Edullinen majoitus ja yöpyminen Vantaa

Hae parhaat hotellit ja mökit VantaaltaBooking.com

Monipuolinen Vantaa

Vantaa on mielenkiintoinen yhdistelmä kansainvälisyyttä sekä paikallisuutta, vastakohtien Vantaa tarjoilee laajan kattauksen monipuolista tehtävää ja koettavaa. Vantaa on osa pääkaupunkiseutua, ja kaupunki onkin kiinteässä yhteydessä muualle Suomeen sekä maailmaan. Nauti Vantaan kaupungin sykkeestä tai tutustu sen kauniiseen luontoon. Vietä shoppailupäivä Vantaalla, kaupungin useat eri kauppakeskukset tarjoavat erinomaiset puitteet koko päivän ostosreissulle. Vieraile Vantaan Ikeassa, Kauppakeskus Jumbossa, tai suuntaa Tammiston kauppakadulle. Pienemmät ja hieman suuremmat tutkijat voivat viettää Tiedekeskus Heurekassa mielenkiintoisen tiedettä tarjoilevan päivän, saat samasta paikasta hoidettua myös tarvittavat tuliaiset sekä lahjat. Kulttuurinnälkäisille Vantaalta löytyy tutustumisenarvoisia kohteita, vieraile Pyhän Laurin kirkossa, tutustu Helsingin pitäjän kirkonkylään tai lumoudu iskelmien sekä tanssi-, ja teatteriesitysten parissa. Mikäli kaipaat kuitenkin hieman rauhallisempaa menoa, on sinun hyvä tutustua Vantaalla sijaitsevaan kansallispuistoon sekä alueella oleviin luontopolkuihin. Soltorpin luontopolku on omiaan lapsiperheille, sillä paikalta löytyy lasten toiminnallinen luontopolku  joka vie matkaajan seikkailulle metsän siimekseen. Sipoonkorven kansallispuistossa voit ihailla alueen korpimetsiä, kallioita sekä idylliä vanhan ajan maaseutumaisemaa. Vauhdikkaampaan menoon on omiaan melominen Vantaan,- tai Keravanjoella, kaunis Kuusijärvi tarjoaa mahdollisuuden suppailuun, tai uimiseen kauniina kesäpäivänä. Varaa oma majoituksesi, ja tutustu Vantaan monipuoliseen tarjontaan!

Hämeenllinna parhaat hotellit ja mökit

1. Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Hotelliin on terminaalista vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotelli tarjoaa tasokasta ja vaivatonta majoittumista, olit sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa. Hilton Helsinki Airport majoittaa vaivatta niin lomamatkalle suuntaavia kuin työmatkalaisia. Hotellihuoneen ikkunat ovat äänieristettyjä, joten hotellin keskeisestä sijainnista huolimatta voit nauttia rauhallisesta yöpymisestä, ilman että lentokentän äänet kantautuvat korviisi. Hotellilta on helppo kulkea Helsingin keskustaan, pääset nauttimaan pääkaupungin nähtävyyksistä vain puoli tuntia kestävällä juna-, tai automatkalla. Hilton Helsinki Airportissa on 330 hotellihuonetta, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivan huonetyypin. Haluat sitten majoittua Executive huoneessa tai sviitissä.

Hotellissa voit nauttia aamiaisen tarvittaessa jo jopa klo 3.30, ja ravintola/baari Guissa voit hivellä makuhermoja Pohjoismaisilla makuelämyksillä. Hotellissa on huomioitu ympäristön kuormitus, ja hotellin jätteiden kierrätys tapahtuukin, ei enempää eikä vähempää kuin 100%. Majoittuessasi Hilton Helsinki Airportissa voit nauttia hotellin 24h kuntosalista sekä saunoista. Pitkän lentomatkan päätteeksi on ihana rentoutua hotellin perinteisen suomalaisen saunan lämmössä.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Keskeinen sijainti

+Hyvät ja rauhalliset hotellihuoneet

+Sauna ja kuntosali

+Esteettömyys

+Internet

+Perhehuoneita

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Keskeinen sijainti

Hilton Helsinki Airport on erinomainen majoittumisvaihtoehto esimerkiksi silloin kun lentosi lähtee hankalaan aikaan. Kirjaudu edellisenä päivän hyvissä ajoin tähän tyylikkääseen hotelliin, nauti illalla saunan rentouttavasta vaikutuksesta. Tarvittaessa voit nauttia varhaisen aamiaisen, joka tarjoillaan jo klo 3.30. Hotellista on lyhyt matka siirtyä odottamaan lennon lähtöä Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Hyvät ja rauhalliset hotellihuoneet

Tässä majoituspaikassa on yhteensä 330 hotellihuonetta, joista voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan. Hotellihuoneen ikkunat ovat äänieristettyjä, jolloin vieressä sijaitsevan lentokentän äänet eivät häiritse yöuntasi. Hotellihuoneesta löytyy kaapelikanavilla varustettu LCD- tv, sekä teen-, kahvinkeittomahdollisuus.

Sauna ja kuntosali

Hotellissa majoittuvat voivat käyttää maksutta siellä olevaa 24/7 kuntosalia, sekä nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Kiireisen päivän kruunaa Hilton Helsinki Airportissa sijaitsevan saunan lämpöiset löylyt.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita ja huoneita liikuntarajoitteisille. Hotellissa on hissi, joka helpottaa eri kerrosten välillä kulkemista. Lisäksi hotellilla on tarjolla esteetön pysäköinti.

Internet

Hilton Helsinki Airportissa on käytettävissä ilmainen wifi

Perhehuoneita

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan Hilton Helsinki Airportissa. Hotellissa on tarjolla lapsiperheille tilavia perhehuoneita.

Pysäköinti

Hotellilla on tarjolla majoittujilleen yksityinen, maksullinen pysäköintimahdollisuus.

Lemmikkieläimet

Hilton Helsinki Airport hotellissa on erillistä lisämaksua vastaan sallittu tuoda lemmikkieläimet sekä palvelueläimet hotelliin majoittumaan. Mainitse huonevarauksen yhteydessä lemmikistä, tai palvelueläimestä.

2. Clarion Hotel Helsinki Airport

Tässä kahdeksankerroksisessa hotellissa voit majoittua tyylikkäästä ja viihtyisästi, olit sitten loma-, työmatkalla. Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoaa erinomaiset puitteet niin business-, kuin vapaa-ajanvieraille. Hotellin 258 hotellihuonetta tarjoaa jokaiselle sopivanmajoitusvaihtoehdon. Hotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tämä matka taittuu vaivatta junalla vain parissa minuutissa, hotelli sijaitsee Vantaalla uudessa kaupunginosassa, Aviapoliksessa.   Hotellin monipuolisten yhteyksien ansiosta se onkin luontainen kohtaamispaikka, olit sitten pääkaupunkiseudulta tai sen ulkopuolelta. Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavista alueista, keskeinen sijainnin lisäksi pääset nauttimaan hotellin välittömästä läheisyydestä lähtevistä ulkoilureiteistä. Mikäli ulkoilmaa on nautittu riittävästi, voit suunnata shoppailureissulle Vantaan Jumbo-kauppakeskukseen tai Flamingo Spa-kylpylään. Hyvän ruoan ystäville hotellin yhteydessä sijaitseva Kitchen & Table -ravintola tuo Manhattanin maut ulottuvillesi, maut on yhdistetty suomalaisiin raaka-aineisiin ruotsalaisen huippukokin käsialan mukaan. Lisäksi hotellissa on monipuolinen, uusilla Technogymin välineillä varustettu kuntosali, jossa aktiivisimmat lomailijat saavat halutessaan hien pintaan. Aamuisin pääset käynnistämään uuden päivän herkullisen aamiaispöydän äärellä, johon on katettu useita ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Lentokenttä lyhyen matkan päässä

+Laadukkaat, äänieristetyt hotellihuoneet

+ Wellness

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Lentokenttä lyhyen matkan päässä

Clarion Hotel Helsinki Airport sijaitsee vain muutaman minuutin junamatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Alle kahden kilometrin päässä sijaitsevalle lentokentälle pääsee parhaillaan jopa alle viidessä minuutissa. Uuden Aviapoliksen rauhallisempi sijainti, yhdistettynä sen erinomaisiin kulkuyhteyksiin tekee tästä majoituspaikasta vastustamattoman yöpymispaikan.

Laadukkaat äänieristetyt hotellihuoneet

Hotellin 258 hotellihuonetta tarjoaa tasokasta majoittumista hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valitse haluatko majoittua kahden hengen standard- vai superior huoneessa? Vai kaipaatko hieman hemmottelua hotellin tunnelmallisessa Deluxe- huoneessa tai sviitissä. Huoneiden muhkeat king size- sängyt sekä ihastuttavat Rituals- sarjan tuotteet takaavat erinomaisen yöpymisen hotellin tunnelmallisissa huoneissa.

Wellness

Hotellissa majoittuvilla on käytössään laadukkailla välineillä sisustettu kuntosali sekä rentoutumiseen perinteinen suomalainen sauna.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita ja huoneita liikuntarajoitteisille.

 

Internet

Clarion Hotel Helsinki Airport hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Hotellissa on tarjolla kahden tunnin ilmainen pysäköinti, tätä pidemmät ajat ovat maksullisia ja maksun suuruus määräytyy pysäköintiajan mukaan.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Clarion Hotel Helsinki Airport hotellissa. Lemmikkikoirasta veloitetaan erillinen lisämaksu, opaskoirat majoittuvat asiallista todistusta vastaan maksuttomasti. Mainitse huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä.

3. Scandic Aviapolis

 

Scandic Aviapolis tarjoaa mukavaa ja rauhallista majoittumista pääkaupunkiseudun uudella kasvukeskusalueella Aviapoliksessa. Hotellin tyylikkäästi uudistetut hotellihuoneet ovat omiaan rentoon vierailuun sekä levollisiin yöuniin. Tässä majoituspaikassa on huomioitu Helsinki-Vantaan lentokenttämatkustajat, tarvittaessa voit nauttia aikaistettua aamiaista, mikäli lentosi lähtee jo ennen aamun sarastusta. Hotellin ulko-oven edestä kulkevalla lentokenttäbussilla pääset kulkemaan helposti suoraan Helsinki-Vantaan terminaaleihin. Scandic Aviapolis sijaitsee myös muilta osin erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Pääset nopeasti ja helposti nauttimaan Helsingin keskustan sykkeestä, sekä lähellä sijaitseva Kauppakeskus Jumbo tarjoaa monipuoliset shoppailumahdollisuudet. Ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva viihdekeskus Flamingo tarjoaa kylpyläpalvelut koko perheelle, kylpylästä löytyy myös pariskunnille oma rauhallinen k-18 osasto.

Scandic hotelli Vantaa

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Sijainti

+Viihtyisät hotellihuoneet

+Aikaistettu aamiainen

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Perhehuoneita

+Internet

+Lemmikkieläimet

Sijainti

Tämä majoituspaikka on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi siinä vaiheessa kun olet suuntaamassa Helsinki-Vantaan lentokentän kautta maailmalle. Hyvien kulkuyhteyksien lisäksi hotellilta pääsee ilmaisella lentokenttäbussilla vaivatta suoraan lentoaseman terminaaliin. Lisäksi Scandic Aviapolikselta pääsee alle puolessa tunnissa Helsingin keskustaan.

Viihtyisät hotellihuoneet

Scandic Aviapolisin hotellihuoneet on remontoitu viihtyisiksi, ja ne vastaavat erinomaisesti tämän päivän majoituskysyntään. Täällä voit majoittua rauhassa, ilman että joudut tinkimään hotellin sijainnista. Valitse haluatko majoittua hotellin standard vai standard single huoneessa, vai mikäli olet liikkeellä suuremmalla porukalla löytyy hotellista tilavia standard family three sekä superior huoneita.

Aikaistettu aamiainen

Mikäli lentosi lähtee hankalaan aikaan, voit nauttia hotellissa myös aikaistettua aamiaista. Hotellin aamiainen on katettu runsaalla valikoimalla laadukkaita luomutuotteita. Scandic Aviapolisin aamiainen käynnistää vaivatta ja onnistuneesti uuden päivän. Olit sitten loma-, tai työmatkalla.

Pysäköinti

Scandic Aviapolisissa on tarjolla maksullinen pysäköinti. Pysäköinnin hinta määräytyy pysäköintipaikan sijainnin mukaan, sekä sen mukaan mikä viikonpäivä on kyseessä. Viikonloppuisin pysäköintihinnat ovat luonnollisesti korkeammat.

Esteettömyys

Hotellissa on tarjolla palveluita ja huoneita liikuntarajoitteisille.

Perhehuoneita

Tässä majoituspaikassa on tarjolla perheille tilavia perhehuoneita. Lisäksi lapsiperheet on huomioitu tarjoamalla lapsille tekemistä, he voivat piirtää, lukea tai askarrella. Scandic Aviapolis hotellissa alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta, sekä lapset saavat hotelliin saapuessaan tervetuliaslahjan.

4. 20rooms

Tässä majoituspaikassa yhdistyy vaivatta hotellin ja hostellin majoittumisen mukavuudet. Tämä majoituspaikka sijaitsee vain alle 10 minuutin junamatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. 20rooms majoituspaikassa huoneet on varusteltu laadukkaalla vuoteilla, taulutv:llä, sekä työpöydällä. Hostellimainen ilmapiiri näkyy yhteiskäytössä olevalla kylpyhuoneella sekä wc:llä, lisäksi majoituspaikan keittiö on majoittujien yhteiskäytössä. Täällä, yksityisomisteisessa hotellissa voit nauttia yöpymisestä ilman lentokentän hälinää sekä polttoaineen tuoksua. Helsingin keskustaan pääset nopeasti vain 20 minuutissa. Täällä voit majoittua edulliseen hintaan, jolloin sinulle jää rahaa muuhunkin. 20rooms majoituspaikassa on nimensä mukaisesti 20 huonetta, jossa voit majoittua joko yhden, kahden tai kolmen hengen huoneissa. Kaikki huoneet siivotaan päivittäin ja ne on varusteltu laadukkailla yksittäissängyillä. Majoituspaikan yleisissä tiloissa voit nauttia monipuolisesti varustellusta yhteiskäytössä olevasta keittiöstä. Voit valintasi mukaan valmistaa keittiössä omat ateriasi, tai säilyttää eväitä yhteiskäytössä olevassa keittiön jääkaapissa. Voit myös ostaa majoituspaikasta pientä evästä sekä nauttia sen laadukkaasta kahvi-, ja teetarjonnasta. Lyhyiden majoittumisten lisäksi tässä majoituspaikassa voi majoittua pidemmänkin aikaa.

Vantaa 20 Rooms

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Hyvä hinta/laatusuhde

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Esteettömyys

+Internet

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee vain kuuden minuutin junamatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lisäksi Helsingin keskustaan pääsee vain 20 minuutissa. Keskeisestä sijainnista huolimatta voit yöpyä rauhassa tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hyvä hinta/laatusuhde

20rooms majoituspaikka tarjoaa huokeaan hintaan modernia ja nykyaikaista majoittumista, nämä kaikki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tässä majoituspaikassa yöpyessäsi sinulle jää rahaa muuhunkin. Kaikki majoituspaikan tilat ovat savuttomia, lisäksi paikan päällä voi lukea sanomalehtiä sekä nauttia laadukkaasta tee-, ja kahvivalikoimasta. Majoituspaikan kaikissa huoneissa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone sekä wc. Lisäksi majoituspaikassa on yhteinen tv-tila, jossa voit jakaa yhteisen tv kokemuksen muiden majoittujien kanssa.

Pysäköinti

Omalla autolla tulijat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan ulkopuolella olevalle yksityiselle pysäköintipaikalle.

Perhehuoneita

20rooms majoituspaikkaan lapset ovat tervetulleita. Hostellissa on tarjolla tilavia perhehuoneita, joissa perheelliset matkalaiset voivat nauttia leppoisasta lomasta.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on hissi, joka helpottaa eri kerrosten välillä kulkemista

Internet

20rooms majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

5. Original Sokos Hotel Vantaa

Original Sokos Hotel Vantaan hotellin moni tuntee, sillä sen maine on kiirinyt valtakunnassa lähes joka kolkkaan. Tämä majoituspaikka on hyvän tuulen hotelli, joka kätkee sisäänsä monia ikimuistoisia tarinoita ja hetkiä. Hotellin maine houkuttelee paikanpäälle hieman kauempaakin, ja hotellin ainutlaatuinen tunnelma tarttuu siellä vierailevaan ja saa palaamaan samaan paikkaan aina uudelleen ja uudelleen. Majoituspaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, monipuolisten liikenneyhteyksien yhtymäkohdassa. Hotellin yhteydessä sijaitsee legendaarinen Tulisuudelma ravintola, jossa on hyvä heittää vapaalle rankan päivän päätteeksi. Halutessasi voit laittaa jalalla koreasti jopa aamun pikkutunneille asti. Vantaan hotellin Tulisuudelman yöelämä on maankuulua, tule ja koe oma matkasi tässä legendaarisessa yökerhossa. Aamulla uusi päivä käynnistyy maittavan aamiaispöydän äärellä. Uusi päivä kuluu vaivatta Vantaan monipuolisten palveluiden äärellä, nauti hotellihuoneen rauhasta tai suuntaa shoppailemaan Kauppakeskus Jumboon. Helsingin keskustaan pääsee vaivattomasti, niin omalla autolla kuin junalla. Uuden kehäradan ansiosta Helsinki- Vantaan lentokentälle pääsee junalla vain 7 minuutissa.

Hotelli Vantaa

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • +Erinomainen sijainti+Viihtyisät hotellihuoneet+Wellness

  +Ravintola

  +Internet

  +Esteettömyys

  +Perhehuoneita

  +Pysäköinti

  +Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaata, hotellista on vaivaton siirtyä Helsinki-Vantaan lentokentälle tai nauttimaan Helsingin keskustan tunnelmasta. Lisäksi majoituspaikan lähellä sijaitseva Tiedekeskus Heureka houkuttelee paikalle pienempiä ja isompia tiedemiehiä. Vieressä sijaitseva Kauppakeskus Jumbo tarjoaa monipuoliset palvelut, ja sen yhteydessä sijaistevassa kylpylässä voit nauttia Flamingo Span lämpimistä vesistä.

Viihtyisät hotellihuoneet

Valitse haluatko majoittua Original Sokos Hotel Vantaan standard, vai standard single huoneessa, vai haluatko nauttia superiorx king huoneen muhkeasta 240 cm leveästä sängystä. Halutessasi saat enemmän tilaa viihtyisissä superior huoneissa ja ylelliseen yöpymiseen on omiaan hotellin nautiskeluun tarkoitettu saunasviitti. Valitse omasi, ja suuntaa lomalle Original Sokos Hotel Vantaalle.

Wellness

Hotellissa lämpenee asiakassauna joka ilta, näin voit nauttia illalla perinteisen suomaisen saunan lempeistä löylyistä.

Ravintola

Hotellin yhteydessä toimii ravintola Amarillo, jonka burgereista voit nauttia ja tanssia illalla aamun pikkutunneille asti.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Esteettömyys

Original Sokos Hotel Vantaalla on tarjolla palveluita ja huoneita liikuntarajoiteisille. Lisäksi hotellissa on hissi joka helpottaa eri kerrosten välillä kulkemista.

Perhehuoneita

Hotellissa on varattavissa tilavia perhehuoneita, tarvittaessa saat huoneeseen matkasängyn tai potan.

Pysäköinti

Hotellissa majoittuville on tarjolla maksullinen yksityinen pysäköinti. Pysäköintipaikkaa ei tarvitse varata etukäteen.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Original Sokos Hotel Vantaalle. Lemmikeistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu, joten mainitse lemmikistä huonevarauksen yhteydessä.