Edullinen majoitus Salla

Hae parhaat vuokramökit ja hotellit Sallatunturilta

Alapuolelta voit etsiä sopivan hotellin Sallatunturilta tai jos haluat mieluiten majoittua vuokramökissä, niin paina alapuolelta löytyvää nappia Tutustu Vuokramökkeihin.

Haluan vuokramökin

Lomarengas.fi

Etsi hotellit, huoneistohotellit ja hostellit



Booking.com

Ihastuttava Salla

Salla tarjoaa monipuolista tehtävää ja koettavaa vaikka pidemmäksi aikaa. Nauti Sallan jylhistä maisemista, sekä nauti ikimuistoisesta Lapin lomasta Sallan monipuolisten aktiviteettien äärellä. Lomaviikko sujuu vaivatta, nauti Sallan kauniista luonnosta, joko patikoiden tai lasketellen ja hiihdä sen lumisissa maisemissa. Aktiivisen päivän päätteeksi on rentouttava suunnata kylpylän lämpimisiin vesiin, rentouttamaan päivän mittaan väsyneitä lihaksia. Vieraile ihastelemassa pohjoisen uljaita sarvipäitä, Sallan alueella toimivassa poropuistossa,tai karkaa porojen tai koirien kanssa Sallan kauniiseen ja koskemattomaan luontoon. Sallan luonnon keskellä arjen kiireet ja murheet jäävät helposti taka-alalle.

Salla on erinomainen kohde lapsiperheille, ja lapsille sekä lastenmielisille Salla tarjoaa tehtävää ja koettavaa. Salla tarjoaa vuoden ympäri ikimuistoisia elämyksiä, ihaile kesällä Sallan yötöntä yötä, syksyllä Sallan luonto pukeutuu luonnon omaan väriloistoon. Sallan kammoksuttu kaamos on aikaa, jolloin aurinko ei kohoa lainkaan horisontin yläpuolelle. Talvella Sallan luonto pukeutuu valkoiseen lumivaippaan, hurmaten vierailijansa tykkylumella. Lapin mystiset revontulet houkuttelevat matkailijoita kauempaakin ihailemaan näitä yötaivaalla tanssivia upeita luonnonilmiöitä. Sallan luonto on erinomaista vastapainoa hektiselle arjelle, Sallassa voit nauttia villin ja koskemattoman luonnon rauhasta. Sallan tunturikeskuksessa on kaikki tarvittavat peruspalvelut joita tarvitset Sallan lomallasi. Nauti Sallan luonnon rauhasta ja täytä vatsasi lappilaisilla herkuilla. Sallan tunnusmerkkejä on lappilainen ystävällinen palveluote sekä aito ja välitön vieraanvaraisuus. Sallassa voit valintasi mukaan majoittua tunnelmallisessa hotellihuoneessa tai lomamökissä. Ski-in, ski-out sijainti helpottaa viettämään onnistuneen loman Sallassa. Tutustu ja varaa oma Sallan lomamatkasi!

Sallan parhaat hotellit ja mökit

  1. Sallainen Cottages

Sallainen Cottages majoituspaikassa majoitut viihtyisästi, kauniin Kasemajärven rannalla. Tämä majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä Sallan hiihtokeskuksesta. Lisäksi Sallan keskusta on vain 10 minuutin ajmatkan päässä Sallainen Cottages majoituspaikasta. Kävelymatkan päässä majoutuspaikasta sijaitsee kaksi ravintolaa, jossa voit nauttia paikallisia herkkuja ja nauttia samalla paikan kiireettämästä ilmapiiristä. Sallainen Cottages majoituspaikka kerää kiitosta siisteillä, ja laadukkailla majoituspaikoilla. Vaikka Sallainen Cottages lomamökit sijaitsevat Sallan leirintäalueen yhteydessä, on se ainut asia joka yhdistää leirintäalueen sekä Sallainen Cottages majoituspaikan toisiinsa. Tämän majoituspaikan huoneistot ovat uudehkoja, ja ne ovat rakennettu laadukkaita materiaaleja käyttäen. Lisäksi jokainen mökki on varusteltu omalla saunalla, näin voit nauttia saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Vietä ikimuistoinen päivä Sallan lumisista rinteistä nauttien, ja suuntaa illaksi nauttimaan Sallainen Cottagesin tunnelmallisista lomamökeistä.

Sallainen mökit

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Siistit majoitustilat

+ Ilmastointi

+Allergiahuoneita

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee rauhallisella alueella, Sallan leirintäalueen yhteydessä. Sallatunturin juurella sijaitsevat kaksitoista lomamäkkiä tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneelle ja rentouttavalle lomamatkalle. Lähin Sallatunturin hiihtohissi sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta, lisäksi kylpylähotelli on vain puolen kilometrin päässä Sallainen Cottages lomamökeistä. Aktiiviseen lomanviettoon on omiaan lomamökkien läheisyydessä sijaitseva Sallan Liikuntakeskus. Rauhallisesta sijainnista huolimatta alueella on monipuolista tehtävää ja koettavaa kaikille matkalaisille. Olit sitten matkalla perheen kesken tai ystäväporukalla, tarjoaa Salla tekemistä kaiken ikäsille.

Siistit majoitustilat

Sallainen Cottages lomamökeissä lomavietto sujuu vaivatta, jokaisessa mökissä on oma sauna. Osaan lomahuoneistoista sekä mökeistä on mahdollista toimittaa lisävuode. Tarkista tarkemmat tiedot majoituspaikan omistajapariskunnalta. Lomamökeissä on makuuhuone kahdelle, erillinen oleskeluhuone, keittiö sekä vaatteiden kuivauskaappi. Päärakennuksesta löytyy tarvittaessa pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Lisäksi alueen yhteudessä toimivalta caravan-alueelta löytyy tilavat suihku-, ja saunatilat sekä tunnelmallinen takkahuone. Rannassa oleva grillikota on asiakkaiden vapaassa käytössä. Majoitustiloissa on ilmastointi sekä tarvittaessa voit varata lomallesi allergiahuoneen.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on käytössä maksuton pysäköinti, eikä pysäköintipaikkaa tarvitse varata etukäteen

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita lomailemaan Sallainen Cottages lomamökeissä, ilman erillistä lisämaksua.

2. Sallatunturin Tuvat

Sallatunturin Tuvat ovat omiaan tarjoamaan viihtyisää majoittumista kauniin ja karun Sallatunturin juurella. Arjen kiireet ja murheet unohtuvat Sallatunturin Tupien tunnelmallisessa lämmössä, sekä sopivassa suhteessa nautitusta Lapin lumoavasta luonnosta. Sallan raikas ulkoilma, kauniin karu luonto sekä toimivan tunnelmalliset lomamökit takaavat onnistuneen Sallan lomamatkan. Sallatunturin Tupia ympäröivät Sallan erinomaiset laskettelu sekä maastohiihtoalueet. Voit myös halutessasi varata itsellesi ja matkakumppanillesi opastetut kierroksen Sallan kauniissa luonnossa, joko patikoiden tai hieman vauhdikkaammin moottorikelkkasafarilla. Sallatunturilla on  10 eri laskettelurinnettä, 147 kilometriä hoidettuja hiihtoreittejä joista valaistuja reittejä on hieman alle 50 kilometriä. Oulangan kaunis kansallispuisto sijaitsee 50 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta, sekä Sallan poropuistoon on vain vajaan viiden minuutin ajomatka. Haluatko nauttia alueella toimivassa ravintolassa poro-, ja lohiruokiin keskittyneessä ravintolassa sen maistuvista ruoista. Vai kaipaatko illalla Papana Pubin kodikkaan rentoa ilmapiiriä, nauti pubissa raikkaista juomista ja hyvästä seurasta.

Tupa Sallalta

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Sijainti Sallatunturin välittömässä läheisyydessä

+Laadukasta majoittumista

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

Sijainti Sallatunturin välittömässä läheisyydessä

Nämä Sallatunturin Tuvat sijaitsevat Sallatunturin välittömässä läheisyydessä. Lähin hiihtohissi sijaitsee 300 metrin päässä tästä majoituspaikasta.  Lisäksi alueella on erinomaiset hiihtomahdollisuudet alueen hoidetuillla hiihtoreiteillä. Tunsta-, ja Naruskajärvillä on mahdollista kalastaa sekä meloa.

Laadukasta majoittumista

Sallatunturin Tuvat tarjoaa tasokasta ja viihtyisää majoittumista Sallatunturin välittömässä läheisyydessä. Mökkien ikkunoista avautuva näkymä vaihtelee eri luonnonaikojen mukaan. Kesällä Sallatunturilla ja sen ympäristössä voi nauttia yöttömän yön auringosta, ajanjaksosta jolloin aurinko ei ollenkaan laske horisontin alapuolelle. Syksyllä Sallan luonto pukeutuu upeaan ruskan loistoon ja talvella tummuvalla yötaivaalla voi ihailla mystisiä revontulia. Ystävällinen henkilökunta huolehtii että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Tarvittaessa voit nauttia lisämaksua vastaan herkullisen aamiaisen.

Sauna

Osassa majoituspaikan lomamökeistä löytyy oma sauna, tällöin voit suunnata aktiivisen lomapäivän päätteeksi nauttimaan saunan rentouttavasta vaikutuksesta. Tämän jälkeen on ihana suunnata nukkumaan lomamökin puhtaisiin lakanoihin, ja herätä levänneenä uuteen lomapäivään.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Sallatunturin Tuvissa. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu, siksi on hyvä mainita lemmikistä etukäteen.

3. Isokelo Log Apartments

Isokelo Log Apartments majoituspaikka tarjoaa viihtyisää majoittumista tunnelmallisissa hirsimökeissä. Tässä majoituspaikassa voit nauttia Sallan hiihtokeskuksen monipuolisista palveluista, ne sijaitsevat vain 500 metrin päässä majoituspaikasta. Isokelo Log Apartments huoneistoissa on valintasi mukaan joko yksi tai kaksi makuuhuonetta. Jokainen huoneisto on varusteltu tunnelmallisella takalla, saunalla sekä monipuolisesti varustellulla keittiöllä. Lisäksi Isokelo Log Apartments huoneistoissa majoittuvat voivat käyttää majoituspaikassa olevaa kuivauskaappia, pesukonetta sekä huoneistossa olevia polttopuita. Sallan hiihtokeskus tarjoaa monipuolista tehtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Sallan hiihtokeskuksessa on mahdollisuus nauttia sen monipuolisista hiihto-, ja laskettelumahdollisuuksista. Lisäksi majoituspaikan lähellä on kolme ravintolaa, pubi sekä vierailemisen arvoinen Sallan poropuisto. Mikäli kaipaat rentoutumista lämpimissä vesissä, voit suunnata kahden kilometrin päässä olevaan spa-vesipuistoon. Ennen Sallan lomamatkan alkamista on hyvä huomioida, että liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly majoituksen hintaan, vaan voit halutessasi vuokrata ne paikanpäältä tai tuoda omat mukanasi.

Mökki Salla

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskeinen ja rauhallinen sijainti

+Mökin monipuolinen varustelutaso

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Keskeinen ja rauhallinen sijainti

Keskeisestä sijainnista huolimatta, voit viettää Sallan lomaa omassa rauhassa. Tämä majoituspaikka sijaitsee Sallan hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä, joten voit nauttia Sallan hiihtokeskuksen monipuolisista palveluista.

Mökin monipuolinen varustelutaso

Isokelo Log Apartments on varusteltu monipuolisesti, tarvittaessa voit kuivattaa laskettelu-, tai hiihtoladuilla kastuneet vaatteet mökin kuivauskaapissa. Ruoanlaittoa varten majoituspaikassa on monipuolisesti varusteltu keittiö, jossa voit nauttia itse valmistettuja Lapin herkkuja.

Sauna

Mikä olisikaan sen mukavampi tapa rentoutua, kuin nauttia majoituspaikassa olevan saunan lämmöstä. Molemmissa huoneistoissa on perinteinen suomalainen sauna.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Isokelo Log Apartmentsissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihalle.

Lemmikkieläimet

Lemmmikkieläimet eivät ole salllittuja tässä majoituspaikassa

Tekemistä

Sallan monipuolinen ja kaunis luonto tarjoaa tekemistä ja nähtävää ympäri vuoden. Eri vuodenaikojen mukaan voit ihailla Lapin yötöntä yötä, syksyn ruskaloistoa, tai kammoksua Lapin kaamosta. Talvella Sallan luonto pukeutuu kauniiseen lumivaippaan, ja näin voit ihailla hiihtoreissulla tykkylumen peitossa olevia puita ja pensaita. Lumien sulaessa Sallan luonto tarjoaa monipuoliset patikointi ja retkeilymahdollisuudet.

4. Holiday Club Salla Apartments

Holiday Club Salla Apartments tarjoaa mukavaa ja helppoa majoittumista keskellä Sallan kauniita maisemia. Holiday Club tarjoaa mielekästä majoittumista koko perheelle, ihaile Sallan kaunista luontoa tai rentoudu kylpylän lämpimissä vesissä. Milloin viimeksi olet ihallut Lapin tummuvalla yötaivaalla loimuavia revontulia tai nauttinut lumivaippaan peittyneistä puista ja laskettelurinteistä. Sallan viihtyisät ja laadukkaat loma-asunnot sijaitsevat Salln hotellin välittömässä läheisyydessä. Holiday Club Salla Apartments huoneistoissa pystyy vaivatta majoittumaan suurempikin porukka. Sallan tunturikylpylässä lomapäivä kuluu leikiten,vietä aktiivinen päivä Sallan kauniissa luonnossa ja sen jälkeen on ihana nauttia kylpylän lämpimistä vesistä ja antaa kehon sekä mielen rentoutua. Hyvistä ulkoilumahdollisuusista huolimatta voit nauttia helposti Sallan monipuolisista palveluista. Löydät Sallan hiihtokeskuksen yhteydestä span lisäksi minimarketin sekä suoran yhteyden Sallan laskettelurinteisiin. Sallan huoneistot ovat monipuolisesti varusteltuja, löydät Holiday Club Salla Apartmentseista tunnelmallisen oleskelutilan, takan luomaan tunnelmaa pimenevään iltaan sekä oman pation.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Erinomainen sijainti

+Laadukkaat ja viihtyisät huoneistot

+Monipuolista tekemistä

+Perhehuoneita

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee erinomaisella paikalla Sallan laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Valitse haluatko nauttia viihtyisän lomahuoneiston tunnelmallisesta takasta ja oleskelualueesta, vai suunnata hiihtämään Sallan hyvin hoidetuille laduille tai lasketella Sallan laskettelurinteillä. Kuusamon lentokenttä sijaitsee alle 100 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta.

Laadukkaat ja viihtyisät lomahuoneistot

Holiday Club Salla Apartments tarjoaa tasokasta ja viihtyisää majoittumista. Nämä raikkaat ja modernit huoneistot tarjoavat hyvän vaihtoehdon majoittumiselle Sallan lomamatkallasi. Huoneistoissa sijaitseva takka on omiaan luomaan rennon tunnelman, ja jonka ääressä on ihana lämmitellä kirpeän pakkaspäivän jälkeen.

Monipuolista tekemistä

Sallan hiihtokeskuksessa tekeminen ei lopu heti kesken. Valitse haluatko viettää aikaa Sallan karun kauniista luonnosta nauttien, lomapäivä kuluu hiihtäen, lasketellen tai patikoiden Sallan ruskan värjäämässä luonnossa. Mikäli haluat, voit suunnata Sallalla myös sisätiloihin, nauttimaan Sallan Spa-kylpylän monipuolista palveluista, ja nauttia sen lämpimistä altaista. Täytä vatsa täyteen Holiday Club Salla Apartments Revontuli-ravintolassa. Ravintola on erikoistunut lappilaisiin ja kansainvälisiin ruokiin. Aktiiviseen lomailuun on omiaan Sallan liikuntakeskus joka tarjoaa tennis-, lentopallokentän sekä monipuolisesti varustellun kuntosalin.

Perhehuoneita

Tässä majoituspaikassa on tarjolla perhehuoneita perheen kanssa matkustaville

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Holiday Club Salla Apartmentsissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja tässä majoituspaikassa