Edullinen majoitus Muonio

Hae parhaat hotellit ja mökit MuonioBooking.com

Muonio ja Pallastunturi

Muonio sijaitsee Lapin luoteisosassa, paikassa jossa on tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa. Tämän lisäksi Muoniolla pääsee hengittämään mysös maailman puhtainta ilmaa, kauniin karun maisemien ympäröimänä. Muoniossa asuu reilu 2000 ihmistä, ja alueella toimii idyllejä ravintoloita sekä tunnelmallisia majoituspaikkoja. Vieraile ravintola Takassa, jossa pääset nauttimaan gastronomisista makunautinnoista sekä ihailemaan samalla suurista ikkunoista avutuvaa Pallastunturin maisemaa. Olos Polar Kota maisemaravintola palvelee päivisin rinneravintolana, maista paikallisia herkkuja kuten esimerkiksi herkullista poronkäristystä. Muonion luonto tarjoaa ympäri vuoden monenlaista tekemistä ja nähtävää. Vieraile Pallastuntureilla sekä sen luontokeskuksessa. Särkitunturi on helposti saavutettava retkipaikka, jonka päällä on kota sekä Suomen kansallismaisemaksi valittu näköala. Tutustu Muonion komeimpaan ja koviten virtaavaan Äijäkoskeen, kosken rantatörmällä sijaitsee upea näköalapaikka joka on helposti saavutettavissa.

Muonion lomalla ei tekeminen lopu kesken, mukavan rentoutumisen ohella on hyvä suunnata Muonion aktiviteetteihin. Alueella on erinomaiset maastohiihtomahdollisuudet, sekä laskettelu onnistuu hiihtokeskus Oloksen sekä Pallaksen valkoisen lumisilla rinteillä. Vai miltä kuulostaa eksoottisempi koira tai porosafari? Muoniossa kaikki tämä, ja paljon muuta on mahdollista toteuttaa ikimuistoisella Lapin lomamatkalla!

Hämeenllinna parhaat hotellit ja mökit

  1. Lomamaja Pekonen Apartments

Lomamaja Pekonen Apartments tarjoaa lämminhenkistä majoittumista aivan Muonion keskustassa. Majoituspaikka sijaitsee Jerisjoen sekä Muonionjoen vesistöjen äärellä. Valitse tarpeesi mukaan mieleisesi majoitusvaihtoehto. Haluatko yöpyä Lomamaja Pekonen Apartmentsin viihtyisissä ja siisteissä mökeissä, vai yövytkö majoituspaikan huoneissa tai paritalohuoneistoissa. Talvisin alueen luonto tarjoaa erinomaiset puitteet talvisiin aktiviteetteihin, haluat sitten suunnata hiihtoladuille, joita löytyy alueelta noin 250 kilometrin verran. Laskettelun ystäville lähitunturit Olos ja Pallas on omiaan onnistuneen talvipäivän vietossa, matkaa näille tuntureille on ainoastaan 6-30 kilometriä. Levin ja Ylläksen laskettelurinteet sijaitsevat noin 60 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta. Kesällä virtaava Muonionjoki tarjoaa mahdollisuuden eri mittaisille melontaretkille, sekä voit suunnata kokeilemaan vesistölle kalaonneasi. Kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta sijaitsee Muonion ruokakaupat sekä muut keskustan palvelut. Tästä huolimatta voit nauttia alueen hiljaisuudesta, ja antaa kehon sekä mielen levätä. Ihaile kesällä keskiyön aurinkoa, ja kammoksu kaameaa kaamosta, ajanjaksoa jolloi aurinko ei nouse laisinkaan horisontin yläpuolelle. Tällöin voit nauttia päivän muutamasta tunnista, kun  Muonion luonto esittäytyy satumaisen kauniina siellä lomaileville.

Lomamaja Muonio
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Keskeinen sijanti

+Viihtyisät majoittuminen

+Pysäköinti

+Internet

+Sauna

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Muonion keskustassa, näin kaikki kaupungin palvelut sekä nähtävyydet ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Muoniontori sijaitsee 300 metrin päässä Lomamaja Pekosen Apartments majoituspaikasta. Lisäksi Muonion keskustan ravintolat ovat vain muutaman sadan metrin päässä.

Viihtyisä majoittuminen

Lomamaja Pekonen Apartments tarjoaa monipuoliset majoittumismahdollisuudet, olit sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa. Valitse haluatko majoittua alueen mökeissä, joista aukeaa kaunis näkymä viereiselle järvelle. Vai miltä kuulostaa majoittuminen saunallisessa paritalohuoneistossa. Majoituspaikan pihapiirissä sijaitsevassa rakennuksessa voit yöpyä kahden hengen huoneessa. Alueella olevat leirintämökit ovat käytössä kesäsesonkina.

Pysäköinti

Lomamaja Pekonen Apartmentsissa voit pysäköidä maksuttomasti, majoituspaikan yksityisellä pysäköintialueella.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Sauna

Mikä olisikaan sen parempi tapa rentoutua aktiivisen lomapäivän päätteksi, kuin perinteinen suomalainen sauna. Lomamaja Pekonen Apartmentsin osassa majoitusvaihdoissa on käytettävissä oma sauna. Näin voit nauttia saunan rentouttavasta vaikutuksesta silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Lomamaja Pekonen Apartments majoituspaikassa. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sekä huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

2. Motel SEO Muonio

Motel SEO Muonion huoneissa majoitut viihtyisästi, olet sitten matkalla yksin tai ystävien kanssa. Tämä majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä Muonion keskustasta, valtatie 21 varrella. Tässä majoituspaikassa on tarjolla nykyaikaisia huoneita, joihin osaan kuuluu oma sauna. Motel SEO Muonion huoneissa on oma kylpyhuone sekä wc. Lisäksi huoneissa on liesi, jääkaappi, mikro, sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Tähän majoituspaikkaan on helppo saapua, Kittilän lentokenttä sijaitsee vajaan 60 kilometrin päässä, ja Pajalan lentokentälle on noin 80 kilometrin matka. Motel SEO Muonio on uusittu vuonna 2017, ja se vastaakin viihtyisillä huoneilla vaativimpaan motellitason majoitustoiveisiin. Tästä majoituspaikasta on lyhyt matka viereiseen Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Lisäksi Muonion kaunis luonto tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdolisuudet myös muualla Muonion luonnossa. Ihaile kesäisin keskiyön aurinkoa, tai katsele tummuvalla yötaivaalla tanssivia revontulia.

Motelli Muonio

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Erinomainen sijainti

+Viihtyisät huoneet

+Palvelut,

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee valtatie 21 varrella, joten Motel SEO Muonioon on helppo saapua. Muonion keskustan palvelut sijaitsevat vain 500 metrin päässä tästä majoituspaikasta. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä, ja Ruotsin rajalle on Motel SEO Muoniosta vain 700 metrin matka.

Viihtyisät huoneet

Motel SEO Muonion huoneet ovat remontoitu vuonna 2017, ja ne tarjoavatkin nyt nykyaikaiset huoneet Muoniossa yöpymiselle. Halutessasi voit varata itsellesi käyttöön tyylikkään saunallisen huoneen, jolloin voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Majoituspaikan huoneet on varusteltu raikkaasti kaakeloiduilla kylpyhuoneilla sekä oleskelualueella.

Palvelut

Majoituspaikan yhteydessä toimii ravintola Roll´s Express, jossa voit nauttia kevyitä aterioita ja virvokkeita taltuttamaan pikkunälän. Lisäksi SEO Muoniossa toimii huoltoasema, ruokakauppa sekä autonvuokrauspalvelu.

Esteettömyys

Majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoiteisille. Motel SEO Muonioon pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Internet

Motel SEO Muoniossa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Majoituspaikkaan omalla autolla tulijat voivat pysäköidä maksutta Motel SEO Muonion yksityiselle pysäköintipaikalle.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan  Motel SEO Muonioon. Mainitse majoitusvaruksen yhteydessä lemmikistä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Särkijärven Majat

Särkijärven Majat sijaitsee Juuvanrovan, Pallastunturin sekä Särkitunturin syleilyssä, tuntureiden rinteillä kasvaa mustikkaa, Särkijärven saamenkielisen nimen mukaisesti. Majoituspaikkana toimiva Wanha talo on toiminut historiansa aikana monenlaisissa tehtävissä. Rakennuksessa on aikoinaan toiminut osuuskauppa, kestikievari sekä koulu. Lisäksi Särkijärven Majojen tilalla on aina viljelty, sekä alueella on ollut lehmiä sekä hevosia. Viljelyä tilalla harrastetaan edelleen tänäkin päivänä. Nykyään tässä majoituspaikassa voi nauttia mieleisen majoitusvaihtoehdon, haluat sitten yöpyä jopa kahdeksan hengen tunnelmallisessa mökissä. Vai halutako majoittua hieman pienemmässä rivitalohuoneistossa tai punaisessa mökissä. Särkijärven Majat sijaitsevat vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä Särkijärvestä, majoituspaikassa on kaikki mitä onnistuneella lomalla tarvitset. Mökit on varusteltu muun muassa omalla terassilla, oleskelualueella sekä omalla saunalla. Ruoanlaitto sujuu vaivatta mökkien monipuolisesti varustelluissa keittiöissä. Vai haluatko rentoutua majoituspaikan ihastuttavassa järvenrantasaunassa. Lomalla tekeminen ei lopu heti kesken, sillä majoituspaikalta on 45 minuutin ajomatka Levin laskettelukeskukseen, sekä usean kilometrin mittaiset hiihtoladut alkavat suoraan majoituspaikasta. Mikäli omat hiihtovarusteet jäivät kotiin, voit vuokrata paikan päällä hiihtovarusteita, kuin myös soutuveneitä tai kanootteja.

Muonio mökit

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti, rannan äärellä

+ Monipuolisesti varustellut lomamökit

+Pysäköinti

+ Internet

+Sauna

+Perhehuoneita

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti, rannan äärellä

Tämä majoituspaikka tarjoaa rauhallisen paikan rentouttavaan Lapin lomanviettoon. Muonion keskusta sijaitsee vain 10 minuuutin ajomatka päässä Särkijärven majoista. Lisäksi itse Särkijärvi on vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Aktiiviseen lomaviettoon Levin laskettelurinteet löytyvät 45 minuutin ajomatkan päästä, ja alueelta pääsee suoraan hoidetuille maastohiihtoladuille.

Monipuolisesti varustellut lomamökit

Nauti majoituspaikan monipuolisesti varustelluista lomamökeistä. Jokaisessa mökissä on oma sauna, oleskelualue sekä hyvin varusteltu keittiö. Keittiöstä löytyy muun muassa mikroaaltouuni sekä jääkaappi.

Pysäköinti

Särkijärven Majoilla yöpyvät voivat pysäköidä auton maksuttomasti alueella olevalle yksityiselle pysäköintipaikalle.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Sauna

Lomamökeissä on oma sauna. Mikäli haluat, voit nauttia ihastuttavasta rantasaunasta. Rantasaunan vieressä sijaitseva Särkijärvi on puhdasvetinen, talvisin rantasaunasta on mahdollisuus mennä avantoon uimaan.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita lomailemaan Särkijärven Majoille. Lapsille löytyy erinomaisten ulkoilumahdollisuuksien lisäksi ajanvietteeksi lainattavia lautapelejä sekä palapelejä.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Särkijärven Majoille. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan periä erillinen lisämaksu.

4. Holiday Home Äkäsjärven lomamökit

Holiday Home Äkäsjärven lomamökit sijaitsevat Rauhalassa, kauniin Lapin luonnon ympäröimänä. Mökin terassilta aukeaa kaunis näkymä viereisessä sijaitsevalle järvelle. Tämä höylähirsistä rakennettu paritalohuoneisto on rakennettu vuonna 1996, ja mökki sijaitsee kolmessa eri kerroksessa. Lähimpään hiihtokeskukseen on matkaa 16 kilometriä, sekä kauppa ja ravintola löytyy noin 20 kilometrin päästä majoituspaikasta. Holiday Home Äkäsjärven lomamökeissä voit nauttia Muonion kauniista luonnosta, kesällä voit ihailla yötöntä yötä, ajanjaksoa jolloin aurinko ei laske laisinkaan. Tummalla Muonion yötaivaalla voi ihailla mystisiä revontulia, ja lumoutua niiden kauneudesta. Syksyllä Lapin luonto pukeutuu ruskan väriloistoon, ja loppuvuodesta pääset kammoksumaan Lapin kaameaa kaamosta. Tällöin voit hyvällä omalla tunnolla nauttia mökin lämmöstä, ja rentoutua tunnelmallisessa mökissä. Holiday Home Äkäsjärven lomamökit sijaitsevat Ison järven rannalla kauniin karussa Tunturi-Lapissa. Tässä majoituspaikassa yöpyessäsi voit nauttia rannan yhteiskäytössä olevasta kodasta ja laavusta. Joissa molemmissa on nuotiopaikka, vaikka nokipannukahveja sekä tikkupullia varten. Järven toisella puolella sijaitsee Ylläs-Pallastunturin kansallispuisto, johon on hyvä tehdä eri mittaisia patikointiretkiä. Tämän lisäksi rennon oleilun lisäksi voit nauttia alueen monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä lomamökki

+Pysäköinti

+Internet

+Esteettömyys

+Sauna

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka tarjoaa rauhallisen paikan rentouttavaan Muonion lomanviettoon. Lomamökki sijaitsee kauniilla paikalla, järven rannassa. Voit aamulla herätä nauttimaan aamukahvin lomamökin terassille, ja ihailla edessä siintävää aurinvalossa kimmeltävää vedenpintaa. Kittilän lentoasema sijaitsee 53 kilometrin päässä majoituspaikasta.

Viihtyisä lomamökki

Tässä loma-asunnnossa on kaikki mitä tarvitset lomanviettoon ihastuttavassa Lapissa. Mökki on varusteltu sähkösaunalla, kahdella wc:llä, astianpesukoneella, pyykinpesukoneella sekä kuivauskaapilla. Majoituspaikan edessä sijaitseva ranta on matala ja kovapohjainen.

Pysäköinti

Alueelle voi pysäköidä maksuttomasti

Internet

Holiday Home Äkäsjärven lomamökeissä ei ole käytettävissä ilmaista wifiä. Nauti mökillä some-vapaasta ajasta, ja anna keho sekä mielen levätä alueen kauniin karun luonnon keskellä.

Esteettömyys

Majoituspaikan ylimpiin kerroksiin pääsee kulkemaan ainoastaan portaita pitkin.

Sauna

Holiday Home Äkäsjärven lomamökit on varusteltu omalla sähkösaunalla

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Holiday Home Äkäsjärven lomamökkeihin. Lemmikeistä ei veloiteta erillistä lisämaksua.