Edullinen majoitus ja yöpyminen Posio

Hae parhaat hotellit ja mökit PosioBooking.com

Posio tarjoaa kaunista luontoa

Posio, tuo noin 3500 asukkaan Lapin kunta, jossa on poroja enemmän kuin ihmisiä. Posio onkin oivallinen matkailukohde sinulle, joka haluat nauttia Lapin kauniista luonnosta sekä ladata akkuja sen ääretöntä hiljaisuutta kuunnellen. Talvella ensilumen peittäessä marras-joulukuussa maan, tarjoaa alueen luonto monipuoliset ulkoiluun sopivat puitteet. Posiolla päivä kuluu talviretkeilyn, hiihdon tai lumikenkäilyn parissa. Kokeile miltä tuntuu lumikenkäily syvässä, koskemattomassa lumihangessa. Hiihdä Posiolla sen 70 kilometrin mittaisia hiihtolatuja pitkin, tai vietä päivä lasketellen Kirin lumisissa rinteissä. Vai miltä kuulosta vauhdikas huskysafari, jossa maisemat vaihtuvat vilkkaasti koirareen kyydissä. Kovempaa vauhtia tarjoaa moottorikelkkasafari, tai omaa kanttia voi kokeilla Korouomaan jääkiipeilyssä sen upeilla jääputouksilla. Oli valintasi mikä tahansa, pääset viettämään ikimuistoista lomaa Posion kauniissa maisemissa. Valitse Posiolta sopiva majoitus lomamatkallesi.

Posio parhaat hotellit ja mökit

  1. Lapin Satu

    Lapin Sadun majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla Posiojärven rannalla. Tämä majoituspaikka sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Posion kylän keskustasta. Lapin Sadun hotellissa on yhteensä 12 hotellihuonetta, joista jokainen on sisustettu ihastuttavan yksilöllisesti. Kaikki huoneet ovat varusteltuna omalla wc:llä varustetulla kylpyhuoneella, sekä osasta huoneista löytyy minikeittiö, järvinäkymä sekä tunnelmallinen takka. Lapin Sadun rakennuksessa on ennen vanhaa toiminut koulu, ja remontin myötä se tarjoaa tänä päivänä viehättävän tyylikkäät hotellihuoneet Posiolla majoittuville lomalaisille. Paikan päällä toimii ravintola, jossa voit nauttia arkisin lounasta sen noutopyödästä. Talvella tämä Lapin taikamaa tarjoaa puhtaan lumen sekä ilman lisäksi tekemistä kaiken ikäisille. Hiihdä, moottorikelkkaile, laskettele tai vain nauti ihanasta tekemättömyyden tunteesta. Kesällä alueen 3000 järveä ja lampea tarjoavat kalastajien unelma-apajat, vai haluatko tutustua Lapin rivieraksi kutsuttuun Livojärven hiekkarantaan. Posion tunturit ja sen vaara-maisemat ovat omiaan luonnossa liikkujalle, patikoi sen erimittaisia reittejä pitkin tai vieraile Korouman rotkolaakson jylhissä kanjoneissa tai laaksoissa. Päiväretkille tekemistä löytyy myös Riisitunturin kansallispuistosta, josta löydät reitit päiväretkille tai pidemmille vaelluksille.

Posio Lapin satu
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viehättävät majoitustilat

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Lapin Sadussa majoitut Posion kauniin luonnon keskellä. Ihaile ympärillä avautuvaa Lapin kauniin karua maisemaa, ja vietä ikimuistoinen lomamatka Lapin omassa taikamaassa. Majoituspaikka sijaitsee Posiojärven rannalla, sekä Kirintövaaran hiihtohissi löytyy kuuden kilometrin päästä tästä majoituspaikasta. Lähin lentokenttä sijaitsee reilu 50 kilometrin päässä Lapin Sadun majoituspaikasta, sekä lähimmälle ruokakaupalle on kahden kilometrin matka.

Viehättävät majoitustilat

Tämä majoituspaikka sijaitsee entisessä koulurakennuksessa, joka on entisöity vastaamaan tämän päivän majoitustarpeita. Kauniisti sekä hyvällä maualla remontoidut huoneet ovat omiaan onnistuneeseen Posion lomanviettoon. Jokaisessa hotellihuoneessa on wc:llä varustettu oma kylpyhuone.

Sauna

Lapin Sadussa voit nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Pitkän päivän päätteeksi on ihana rentoutua saunan lempeässä lämmössä.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Lapin Sadussa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihalle

Lapsiperheille

Lapsiperheille on varattavissa tilavampia perhehuoneita. Sekä tarvittaessa huoneeseen voi saada erillisen lisävuoteen

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

2. Lapiosalmen Matkailukeskus

Lapiosalmen Matkailukeskuksessa voit nauttia ympärillä valitsevasta hiljaisuudesta. Tämä majoituspaikka sijaitsee luonnon keskellä, kauniiden Lapin maisemien ympäröimänä. Korouaman vaellusreitti sijaitsee majoituspaikan läheisyydessä, joten Lapiosalmen Matkailukeskus on omiaan retkeilijälle joka haluaa tutustua alueen kauniiseen luontoon. Tämän lisäksi alueen viihtyisät mökit tarjoavat viihtyisän majoittumispaikan yksin matkustavalle, kuin perheen tai ystävien kanssa reissussa oleville. Hyppää poroajellulle tai huskyreen kyytiin, alueella kulkee eri mittaisia hiihtoreittejä sekä kesällä alueella on mahdollista patikoida ja maistaa tunturipuron raikasta vettä. Talven pimeinä öinä, tummalla yötaivaalla voi nähdä mystisten revontulien tanssia. Lapin luontoon on helppo ihastua, ja luonnosta nauttimiseen Lapiosalmen Matkailukeskus tarjoaa eturivin paikat. Vietät lomasi sitten hiihtäen, lasketellen, patikoiden tai vaikka köysiradalta laskeutuen, jää Lapiosalmen Matkailukeskuksesta ikimuistoisia hetkiä joita voit muistella vielä paljon myöhemmin normaalissa arjessasi.

Majoituspaikka sijaitsee kaukana liikenteen melusta, tästä huolimatta paikan päälle on helppo löytää. Lapinsalmen matkailukeskus sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Posion kylän keskustasta, josta löydät ruokakaupan sekä ravintolan. Kuusamon lentokentälle on noin 75 kilometrin matka.

Lapiosalmen matkailukeskus Posio

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoittuminen

+Sauna

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia ympärillä avautuvasta kauniista luonnosta, sekä sitä ympäröivästä hiljaisuudesta. Anna kehon ja mielen levätä alueen hiljaisuudessa, jolloin palaat takaisin levänneenä sekä virkeänä. Tämä majoituspaikka sijaitsee 20 kilometrin päässä Posion keskustasta.

Viihtyisä majoittuminen

Lapiosalmen Matkailukeskuksen lomamökit sekä itsepalveluhuoneistot ovat omiaan tarjoamaan viihtyisää majoittumista keskellä Lapin kaunista luontoa. Osasta alueen mökeistä löytyy oma keittiö, ruokapöytä sekä tv. Mökeissä on valintasi mukaan käytettävissä joko oma kylpyhuone ja wc tai jaetut suiku-, ja wctilat

Sauna

Aktiivisen päivän päätteeksi on hyvä rentoutua perinteisen suomalaisen saunan lämmössä. Saunan lauteilla on hyvä käydä läpi päivän tapahtumia ja suunnata tämän jälkeen levollisille yöunille.

Pysäköinti

Tässä majoituspaikassa voit pysäköidä maksutta pihalla sijaitseville pysäköintipaikoille

Internet

Lapiosalmen Matkailukeskuksessa ei ole käyttävissä ilmaista wifiä. Nauti Lapin lomalla some-vapaasta ajasta, ja anna juoksevan mielen rentoutua luonnon omassa mindfulnesissa.

Lemmikkieläimet

Lapiosalmen Matkailukeskuksessa lemmikkieläimet voivat majoittua ilman erillistä lisämaksua. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä.