Edullinen majoitus ja yöpyminen Punkaharju- Varaa mökit ja hotellit

Hae parhaat hotellit ja hostellit PunkaharjuBooking.com

Kaunis Punkaharju

Punkaharju sijaitsee kirkkaiden Saimaan vesistöjen äärellä, voit viettää Saimaalla rentoa mökkilomaa, aktiivista luontolomaa tai vain nauttia alueen rennon mutkattomasta tunnelmasta. Vuonna 2013 tapahtuneen kuntaliitoksen myötä Punkaharjusta tuli osa Savonlinnan kaupunkia. Etelä-Savossa sijaitsevalle Punkaharjulle on helppo saapua, olet sitten liikkeellä omalla autolla, linja-autolla, lentäen tai junalla. Helsingistä matkaa Punkaharjulle on noin 340 kilometriä, sekä Savonlinnan keskusta sijaitsee noin 35 kilometrin päässä, jossa on myös lähin lentokenttä.

Punkaharju on tunnettu sen monipuolisista retkeilymahdollisuuksista, talvisin alueella voi retkiluistella, suunnata lumikenkäpuistoon tai hiihtää Punkaharjun hoidettuja reittejä pitkin. Kesällä alueella on mahdollista viettää aikaa Punkaharjun sauvakävelypuistossa, meloa alueelta olevan melontakartan mukaisesti tai patikoida puruvesipolulla. Näiden lisäksi alueella on mahdollista vierailla koko perheen suosikkikohteessa Kotieläinpiha Hepokatissa, Kruunupuiston kylpylässä tai suunnata viettämään ikimuistoista kesäpäivää Vesi-, ja puuhapuisto Kesämaahan. Alueella toimii useita erilaisia ravintoloita,jotka ovat avoinna vuoden ympäri. Punkaharjun historiallisia käyntikohteita on muun muassa Portinvartijan talo, Keisarinnan huvila, Salpalinja sekä Valtionhotelli. Punkaharjulla ei tekeminen lopu kesken, valitse itsellesi mieluisa majoitus ja suuntaa lomalle kauniiseen Punkaharjun maisemiin.

Punkaharjun parhaat hotellit ja mökit

  1. Hotel Kruunupuisto

Hotel Kruunupuistossa voit majoittua valintasi mukaan joko satavuotiaassa päärakennuksessa, tai jugendhuvila Urholan upeissa puitteissa. Näissä majoituspaikoissa voit aistia ainutlaatuisen nostalgisen tuulahduksen menneiltä ajoilta. Tämä majoituspaikka sijaitsee 30 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta. Olet sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, löytyy Hotel Kruunupuistosta jokaiseen makuun sopiva majoitusvaihtoehto. Hotellin 52 superior-tason, tyylikkäästi remontoitua hotellihuonetta tarjoavat viihtyisät puitteet Punkaharjulla majoittumiselle. Hotellissa on 22 standard-tason hotellihuonetta, jossa voit majoittua perustason hotellihuoneessa joka on varusteltuna omalla kylpyhuoneella. Lisäksi Hotel Kruunupuistossa on viisi viihtyisää ja tyylikästä sviittiä, jossa voit yöpyä tilavasti nauttien omasta rauhasta.

Huvila Urholassa voit valita majoittumiseen sopivan huoneen Superior tason huoneista, rakennuksesta löytyy 11 kpl kahden hengen huoneita sekä yksi sviitti ja yhden hengen huone. Hotellissa majoittuvat asiakkaat voivat käyttää maksutta majoituspaikan yhteydessä toimivaa kylpylää, nauti sen viihtyisistä uima-altaista, kuntosalista sekä rentoudu perinteisessä suomalaisessa saunassa. Monipuolisten majoittumismahdollisuuksien lisäksi Hotelli Kruunupuistossa järjestetään erilaisia kuntoutus-, tai hyvinvointipalveluja, ravintolapalveluita sekä alueella voi järjestää erikokoisia kokouksia sekä loma-, ja vapaa-aikapalveluita.

Punkaharju hotelli
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti

+Viihtyisät huoneet

+Ravintola

+Wellness

+Internet

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, 30 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta. Hotelli Kruunupuisto sijaitsee Saimaan kauneimmalla paikalla, osana Punkaharjun kansallismaisemaa.

Monipuolisen tekemisen lisäksi Punkaharjun upea harjuluonto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoiluun, retkeilyyn ja kauniiden järvimaisemien ihailuun. Täällä sinun on helppo jättää arjen kiireet ja murheet hetkeksi taka-alalle, ja antaa kehon ja mielen rentoutua. Täältä lähdet takaisin kotiin rentoutuneena ja levänneenä.

Viihtyisät hotellihuoneet

Valitse mieleisesi majoitustyyppi, ja suuntaa rentouttavalle lomalle Hotelli Kruunupuiston kauniisiin maisemiin. Voit valintasi mukaan majoittua tyylikkäissä sviiteissä, tai huoneistoissa jotka on varusteltu omalla keittiöllä. Lisäksi Hotelli Kruunupuistossa on huomioitu liikuntarajoitteiset majoittujat, ja tarjolla on myös erikseen viihtyisiä lemmikkihuoneita.

Ravintola

Ravintola Kruunupuistossa tarjoillaan kaikkina viikonpäivinä, ympäri vuoden, maittava aamiainen, lounas sekä päivällinen. Uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta Ravintola Kruunupuiston monipuolisen aamiaispöydän äärellä. Iltaisin ravintola muuntuu tilausravintolaksi, ravintolan viihdetarjonnasta löytyy tansseja, karaokea sekä konsertteja vuoden ympäri.

Wellness

Hotelli Kruunupuiston kylpylässä voit nauttia 25 metrin mittaisesta kuntoaltaasta, sekä kylpyläosaston lämminvesialtaiden hierovista poreista sekä putouksista. Voit myös hemmotella itseäsi erilaisilla hemmottelu-, ja terveyshoidoilla. Valitse haluatko nauttia kasvohoidosta, vai miltä kuulostaa rentouttava voice massage?

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton, julkinen pysäköinti

Esteettömyys

Hotelli Kruunupuistossa on tarjolla esteettömiä hotellihuoneita

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan erillistä lisämaksua vastaan Hotelli Kruunupuistoon

2. Holiday Resort Harjun Portti

Holiday Resort Harjun Portti on ympärivuotinen lomakohde, keskellä Punkaharjun kaunista maisemaa. Vietä ikimuistoinen loma keskellä Saimaan kaunista järvimaisemaa, tämän lisäksi alueelta löytyy kattavasti erilaisia ohjelmapalveluita, kahvila-ravintola, välinevuokrausta sekä tietysti mökkivuokrausta. Tuunaansaaren lomakylästä voit valita itsellesi sopivan ja mieleisen mökkimajoituksen, jossa voit aloittaa ikimuistoisen loman vieton. Valitse haluatko majoittua hieman edullisemmin rivitalomökissä vai haluatko täyttää lomasi luksuksella ja varata käyttöösi paljulla varustetun järvenrantamökin. Jokainen majoitusvaihtoehto on varusteltu omalla saunalla, voit siis nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Mökit on varusteltu monipuolisesti, siten että sinun lomanviettosi sujuu mahdollisimman vaivatta. Kesällä Punkaharju on kauneimmillaan, ja voitkin nauttia tästä kauneudesta vuokraamalla käyttöösi muun muassa SUP-laudan, moottoriveneen, kajakin tai suuntaa kokeilemaan kalaonneasi Puru-, tai Pihlajavedelle. Lisäksi alueella voi harrastaa sauvakävelyä, frisbeegolfia sekä nauttia kauniista kesäpäivästä alueen uimarannoilla. Talvisin alueelta pääsee siirtymään Suomen pisimmälle 15 kilometrin mittaiselle retkiluisteluradalle. Tämän lisäksi voit nauttia alueella useiden kilometrien mittaisesta hiihtolatuverkostosta.

Punkaharju majoitus resort

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen sijainti kauniilla paikalla

+Viihtyisät mökit

+Sauna

+Internet

+Pysäköinti

+Perhehuoneita

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti, kauniilla paikalla

Tämän majoituspaikan lomamökit sijaitsevat erinomaisella paikalla Punkaharjulla, kauniin Saimaan rannalla. Ihaile mökin terassilta edessä avautuvaa järvimaisemaa, sekä virkistäydy saunomisen välissä raikkaassa Saimaan järvessä. Holiday Resort Harjun Portti sijaitsee 50 metrin päässä Retretin rautatieasemalta sekä vain 100 metrin päässä Pihlajavedeltä. Punkaharjun keskusta sijaitsee 9 kilometrin päässä tästä majoituspaikasta. Lapsiperheille suosittu lomaviettopaikka, Kesämaa-Huvipuisto sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Holiday Resort Harjun Portista.

Viihtyisät mökit

Holiday Resort Harjun Portin lomamökit on monipuolisesti varusteltuja, ja mökeistä löytyy vakiomukavuuksiiin kuuluva oleskelualue, takka, oma terassi sekä taulu-tv. Lisäksi jokainen mökki on varusteltu omalla saunalla. Valitse Holiday Resort Harjun Portin 36 hyvätasoisen mökin joukosta sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto, ja suuntaa rentouttavalle lomalle kauniille Punkaharjulle. Keskeisestä sijainnista huolimatta voit nauttia alueen monipuolista palveluista sekä ihailla ympärillä avautuvaa kaunista järvimaisemaa.

Sauna

Jokaisessa Holiday Resort Harjun Portin lomamökissä on oma sauna. Näin ollen voit nauttia saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Internet

Holiday Resort Harjun Portin majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Perhehuoneita

Perheen kanssa matkustaville on tarjolla tilavia lomamökkejä.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet voivat majoittua erillisellä lisämaksulla Holiday Resort Harjun Portin lomamökeissä.

3. Välituvan lomamökit

Välituvan lomamökit tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneeseen lomanviettoon, kirkkaan Puruveden rannalla. Viihtyisät ja hyvin varustellut mökit ovat omiaan takaamaan onnistuneen lomanvieton. Valitse mökkien joukosta sinulle ja matkakumppanillesi parhaiten sopiva majoituspaikka. Alueen kaunis luonto, maaseutu, järvi sekä metsämaisema takaa paikan, jossa on helppo unohtaa hetkeksi arjen hektisyys ja kiireet. Valintasi mukaan voit majoittua vihreässä pyöröhirsimökissä, sinisessä Honkarakenteen hirsimökissä, keltaisessa hirsihuvilassa tai punaisessa lamellihirsi lomamökissä. Jokaisesta lomamökistä on helppo suunnata uimarannalle nauttimaan kauniista kesäilmasta. Valintasi mukaan sinulla on käytössä oma soutuvene, grillauspaikka tai tasainen nurmikkoalue. Itse lomamökit on sisustettu monipuolisesti, ja löydät jokaisesta lomamökistä viihtyisän olohuoneen, jossa on taulu-tv, hyvin varusteltu keittiö omalla ruokailualueella sekä oma kylpyhuone suihkulla tai bideellä. Lisäksi mökeissä on astianpesukone sekä uuni ja kahvinkeitin. Onnistunut ja ikimuistoinen lomamatka ei siis ainakaan jää kiinni mökkien varustelu tasosta.

M

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Siistit lomamökit

+Tekemistä

+Internet

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämän majoituspaikan lomamökit tarjoavat rauhallisen sijainnin lisäksi ympärillä avautuvat kauniit järvimaisemat. Mökit sijaitsevat Punkaharjulla Vaaran kylässä Savonlinnassa, joka on yksi tunnetuimmista sekä arvostetuimmista kansallismaisemista Suomessa. Lähimpään keskusta taajamaan on noin 30 kilometrin matka.  Mökit sijaitsevat kauniin, ja kirkasvetisen Puruveden rannalla. Järvi on tunnettu kirkkauden lisäksi sen herkullisista muikuista. Punkaharjun harjualueen lähellä sijaitsee Suomen metsämuseo Lusto, sekä Savonlinnassa voi ihailla keskiaikaista Olavinlinnaa.

 

Siistit lomamökit

Välituvan lomamökit tarjoavat siistiä ja viihtyisää majoittumista kauniin Puruveden rannalla. Valitse oma majoituspaikkasi vaikkapa värin mukaan, ja yövy Keltaisen mökin avarissa tiloissa ja nauti ympärillä avautuvasta hiljaisuudesta. Kaikki Välituvan lomamökit on varusteltu tasokkaasti, siten että sinun lomanviettosi olisi mahdollisimman onnistunut.

 

Tekemistä

Ihaile alueen kauneutta, ja kuuntele sen hiljaisuutta. Mikäli kaipaat kuitenkin enemmän aktiviteettia, voit viettää ikimuistoisen lomapäivän pelaamalla sulkapalloa, patikoimalla alueen merkittyjä reittejä pitkin, kalastaen Puruveden kirkkaissa vesissä tai suuntaamalla ratsastamaan Punkaharjun kauniisiin maisemiin.

 

Internet

Osassa majoituspaikan lomamökeistä on käytettävissä ilmainen wifi.

 

Pysäköinti

Alueella on mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja Välituvan lomamökeissä. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, ja huomioithan että lemmistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

4. Villa Urhola Kruunupuisto

Villa Urhola Kruunupuistossa vietät ikimuistoisen loman, tehden samalla aikamatkan tähän ihastuttavaan jugendhuvilaan. Voit järjestää Villa Urhola Kruunupuistossa kokouksia, tai viettää rentouttavaa lomaa sen viihtyisissä ja avarissa huoneissa keskellä historiallisen kaunista miljöötä. Tämä Saimaan rannalla sijaitseva majoituspaikka on rakennettu vuonna 1903, ja sen on kunnostettu pienoishotelliksi vuonna 2009. Saneeraus on tehty huolellisesti, kunnioittaen rakennuksen ainutlaatuista vanhaa jugendtyyliä. Tässä majoituspaikassa on 11 kappaletta kahden hengen huoneita sekä yksi yhden hengen huone. Punkaharjun kansallismaisemissa sijaitseva jugendhuvila on majoittumisen lisäksi erinomainen paikka järjestää erilaisia kokouksia tai juhlia. Salin terassilta voit ihailla sieltä aukeavaa näkymää Saimaan Pihlajavedelle. Voit nauttia perinteisen suomalaisen sauna lämmöstä huvilan alakerrassa sijaitsevassa saunassa sekä saunakabinetissa. Tänne majoituspaikkaan on helppo saapua, Savonlinnasta Saimaan saarella sijaitsevaa Villa Urhola Kruunupuistoon pääsee ajaen puolessa tunnissa. Punkaharjulle on vain 10 minuutin ajomatka.

Kruunupuisto punkaharju

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisät huoneet

+Ravintola

+Kylpylä

+Internet

+Pysäköinti

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniin Saimaan rannalla. Ihaile ympärillä avautuvaa kaunista järvimaisemaa, ja kuuntele rentouttavaa hiljaisuutta. Täällä on helppo rentoutua ja antaa arjen kiireiden sekä stressin jäädä  taka-alalle. Anna kevyen kesätuulen puhaltaa kasvoja, ja patikoi alueen monipuolisia patikointi sekä kävelyreittejä pitkin.

 

Viihtyisät huoneet

Villa Urhola Kruunupuiston tyylikkäät jugend tyyliset huoneet tarjoavat erilaisen tyylikkään ja viihtyisän majoittumispaikan. Tässä majoituspaikassa voit hyvin varusteltujen huoneiden lisäksi ihailla ympärillä avautuvaa Saimaan järvimaisemaa. Villa Urhola Kruunupuiston huoneissa on kauniit koristetakat sekä taulu tv, oma kylpyhuone sekä hiustenkuivaaja.

 

Ravintola

Villa Urhola Kruunupuistosta 400 metrin päässä sijaitsevassa kumppanihotellissa on käytettävissä viihtyisä ravintola. Ravintola Kruunupuistossa voit kaiken virkistäytymisen ja ulkoilun jälkeen nauttia maittavan lounaan tai päivällisen. Hyvä ruoka kruunaa onnistuneen lomavieton, nauti samalla ravintolan kiireettömästä ilmapiiristä ja anna kehon ja mielen levätä Saimaan kauniissa järvimaisemissa.

 

Kylpylä

Villa Urhola Kruunupuiston kumppanihotellissa on myös viihtyisä kylpylä, jossa voit rentouttaa väsyneitä lihaksia. Lämminvesialtaiden lisäksi voit hemmotella itseäsi ja matkakumppaniasi rentouttavilla hoidoilla, valitset sitten kasvohoidot tai rentouttavan hieronnan voit antaa kehon ja mielen levätä ja nauttia.

 

Internet

Majoituspaikassa on ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksuton pysäköinti

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Villa Urhola Kruunupuistossa

5. Gasthaus Punkaharju

Tämä majoituspaikka tarjoaa käytännöllisen, rauhallisen sekä siistin yöpymispaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Punkaharjun kauniit kansallismaisemat hurmaavat lomalaiset, täällä voit nauttia ympärillä avautuvasta hiljaisuudesta sekä sitä ympäröivistä kauniista järvimaisemista. Punkaharju on suosittu kesäkohde, ja alueen asukasluku nouseekin kesäisin kaksinkertaiseksi talven noin 3700 asukkaasta. Punkaharjulla on pitkät perinteet matkailun saralla, jotka yltävät aina 1803- luvulle saakka Aleksanteri I vierailulle asti. Gasthouse Punkaharju tarjoaa käytännöllistä majoittumista pienessä hotellissa, aivan Punkaharjun kuntataajamassa. Tämä majoituspaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, ja hotellin huonehintaan sisältyy aamiainen sekä liinavaatteet. Alun perin hotellirakennuksessa on toiminut leipomo, ja vuonna 1987 rakennus on remontoitu majoituskäyttöön jota voidaan käyttää ympäri vuoden. Gasthouse Punkaharjulla on mahdollista järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia, majoituspaikan ruokailu-, ja saunatiloissa. Lähin kauppa ja ravintola sijaitsee kilometrin päässä Gasthaus Punkaharjusta, sekä rautatieasemalle on kahden kilometrin matka ja lähin lentokenttä sijaitsee 38 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikan ympäristössä kulkee erinomaiset hiihtoladut, jolloin voit suunnata nauttimaan suksilla alueen kauniista maisemista.

Vierastalo Punkaharju

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+ Rauhallinen luonnonläheinen sijainti

+Käytännöllinen yöpymispaikka

+Uima-allas ja sauna

+Pysäköinti

+Internet

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Rauhallinen luonnonläheinen sijainti

Tämä majoituspaikka tarjoaa rauhallisen majoittumispaikan kauniin Pihlajaveden rannalla. Gasthaus Punkaharju sijaitsee kauniilla Punkaharjun harjualueella. Paikallisliikenteen linja-autopysäkki sijaitsee vain 100 metrin päässä majoituspaikasta.

Käytännöllinen majoituspaikka

Gasthaus Punkaharju tarjoaa siistit sekä käytännölliset tilat yöpymiselle. Majoituspaikassa on 13 huonetta, ja kaikki huoneet sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Jokainen huone on varusteltu omalla wc:llä sekä suihkulla, osassa huoneista löytyy lisäksi jääkaappi sekä mikro. Majoituspaikassa on myös tarjolla allergiahuoneita.

Uima-allas sekä sauna

Hotellissa on oma sauna sekä uima-allas, lisäksi kesäisin voit suunnata nauttimaan kauniista kesäpäivästä 200 metrin päässä sijaitsevalle uimarannalle. Rentouta väsyneitä lihaksia perinteisen suomalaisen saunan lämmössä, ja virkisty tilaussaunan yhteydessä olevalla uima-altaalla.

Pysäköinti

Alueella on Gasthaus Punkaharjussa majoittuville ilmainen pysäköinti

Internet

Hotellihuoneissa on käytettävissä ilmainen wifi

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa

Tekemistä

Majoituspaikan ympäristössä on erinomaiset puitteet viihtyisille patikointiretkille, Punkaharjun kauniissa luonnossa. Lisäksi voit tutustua alueeseen vuokraamalla käyttöösi polkupyörän, talvella alueeseen voi tutustua hiihtäen sen hiihtoreittejä pitkin. Lisäksi voit kuluttaa lomapäivän ratsastusretkellä tai kalastaen viereisellä järvellä.