Edullinen majoitus ja yöpyminen Naantali

Hae paras hotelli NaantalistaBooking.com

Ihastuttava Naantali

Ihastuttava, meren rannalla sijaitseva Naantali on saanut alkunsa vuonna 1443 jolloin kaupunkiin perustettiin nunnaluostari. Monien vaiheiden jälkeen, myöhemmin 1700-luvulla Naantalin kylpylätoiminta on saanut alkusysäyksensä.  Tänä päivänä Naantali tunnetaan erinomaisena kylpyläkaupunkina, mutta tämän lisäksi Naantali tarjoaa koko perheelle tekemistä ja nähtävää pidemmäksikin aikaa.

 

Kultarannan puutarhassa voit ihailla ympärillä avautuvaa kiehtovan kauniita maisemia. Nauti presidentillisistä maisemista sekä siellä kuultavista mieleenpainuvista kertomuksista. Naantalissa on tekemistä koko perheelle, lapsiperheiden suosikki Muumimaailma houkuttelee astumaan Muumien kiehtovaan maailmaan. Varaa koko päivä Muumimaailmaan tutustumiseen, sillä Muumipeikon talo, Muumitalo sekä muut Muumien hauskat paikat ottavat aikansa. Naantalin vanhan kaupungin kapeat kujat sekä viehättävä ainutlaatuinen tunnelma on jotain, mikä on itse koettava. Vieraile sen idyllisissä kahviloissa, sekä gallerioissa, tai seikkaile ja ihaile sen sokkeloisia ja kapeita kujia. Valintasi mukaan, voit nauttia Naantalin rentouttavasta ilmapiiristä kylpylässä tai shoppailla sen viehättävissä pikkukaupoissa sekä nauttia hyvästä ruoasta kaupungin keskustan sykkeessä.

Naantali parhaat hotellit yöpymiseen

1. Hotel Palo

Perhehotelli Hotel Palo on vain kävelymatkan päässä lapsiperheiden suosikkikohde Muumimaailmasta. Lisäksi hotellin läheisyydestä löytyy Naantalin rannan tunnelmalliset ravintolat sekä vierasvenesatama. Naantalin keskusta on vain kävelymatkan päässä.

Hotelli Palon kotoinen lattian narina kertoo omalla tavallaan rakennuksen pitkästä historiasta. Tämä ns. Kanniston talo on rakennettu vuonna 1946, sen hetkisen omistajan omista hirsistä. Valmistuessaan kyseessä on ollut Naantalin ensimmäinen puukerrostalo. Hotelli Palossa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, kaikki huoneet ovat varusteltu omalla kylpyhuoneella sekä wc:llä. Huoneiden yksilöllinen sisustus kunnioittaa kauniilla tavalla hotellin vanhaa aikaa. Hotellin maittava aamiaisbuffet käynnistää vaivatta uuden päivän. Valintasi mukaan voit kuluttaa leppoisia lomapäiviä tutustuen Naantalin nähtävyyksiin, tai rentoutumalla hotellin aurinkoterassilla.

Hotel Palo Naantali
Booking.com Arvosana
Booking.com
Parhaat puolet
 • Keskeinen sijainti
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Lapsiystävällinen hotelli
 • Idyllit hotellihuoneet
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet
 • Tekemistä

Keskeinen sijainti

Hotelli Palo sijaitsee Naantalin keskeisellä paikalla, siitä huolimatta hotellissa on miellyttävän rauhallinen ja idylli ilmapiiri. Hotellista on lyhyt kävelymatka Naantalin keskustaan, sekä suosittuun Muumimaailmaan.

 

Ystävällinen henkilökunta

Hotellin ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Hotelliin saapuessa onkin helppo tuntea olonsa tervetulleeksi. Viihtyvyyttä lisää loppuun asti mietityt yksityiskohdat, jolloin lomailijalle jää ainoaksi tehtäväksi rentoutuminen sekä lomasta nauttiminen.

 

Lapsiystävällinen hotelli

Perheen kanssa matkustaville, hotellista löytyy perhehuoneita. Lapset ovat tervetulleita Hotelli Paloon. Mikäli tarvitset lisävuoteita, on ne varattava etukäteen huonevarausta tehdessä.

 

Idyllit hotellihuoneet

Hotelli Palon hotellihuoneet ovat tunnelmallisia, vanhan puutalon tyyliä kunnioittaen sisustettuja, elegantteja huoneita. Nauti hotellin rauhallisesta ilmapiiristä, sekä sen ystävällisestä palvelusta.

 

Internet

Hotelli Palossa on saatavilla ilmainen wifi

 

Pysäköinti

Hotellin asiakkaat voivat pysäköidä hotellin pihalla oleville parkkipaikoille. Pysäköintipaikat ovat maksuttomia, ja ne ovat hotellin asiakkaiden käytössä. Paikat täyttyy saapumisjärjestyksessä.

 

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita viettämään rentouttavaa lomaa Hotelli Paloon. Huonevarauksen yhteydessä mainitse lemmikistä, sillä siitä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

 

Tekemistä

Hotellin aurinkoterassi kutsuu viettämään kaunista kesäpäivää. Lisäksi hotellin puutarha tarjoaa erinomaisen paikan rentoutumiseen, ja käsillä olevasta hetkestä nauttimiseen. Täällä voit antaa niin kehon kuin mielen levätä. Mikäli kaipaat enemmän aktiviteettia, tarjoaa tunnelmallinen Naantali tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

2. Bridget Inn

Tämä 1880- luvun historiallinen hotelli sijaitsee keskellä kaunista Naantalin vanhaa kaupunkia. Tämä tunnelmallinen ja kodikas majoituspaikka tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon Naantalissa yöpymiseen. Viimeisten 20 vuoden aikana hotellia on kunnostettu vastaamaan vaivatta nykypäivän tarpeisiin. Hotellihuoneet ovat sopiva sekoitus modernia nykypäivää, sekä ripaus vanhan ajan tyyliä. Valintasi mukaan voit viettää yösi pienessä kahden hengen huoneessa, tai lisätä arkeen luksusta varaamalla tunnelmallisen vanhan-ajan saunasviitin. Sauna-Villassa onnistuu ikimuistoinen illanvietto, nauti yhteisestä ajasta Deluxe tynnyrisaunassa ja rentoudu lämpimässä ulkoporealtaassa. Kirkasta tähtitaivasta katsellessa unohtuu niin arjen kiireet kuin murheetkin. Mukavan rentoutumisen ohella on kiva tutustua ympärillä avautuvaan Naantaliin. Suuntaa iltakävelylle Vanhan kaupungin kauniiseen puistoon, ja anna lempeän merituulen puhaltaa kasvojasi. Kaunis kesäpäivää sujuu vaivatta uimarannalla taivaalla lipuvia pilvenhattaroita katsellessa. Talvella Naantalin hoidetut hiihtoladut kulkevat lähes hotellin ulko-oven vierestä. Laduille pääsee vain muutamassa minuutissa. Lisäksi hotellilla on mahdollisuus järjestää yritysten hyvinvointipäivä, tuo työntekijät rentoutumaan hotellin rauhalliseen ilmapiiriin.

Bridget Inn Naantali

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Sijainti
 • Wellness
 • Ravintola
 • Perhehuoneita
 • Allergiahuoneita
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Sijainti

Tämä historiaa huokuva hotellimajoitus sijaitsee Naantalin vanhassa kaupungissa. Voit nauttia täysin rinnoin Naantalin vanhan kaupungin tunnelmasta sekä hotellin nykyaikaisen moderneista huoneista. Jokaisessa huoneessa on oma suihku sekä wc, lisäksi huoneissa on ilmastointi, parveke tai terassi.

Wellness

Sauna-Villassa arjen huolet ja murheet unohtuu, nauti ainutlaatuisesta saunakokemuksesta Deluxe- tynnyrisaunassa. Tai rentoudu ylellisessä ulkoporealtaassa. Lisäksi voit tilata saunalle oman menun, haluatko nauttia kevyen salaatin vai muhkean hampurilaisen saunomisen ohessa. Lomasi on onnistunut, mikäli tämä on sen hetken suurin ongelmasi.

Ravintola

Hotellin asiakkaat voivat nauttia aamuisen herkullisen buffet-aamiaisen. Uusi päivä käynnistyy vaivatta kuuman kahvikupin äärellä, kauniita maisemia ihaillen. Hotellin yhteydessä oleva Kök Aderton keittiö on muina aikoina auki ainoastaan tilauksesta.

Perhehuoneita

Bridget Inn hotellissa on mahdollisuus varata loman ajaksi suurempi perhehuone. Näin loma sujuu leppoisammin, kun jokaisella on tarvittaessa oma tila rauhoittumiseen tai mukavaan yhdessäoloon.

Internet

Bridget Inn hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Paikan päällä on mahdollisuus pysäköidä auto kohtuullisella vuorokausihinnalla, varausta ei tarvitse tehdä etukäteen.

Lemmikkieläimet sallittu

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Bridget Inn hotelliin.  Mainitse mahdollisesta lemmikkieläimestä huonevarauksen teon yhteydessä.

3. Lomahyppäys

Lomahyppäyksen viihtyisät mökit sijaitsevat meren rannalla, Wanhalla kalastajatilalla.  Näissä mökeissä majoittuessa voit tuntea miltä aito saaristoelämä tuntuu. Olit matkalla sitten yksin tai suuremmalla porukalla, löytyy Hyppäyksen mökeistä sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Haluatko majoittua tunnelmallisessa Luhtiaitassa, pienessä  mökissä vai jopa yhdeksän henkilön isossa kahden kerroksen mökissä. Alueen laajat harrastusmahdollisuudet sekä suosittu Muumimaailma tarjoaa tekemistä koko perheelle. Paikan päältä löytyy tunnelmalliseen illanviettoon erilaisia saunoja. Haluatko nauttia vanhanajan romanttisesta  löyly-uintisaunasta, vai miltä kuulostaa kelluva sauna? Oli valintasi kumpi tahansa, rentoutuu saunan lämmössä niin keho kuin mielikin. Alueella on mahdollista vuokrata omaan käyttöön lämmitettävä ulkoporeallas tai liikuteltava palju. Palju on mahdollista siirtää mökin tai saunan yhteyteen.

Lomahyppäys Naantali

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Erinomainen sijainti
 • Mökkien hyvä varustelutaso
 • Paljon aktiviteetteja
 • Pysäköinti
 • Internet
 • Esteettömyys
 • Lemmikkieläimet

Erinomainen sijainti

Lomamökit ovat sijoitettu siten että jokainen voi nauttia lomasta oman mökin rauhassa. Lomahyppäyksen mökit sijaitsevat alle kymmenen kilometrin päässä suositusta Naantalin Muumimaailmasta. Lähimmät palvelut ja ravintolat löytyy helposti tunnelmallisen Naantalin keskustasta. Turun Lentoasemalle on vain 23 kilometrin matka.

Mökkien hyvä varustelutaso

Lomahyppäyksen lomamökeistä löytyy kaikki tarvittava onnistuneeseen lomanviettoon. Osassa mökeissä on oma sauna, ja halutessasi voit vuokrata mökin pihalle illanviettoon liikuteltavan paljun. Mökin loppusiivous ei kuulu majoituksen hintaan,  pienellä lisämaksulla voit saada mökkiin petivaatteet sekä loppusiivouksen.

Paljon aktiviteetteja

Naantalista ja sen ympäristöstä löytyy monipuolista tekemistä pidemmäksikin aikaan. Vieraile Muumimaailmassa, Naantalin vanhassa kaupungissa tai hyppää tunnelmalliselle sisävesiristeilylle. Tämän lisäksi Hyppäyksen alueella voi nauttia hevoskärryajelusta, futisgolfista, ratsastuksesta tai uimisesta. Hevosten lisäksi alueella asustaa suloisia pupuja, kissa sekä kanoja ja lampaita. Lapsille  pihalta löytyy leikkikenttä, jossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Alueella on grillausmahdollisuus, jossa voit valmistaa kauniissa kesäsäässä suussasulavia herkkuja.

Pysäköinti

Alueelle voi pysäköidä maksuttomasti, eikä varausta tarvitse tehdä etukäteen.

Internet

Mökeissä on käytettävissä ilmainen wifi

Esteettömyys

Osaan alueen mökeistä pääsee kulkemaan pyörätuolilla, sekä itse mökki on esteetön.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat tervetulleita Lomahyppäyksen mökkeihin. Lemmikeistä voidaan kuitenkin veloittaa erillinen lisämaksu. Mainitse lemmikistä mökkivarausta tehdessäsi.

4. Naantali Spa Hotel

Naantali Spa Hotel tarjoilee ykkösluokan paikat rentouttavalle kylpylälomalle. Naantali Spa Hotel sijaitsee meren rannalla, vain alle yhden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Naantalin suosittu Muumimaailma on vain kahden kilometrin päässä kylpylähotellista. Nauti roomalaistyylisestä kylpylästä, ja ihaile Naantalin maisemia ulkoaltaassa rentoutuen. Naantali hotellin spa osastolla nautit hemmottelevia kasvonaamioita, tai rentouttavia hierontoja. Täällä on helppo antaa kehon ja mielen rentoutua. Hotellin aamiainen tarjoillaan joka aamu, voit nauttia maukkaasta ja monipuolisesta aamiaisesta kauniin maiseman äärellä. Hotellista löytyy useita erilaisia ravintoloita, jolloin jokainen löytää varmasti itselle mieluisan vaihtoehdon.

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Sijainti meren rannalla
 • Tasokkaat huoneet
 • Spa-, ja wellness-keskus
 • Tekemistä
 • Perhehuoneita
 • Esteettömyys
 • Allergiahuoneita
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Sijainti meren rannalla

Naantali Spa hotelli sijaitsee meren rannalla, nauti hotellia ympäröivästä merimaisemasta ja anna merituulen puhaltaa kasvojasi. Rauhallisesta sijainnista huolimatta löydät kaikki tarvittavat palvelut lähellä sijaitsevan Naantalin keskustasta. Kaunis merimaisema, rauhallinen sijainti sekä lähistöllä sijaitsevat monipuoliset palvelut tekevät Naantali Spa hotellista vastustamattoman lomakohteen.

Tasokkaat huoneet

Naantali Spa hotellin huoneet ovat varusteltu tasokkaasti.  Valitse haluatko majoittua tilavassa kahden hengen Deluxe-huoneessa, vai haluatko sukeltaa Story-teemahuoneen tunnelmaan. Hotellin sviitit tarjoavat ylellistä majoittumista kaksikerroksisessa presidentin sviitissä. Presidentin sviitti on omiaan tarjoamaan ikimuistoisen hääyön, tai viemään lomailusi muuten vain aivan uudelle tasolle.

Spa-, ja wellness keskus

Hotellin allasosasto on erinomainen paikka lomanviettoon sekä rentoutumiseen. Roomalaistyylinen kylpylä tarjoaa viisi erilaista allasta,nauti eksoottisesta ulkoaltaasta tai rentoudu lämpimässä porealtaassa. Spa osastolla voit nauttia kokovartalohieronnasta tai rentouttavasta kasvohoidosta.

Tekemistä

Naantali Spa hotellissa ei tekeminen lopu kesken, hotellin Fitness Centre -kuntosalilla on erinomaiset puitteet omatoimiseen harjoitteluun. Hotellin liikuntakalenterista voit valita itsellesi mieleisen ohjatun liikunnan. Oletko tutustunut suosittuun Lavikseen, vai haluatko rentoutua joogan parissa.

Alueen monipuoliset lenkkimaastot, ja luontopolut vievät lomailijan nauttimaan Naantalin raikkaasta ilmasta. Kesäisin voit kokeilla SUP-lautailua tai pelata minigolfia. Talven valkoiset hanget kutsuvat nauttimaan luonnonjäällä luistelusta tai mäenlaskusta.

Perhehuoneita

Perheen kanssa matkalla olevat voivat majoittua hotellin tilavissa huoneissa. Tarvittaessa huoneisiin voidaan järjestää lisävuode. Halutessasi voit lomailla perheen kanssa ihastuttavissa Teema Stoory-huoneissa. Vieraile päivällä Muumimaailmassa, ja sama Muumi-teema jatkuu myös hotellihuoneen seinillä sekä päiväpeitoissa. Lisäksi lapsille löytyy monipuolista tekemistä, tutustu Kylpylän upeaan Muksumaailmaan.

Esteettömyys ja allergiahuoneet

Hotellissa on tarjolla invahuoneita liikuntarajoitteisille, nämä huoneet sijaitsevat kylpylän päärakennuksessa. Lisäksi hotellissa on huoneita joiden sisustus-, ja pintamateriaaleissa on huomioitu allergiset sekä astmaatikot.

Internet

Hotellissa on käytettävissä ilmainen wifi

Pysäköinti

Alueella on maksullinen pysäköinti, pysäköintiä varten ei tarvitse tehdä varausta.

Lemmikkieläimet

Perheen lemmikkieläimet ovat sallittuja, niistä voidaan veloittaa erillinen lisämaksu.

5. Villa Sukka

Tämä viehättävä Villa Sukan majoituspaikka sijaitsee vain alle kilometrin päässä Naantalin vanhastakaupungista. Lisäksi Naantalin suosittuun Muumimaailmaan on alle kilometrin matka.Naantalin kylpylä sijaitsee alle puolen kilometrin päässä. Halutessasi voit viettää päivän kylpylän lämpimissä vesissä ja suunnata illaksi rauhalliseen Villa Sukkaan.  Villa Sukan terassilta on näkymä puutarhaan, ja sen idyllit huoneet tarjoavat helppoa majoittumista. Majoituspaikassa on yhteiskäytössä oleva pesuhuone, sekä rentoon oleiluun tarkoitettu olohuone. Majoituspaikassa on neljä huonetta joissa jokaisessa huoneessa voi majoittua 1-4 henkilöä. Tarvittaessa huoneisiin voi tiedustella mahdollisuutta lisävuoteeseen. Lisävuode tulee varata etukäteen, ennen majoittumis ajankohtaa.

Villa Sukka Naantali

Booking.com Arvosana

Booking.com

Parhaat puolet

 • Rauhallinen sijainti
 • Helppoa majoittumista
 • Wellness
 • Perhehuoneita
 • Internet
 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet

Rauhallinen sijainti

Majoituspaikka Villa Sukka tarjoaa rauhallista majoittumista, paikkaa jossa on helppo rentoutua ja nukkua yönsä hyvin. Tästä huolimatta Naantalin palvelut sijaitsevat lähistöllä, vieraile kaupungin idylleissä kaupoissa tai nauti ravintoloiden maukkaasta ruoasta.

Helppoa majoittumista

Villa Sukka tarjoaa vaivatonta ja helppoa majoittumista Naantalin sydämessä. Olet sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ystäväporukalla. Tarjoaa Villa Sukka siistit ja toimivat tilat yöpymiselle. Aamuisin voit nauttia monipuolisesta ja herkullisesta aamiaisesta. Päivä käynnistyy erinomaisesti tuoreen Saaristolaisleivän ja höyryävän kuuman kahvikupin äärellä. Nauti paikan ystävällisestä palvelusta sekä ihanan kiireettömästä ilmapiiristä. Lähistöllä sijaitsevalla luontopolulla pääset paremmin tutustumaan Naantalin kauniiseen luontoon, sekä täyttämään kehon ja mielen täyteen raikasta meri-ilmaa.

Wellness

Tässä majoituspaikassa on mahdollista nauttia pientä lisämaksua vastaan saunan lämmöstä, tai vaikka porealtaasta. Lisäksi mielenrauhaa saa osallistumalla Sukassa järjestettäville jooga-tunneille.

Perhehuoneita

Villa Sukkaan ovat lapset tervetulleita. Mikäli tarvitset lisävuodetta, mainitse siitä huonevarauksen yhteydessä. Villa Sukan pihapiiristä olevalta leikkikentältä löytyy trampoliini, keinut sekä hiekkalaatikko. Mikäli lapset kaipaavat lisää tekemistä, löytyy Naantalin Muumimaailma vain alle kilometrin päästä Villa Sukan majoituspaikasta.

Internet

Majoituspaikassa on käytössä ilmainen wifi

Pysäköinti

Omalla autolla paikan päälle tulijat voivat pysäköidä maksuttomasti

Lemmikkieläimet

Villa Sukkaan ovat perheen lemmikkieläimet tervetulleita. Lemmikkieläimestä ei veloiteta erillistä lisämaksua.