Edullinen majoitus ja yöpyminen Tornio – Varaa hotellit ja mökit

Hae parhaat hotellit ja mökit TornioBooking.com

Kaunis Tornio

Tornio sijaitsee Lapissa, Tornionjoen ja Perämeren yhtymäkohdassa. Torniossa asuu reilu 21 000 asukasta, ja se tarjoaa onnellisten asukkaiden, menestyvien yritysten sekä kauniin luontonsa ansiosta tutustumisen arvoisen kansainvälisen kaksoiskaupungin.Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa,alueella asuu noin 32 000 asukasta. Torniossa kahden kaupungin palvelut ovat helposti tavoittettavissasi, haluat sitten seurata keskustan ihmisvilinää, kuunnella maaseudun rauhaa, tai nauttia raikkaasta merituulesta kasvoillasi. Torniossa nämä, ja paljon muuta on mahdollista toteuttaa rennolla lomamatkallasi.

Vuonna 1621-luvulla perustettu Tornion kaupunki juhlii pian 400-vuotisjuhlaansa. 1500-luvulla Tornio on ollut Lapin keskus, ja kaupunki olikin 168 vuotta maailman pohjoisin kaupunki. Tornionjoki on tunnettu runsaana lohijokena, ja se on Euroopan pisin valjastamaton, vapaana virtaava joki. Tule kokemaan Tornionjoen merkityksellisyyys, joka näkyy vierailijalle Tornionlaakson kultuurissa.

Alueella kulkee hoidettuja retkeilyreittejä, joissa voit tutustua Torniota ympäröivään luontoon. Talvisin alueella voi liikkua merkityillä moottorikelkkareiteillä, tai hiihtää Tornion kauniissa luonnossa. Näiden lisäksi sinun kannattaa tutustua Aineen Taidemuseoon, jossa on esitelty suomalaista taidetta 1800-luvulta, aina tähän päivään asti.Vieraile 1797- luvulta peräisin olevassa Alatornion kirkkossa, tai hirrestä valmistettussa Karungin kirkkossa. Lapsiperheille Torniosta löytyy joka päivä avoinna oleva Lasten liikennepuisto.

Tornio parhaat hotellit ja mökit

1. Hotelli Olof

Hotelli Olof sijaitsee keskeisellä paikalla Tornion keskustassa. Tämä tasokas Boutique hotelli tarjoaa tasokasta majoittumista, ja erinomaista, yksilöllistä palvelua. Hotelli Olofissa voit nauttia suomalaisissa sängyissä laadukkaista yöunista,  ja voitkin olla varma että viihtyvyytesi on maksimoitu majoittumismukavuuden joka saralla. Hotelli sijaitsee entisen pankin tiloissa, Tornion ytimessä. Hotellihuoneet on sisustettu Reino Kaunulaisen ottamista valokuvista teetetyillä fototapeteilla. Hotellista on suora näkymä kuuluisalle Tornionjoelle, rauhoita keho ja mieli seuraamaan vieressä hiljaa virtaavaa jokea. Talvisin maisema pukeutuu lumivappaan, ja voit tutustua alueeseen Tornionjokea pitkin, joko kävelemällä tai hiihtämällä.Tässä majoituspaikassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla uniikit hotellihuoneet, kaupungin ainutlaatuinen historia, keskeinen sijainti sekä kauniit hotellin ikkunoista aukeavat Tornion maisemat.

Hotelli Olof Tornio
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Sauna

+Pysäköinti

+Allergiahuoneita

+Internet

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hotelli Olof tarjoaa tasokasta majoittumista Tornion sydämessä. Nauti hotellin ylellisestä tunnelmasta, ja nuku laadukkaat yöunet hotelli kotimaisissa sängyissä. Tornion keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä, voit käydä iltakävelyllä tunnelmallisen Tornionjoen rannalla ja suunnata nukkumaan hotellin puhtaisiin lakanoihin. Kemi- Tornion lentokenttä sijaitsee reilu 20 kilometrin päässä majoituspaikasta.

 

Viihtyisät hotellihuoneet

Hotelli Olofin 16 hotellihuonetta takaavat laadukkaat yöunet, sinun on helppo herätä seuraavana aamuna virkistyneenä uuteen lomapäivään. Hotellihuoneissa on ilmastointi, sekä laadukkaat suomalaiset sängyt. Lisäksi huoneista löytyy valikoima hotellin omia spa-tuotteita. Mikäli kaipaat hieman luksusta lomanviettoosi, varaa käyttöösi yksi hotellin 14 sviitistä. Näissä tasokkaista sviiteistä löytyy muun muassa keittiö, kahvinkeitin,tv, hiustenkuivaaja sekä erilaisia spa-tuotteita. Valitse haluatko majoittua hotelli Olofin sviitissä joka on varusteltu omalla saunalla sekä parvekkeella. Tarvittaessa voit varata lomamatkallesi myös perhehuoneen, tai häämatkalaisille löytyy myös tunnelmallinen morsiusviitti. Hotellin kaikki tilat sekä hotellihuoneet ovat savuttomia

 

Sauna

Hotelli Olofin sviiteissä on mahdollisuus varata käyttöön saunallisen sviitti. Näin voit nauttia suomalaisen saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Pysäköinti

Hotellin asiakkaille on käytössä maksuton julkinen pysäköinti. Pysäköintiä varten ei tarvitse tehdä varausta.

 

Allergiahuoneita

Hotelli Olofissa on varattavissa allergiahuoneita, mainitse tästä huonevarauksen yhteydessä.

 

Internet

Hotelli Olofissa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät ole sallittuja Hotelli Olofissa.

2. Hotel Mustaparta

 

Hotelli Mustaparta sijaitsee Tornion keskustassa. Majoituspaikan erinomaisen sijainnin ansiosta voit vaivatta nauttia Tornion keskustan palveluista, haluat sitten vierailla Tornion kaupoissa, ravintoloissa tai ihailla kaupungin nähtävyyksiä. Tornion suurimmat ostospaikat, kauppakeskus På Gränsen sekä Haparanda Tornion Ikea sijaitsee maksimissaan noin kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli Mustaparran majoituspaikkaan on helppo tulla, olit sitten matkalla omalla autolla, junalla tai lentäen. Tornio-Haparanda matkailukeskus sijaitsee vain 500 metrin päässä tästä majoituspaikasta. Valitse haluatko majoittua Hotelli Mustaparran perinteisen tyylikkäässä standard-huoneessa, Äiji-Iisäkin kapyysissä, Junior suite-Ellan kamarissa vai Iisakin kajuutassa. Näiden tunnelmallisen omaperäisissä hotellihuoneissa majoittuminen viedään vaivatta uudelle tasolle. Persoonallisen sisustuksen lisäksi hotellihuoneissa on oma huonekohtainen ilmastointi sekä kaikkiin huonehintoihin sisältyy aamiainen. Tämä majoituspaikka tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perinteisille hotelliketjuille, persoonallisten hotellihuoneiden lisäksi voit nauttia hotellin erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Hotel Mustaparta Tornio

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskeinen sijainti

+ Persoonalliset hotellihuoneet

+ Ravintola

+ Esteettömyys

+ Internet

+ Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

 

Keskeinen sijainti

Hotelli Mustaparta sijaitsee Tornion sydämessä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Nauti vaivatta Tornion keskustan palveluista, ja nuku laadukkaat yöunet Hotelli Mustaparran erinomaisissa vuoteissa. Kauniina kesäpäivänä voit nauttia hotelli Mustaparran ulkopuolella sijaitsevasta tunnelmallisesta aurinkoterassista. Vai haluatko vierailla Tornion kaupoissa sekä sen tunnelmallisissa kahviloissa.

 

Persoonalliset hotellihuoneet

Hotelli Mustaparran hotellihuoneet ovat sisustettu persoonallisesti. Valitse haluatko majoittua Mustaparran teeman mukaisesti sisustetuissa, yhden tai kahden hengen standard-huoneessa. Äiji- Iisakin kapyysi superior hotellihuone on omistettu Mustaparran tarinasta tutulle Äiji-Iisakille, huoneesta löytyy 180cm levyinen jenkkisänky sekä huonekohtainen ilmastointi. Junior suite Ellan Kamari sekä Iisakin kajuutta tarjoaa majoittumista Mustaparran päähenkilöiden huoneessa. Ellan kamari on omistettu Mustaparran sydämen vieneelle Ella Forsvikille, sekä Iisakin kajuutta on Mustaparran tarinan päähenkilön sviitti.

 

Ravintola

Hotellin yhteydessä toimivassa ravintola Mustaparrassa voit nauttia maittavia lähiruokia, aamiainen, lounas ja päivällinen nautitaan ravintolan rennossa tunnelmassa.

 

Esteettömyys

Hotelli Mustaparrassa on tarjolla palveluita ja huoneita liikuntarajoitteisille.

 

Internet

Hotelli Mustaparrassa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Pysäköinti

Hotellin asiakkaat voivat pysäköidä maksutta julkisille pysäköintipaikoille.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Hotelli Mustapartaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sillä lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

3. Park Hotel Tornio

 

Parh Hotel Torniossa majoitut viihtyisästi sen uusituissa hotellihuoneissa. Valintasi mukaan voit majoittua hotellin yhden-, tai kahden hengen huoneissa, vai kaipaatko lomallesi erityiseen arjen luksukseen sviitin? Perheen kanssa matkustaville Park Hotel Torniosta löytyy erillisiä perhehuoneita, sekä liikuntarajoitteisille on omia esteettömiä hotellihuoneita. Hotelli sijaitsee 250 metrin päässä Duudson activity Parkista, sekä hotellista on vain 10 minuutin kävelymatka Haaparantaan. Tornionjoki virtaa hotellin vieressä, sekä ruokakauppa on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi ja ammattitaitoisesti tervetulleeksi, ja hotellihuoneiden pehmeät ja mukavat sängyt takaavat onnistuneet yöunet. Seuraava lomapäivä käynnistyy leppoisasti runsaan ja herkullisen aamiaispöydän äärellä. Nauti aamiaisen kiireettömästä tunnelmasta, ja ihaile hotellin ikkunasta avautuvia näkymiä.

Tornio Park Hotel

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+Uudistetut hotellihuoneet

+Ravintola

+Internet

+Esteettömyys

+ Wellness

+ Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka tarjoaa modernien hotellihuoneiden lisäksi erinomaisen ja rauhallisen sijainnin.

Tämä rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa rauhallisen majoittumisen lisäksi lyhyen kävelymatkan koko perheen suosikkikohteeseen, Duudson Activity Parkiin. Sekä Haaparantaan pääsee kävellen vain noin 10 minuutissa, shoppailuun on omiaan myös 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva kauppakeskus Rajalla.

 

Uudistetut hotellihuoneet

Park Hotel Tornion hotellihuoneet ovat remontoitu vastaamaan tämän päivän majoituskysyntään. Valitse haluatko majoittua hotellin yhden, kahden, vai kolmen hengen huoneissa. Nämä huoneet on varusteltu 90-100 cm leveällä vuoteella, lisäksi huoneissa on oma kylpyhuone joka on varusteltu omalla suihkulla tai ammeella. Saunallisessa Junior suitessa majoitut ihaillen samalla ikkunasta avutuvaa jokinäkymää, tämä on erinomainen vaihtoehto perheen kanssa matkustaville. Kuin myös hotellin sviitti sekä tunnelmallinen saunalla varustettu sviitti. Neljännen kerroksen sviitit ovat tilavia, ja ne ovat varusteltu omalla parvekkeella.

 

Ravintola ja yökerho

Tästä majoituspaikasta löytyy kolme erilaista ravintolaa. Valitse minkätyylissä ravintolassa haluat nauttia maittavan lounaan, päivällisen tai tunnelmallisen illallisen. Aino tarjoaa a`la carte aterioita perinteisen jokivarren tyylistä nauttien. Pizzoja ja burgereita löytyy Sports Cornerin ruokalistalta sekä Park Areenalla esiintyy tapahtumaviikonloppuisin huippuartisteja lisäksi voit nauttia paikan päällä Park Areenan monipuolisista tapahtumista.

 

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Esteettömyys

Park Hotel Torniosssa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

 

Wellness

Park Hotel Tornion majoituspaikassa nautit sen viihtyisästä sauna-osastosta. Perinteisten saunojen lisäksi voit nauttia saunaosaston uima-altaasta.

 

Pysäköinti

Hotellissa majoittuvat voivat pysäköidä hotellin yksityiselle, maksulliselle pysäköintipaikalle.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Park Hotel Tornion majoituspaikkaan. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, sillä lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

4. Hotelli Joentalo

Hotelli Joentalo tarjoaa helppoa ja viihtyisää majoittumista Torniossa, hieman reilu kolmen kilometrin päässä Haaparannasta. Hotellin idylli pihapiiri tarjoaa erinomaiset puitteet Torniossa majoittumiselle. Olit sitten matkalla yksin, tai suuremmalla porukalla, löytyy Hotelli Joentalosta jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Tämä majoituspaikka sijaitsee kolmen kilometrin päässä Tornion keskustasta, tarjoten erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle hotellimajoittumiselle. Valitse haluatko majoittua yhden vai kahden hengen hotellihuoneessa. Nämä viihtyisät hotellihuoneet sisältävät oman wc:n, suihkun, hiustenkuivaajan sekä jääkaapin. Hotelli Joentalossa on mahdollisuus pitää myös erikokoisia tapahtumia ja juhlia. Iso 370 henkilön auditorio varmistaa erinomaiset puitteet isomallekin kokoukselle, sekä Joentalo sopii hyvin upeiden juhlien pitopaikaksi. Vietä ikimuistoiset häät, ristiäiset, pikkujoulut tai sukujuhlat Hotelli Joentalossa. Ikimuistoisten juhlien jälkeen on helppo suunnata nukkumaan majoitupaikan viihtyisiin hotellihuoneisiin.

Hotelli Joentalo Tornio

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+ Hyvä hinta/laatusuhde

+ Tyky-päivät

+ Ravintola

+ Maistuva aamiainen

+ Internet

+ Esteettömyys

+ Pysäköinti

+ Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee rauhallisella paikalla, rannan ääressä Torniojokilaaksossa. Tornion keskustaan on kolmen kilometrin matka, ja Haaparannan palvelut ovat alle viiden kilometrin päässä majoituspaikasta. Vieraile kauppakeskus Rajassa, Ikeassa tai Green Zone Golfissa.

 

Hyvä hinta/laatusuhde

Tässä majoituspaikassa  majoittuneet kokevat että he ovat saaneet vastinetta maksamalleen majoitusyölle. Siistit hotellihuoneet, sekä molemmissa kerroksissa oleva yhteinen tilavat ja viihtyisä oleskelutila mahdollistaa viihtyisän olemisen.  Tilasta löytyy TV, pieni keittiö sekä vaatehuoltomahdollisuus, pesukone sekä silitysmahdollisuus.

 

Tyky-päivät

Tässä majoituspaikassa on mahdollisuus viettää onnistuneita Tyky-päiviä. Valintasi mukaan Hotelli Joentalossa voi järjestää puolen päivän tai koko päivän kestäviä tyky-päiviä. Päivän ohjelma räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Haluat sitten nauttia päivästä pilkkien järven jäällä, jolloin lämpimät nokipannukahvit kruunaavat kauniin pakkaspäivän. Vai kaipaatteko ohjelmaan enemmän liikunnallista aktiivisuutta? Hotelli Joentalossa on helppo viettää onnistunut tyky-päivä, ja yöpyä vaikka seuraava yö sen viihtyisissä hotellihuoneissa.

 

Ravintola

Ravintola Hanna Å, tarjoaa maistuvaa lähiruokaa. Lähiruoka on ravintolan toiminnan alku ja juuri, ja ravintola onkin tunnettu sen maukkaasta kotiruoasta, joka tarjoillaan noutopöydästä.

 

Maistuva aamiainen

Nauti hotellilla maittava aamiainen hotellin rauhallisessa ja rennossa tunnelmassa. Päivä käynnistyy vaivatta kuuman kahvikupin sekä tuoreiden hedelmien äärellä.

 

Internet

Hotelli Joentalossa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla esteettömiä hotellihuoneita. Liikuntarajoitteisille soveltuvat hotellihuoneet sijaitsevat hotellin alakerrassa, sillä hotellin yläkertaan ei ole mahdollista kulkea hissillä.

 

Pysäköinti

Hotellin asiakkaat voivat pysäköidä maksuttomasti hotellin yksityiselle pysäköintipaikalle.

 

Lemmikkieläimet

Hotelli Joentaloon ei ole sallittua viedä lemmikkieläimiä

5. E-City B&B

Tämä majoituspaikka sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Ruotsin rajalta, Haaparannasta. Tässä majoituspaikassa voit nauttia joka aamu valmiin ja herkullisen aamiaisen. Ystävällinen omistajapariskunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän idylliin majoituspaikkaan. E-City B&B voit majoittua edulliseen hintaan, ja nauttia paikan rauhallisen kodikkaasta ympäristöstä. TornioHaparandan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä, haluat sitten vierailla Tornion ravintoissa, kaupoissa tai käyttää kaupungin muita palveluita. Majoituspaikan vieressä sijaitsee idylli rantapuisto, jonne voit suunnata rauhalliselle iltakävellylle, nauttien samalla kauniista Tornionjoesta.

Tässä majoituspaikassa on tarjolla kahdeksan huonetta, joista neljästä huoneesta löytyy omat kylpyhuoneet. Neljässä muussa huoneessa on yhteiskäytössä olevat kylpyhuone sekä wc. E-City B&B voi myös järjestää juhlia sen tilavassa salissa, Juhlasalissa on tunnelmallinen takka, joka luo lämpöä tummunevaan syysiltaan tai kirpeään pakkaspäivään.

E-city B&B Tornio

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Keskeinen sijainti

+ Viihtyisät huoneet

+ Monipuolinen aamiainen

+ Tekemistä

+ Internet

+ Pysäköinti

+ Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

E-City B&B sijaitsee erinomaisella paikalla,Tornion keskustan välittömässä läheisyydessä. Majoituspaikalta on 10 minuutin kävelymatka Tornion keskustaan, tässä majoituspaikassa voit helposti nauttia Tornionjoen vieressä kulkevista kävely-, ja pyöräilyreiteistä. Tornion uimahalli-kypylä sijaitsee 2 kilometrin päässä majoituspaikasta, sekä kaupat ja ravintolat ovat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä E-City B&B majoituspaikasta

 

Viihtyisät huoneet

E-City B&B tarjoaa hyvällä hinta/laatusuhteella varusteltua majoittumista Tornion keskustan läheisyydessä. Tässä majoituspaikassa on kahdeksan huonetta, joista neljä huonetta on varusteltu omalla suihkulla ja wc:llä. Neljässä huoneessa on yhteiskäytössä oleva suihku sekä wc. Valitse haluatko majoittua 1-2 hh Economy huoneessa, vai tarvitsetko enemmän tilaa 2-4 hh perhehuoneessa? Perhehuone on varusteltu omalla kylpyhuoneella.

 

Monipuolinen aamiainen

Tässä majoituspaikassa voit nauttia joka aamu maittavan aamiaisen. Käynnistätkö uuden päivän kahvin vai teen voimalla? Lisäksi aamiaisella voi nauttia tuoremehua, puuroa, jogurttia, tuoretta leipää, muroja, mysliä sekä raikkaita hedelmiä.

 

Tekemistä

Tornio tarjoaa tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi. Valitse haluatko viettää aikaa rannalla, purjelautaillen tai kalastaen? Vai miltä kuulostaa hieman eksoottisempi sukellusreissu tai ratsastusretki? Majoituspaikasta kolmen kilometrin päässä  olevalla golf-kentällä, lomapäivä kuluu vauhdilla. Lähellä olevassa keilahallissa voit viettää iltaa keilailun parissa.

 

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

 

Pysäköinti

E-City B&B on mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin, paikkaa ei tarvitse varata etukäteen.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan E-City B&B majoituspaikassa, lemmikeille on tarjolla ruokakuppi. Mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä, lemmikistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.