Edullinen majoitus ja yöpyminen Nuorgam

Hae parhaat hotellit ja mökit NuorgamBooking.com

Suomen pohjoisin – Nuorgam

Tämä Suomen pohjoisin kylä tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin pohjoisessa, Suomen katolla. Nuorgamissa sijaitsee Suomen sekä Norjan välinen raja-asema, ja kylässä asuu noin 130 asukasta. Lapin maakuntakeskukseen Rovaniemelle Nuorgamista on matkaa reilu 500 kilometriä, sekä Suomen puolella lähin lentokenttä sijaitsee Ivalossa, noin 200 kilometrin päässä Nuorgamin kylästä. Alue houkuttelee lomalaisia sen karulla ainutlaatuisuudellaan.  Jäämerelle Nuorgamista on vain 30 kilometrin matka sekä kesällä paikanpäälle saavutaan ihailemaan sen ikimuistoista yötöntä yötä. Alueen suosituin ja kuuluisin kalastuspaikka Alaköngäs, sijaitsee alueella virtaavassa Tenojoessa. Alue on erinomainen heille, jotka kaipaavat Lapin kauniiin karua luontoa.

Kaldoaivin erämaa-alueella on erinomaiset retkeilymaastot. Sevettijärven sekä Nuorgamin välillä kulkee talvisin jopa 300 kilometriä, merkittyjä moottorikelkkareittejä. Kokeneemmalle hiihtäjälle löytyy haastetta alueella kulkevasta, jopa 60 kilometrin mittaisesta hiihtoreitistä. Kesällä reitille kertyy matkaa 60-70 kilometrin verran. Ei huolta, tauon pitäminen onnistuu kymmenen kilometrin välein olevissa autiotuvissa. Ainutlaatuinen päiväretkikohde sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Nuorgamin kylästä, suuntaa Norjaan ihailemaan horisontiin jatkuvaa Jäämerta. Näiden lisäksi alueella voi nauttia sen äärettömästä hiljaisuuudesta. Nuorgamin kylässä olet kaukana suurien kaupunkien melusta sekä valoista, täällä voit nauttia luonnon omasta mindfulnesista. Anna kehon ja mielen rentoutua, ja suuntaa ikimuistoiselle lomamatkalle ihastuttavaan Nuorgamiin. Varaa mieleisesi majoitus alla olevista vaihtoehdoista.

Nuorgam parhaat hotellit ja mökit

  1. Holiday Village Nuorgamin Lomakeskus

    Holiday Village Nuorgamin Lomakeskuksessa majoitut viihtyisästi sen siisteissä sekä tilavissa majoituspaikoissa. Tämä paikka on tarjonnut Nuorgamin lomalaisille majoittumista jo 40 vuoden ajan, joten omistajapariskunta tekee vierailustasi aidon ja oikean Lapin loman. Lomapaikkaa on kehitetty vastaamaan tämän päivän majoitustarpeita, Holiday Village Nuorgamin Lomakeskuksessa on helppo viihtyä sekä rentoutua. Alueen luonto muuttaa muotoaan eri vuodenaikojen mukaan, Holiday Village Nuorgamin Lomakeskus tarjoaa eturivin paikat tämän Lapin kauniin luonnon ihailuun. Kesällä keskiyön aurinko valaisee niin Lapin luontoa, kuin siellä matkaavan kehoa ja mieltäkin. Nauti luonnonvalon eri sävyistä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Syksyllä sadonkorjuun jälkeen Lapin luonto hurmaa matkaajan luonnon omalla värikylvyllä – ihaile Lapin kaunista ruskaa. Tummuvina iltoina Nuorgamissa voi ihailla Lapin taianomaisien revontulien loimua, kaamoksen aikana on hyvä antaa itselle lupa rauhoittaa tahtia ja vain nauttia elosta ja olosta. Nuorgamin luonnon pukeutuessa valkoiseen lumivaippaan, on alueella erinomaiset mahdollisuudet laittaa sukset jalkaan ja suunnata alueen monipuolisille laduille nauttimaan Lapin raikkaan, puhtaasta ilmasta. Valintasi mukaan, voit yöpyä tämän majoituspaikan erikokoisissa majoitusvaihtoehdoissa.Haluatko yöpyä Nuorgamin Lomatalo Villassa, vai tunnelmallisessa huoneistossa jossa on valintasi mukaan käytössäsi oma sauna.

Lomakeskus Nuorgam
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Sijainti Tenojoen varrella

+Monipuolinen majoittuminen

+Esteettömyys

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Sijainti Tenojoen varrella

Tätä majoituspaikkaa ympäröi Tenojoen kauniit Lapin maisemat. Ihaile hiljaa vieressä virtaavaa jokea, luonnon läheisyydestä huolimatta lähin ruokakauppa sijaitsee vain kävelymatkan päässä Holiday Village Nuorgamin Lomakeskuksesta. Norjan puolella sijaitsevalle Jäämerelle on matkaa vain 30 kilometriä.

Monipuolinen majoittuminen

Olitko matkalla sitten yksin, perheen kanssa, tai suuremmalla kaveriporukalla. Löytyy tästä majoituspaikasta jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Valintasi mukaan voit yöpyä monipuolisesti varustellussa, sekä tilavassa lomatalo Villa Nuorgamissa. Josta löytyy kolme kappaletta kahden hengen makuuhuoneita. Nauti mökin tunnelmallisen takan lämmöstä, tai ihaile terassilta upeaa jokinäkymää. Tasokkaissa sekä omalla sisäänkäynnillä varustetuilla huoneistoissa voit yöpyä joko päärakennuksen yhteydessä tai sen väliitömässä läheisyydessä. Halutessasi voit varata käyttöösi huoneiston omalla saunalla.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa pystyy liikkumaan pyörätuolilla, sekä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Lapsiperheille

Holiday Village Nuorgamin Lomakeskuksessa on varattavissa tilavia perhehuoneita, lisäksi lapsille on lainattavissa erilaisia lautapelejä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet voivat majoittua erillisellä lisämaksulla Holiday Village Nuorgamin Lomakeskuksessa.

2. Arctic Aurora Borealis cottages

Haluatko majoittua tasokkaasti, ja nauttia alueen hiljaisuudesta sekä hulppeasta Tenojoen maisemasta. Silloin sinun kannattaa tutustua Arctic Aurora Borealis cottages majoitusvaihtoehtoon. Täällä sinun on helppo viettää ikimuistoinen Nuorgamin lomaa, luonnon rauhasta nauttien. Majoituspaikan ystävällinen isäntä toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Nauti monipuolisesti varustellun mökin lisäksi alueen kauniista luontomaisemista, sekä parhaat vinkit alueeseen tutustumiseen saa majoituspaikan isännältä. Osassa majoituspaikan mökeistä on käytettävissä oma keittiö, näin voit valmistaa omassa rauhassa maukkaat lomaruoat. Alueella on talvisin erinomaiset hiihtomahdollisuudet, voit hiihtää alueella kulkevan 60 kilometrin hiihtoreitin tai suunnata päiväretkelle ihailemaan arktista Jäämerta. Kesällä alueella voi patikoida sen eri mittaisia reittejä pitkin, ja ihailla keskiyön aurinkoa. Aktiivisen lomapäivän päätteeksi on ihana rentoutua mökin tunnelmallisen takan äärellä, ja nauttia ihanan raukeasta olosta.

Arctic Aurora Borealis cottages

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti, Tenojoen varrella

+Siistit ja viihtyisät majoittumistilat

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti, Tenojoen varrella

Haluatko istua mökin terassilla, kuunnella ympärillä avautuvaa hiljaisuutta sekä ihailla edessä virtaavaa Tenojokea. Arctic Aurora Borealis cottages majoituspaikka tarjoaa kaiken tämän, ja vielä enemmän. Majoituspaikka sijaitsee Tenojoen varrella, joten voit uppoutua ajatuksiisi katsomalla edessä virtaavaa Tenojokea. Täällä aika pysähtyy, ja voit antaa arjen kiireiden ja murheiden jäädä taka-alalle. Nyt on sinun vuorosi rentoutua.

Siistit ja viihtyisät majoittumistilat

Arctic Aurora Borealis cottages lomamökit ovat erinomainen vaihtoehto sinulle, joka kaipaat majoittumiseen kauniiden luontomaisemien lisäksi viihtyisän lomamökin. Valintasi mukaan voit yöpyä Superior- tason lomamökissä , tai neljän henkilön mökissä. Täällä yövyt rauhassa, keskellä kaunista Lapin luontoa.

Sauna

Majoituspaikassa on sauna, joten voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä sekä rentouttaa päivän aikana väsyneitä lihaksia.

Internet

Arctic Aurora Borealis cottages majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Arctic Aurora Borealis cottages majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan pihalle.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Huomioi että mökkiin ei ole mahdollista saada erillistä lisävuodetta. Voit kuitenkin varata lomallesi lomamökin, jossa on lapsiperheiden lomanviettoa helpottavat erilliset makuuhuoneet.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

3. Holiday Home Karetörmä

Holiday Home Karetörmä sijaitsee kauniin Tenojoen varrella. Voit ihailla majoituspaikan terassilta ohi virtaavaa jokea, ja nauttia sitä  ympäröivästä hiljaisuudesta. Tässä majoituspaikassa mahtuu yöpymään kuusi henkilöä, sekä tarvittaessa mökkiin on mahdollista saada erillinen lisävuode. Vietä aktiivinen lomapäivä Nuorgamia ympäröivän kauniin luonnon keskellä. Talvella alueella kulkee noin 60 kilometrin mittainen hiihtolatu, josta löytyy kymmenen kilometrin välein lepäämiseen tarkoitettu autiotupa. Lisäksi kesällä alueella on 60-70 kilometrin mittainen patikointireitti, joka kulkee Sevettijärveltä Nuorgamiin. Ihaile ympärillä olevaa Lapin kauniin karua luontoa, ja täytä keho ja mieli täyteen Lapin puhdasta sekä raikasta ilmaa. Täällä sinun on helppo antaa itsesi levätä, ja unohtaa hetkeksi kaikki arjen kiireet. Talvella alueen luonto pukeutuu paksuun lumivaippaan, ja voit ihailla alueen luontoa jossa tykkylumi on peittänyt alueen ja puun oksat painuvat alas raskaan lumipeitteen alla. Holiday Home Karetörmä tarjoaa sinulle erinomaisen paikan ainutlaatuisen sekä ikimuistoisen lomanviettoon.

Holiday Home Karetörmä mökki

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti, Tenojoen varrella

+Viihtyisä majoittuminen

+Sauna

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti Tenojoen varrella

Tässä majoituspaikassa voit nauttia Lapin kauniin karun luonnon hiljaisuudesta. Holiday Home Karetörmässä majoitut Tenojoen varrella, näin pääset ihailemaan hiljaa virtaavaa jokea, vaikka mökin terassilla istuen. Vieraile Norjan puolella ihailemassa Jäämerta, joka sijaitsee vain noin 30 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta.

Viihtyisä majoittuminen

Holiday Home Karetörmässä majoitut viihtyisästi sen toimivissa tiloissa. Majoituspaikasta löytyy sängyt kuudelle henkilölle, sekä tarvittaessa mökkiin on mahdollista saada erillinen lisävuode lapsille. Mökissä on tunnelmallinen takka, jonka lämmössä on hyvä viettää rentoa lomailtaa aktiivisen päivän päätteeksi.

Sauna

Lomamökissä on oma sauna. Rentoudu perinteisen suomalaisen saunan lämmössä, ja anna kehon sekä mielen nauttia käsillä olevasta hetkestä. Ylelliseen lomailuun on omiaan majoituspaikan terassilla sijaitseva palju, jonka lämmöstä voit nauttia saunomisen ohessa. Kokeile miltä tuntuu kuunnella alueen hiljaisuutta, sekä katsella paljusta käsin edessä virtaavaa Tenojokea. Voi olla että kyseessä on ainutlaatuinen hetki, joka jää elämään mieliin pitkäksi aikaa.

Esteettömyys

Tämän majoituspaikan toiseen kerrokseen pääsee kulkemaan ainoastaan portaita pitkin

Internet

Holiday Home Karetörmässä ei ole käytettävissä ilmaista wifiä. Nauti hetki some-vapaasta ajasta, ja anna puhelin jäädä taka-alalle,nyt on tarjolla luonnon omaa mindfulnesia parhaimmillaan

Pysäköinti

Majoituspaikan pihalle voi pysäköidä maksuttomasti.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan maksutta Holiday Home Karetörmään. Mainitse lemmikistä kuitenkin majoitusvarauksen yhteydessä.