Lentokenttäkuljetus

Lähin lentokenttä sijaitsee Norjan Tromsössa 175 kilometrin päässä, tarvittaessa voit vuokrata auton tai majoituspaikasta on mahdollista tilata lisämaksullinen lentokenttäkuljetus.

 

Ilmainen wifi

Alueella on käytössä ilmainen langaton internet

 

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mainitse niistä varauksenteon yhteydessä. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

 

Lapsiperheille

Alueella on leikkikenttä, jossa lapset voivat purkaa energiaansa. Lisäksi mökkeihin on mahdollista saada turvaportti, lasten ulkopelivälineitä, kirjoja ja jopa lastenvaunut lainaan.

 

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

2. Santa’s Chalest Rakka

Käsivarren kaukaisimmassa kolkassa, Kilpisjärvellä sijaitsee Santa`s Chalets Rakka. Mökit tarjoavat viihtyisät sekä laadukkaat asumispuitteet suurtuntureiden ympäröimänä, erämaan keskellä. Mökit sijaitsevat aivan kylän ytimessä, ja Lapin kaunis luonto alkaa välittömästi mökin takaa. Vietä loma Kilpisjärven unohtumattomissa maisemissa.

Keskellä luonnon kauneutta, mökkikylä kantaa myös vastuun kestävästä matkailusta.Turistien ihaillessa tunturimaisemia, sekä revontulien loimua. Santaś Chalets Rakka huolehtii siitä ettei matkailu rasita liikaa sen ainutlaatuista ympäristöä. Toiminnassa suositaan tapoja, jolla luontoa säästetään mahdollisimman paljon. Paikallisen luonnon ja sen arvostaminen näkyy  paikallisten tuotteiden kannattamisella. Voit ostaa näitä tuotteita mökkikylän myymälästä sekä ravintolasta.

Santas Chalets Rakka

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Hyvin varustellut huoneistot
 • Kestävä kehitys
 • Ilmastointi/lämmitys
 • Wellness
 • Lemmikkieläimet sallittuja
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Ystävällinen palvelu

Erinomainen sijainti

Tämä itsepalveluperiaatteella toimiva majoituspaikka sijaitsee erinomaisella paikalla,välittömästi  Sallatunturin juurella. Mallan luonnonpuisto sijaitsee vajaan kahdeksan kilometrin päässä, ja alueella on lukuisia eri vaihtoehtoja lomapäivän viettoon. Voit pyöräillä erämaan karussa luonnossa, patikoida idyllisiä tunturipolkuja pitkin. Käsivarren erämaa-alue on kilometrin kävelymatkan päässä. Siitä huolimatta että majoittuminen tapahtuu Lapin erämaan kynnyksellä, löydät Kilpisjärven palvelut majoituspaikan välittömästä läheisyydestä.

Hyvin varustellut huoneistot

Modernit, suomalaista arkkitehtuuria edustavat itsepalveluperiaatteella toimivat majoituspaikat, tarjoavat eturivin paikat Lapin luonnon äärelle pysähtymiseen. Huoneistojen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvan maisemataulun. Ihaile sohvalta hiljalleen Saana tunturille laskeutuvaa illan hämärää, ja lumoudu yötaivaalla tanssivista revontulista. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö, jonka vakiovarustukseen kuuluu laadukas uuni sekä mikro. Huoneistoissa on oma wc, suihku ja perinteinen sauna. Huoneistosta löydät kaiken tarpeellisen, pakattuna kompaktiin kokoon.

Kestävä kehitys

Majoituspaikka kunnioittaa puhdasta ja ainutlaatuista luontoa. He pyrkivät parhaalla mahdollisella tavalla säästämään energiaa, vettä ja muita resursseja. Ympäristöstä huolehditaan samalla, kun laatutietoiset asiakkaat pidetään tyytyväisenä.

Ilmastointi/lämmitys

Huoneistot on varusteltu lämmityksellä sekä ilmastoinnilla. Näin asunnot ovat mukavan viileitä kesällä, ja talvella lämpö houkuttelee asunnon lämpöön.

Wellness

Jokaisessa huoneistossa on oma sauna, näin voit rentoutua perinteisen suomalaisen saunan lämmössä.

Lemmikkieläimet sallittuja

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita viettämään lomaa Santa’s Chalets Rakkaan, niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

Ilmainen wifi

Alueella on käytössä ilmainen wifi

Maksuton pysäköinti

Paikan päällä on mahdollista pysäköidä maksuttomasti

3. Kilpisjärven Tunturimajat

Saana-tunturin olemassaolon voi jo lähes tuntea näissä Kilpisjärven tunturimajoissa. Tunturimajoista avautuu ainutlaatuinen näkymä jylhän karulle Saana tunturille. Mökeillä on unelmasijainti, kirkasvetisen tunturijärven rannalla, kolmen tunturin sylissä, kylän kupeessa. Majat on varusteltu laadukkaasti, unohtamatta kuitenkaan niiden ainutlaatuista aistikkuutta. Mökkien lisäksi voit halutessasi valita ainutlaatuisen loma-asunnon parhaalla näköalapaikalla. Revontulikota etsii vertaistaan, sillä sen lasikatto avaa ainutlaatuisen ikkunan luonnon kauneuteen. Kodat ovat laadukkaan taidokkaasti sisustettu, ja täällä nukuttu yö jääkin pysyvästi mieleen.

Kilpisjärven Tunturimajat

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Sijainti
 • Laadukas majoittuminen
 • Ainutlaatuinen revontulikota
 • Wellness
 • Ei internetyhteyttä
 • Maksuton pysäköinti
 • Lemmikkieläimet sallittuja

Sijainti

Lomamajat sijaitsevat kylän välittömässä läheisyydessä. Voit ihailla jylhää Saana-tunturin taivaanrantaan piirtyvää profiilia mökin ikkunasta. Kilpisjärvi sijaitsee käsivarren Lapissa, pääset Torniosta Revontultentietä pitkin Kilpisjärvelle.  Rovaniemeltä on Kilpisjärvelle päivittäinen bussiyhteys, matkaa Rovaniemelle kertyy 425 kilometriä. Lähimmät lentoasemat sijaitsevat Suomessa Enontekiössä, 165km sekä Norjan Tromssa 170km.

Laadukas majoittuminen

Parvihuoneistot ovat tyylikkäitä ja avaria,lisäksi huoneistot saa kiitosta siisteydestään. Löydät majoituspaikasta hyvin varustellun avokeittiön, viihtyisän olohuoneen jossa voit lämmitellä vuolukivitakan lämmössä sekä ihailla ikkunasta avautuvaa näkymää Saanalle. Tunturimaisemaa voi ihailla myös saunan lämmössä,sekä olohuoneen tunnelmallisella terassilla. Keittiössä on mahdollista valmistaa herkullisia ruokia, sillä keittiö on korkeatasoinen sekä monipuolisesti varusteltu.

Ainutlaatuinen revontulikota

Vasaran porotilan lasikattoiset revontulikodat ovat hotellitasoisesti sisustettuja, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen majoittumisen  kirkasvetisen Peerajärven rannalta. Yövyt keskellä saamelaista porotilaa, ja pääset ihastelemaan vapaana kulkevia poroja. Tämä majoitus on vertaansa vailla, ihaile yötaivaalla tanssivia revontulia tai anna mielen rentoutua samaan tahtiin ohi ajelehtivien pilvien kanssa.

Wellness

Mökeistä löytyy oma sauna, jossa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Luonnon omaa wellnesiä tarjoilee ympärillä vallitseva rikkoutumaton hiljaisuus, hiljaa solisevat tunturipurot, kiireetön ilmapiiri sekä Lapin kauniin karu luonto.

Ei internetyhteyttä

Luonnon omaa wellnesiä tarjoilee myös majoittuminen ilman langatonta internetiä. Laita some-maailma hetkeksi sivuun, ja anna raikkaan tunturi-ilman täyttää keho ja mieli.

Maksuton pysäköinti

Alueelle on mahdollista pysäköidä maksutta

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan osaan mökeistä. Mainitse lemmikkieläimestä varausta tehdessäsi. Lemmikeistä voidaan periä erillinen lisämaksu.

4. Tundrea Holiday Resort

Vanhan uskomusten mukaan, revontulet syntyvät kun kosminen tulikettu huiskii hännällään taivaalle tunturin kipinöitä. Tiedemiehillä tälle on toinen selitys. Siitä huolimatta revontulet kiehtoo ja lumoaa niiden kauneudella. Tundrea Holiday Resort tarjoaa ykkösrivin paikat revontulien ihailuun. Majoituspaikka sijaitsee 7 kilometrin päässä Ruotsin ja Norjan rajalta. Mökit on varusteltu huikeiden maisemien lisäksi parvekkeella sekä takalla. Halutessasi voit tilata valmiiin aamiaisen huoneeseen. Alueella sijaitsevassa kodassa järjestetään toisinaan tunnelmallista illanviettoa, ja hirsimökistä löydät ravintolan jossa tarjoillaan juomien lisäksi muun muassa perinteisiä Lapin herkkuja, poroa sekä nieriää. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi, joten ikimuistoinen Lapin lomasi voi alkaa.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti, paljon koettavaa
 • Monipuoliset majoittumisvaihtoehdot
 • Ravintola
 • Wellness
 • Lemmikit sallittuja
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Perhehuoneita

Erinomainen sijainti

Tundrea Oy on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, voit ihailla kirkasvetistä tunturijärveä tai vieressä kohoaa jylhää Saana-tunturia. Majoituspaikan erinomaisen sijainnin lisäksi Kilpisjärvi tarjoaa ikimuistoista tekemistä, näkemistä ja kokemista. Voit ihailla Mallan kansallispuistossa Kitsisputousta, tai vierailla 3-valtakunnan rajapyykillä. Norjan jäämeri on päiväretken päässä. Retkeile Mallan luonnonpuiston kauniissa luonnossa tai koe ihmisen pienuus tundralla. Nauti puuterilumesta, sekä kauniista koskemattomasta luonnosta lumikengillä samoillen tai moottorikelkan kyydistä nauttien.

Majoittuminen

Majoittuminen tapahtuu joko hyvin varustelluissa Saana-, ja Malla mökeissä. Lisäksi entinen omistajaperheen hirsitalo tarjoaa tunnelmallisen majoittumisen jopa kahdeksalle henkilölle.

Malla-mökit mahdollistaa vaivattoman majoittumisen pienemmälle porukalle. Korkeakattoinen tupa takaa viihtyisän ympäristön, sekä saunalta on mukava tulla majoittumaan mökin terassille. Lisäksi mökeistä löytyy oma suihku,wc, sauna, hyvin varusteltu keittiö, tunnelmallinen vuolukivitakka sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Malla Premium tarjoaa majoittumista ylelliseen lomailuun, mökit ovat täysin uudistettuja. Nykyaikainen keittiö, sekä massiivisella pilarikiukaalla varustettu sauna hemmottelee matkaajia keskellä Lapin tundraa.

Saana-mökeissä voi majoittua suurempikin seurue. Mökistä löytyy vuodepaikat 8 henkilölle. Taiston mökki tarjoaa pienen piilopirtin pariskunnille. Idylliä mökkiä ympäröi Lapin kaunis luonto.

Wellness

Mökeissä pääsee nauttimaan perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Lisäksi voit halutessasi vuokrata pientä lisämaksua vastaan porealtaan.

Lemmikit sallittuja

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita maksuttomasti viettämään Lapin lomaa. Ilmoita lemmikkieläimestä varauksenteon yhteydessä.

Ilmainen wifi

Wifi on maksuttomasti asiakkaiden käytössä.

Maksuton pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Perhehuoneita

Perheet ovat tervetulleita mökkeihin viettämään rentouttavaa lomaa. Mökkeihin on saatavilla erikseen lapsivarustus.

5. ArcticPolar Holiday Village

Välittömässä palveluiden läheisyydessä, sekä tunturin juurella sijaitsee Arctic Polar Holiday Village. Arctic Polar sijaitsee Saana tunturin rinteessä, yli 500 metriä merenpinnan yläpuolella. Majoituspaikan vieressä solisee raikas tunturipuro. Kilpisjärven maisemat muuttuvat vuodenaikojen mukaan, luoden matkailijalleen erinomaiset puitteet vaikka valokuvaukselle. Valojen ja varjojen paikat muuttuvat päivittäin, joten ikuista maisemat joko omaan sydämeen tai kameran muistikortille. Vietä päivä alueen suosituimman kalastuksen, pilkkimisen parissa. Voit saada saliiksi rautua, harria tai taimenia. Tilastollisesti Kilpisjärvi on paras paikka ihailla maagisia revontulia. Hiihdon ystäville, Kilpisjärvi tarjoilee Suomen pisimmän hiihtokauden. Kausi alkaa marraskuun alusta, jatkuen läpi talven aina jopa kesäkuulle asti.

ArcticPolar lomakylä Kilpisjärvi

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Paljon nähtävää ja koettavaa
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Maksuton wifi
 • Ilmainen pysäköinti
 • Perhehuoneita

Erinomainen sijainti

Artic Polarin huoneistot sijaitsevat Saana tunturin rinteessä. Voit siis tuntea jalkojesi alla saamelaisille pyhän Saana-tunturin. Valitse huoneistoista juuri teidän matkaan sopiva majoitus. Suurimpiin huoneistoihin mahtuu majoittumaan jopa kuusi aikuista. Tarjolla on myös kahden hengen huoneisto, jossa voit viettää idylliä Lapin tunturilomaa.

Huoneistot on varusteltu omalla wc:llä,saunalla ja suihkulla. Lisäksi huoneistoista löytyy keittiö, joka on varusteltuna erilaisilla kodinkoneilla. Lisäpalveluna voit ostaa liinavaatteet tai loppusiivouksen.

Nähtävää ja koettavaa

Voit valita haluatko nauttia Lapin kauneudesta mökin lämmössä, vai suuntaatko Kilpisjärven patikointi poluille. Voit nauttia Kilpisjärven hiljaisuudesta lyhyellä tai pitkällä reitillä. Retkeilymaastot alkavat heti mökin nurkalta,kesällä pääset patikoimaan heti ulko-ovelta. Talvella hiihtoladut kutsuvat kulkijaa tutustumaan Lapin kauniin koskemattomaan luontoon. Mallan kansallispuisto kätkee sisälleen Iso- Mallan tunturiylängön, jossa voit ihailla harvinaisia tunturikasveja sekä perhosia. Tutustu sen luontoon merkittyjä kävelyreittejä pitkin.  Norjan jäämeri sijaitsee tunnin ajomatkan päässä, ihaile vieressä kohoavia tuntureita ja ihmettele niiden lumen peitossa olevia lakia.

Lemmikkieläimet sallittu

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mainitse niistä varauksenteon yhteydessä.

Maksuton wifi

Hotellin yleisissä tiloissa on käytössä maksuton wifi

Ilmainen pysäköinti

Alueella on ilmainen pysäköinti

Perhehuoneita

Perheet ovat tervetulleita viettämään ikimuistoista lomaa Kilpisjärven kauniiseen maisemaan. Tarjoa lapsille ikimuistoinen elämys, jota he voivat muistella vielä myöhemminkin aikuisiällä.