Edullinen majoitus ja yöpyminen Kustavi

Hae parhaat hotellit ja mökit KustaviBooking.com

Kustavi tarjoaa saaristomaisemaa

Kustavi sijaitsee Suomen lounaisrannikolla, ja alueelta löytyy huimat 2000 saarta. Kustavi sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Turun kaupungin sykkeestä. Kyseessä on Suomen suurin mökkikunta, tästä huolimatta alueella kannattaa vierailla muinakin vuodenaikoina. Alueella sijaitsee kalastajille runsaat kalavedet, lisäksi alueen monipuoliset kulttuuritapahtumat houkuttelee vierailijoita kauempaakin Suomesta. Ihaile alueen kaunista luontoa, sen jylhät kalliot, lehtometsät, kulttuurimaisemat sekä kaunit hiekkarannat ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Kustavissa voi myös kuluttaa kaunista kesäpäivää vuokraamalla käyttöönsä veneen tai kanootin. Ympäröivään alueeseen tutustuu helposti pyörän selästä, sekä kahvilat ja ravintolat tarjoavat maukkaita leivonnaisia sekä paikallisia makuja. Suuntaat sitten omatoimimatkalle, kalastusmatkalle tai kulttuurimatkalle, hurmaa kaunis Kustavi matkaajansa. Sekä houkuttelee ehkä palamaan toistekin sen kauniisiin maisemiin.

Kustavi parhaat hotellit ja mökit

  1. Villa Högbo

    Villa Högbo tarjoaa kodinomaista majoittumista sen mansardikattoisessa hirsihuvilassa. Rakennus on alunperin rakennettu Iniön kunnantaloksi vuonna 1933. Tänä päivänä rakennus tarjoaa viihtyisää majoittumista Kustavissa lomaileville. Tämä majoituspaikka sijaitsee lähellä vierasvenesatamaa, kauppoja, toria sekä paikan monipuolisia aktiviteetteja. Haluat sitten suunnata alueella kulkeville luontopoluille tai pelaamaan minigolfia. Uusi lomapäivä käynnistyy vaivatta majoituspaikan monipuolisen aamiaispöydän äärellä. Viihtyisän majoittumisen kruunaa majoituspaikan ystävällinen emäntä, joka haluaa varmistaa että lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Paikan omistajalta saa myös erinomaisia vinkkejä lähiympäristön palveluista, sekä alueen tapahtumista. Vietä ikimuistoinen lomapäivä Villa Högbossa joko nauttien ihanasta tekemättömyyden tunteesta, tai suunnaten pyöräretkelle, joilloin voit vaivatta tutustua ympäröivään alueeseen. Lisäksi voit pelata sulkapalloa, kokeilla snorklausta suunnata melontareissulle. Vai haluatko vain nauttia kauniista kesäpäivästä majoituspaikan pihalla aurinkotuolissa maaten, ja kuunnella meren kohinaa sekä tuulen huminaa.

Villa Högbö edullinen majoitus
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet

+ Sijainti Iniön saarella

+Kodikasta majoittumista

+Sauna

+Esteettömyys

+Internet

+Pysäköinti

+Lapsiperheille

+Lemmikkieläimet

Sijainti Iniön saarella

Tämä majoituspaikka sijaitsee kauniilla Iniön saarella. Iniön keskusta sijaitsee majoituspaikan välittömässä läheisyydessä, löydät kävelymatkan päästä niin torin, ruokakaupan, ravintolat kuin tunnelmalliset kahvilat. Turun lentokenttä sijaitsee noin 50 kilometrin päässä majoituspaikasta.

Kodikasta majoittumista

Tämä vuonna 1933 rakennettu, entisen kunnantalon tiloissa sijaitseva majoituspaikka tarjoaa viihtyisän ja kodinomaisen majoittumispaikan kauniilla Iniöin saarella. Vierasvenesatama sijaitsee majoituspaikan välittömässä läheisyydessä. Valintasi mukaan voit yöpyä Villa Högbon huoneissa, joissa on osassa oma tai yhteiskäytössä oleva kylpyhuone.

Sauna

Villa Högbossa on käytettävissä perinteinen suomalainen sauna. Saunan lämmössä on mukava käydä läpi päivän tapahtumia, samalla kun lämpö rentouttaa päivän aikana väsyneitä lihaksia.

Esteettömyys

Tähän majoituspaikkaan pääsee kulkemaan pyörätuolilla, ja Villa Högbossa onkin tarjolla palveluita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.

Internet

Majoituspaikassa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Tässä majoituspaikassa yöpyvät voivat pysäköidä maksutta majoituspaikan yksityiselle pysäköintipaikalle

Lapsiperheille

Villa Högbossa on varattavissa perhehuoneita lapsien kanssa matkalla oleville. Lisäksi lapsille on lainattavissa erilaisia ulkopelivälineitä sekä ajanvietteeksi lauta-, sekä palapelejä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja Villa Högbossa. Lemmikeistä voidaan kuitenkin periä erillinen lisämaksu, joten suositeltavaa mainita lemmikistä huonevarauksen yhteydessä. Lemmikille on myös lainattavissa oma peti, sekä ruokakuppi.