Edullinen majoitus Tammisaari Raasepori

Hae parhaat hotellit ja mökit TammisaariBooking.com

Miksi Tammisaari?

Tammisaari sijaitsee kauniilla paikalla, meren rannalla. Vanhat puutalot sekä katujen satojen vuosien takaisesta elämästä kertovat nimet, kertovat ihastuttavalla tavalla kaupungin elämästä sekä silloisten kaupunkilaisten toimeentulosta. Kaupungin historia ulottuu jopa aina 1500-luvulle saakka, jolloin Ruotsin kuningas Kustaa Vaasa antoi kalastakylälle kaupunkioikeudet. Tammisaari sai kaupunkioikeudet vuonna 1546, samana vuonna kuin pääkaupunkimme Helsinki. Tämän tarkoituksena oli kehittää vilkkaat kauppakaupungit, jotka olisivat kyenneet kilpailemaan Viron Tallinnan kanssa. Tänä päivänä Tammisaari on vilkas pikkukaupunki, jossa voi nauttia erinomaisesta palvelusta sen tunnelmallisissa kahviloissa, ravintoloissa sekä pikkuputiikeissa. Parhaat ostospaikat löytyy Kustaa Vaasan kadulta, joka sijaitsee välittömästi torin laidalla. Lisäksi sinun kannattaa vierailla Kuninkaankadulla, joka on historiallisesti  maamme ensimmäinen kävelykatu. Kesäisessä auringonpaisteessa Stallörenin kaunis puisto sekä vierasvenesatama täyttyy iloisista lomalaisista, jotka nauttivat kauniiden saaristomaisemien lisäksi ihanasta ilta-auringosta. Tammisaaren merellinen kaupunki tarjoaa vierailijalleen erilaisia satamia, kesäisin voit nauttia uimarannasta keskellä kaupunkia sekä viettää kaunista kesäpäivää Ramsholmenin kalliorannalla. Talvella meren jäätyessä avantouimarit jatkavat harrastustaan Stallörenin puiston uimalasta käsin. Valitse itsellesi mieluisin majoittumisvaihtoehto ja pääset nauttimaan Tammisaaren kauniista saaristomaisemista sekä raikkaasta merituulesta!

Hämeenllinna parhaat hotellit ja mökit

  1. Slottsbädden

Slottsbädden tarjoaa tunnelmallista majoittumista Tammisaaren keskustan välittömässä läheisyydessä. Majoitu 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa, ja nauti Slottsbäddenin huoneiden oleskelualueesta, televisiosta sekä tunnelmallisesta kaakeliuunista. Majoituspaikan jokaisessa huoneistossa on oma suihkulla varustettu kylpyhuone sekä pesukone. Huoneistot ovat varusteltu monipuolisesti, löydät majoituspaikasta kaikki mitä onnistuneella lomamatkallasi tarvitset. Tammisaaren viehättävä satama on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta, sinun on helppo saapua Slottsbäddeniin tai suunnata iltakävelylle ihastelemaan Tammisaaren kaunista saaristomaisemaa. Kaunis kesäpäivä sujuu myös vaivatta 300 metrin päässä olevalla uimarannalla, ja Tammisaaren Vanhakaupunki on vain kivenheiton päässä tästä ihastuttavasta majoituspaikasta. Kesäkuumalla huoneiston ilmalämpöpumppu pitää huoneiston miellyttävän viileänä. Kaiken tämän kruunaa majoituspaikan ystävällinen isäntä, joka toivottaa Slottsbäddenissä majoittuvat lämpimästi tervetulleeksi. Hän huolehtii että lomasi Tammisaaren kauniissa maisemissa olisi mahdollisimman onnistunut, niin onnistunut että haluat palata lomailemaan samaan paikkaan uudestaan. Tammisaaressa voit tutustua sen kauniiseen saaristomaisemaan, tai lähde kävelyretkelle perheen tai ystävien kanssa kauniiseen merenrantaan. Nauti rantakalliolla piknik-korin herkuista, sekä ihastele matkalla vanhan kaupungin puurakennuksista. Lisäksi Tammisaaresta löytyy tunnelmallisia venesatamia sekä vehreydellään kutsuvia puistoja. Tammisaaren keskustasta löytyy tunnelmallisia ravintoloita, joissa pääset nauttimaan paikallisia herkkuja. Illaksi on ihana suunnata kodikkaaseen Slottsbäddeniin, nukkua levolliset yöunet ja herätä uuteen aamuun virkistyneenä.

Slottsbädden Tammisaari
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Tunnelmallinen 1800-luvun rakennus

+Internet

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Sauna

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Tammisaaren keskustan välittömässä läheisyydessä. Lähin ruokakauppa sekä ravintola löytyy vain 100 metrin päässä majoituspaikasta, merenrantaan on vain 300 metrin matka.

Tunnelmallinen 1800-luvun rakennus

Majoitu tässä kodikkaan tunnelmallisessa, 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa. Majoituspaikan kaikissa huoneistoissa on käytettävissä tunnelmallinen kaakeliuuni sekä oleskelualue. Lisäksi huoneistoissa on oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Tilavassa ja valoisassa huoneistossa on mukava viettää rentoa Tammisaaren lomamatkaa.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Slottsbäddenissä majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan ulkopuolella oleville pysäköintipaikoille.

Perhehuoneita

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Lapsille on lainattavissa erillisiä ulkopelivälineitä, sekä majoituspaikan läheisyydessä sijaitsee lasten leikkipaikka.

Sauna

Slottsbäddenissä voit halutessasi nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

2. Hotel Sea Front

Hotel Sea Frontissa majoitut kauniissa merellisissä maisemissa,  aivan Tammisaaren keskustan vieressä. Keskeisestä sijainnista huolimatta, voit nauttia tämän majoituspaikan rauhallisesta tunnelmasta. Hotelli on toiminut Edwalds Henrican johdolla vuodesta 2009 lähtien, ja hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaakin sinut lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Hotel Sea Frontista on lyhyt matka Tammisaaren kauppoihin sekä ravintoloihin. Tammisaaren rautatieasema sijaitsee kävelyetäisyydellä majoituspaikasta, sekä kesäisin viereinen uimaranta houkuttelee nauttimaan kauniista kesäpäivästä. Talvella Tammisaaren luonnon pukeutuessa valkoiseen lumivaippaan, alueella pääsee nauttimaan merenjäällä avautuvista hiihtoladuista.

 

Olit sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa, Hotel Sea Frontin 20 hotellihuoneen joukosta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon. Halutessasi voit varata käyttöösi tunnelmallisen tilaussaunan, jossa pääset nauttimaan aktiivisen lomapäivän päätteeksi perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Tässä majoituspaikassa voit nauttia Pohjanlahden rannikolla sijaitsevan Tammisaaren kauniista maisemista, anna merituulen puhaltaa kasvoja ja tunne kuinka keho ja mieli rentoutuu aluetta ympäröivissä kauniissa maisemissa. Tässä majoituspaikassa jokainen hotellihuone on varusteltu omalla kylpyhuoneella sekä taulutv:llä. Osasta majoituspaikan huoneista voit ihailla kauniita merimaisemia huoneen omalta parvekeelta. Majoituspaikan yhteydessä toimivassa ravintolassa voit nauttia raikkaita drinkkejä, sekä kaunis kesäpäivä kuluu vaivatta iltapäiväkahvin parissa ravintolan kauniilla kesäterassilla. Lisäksi ravintolassa voi nauttia arki-iltaisin herkullisen hotelli-illallisen sekä perjantaina ja lauantaina ravintolassa nautitaan maukkaita annoksia a`la carte menuulta.

Hotel Sea Front

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskeinen sijainti

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Internet

+Pysäköinti

+Sauna

+Esteettömyys

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniin Tammisaaren keskustassa, näin kaikki tarvittavat palvelut ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Nauti Hotel Sea Frontin rauhallisesta tunnelmasta, ja ihaile ympärillä avautuvaa kaunista merimaisemaa. Mikäli saavut paikan päälle junalla, löytyy Tammisaaren rautatieasema vain 750 metrin päästä tästä viihtyisästä majoituspaikasta.

Viihtyisät hotellihuoneet

Kaikissa Hotel Sea Frontin hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, taulutelevisio sekä vedenkeitin. Osassa hotellihuoneissa on oma parveke, jolta voit ihailla hotellin vierestä aukeavaa merimaisemaa. Viihtyisän raikkaasti sisustetuissa hotellihuoneissa vietät onnistuneen Tammisaaren lomamatkan.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotel Sea Frontissa majoittuvat voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan omilla pysäköintipaikoilla.

Sauna

Majoituspaikassa voi vuokrata käyttöön tunnelmallisen tilaussaunan. Saunaan mahtuu noin 12 kylpijää samanaikaisesti, ja saunan edestä pääsee laiturilta portaita pitkin uimaan raikkaaseen meriveteen. Hotellissa yöpyvät voivat saunoa maksutta.

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotel Sea Frontiin. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Alapiha Apartments

Alapiha Apartments tarjoaa ainutlaatuista majoittumista kauniissa Tammisaaressa. Majoituspaikan huoneiden seinillä on taideteoksia sekä huoneet on varusteltu suomalaisilla desing-kalusteilla. Nauti Alapiha Apartmentsin vintage-tyylisestä sisustuksesta, ja yövy majoituspaikan jommassa kummassa huoneistossa, Ajurissa tai Nahkurissa.  Molemmat huoneistot on varusteltu omalla kylpyhuoneella sekä joko keittiöllä tai toimivalla minikeittiöllä. Tämä majoituspaikka sijaitsee tunnelmallisessa Tammisaaren vanhassa kaupungissa, joten pääset nauttimaan alueen kauniista puutaloista jo astuessasi ulos Alapiha Apartmentsin pääovesta. Tässä tunnelmallisessa majoituspaikassa on hyvä viettää rennon ainutlaatuinen Tammisaaren lomamatka. Nauti Tammisaaren kauniista merimaisemista, ja anna raikkaan merituulen puhaltaa kasvojasi. Pelaa tennistä, golffaa alueen viheriöllä tai kokeile kalaonneasi. Oli matkan tarkoituksesi sitten mikä tahansa, tarjoaa Alapiha Apartments sinulle ainutlaatuisen majoittumisvaihtoehdon. Majoituspaikan isäntäväen taiteellisuus näkyy huoneiston seinillä olevilla taideteoksilla sekä huoneistot ovat sisustettu kauniilla suomalaisilla desing ja antiikkiesineillä.  Nauti levollisista yöunista majoituspaikan laadukkaissa vuoteissa sekä sen vuodevaatteissa.  Alapiha Apartmentsia ympäröivä luonto ja pihapiiri elää vuodenaikojen mukaan, voit ihailla kirkasta tähtitaivasta, hiihtää kevätauringossa merenjäällä tai nauttia kesäauringosta lähettyvillä olevalla hiekkarannalla tai kalliolla. Tammisaaren keskustasta löytyy tunnelmallinen tori, josa voit maistella paikallisia herkkuja sekä nauttia paikallisesta rennosta tunnelmasta.

Alapiha Huoneisto Tammisaari

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Asunnot Nahkuri sekä Ajuri

+Sauna

+Lapsiperheille

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniilla paikalla Tammisaaren vanhassa kaupungissa. Alapiha Apartments sijaitsee vanhassa 1700-luvulta peräisin olevassa hirsirunkoisessa talossa. Tässä majoituspaikassa yöpyessäsi voit nauttia Tammisaaren palveluista, jotka sijaitsevat vain kävelymatkan päässä Alapiha Apartmentsista.

Asunnot Nahkuri ja Ajuri

Alapiha Apartmentsissa voi majoittua tunnelmallisissa Nahkurissa tai Ajurissa. Nämä molemmat ovat remontoitu 2010-luvun alussa. Ajuri on toiminut aikaisemmin hevostallina sekä asuntona. Nahkuri on puolestaan toiminut navettana ja verstaana. Tänä päivänä voit majoittua näissä ainutlaatuisissa majoituspaikoissa, ja aistia niistä niiden ainutlaatuisen historian. Asunnot on kunnostettu perinteisesti, niiden aitoja perinteitä kunnoittaen.

Sauna

Majoituspaikassa voi halutessaan vuokrata lisämaksua vastaan itselleen käyttöön tunnelmallisen puulämmitteisen saunan. Nauti aktiivisen päivän päätteeksi tämän perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan tähän idylliseen majoituspaikkaan. Alapiha Apartmentsissa on tekemistä lapsille sekä lapsenmieliselle, voit lainata ajanvietteeksi lapsille ulkopelivälineitä, kirjoja tai lautapelejä.

Internet

Majoituspaikassa ei ole saatavilla langatonta wifiä, nauti siis some-vapaasta ajasta.

Pysäköinti

Alapiha Apartmentsissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti julkisille pysäköintipaikoille.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Alapiha Apartmentsiin.

4. Lingonberry Cottage

Lingonberry Cottages tarjoaa helppoa ja viihtyisää majoittumista kauniissa Tammisaaren maisemissa. Tässä majoituspaikassa voit nauttia kauniista puutarha näkymistä, ja hengittää keuhkot täyteen raikasta meri-ilmaa. Tämä viihtyisä loma-asunto on varusteltu taulu tv:llä, sekä keittöllä josta löytyy astianpesukone, uuni, mikro sekä kahvinkeitin. Tammisaaren kaikki palvelut ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikasta, vieraile Tammisaaren torilla, tutustu sen idylleihin pikkuputikkeihin tai täytä vatsa paikallisilla herkuilla Tammisaaren ravintoloissa. Tammisaaren luonto tarjoaa tekemistä ja kokemista vuodenaikojen mukaan. Kesällä kaunis kesäpäivä kuluu läheisellä hiekkarannalla tai maaten rantakalliolla, katsellen ohi lipuvia pilvenhattaroita. Talvella Tammisaaren luonnon pukeutuessa valkoiseen lumivaippaan, voit nauttia merenjään tasaisesta hiihtoladusta tai virkistäytyä avannossa. Vai miltä kuulostaa patikkaretki kauniissa merenrannassa herkullisen piknik-korin kanssa? Pakkaa mukaan herkulliset eväät ja etsi viihtyisä rantakallio jossa voit nauttia ympärillä avautuvasta kauniista merimaisemasta. Illaksi on ihana suunnata viihtyisän majoituspaikan lämpöön, ja herätä uuteen aamuun virkistyneenä. Uusi päivä käynnistyy auringonpaisteesta nauttien kuuman kahvikupin äärellä majoituspaikan terassilla.

Lingonberry Mökki Tammisaari

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoittuminen

+Pysäköinti

+Internet

+Esteettömyys

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia Tammisaaren kauniista luonnosta ja kuunnella sen hiljaisuutta. Tästä huolimatta, tämä majoituspaikka sijaitsee vain kävelymatkan päässä Tammisaaren keskustan palveluista ja kaupoista. Tammisaaren tori sijaitsee vain 400 metrin päässä, ja Tammisaaren kahvilat ja ravintolat löytyvät vain alle puolen kilometrin päästä tästä majoituspaikasta.

Viihtyisä majoittuminen

Lingonberry Cottagessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joten paikka sopii suuremmankin porukan majoittumispaikaksi. Majoituspaikka on sisustettu viihtyisäksi, ja Lingonberry Cottagesta löytyy kaikki tarvittava onnistuneen lomamatkan viettämiseen. Huoneet on sisustettu raikkailla väreillä, ja majoituspaikan huoneissa voit nukkua levolliset yöunet.

Pysäköinti

Lingonberry Cottagessa majoittvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihalla.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi.

Esteettömyys

Lingonberry Cottagen ylempiin kerroksiin ei ole esteetöntä kulkua.

Lapsiperheille

Erillisten makuuhuoneiden ansiosta tämä majoituspaikka sopii erinomaisesti lasten kanssa matkustaville. Lisäksi majoituspaikasta voi lainata ulkopelivälineitä, kirjoja, DVD:itä sekä erilaisia lautapelejä sekä lastenmusiikkia.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.