Edullinen majoitus ja yöpyminen Puumala

Hae parhaat hotellit ja mökit PuumalaBooking.com

Puumala majoitus

Puumalan tuhat Saimaan saarta sekä 3000 rantakilometriä tekevät paikasta epäilemättä Saimaan sydämen. Ihaile Puumalan puhtaan kirkasta vettä sekä hengitä sen raikasta ilmaa. Puumalaan on helppo saapua, olit sitten matkalla omalla autolla, junalla, bussilla tai lentäen. Puumala sijaitsee keskellä Saimaata, ja lähin vierasvenesatama sijaitsee Puumalansalmessa. Puumalan kauniiseen luontoon pääsee tutustumaan useilla eri luontopoluilla ja reiteillä. Valitse kuntotasosi mukaan sopiva patikointireitti, ja suuntaa ihailemaan Puumalan kauniita maisemia. Vuonna 2017 Puumalan 60 kilometrin saaristoreitti kulkee läpi Saimaan kauneimpien maisemien, pyöräile läpi saarien, siltojen sekä harjulaaksojen, osa matkasta taittuu Norppa pyörälautan kyydissä. Monipuolisten patikointireittien lisäksi Puumalassa voi ihastella Kummakiveä, Hauklapissa keikkuu kivi, joka uhmaa sijainnillaan painovoimaa. Vieraile Puumalan kirkossa, joka on vihitty käyttöön vuonna 1832, tai tutustu 1200 kilometrin mittaisen Salpalinjan teräsbetonikorsuun. Puumalassa on myös yksi Suomen suurimmista maantiesilloista, joka onkin nykyään Puumalan moderni maamerkki joka mahdollistaa Saimaan maisemien ihailun lintuperspektiivistä katsottuna. Nälän yllättäessä voit suunnata nauttimaan paikallisia herkkuja Puumalassa sijaitseviin ravintoihin ja kahviloihin. Hyvän ruoan nauttimisen ohella voit ihailla kahvilasta tai ravintolasta aukeavia näkymiä joko tunnelmalliseen kirkonkylään tai kauniille Saimaalle. Puumalassa voit majoittua valintasi mukaan, joko viihtyisässä hotellissa vai haluatko majoittua tunnelmallisessa lomahuvilassa tai mökissä. Varaa itsellesi mieluisa majoittuminen ja suuntaa lomalle Puumalaan!

Puumala parhaat hotellit ja mökit

  1. Sahanlahti Resort

    Yksityisellä ranta-alueella sijaitseva maineikas sekä perinteinen Sahanlahti Resort tarjoaa viihtyisää majoittumista. Sahanlahti Resortin nykyaikaiset majoittumistilat, sekä kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuisen sahaympäristön Saimaan rannalla. Sahalahdessa tapahtuu vuoden ympäri, voit nauttia paikan päällä maittavan joululounaan kuin ikimuistoisen juhannusjuhlankin. Tämä majoituspaikka sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Puumalasta, ja paikan päällä on tunnelmallinen ravintola sekä kahvila. Sahanlahti on aktiivisen lomailijan suosikkipaikka, sillä paikka tarjoaa upeat puitteet niin rentoon oleiluun kuin ruskaretkelle. Voit halutessasi vuokrata paikan päällä erilaisia välineitä, haluat sitten pelata tennistä, patikoida, meloa tai kalastaa Saimaan vesistössä. Olit sitten matkalla yksin, perheen tai ystävien kanssa tarjoaa Sahanlahti Resort jokaiselle sopivan majoitusvaihtoehdon. Valitse haluatko yöpyä Väentupa järvenrantahotellissa, modernissa Villassa tai perinteikkään tunnelmallisessa aittamajoituksessa. Sahantupa Resortissa majoituksen hintaan sisältyy hotelliaamiainen (sesonkina), liinavaatteet sekä loppusiivous. Lisäksi alueella toimii caravan-alue.

Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Esteettömyys

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tämä majoituspaikka sijaitsee Sahanlahden kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella. Täällä voit nauttia ympärillä olevasta luonnon rauhasta, tai viettää aktiivisen lomapäivän majoituspaikan useiden eri aktiviteettien parissa. Puumalan keskustan palvelut sijaitsevat vain 15 minuutin ajomatkan päässä Sahanlahti Resort majoituspaikasta.

Monipuoliset majoittumismahdollisuudet

Sahanlahti Resortissa voit valita mieleisesi majoittumisvaihtoehdon. Haluatko yöpyä Väentuvan hotellissa, joka tarjoaa viihtyisää majoittumista Saimaan rannalla. Hotellissa on yhdeksän viihtyisää kahden hengen huonetta, sekä sviitti. Sahankylän kodikkaissa villoissa vietät ikimuistoisia lomapäiviä, nauti kahvisi villan terassilla nauttien aamuauringon ensisäteistä. Villat ovat varusteluna omalla perinteisellä suomalaisella saunalla, voit siis nauttia saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Museoviraston suojelemassa perinteikkäässä suomalaisessa aittamajoituksessa, voit yöpyä paksujen hirsiseinien suojassa ja herätä virkeänä uuteen aamuun.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Sahanlahti Resortissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan yksityiselle pysäköintipaikalle.

Lapsiperheille

Lapset ovat tervetulleita majoittumaan Sahanlahti Resorttiin. Perhehuoneiden lisäksi majoituspaikassa on tarjolla lapsille ulkopelivälineitä, sekä voit lainata tarvittaessa lapsille kirjoja, tai erilaisia lautapelejä.

Esteettömyys

Tässä majoituspaikassa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Mainitse lemmikistä majoitusvarauksen yhteydessä, ja huomioi että lemmikistä voidaan periä erillinen lisämaksu.

2. Studio apartment Saimaa

Studio apartment Saimaa sijaitsee aivan Puumalan keskustassa, joten kaikki keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä tästä majoituspaikasta. Tämä siisti yksiö on sisustettu viihtyisästi, ja se tarjoaa erinomaisen paikan Puumalassa majoittumiseen. Huoneistosta löytyy kaikki tarvittava mitä tarvitset Puumalassa yöpymiseen. Parvekkeellisen huoneiston ikkunoista aukeaa näkymä kaupunkiin. Rennon oleilun lisäksi voit suunnata iltakävelylle Puumalan keskustaan, tai tutustua ympäröivään luontoon patikoiden sen eri mittaisia patikointireittejä pitkin. Voit myös vuokrata itsellesi polkupyörän, jolla pääset helposti tutustumaan alueeseen. Ystävällinen majoituspaikan omistaja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi majoittumaan tähän viihtyisään majoituspaikkaan.

Studio apartment Saimaa

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Keskeinen sijainti

+Siisti ja viihtyisä huoneisto

+Internet

+Pysäköinti

+Esteettömyys

+Sauna

+Lemmikkieläimet

+Tekemistä

Keskeinen sijainti

Tässä majoituspaikassa yövyt Puumalan keskustassa, joten kaikki keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä Studio apartment Saimaasta. Saimaan kaunis vesistö sijaitsee vain 200 metrin päässä tästä majoituspaikasta. Lähimmät lentokentät sijaitsevat Lappeenrannassa sekä Savonlinnassa, noin reilu 50 kilometrin päässä Studio apartment Saimaan majoituspaikasta.

Siisti ja viihtyisä huoneisto

Studio apartment Saimaa tarjoaa siistin ja viihtyisän yksiön Puumalassa majoittumiseen. Tässä yksiössä majoittuvalla on käytössään oma kylpyhuone/wc, sekä halutessasi voit lämmitellä oman saunan lämmössä. Ruoanlaitto onnistuu majoituspaikan täysin varustellussa keittiössä, sekä rentoon oleiluun on omiaan majoituspaikassa sijaitseva parveke.

Internet

Studio apartment Saimaassa ei ole käytettävissä ilmaista wifiä

Pysäköinti

Tässä majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksutta Studio apartment Saimaan

yksityisellä pysäköintipaikalla.

 

Esteettömyys

Studio apartment Saimaan majoituspaikassa on käytettävissä hissi, näin ylempiin kerroksiin pääsee kulkemaan myös liikuntarajoitteiset.

Sauna

Huoneistossa on oma sauna, voit siis halutessasi nauttia perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

Tekemistä

Saimaa sijaitsee vain 200 metrin päässä tästä majoituspaikasta. Voit siis suunnata iltakävelylle kauniiseen järvimaisemaan. Tämän lisäksi voit vuokarata käyttöösi polkupyörät, jolla pääset tutustumaan majoituspaikkaa ympäröivään alueeseen. Luonnonystäville alueelta löytyy erinomaiset patikointimahdollisuudet, valitse itsellesi sopivan mittainen patikointireitti ja suuntaa nauttimaan raikkaasta ilmasta sekä kauniista maisemista. Vai haluatko haastaa itsesi sekä matkakumppanisi tennisottelulla, kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista tehdä viihtyisässä Puumalassa.

3. Nestorinranta Resort

Nestorinranta Resortissa voit majoittua keskellä kaunista Saimaan saaristoa, Lintusalon saarella. Tämän majoituspaikan huoneissa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone, sekä majoittuvat voivat käyttää majoituksen hinnalla saunaa. Aktiivisen päivän päätteeksi on ihana suunnata nauttimaan perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Kesäkaudella Nestorinranta Resortissa majoittuvat voivat tilata etukäteen itselleen valmiiksi maittavan aamiaisen. Tämän lisäksi majoittuvilla on mahdollista varata käyttöönsä majoituspaikan yksi, sen pienistä mutta toimivista keittiöistä. Tässä majoituspaikassa voit nauttia sen kotoisasta tunnelmasta, ja ihailla idylliä pihapiiriä.  Maalaisaittamajoituksen lisäksi voit ihailla ympärillä avautuvaa kaunista Järvi-Suomen maisemaa. Täällä on helppo antaa niin kehon kuin mielen levätä sen kiireettämässä maalaistunnelmassa, sekä nauttia ympärillä olevasta luonnosta. Kesäisin majoituspaikan pihapiirissä asustaa lampaita, kanoja sekä koira, nämä ovat erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Tämän lisäksi majoituspaikassa on mahdollista nauttia Saimaan kauniista vesistöstä, patikoida alueen luonnossa tai suunnata vaikka pidemmälle pyöräretkelle. Saimaa tarjoaa erinomaiset puitteet myös kalastukseen tai melontaan. Talvella hiihdon ystävät pääsevät nauttimaan murtomaahiihtoladuista. Osa aktiviteeteista on lisämaksullisia.

Nestorinranta Resort Puumala

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

+Rauhallinen sijainti

+Viihtyisä majoittuminen

+Sauna

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Tässä majoituspaikassa voit nauttia paikan aidosta maalaisidyllistä. Nestorinranta Resortin kiireetön maalaistunnelma tarjoaa sinulle ja matkakumppanillesi erinomaisen paikan rentoutumiseen ja aitoon yhdessäoloon. Nestorinranta Resortin majoituspaikkaan ympäröi kauniit Saimaan järvimaisemat, sekä pihapiiristä löytyy kesäisin lampaita sekä kanoja.

Viihtyisä majoittuminen

Nestorinranta Resortissa voit nauttia sen aidossa ja rennossa maalaisympäristössä. Nauti paikan kiireettömästä tunnelmasta. Majoitushuoneissa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone, sekä halutessasi nauti perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä. Majoituspaikan huoneiden vakiovarustukseen kuuluu kahvinkeitin, mikro sekä minijääkaappi.

Sauna

Majoituksen hintaan kuuluu saunan käyttö, nauti perinteisen suomalaisen saunan lämmöstä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Esteettömyys

Nestorinranta Resortissa on tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Huoneistoissa on muun muassa korotettu wc-istuin, sekä hätänaru kylpyhuoneessa. Majoituspaikkaan pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Internet

Tässä majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Nestorinranta Resortissa majoittuvat voivat pysäköidä maksuttomasti majoituspaikan pihapiiriin.

Lapsiperheille

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan tähän idylliin majoituspaikkaan. Lisäksi lapsille löytyy lainattavia ulkopelivälineitä sekä ajanvietteeksi kirjoja sekä lautapelejä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet majoittuvat maksutta Nestorinranta Resortin majoituspaikassa.