Halpa majoitus ja yöpyminen PorvooBooking.com

Historiallinen Porvoo

Porvoon punamullatut ranta-aitat hiljaa virtaavan Porvoonjoen äärellä. Porvoon Vanhan kaupungin mukulakiviset tiet, sekä tunnelmalliset pikkuputiikit. Tervetuloa, olet saapunut kauniiseen Porvooseen!

Porvoo on ihanteellinen kesäkaupunki, jossa riittää monipuolista nähtävää ja koettavaa. Porvoo on kuitenkin paljon muuta kuin pelkkä kesäkaupunki, se tarjoaa kävijälleen tekemistä ja nähtävää ympäri vuoden. Tule Porvooseen ja ihastu!

Reilu 50 000 asukkaan Porvoon kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaupunkiin matkustetaan yleensä rennolle muutaman päivän kaupunkimatkalle. Porvoon ainutlaatuinen tunnelma yhdistettynä sen kauniiseen luontoon ja saaristoon on erinomainen matkakohde, niin perheille kuin aktiivimatkailijalle.

Vanha Porvoo on yksi Suomen kuudesta keskiaikaisesta kaupungista, ja Porvoo on saavuttanut vuonna 1380 kaupungin asemansa. Porvoonjoen varrella sijaitsevat punamultaiset ranta-aitat ovat saaneet värinsä jo 1700-luvulla, ja ne värittävät maisemaa vielä tänä päivänäkin. Keskellä vanhaa kaupunkia sijaitsevassa Porvoon tuomiokirkossa kannattaa vierailla ihastelemassa sen vaihderikasta historiaa.

Aktiivimatkailijalle Kokonniemi, Porvoon oma hiihtokeskus tarjoaa viisi rinnettä lasketteluun. Hiihtokeskus sijaitsee vain parin kilometrin päässä keskustasta, ja sinne on hyvät liikenneyhteydet. Kesäisin rinteillä voi kokeilla alamäkipyöräilyä, tai rentoutua Kokonniemen maauimalassa.

Herkkusuille lähes pakollinen vierailukohde Porvoossa on Brunbergin suklaamyymälä. Valitse haluatko tutustua keskustan pieneen myymälään, tai vierailla keskustan ulkopuolella sijaitsevassa tehtaanmyymälässä. Oli valintasi kumpi tahansa, on varmaa että saat vierailulla suut makeaksi!

Porvoo parhaat hotellit

1. Hotel Haikko Manor & Spa

Haikon kartanolla on pitkä historia, hotellin juuret ulottuvat kauas 1300-luvulle. Kartano on siirtynyt vuonna 1965 Vuoriston suvun omistukseen, ja seuraavana vuonna kartano aukeni Suomen ensimmäisenä Kartanohotellina. Hotellin tiloja on uudistettu, siten että ne vastaavat vaativimmankin matkailijan makuun. Hotellissa on 208 huonetta, joista 184 sijaitsee kylpylän puolella ja 24 kartanon päärakennuksessa. Porvoon keskustaan on vain kuuden kilometrin matka, ja merenranta on vain kivenheiton päässä. Helsingin keskustaan pääsee autolla vain puolessa tunnissa. Hotellin ainutlaatuinen sijainti yhdistettynä sen korkealaatuiseen asiakaspalveluun ja tyylikkäisiin huoneisiin, tarjoaa majoittujalleen ikimuistoisen yöpymisen, tämä on silkkaa arjen luksusta parhaimmillaan!

H
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Erinomainen sijainti
 • Ainutlaatuiset huoneet
 • Wellness
 • Ruoka
 • Ilmainen wifi
 • Maksuton pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Haikon kylpylähotelli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Helsingistä Haikon kartanolle pääsee vain puolessa tunnissa, Helsingin syke vaihtuu kartanon ylelliseen rauhaan. Porvoon keskustaan on vain kuuden kilometrin matka, ja väliä liikennöi säännöllisesti Porvoon paikallisbussi. On hyvä huomioida, että Haikon kartanoon voi saapua myös veneellä.

 

Ainutlaatuiset huoneet

Haikon kartanon huoneet huokuvat kaikella olemuksellaan silkkaa ylellisyyttä. Haluat yöpyä sitten hotellin päärakennuksessa tai kylpylähotellin huoneissa, nauti huoneen ainutlaatuisesta ylellisyyden tunteesta. Valitse haluatko nukkua yön poreammeella varustetussa sviitissä, vai majoitutko perustason hotellihuoneessa. Huonehintaan sisältyy aina monipuolinen kartanoaamiainen sekä sisäänpääsy kuntosalille sekä kylpylään.

 

Wellness

Itse yöpyminen Haikon kartanossa on jo itsessään pala luksusta, hyvinvointia ja rentoutumista. Haikon kartanon uudistettu kylpylä auttaa sinua unohtamaan arjen murheet ja huolet. Rentoudu kylpylän elämyssuihkuissa, porealtaissa tai virkisty kylmäkaivon tai kuuma-altaan raikkaassa vedessä. Lisäksi voit hemmotella itseäsi kylpylän mielihyvää ja energiaa tuovissa hoidoissa. Takuuvarman hien saa pintaan hotellin monipuolisella kuntosalilla sekä hyytävän kokemuksen takaa kylpylän Anti-Age Clinikka. Kokeile Clinikan huippukylmää -120C, huippukylmä vähentää stressioireita sekä virkistää.

 

Ruoka

Haikon Kartanon ravintoloiden ruokafilosofia noudattelee skandinaavista keittiötä, ruoka valmistetaan suomalaisista raaka-aineista sekä lähellä tuotetuista ruoasta. Tunnelmalliseen seurusteluun on omiaan Kylpylän Spa Bistro sekä Spa Lounge. Kesäisin voit nauttia kauniilla puistonäkymillä varustetusta isosta terassista.

 

Ilmainen wifi

Kartanohotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Maksuton pysäköinti

Kartanon pihalla on iso maksuton pysäköintialue.

 

Perhehuoneita

Haikon Kartanoon lapset ovat tervetulleita, hotellissa on tarjolla perhehuoneita.

 

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

2. Hotelli Seurahovi

Hotelli Seurahovi sijaitsee Porvoon keskeisimmällä paikalla, aivan Porvoon sydämessä. Hotellissa on erinomaisen palvelun lisäksi 37 savutonta ja ilmastoitua hotellihuonetta. Olit matkalla sitten yksin tai suuremmalla porukalla, löytyy hotellista muun muassa 27  kahden hengen huonetta, kaksi yhden hengen huonetta, sekä ylelliseen oleiluun poreammeella varustettu sviitti. Lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsee lounasravintola, jossa aamuisin nautitaan monipuolinen buffetaamiainen. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja sen edessä sijaitseekin Porvoon linja-autoasema. Helsinki- Vantaan lentokentälle on vain 42 kilometrin matka. Keskeisen sijainnin ansiosta voit helposti tutustua tunnelmalliseen Porvooseen. Hotellilta on helppo siirtyä ihailemaan tunnelmallista Porvoon Vanhaa kaupunkia, tai viettää aktiivinen päivä läheisessä laskettelukeskuksessa.

Hotelli Seurahovi Porvoo

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Keskeinen sijainti
 • Siistit huoneet
 • Wellness
 • Tekemistä
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli Seuranhovi sijaitsee Porvoon sydämessä, aivan kaupungin keskustassa. Sijaintinsa ansiosta hotellilta on helppo tutustua Porvoon eri nähtävyyksiin. Porvoon linja-autoasema sijaitsee hotellia vastapäätä, sekä Porvoosta on lyhyt ajomatka Helsingin keskustaan.

Siistit huoneet

Hotellin siistit, ilmastoidut huoneet tarjoavat erinomaisen yöpymispaikan. Kaikki huoneet on varusteltu omalla kylpyhuoneella, minibaarilla, laajakulmatelevisiolla sekä säädettävällä ilmastoinnilla. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Wellness

Perinteinen suomalainen sauna lämpenee joka ilta hotelli Seuranhovissa. Nauti saunan rentouttavista löylyistä, ja anna arjen kiireiden sekä murheiden jäädä hetkeksi taakse. Mikäli haluat lisätä vielä ripauksen luksusta, voit tilata hotelliaamiaisen huoneeseesi. Näin voit nauttia aamupalan kaikessa rauhassa, ja nauttia ihanasta kiireettömyyden tunteesta.

Tekemistä

Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta, on sieltä helppo tutustua historialliseen Porvooseen. Kävele Vanhan Kaupungin mukulakatuja, nauti Porvoonjoen varrella olevista ranta-aitoissa sijaitsevista ravintoloista. Vieraile vanhassa kaupungissa sijaitsevassa Porvoon Tuomiokirkossa, ja anna Brunbergin suklaiden sulaa suuhun. Lisäksi Porvoon historiaan voi tutustua vierailemalla kaupungissa sijaitsevissa museoissa, vieraile Porvoon lelumuseossa ihastelemassa 1950-luvun nostalgisia leluja.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellilla on oma pysäköintihalli, jonne hotellin asukkaat voivat pysäköidä lisämaksua vastaan. Pysäköintipaikka on vartioitu, varausta ei kuitenkaan tarvitse tehdä.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja Hotel Seuranhovissa. Lemmikeistä veloitetaan kuitenkin erillinen lisämaksu, joten mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.

3. Old Town B&B Ida-Maria

Ida-Marian majatalo tarjoaa tunnelmallisen majapaikan Vanhassa Porvoossa. Majapaikkaa ympäröi kauniit, postikorttimaiset maisemat. Majapaikan palvelussa on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat, juuri nämä ainutlaatuiset yksityiskohdat tekevät majoituspaikasta ainutlaatuisen kokonaisuuden. Majoitustila on toiminut kyseisessä kiinteistössä vuodesta 2012, tätä ennen rakennuksen historia ulottuu aina 1700-luvulle asti. Rakennus on aiemmin toiminut muun muassa matkatoimistona sekä hetkellisesti Akseli Gallen-Kallelan asuinhuoneistona. Ida-Marian kaikki neljä majoitushuonetta sijaitsevat rakennuksen yläkerrassa, josta löytyy myös yhteiskäytössä olevat wc-, ja suihkutilat sekä sauna.Yläkerrassa on viihtyisä oleskelutila, jossa voi nauttia tuoreita hedelmiä, luettavaa lisäksi siellä on mahdollisuus keittää teetä sekä kahvia. Uusi päivä käynnistyy vaivatta Ida-Marian kehutussa noutopöytä aamiaisella. Maittavan aamiaisen voi nauttia ihailemalla samalla Raatihuoneen torille avautuvaa näkymää. Tässä majoituspaikassa voit nauttia ihastuttavasta vanhan ajan tunnelmasta, sekä sen rauhallisuudesta.

B&B Ida-Maria Vanhakaupunki Porvoo

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Ainutlaatuinen majoittuminen
 • Erinomainen sijainti
 • Vuokrattava ranta-aitta
 • Wellness
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Perhehuoneita

Ainutlaatuinen majoittuminen

Tämä autenttinen majoituselämys on jokaisen koettava itse. Tämä majoituspaikka sijaitsee historiallisesti merkittävien rakennusten ympäröimänä, Porvoon vanhalla keskustorilla. Huoneet ovat sisustettu nykyaikaisesti, niiden puulattiat sekä kattopalkit luovat viihtyisän tunnelman siellä majoittuville. Ida-Marian monipuolinen, ja maistuva aamiainen käynnistää uuden päivän rennoissa tunnelmissa. Nauti höyryävän kuumasta kahvista, ja ihaile samalla ikkunasta avautuvaa näkymää Raatihuoneen torille.

Erinomainen sijainti

Old Town B&B Ida- Marian  majoituspaikan sijainti on erinomainen. Porvoon vanhan kaupungin ravintolat, kaupat ja kahvilat sijaitsevat majapaikan välittömässä läheisyydessä. Porvoon linja-autoasemalle on vain alle puolen kilometrin matka, ja Helsinki on vain 45 minuutin ajomatkan päässä. Porvoonjoki virtaa hiljalleen majoituspaikan nurkan takana, ja Vanhan Kaupungin nähtävyydet sijaitsevat vain kivenheiton päässä. Vieraile Porvoon Tuomiokirkossa tai ihaile Raatihuoneen torilla toimivassa museossa järjestettäviä näyttelyitä. Holmin talossa voit tehdä aikamatkan 1700-luvulle, sillä talossa voit nähdä miten sen aikainen porvaristo asui. Yksi Porvoon kauneimmista gallerioista Vanha Kappalaisentalo sijaitsee Ida-Marian naapurirakennuksessa.

Vuokrattava ranta-aitta

Rauhallisella sisäpihalla, joen äärellä sijaitsevassa Paakarintuvassa voit yöpyä kesäkuukausina. Tämä n. 65m2 aittahuoneisto on vasta remontoitu ja se on varusteltu avokeittiöllä, wc/suihkulla sekä omalla idyllillä parvekkeella ja laiturilla.

Wellness

Lisämaksua vastaan voit nauttia saunan lempeistä löylyistä päärakennuksen yläkerrassa. Saunan lauteilla unohtuvat arjen kiireet ja murheet!

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Ida-Mariassa ei ole omaa parkkipaikkaa, omalla autolla tulijat voivat pysäköidä liikennemerkkien mukaan sillan toisella puolella olevalle ilmaiselle parkkipaikalle.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, niistä on hyvä mainita etukäteen huonevarauksen yhteydessä.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita Ida-Marian majoituspaikkaan, tarvittaessa perheelle on varattavissa perhehuone.

4. Pariisin Ville

Pariisin Ville tarjoaa ainutlaatuista majoittumista, yksilöllistä vanhaa klassista tyyliä kunnioittaen. Tämä pieni ja idyllinen hotelli sijaitsee aivan Porvoon vanhan kaupungin sydämessä. Hotellin vastaanotto sijaitsee vanhaa Hollywood-glamouria kunnioittavassa lounge-tilassa. Hotellikokemuksen kruunaa hotellin kunnioitus paikallisia tuotteita kohtaan, ja paikallisten palveluiden kannattaminen. Pienessä ja idyllissä hotellissa on kymmenen huonetta, huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja kahden hengen huoneita. Huoneet sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa, ja huoneissa on erillinen makuu-, ja olohuone. Luksusta arkeen saa Pariisin Villen huoneeseen toimitetulla Samppanja-aamiaisella. Nauti rauhallisesta tunnelmasta sekä käsintehdystä suklaakakusta, mansikoista sekä muista aamiaisherkuista.

Pariisin Ville Porvoo

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • TripAdvisor Travellers`choice 2015
 • Aamiainen
 • Huoneet
 • Wellness
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Allergiahuoneita
 • Morsiussviitti

Erinomainen sijainti

Hotelli Pariisin Ville sijaitsee erinomaisella paikalla, Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Porvoon linja-autoasemalle on vain viiden minuutin kävelymatka, Porvoon Golf-klubi on alle kolmen kilometrin päässä. Keskeistä sijainnista huolimatta hotellilla on rauhallista majoittua, huoneiden äänieristys takaa häiriöttömät yöt. Romanttinen hotelli, idyllin ja tunnelmallisen Porvoon sydämessä luo ikimuistoiset puitteet Porvoossa yöpymiselle.

Aamiainen

Pariisin Villen aamiaispöytä notkuu lähituottajien paikallisia herkkuja. Aamiaisen raaka-aineet ovat valittu huolellisesti, pieniltä, mutta parhailta lähituottajilta. Aamiaisesta, kuten muustakin Pariisin Villen toiminnasta on helposti aistittavissa omistajapariskunnan aito halu tehdä hotellissa majoittuminen mahdollisimman onnistuneeksi kokonaisuudeksi.

Huoneet

Pariisin Villen hotellin ikkunoista aukeaa idylli maisema hotellin sisäpihalle sekä tunnelmalliselle Jokikadulle. Huoneissa on mukavuutta lisäämässä ilmastointi, jolloin kesähelteet eivät pääse häiritsemään yöunia. Kuudessa hotellihuoneessa on suihkullinen kylpyhuone, kolmessa huoneessa kylpyhuoneen lisäksi hotellihuoneesta löytyy oma sauna. Yksi huoneista on varustettu kylpyhuoneen lisäksi omalla saunaosastolla. Tämä lienee erinomainen vaihtoehto hääyön morsius-sviitiksi. Kaikki hotellin huoneet ovat kaksiosaisia, jossa on erikseen makuuhuone sekä viihtyisä oleskelutila. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta, voit majoittua tässä ainutlaatuisessa hotellissa sekä tutustua vaivatta tunnelmalliseen Vanhaan Porvooseen.

Wellness

Osassa huoneista löytyy perinteinen suomalainen sauna. Saunan lempeissä löylyissä on hyvä rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Mukulakiven rasittamat jalat lepäävät saunan lauteilla, ja samalla niin keho kuin mielikin saa levätä.

Pysäköinti

Hotellilla on mahdollisuus varata etukäteen maksullinen, yksityinen pysäköinti.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

5. Helmen Budoaari

Helmen Budoaari tarjoaa romanttista majoittumista 1700-luvun lopulla rakennetussa talossa. Majoituspaikka sijaitsee tunnelmallisessa Vanhassa Porvoossa, joten pääset nauttimaan kaupungin laadukkaista ravintoloista sekä sitä ympäröivästä tunnelmallisesta miljööstä. Majoitushintaan kuuluu kevyt aamupala alakerran Tee-, ja Kahvihuoneessa. Helmen Budoaarin huoneet on sisustettu romanttisesti, ja sen maalaistyylisiä huoneiden seiniä koristavat kauniit kukkakuviot. Tämä persoonallinen majoituspaikka tarjoaa ikimuistoisen yöpymisen tunnelmallisessa Vanhassa Porvoossa. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Helmen Budoaariin, voit viettää hotellissa ainutlaatuisia ja ikimuistoisia hetkiä.

Helmen Budoaari

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Sijainti
 • Tunnelmallinen vanha 1700-luvun rakennus
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Sijainti

Helmen Budoaari tarjoaa sijaintinsa puolesta erinomaisen paikan Vanhan Porvoon sydämessä yöpymiseen. Nauti hotellin rauhallisesta sijainnista sekä sen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Majoituspaikka sijaitsee Vanhan Kaupungin sydämessä, joten sinun on helppo tutustua kävellen Porvoon idylleihin pikkuputiikkeihin. Maistele ravintoloiden suussasulavia herkkuja, vieraile Brunbergin suklaamyymälässä ja täytä aistisi täyteen Porvoon raikasta ilmaa sekä sen ainutlaatuista ilmapiiriä. Tämä on vierailu joka jää mieleen, nauti siis sen joka hetkestä!

Tunnelmallinen vanha 1700-luvun rakennus

Helmen Budoaari sijaitsee 1700-luvun tunnelmallisessa vanhassa rakennuksessa. Hotelli on kunnostettu vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin, odotukset ylittyvätkin huoneiden romanttisen sisustuksen ansiosta. Tämä meidän kansallisrunoilijamme kotikaupunki ei jätä ketään kylmäksi, ja siksi suosittelemmme nauttimaan Budoaarista ja sen ympäristöstä kaikilla aisteillasi.

Internet

Maksuton wifi on saatavilla majoituspaikan yleisissä tiloissa

Pysäköinti

Keskeisen sijainnin johdosta, majoituspaikalla ei ole tarjota omalla autolla tuleville pysäköintimahdollisuutta

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita maksuttomasti  hurmaavaan Helmen Budoaariin.

Tekemistä

Vaikka Porvoon Vanha Kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä pidemmäksi aikaa. Tarjoaa Porvoo myös muita näkemisen arvoisia kohteita. Porvoon laskettelukeskus sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Laskettelukeskuksen viisi laskettelurinnettä tarjoaa mukavan talvipäivän vieton. Kesäisin hiihtokeskuksen rinteillä voi kokeilla alamäkipyöräilyä. Tai ottaa rennommin siellä sijaitsevassa maauimalassa. Haikon Kartanossa on viihtyisä kylpylä, jossa voitkin rentoutua sen lämpimissä altaissa. Brunbergin suklaatehtaalla pääset täyttämään omat herkkuvarastot, ja saamaan samalla suut makeaksi! Shoppaile Porvoon idylleissä pikkubutiikeissa, ihaile Brasiliasta sekä Italiasta tulevia laukkuja ja kenkiä, tai tee hyviä löytöjä Second Hand kaupoissa.